E -21.54








E -17.18

Hej! Kom hem från stan för ett tag sen. Va där och inhandlade massa grejer tills ikväll/natt med tjejerna! Kommer bli super, det känner jag på mig!
Och just nu sitter jag och hostar som tusan... Jävla slemmhosta usch! Men inget stoppar med!
-
Ska väl ta och packa snart eftersom jag sover hos Saga inatt sen vänta tills klockan halv 8 ungefär för då sticker jag till Mickan där det ska lagas tacos! Gött
Jag tar iallafall med mig kameran så hoppas på massa bilder! 
Kommer inte hinna blogga något mer idag tror jag så vi hör imorgon.
Ha en bra sista april!




E -16.10




E -00.13


Har precis målat naglarna och prata i telefon. Nu ska jag gå ner och borsta tänderna sen sova. Orkar inte platta håret idag för är alldeles för trött... Synd nog går vi ju i skolan imorgon också.
Slutar nog 15.15 så tar bussen till gbo och åker med mamma hem. Sen när jag kommer hem ska jag packa lite grejer för ska sova hos Saga med brudarna imorgon ♥
Får se vad vi hittar på för något, men jag tar med kameran iallafall! Och bloggar när jag kommer hem imorgon efter skolan.
Natti♥





E -22.44



T-shirt/ Only  Shorts/ HM  Leggings/ Vet inte


E -19.37

Sitter på altanen just nu och kom hem från stallet för ett tag sedan och nu väntar jag på att köttet som ligger på grillen ska bli klart. Sen ska jag städa rummet för jag har så jävla mycket skit där inne haha. Sen ska jag duscha och tagga lite inför imorgon! Kommer bli grymt kul alltså. Skriver senare ,puss


E -16.18




E -12.48

Har precis käkat frukost och nu sitter jag och kollar ut för de är så fint och varmt! Skit nice. Orkade inte blogga mer igår för satt och kollade på massa bb avsnitt som jag missat.. Satt och kollade till 03.05 så kom inte i säng förns halv 4! Jaja nu ska jag ta det lite lugnt sen fixa mig eftersom vi ska bort. Puss


E -23.05

Kom nyss hem från gbo! Super trevligt.
Åkt lite moppe osvosvosv. orkar inte berätta allt jag gjort haha.

Nu ska jag kika bloggar & ladda in bilder som jag tagit idag sen får vi se vad jag hittar på och när jag ska sova. 
Imorgon runt 3tiden sticker jag och min familj hem till farmor och farfar för att fira farmor som fyllt år! 
Sen ska jag väl hem och mysa med hästen sen tagga skolan.. Eftersom vi går i skolan på sista april !? Yey typ.. Aja, får hoppas på att kvällen/natten blir bra iallafall! Men det tror jag.
-
Föresten idag har jag legat och solat i BARA bh och trosor, fytusan vilket underbart väder det har varit idag! Sen har jag även varit ute och joggat.

Älskade ♥


E -20.09







E -15.47







E -11.09

Godmorgon!
Har nyss vaknat och nu sitter jag och käkar en stor tallrik med flingor och dricker te.
Får se om jag lägger mig i soffan och kollar på tv ett tag eller om jag går ut och fotar lite för det är sjukt fint väder ute just nu!
Sen sticker jag till hästarna, vet inte när men så blir det iallafall. Och efter det sticker jag till gbo någongång.



E -10.43




E -23.49

Humöret är nere på botten.. Är så jäkla ledsen.
Ska snart gå ner och borsta tänderna sen lägga mig i sängen.. Åh. Jag hoppas verkligen att dethär löser sig och att det inte blir värre. Skulle göra vad som helst, verkligen!
Jaja... Godnatt ♥




E -20.31

Har precis slingat håret! Men det syns inte så mycket nu för det är fortfarande blött. Men ska ta kort sen och lägga ut här.
Ska nog slänga i en slingning till om några dagar för ska ha ljust i sommar, även fast jag trivs i mörkt.. Haha ;-)
-
Skolan idag gick skit segt... Mådde illa och hade ont i magen som tusan. Till det va ungefär 30min kvar av sista timmen för fick en ibumetin av Mickan som började värka då! Räddaren i nöden typ?
När jag slutade åkte jag hem och käkade,kollade på tv och sen slingade vi mitt hår som va nyss då.

Nu blir det soffmys framför let's dance med ostkrokar,chips,choklad och läsk! Precis vad jag behöver en dag som denna haha.
Skriver mer senare. Puss


E -15.45




E -23.45

Nu ska jag sova! Eller först plugga lite till och hoppas på det bästa imorgon...
Iallafall så tar jag nog bussen till gbo imorgon och sen handlar jag med mamma! Blir bra det :-)
Sen får vi se vad jag ska göra imorgon, några kompisar ville att jag ska till arenan men vet inte om jag orkar det faktiskt.. Tror det får bli en mys fredag istället!

Skriver mer imorgon, Nattiiiiiiiii




E -21.26

Hej! Har precis laddat in lite bilder i datorn osv. Var nämligen ut och tog kort idag.

Efter skolan drog jag och Mickan hem till henne och käkade lite mellis! Sen gick vi till Saga och åkte med henne ner till konfan. Och jag va skit trött.. Iallafall så tränade vi lite tills vi ska konfirmeras.
Sen åkte jag hem och pluggade och kan faktiskt ganska mycket nu! Sen busade jag lite med kusinen och gick till stallet och gjorde lite grejer.
Sen hem och fota lite mer... Nu ska jag ta en dusch,äta något kanske sen plugga.
Jag skriver mer senare ♥




E -22.53


Har duschat och kikat på några bloggar nu. Och nu ska jag borsta tänderna sen krypa ner i sängen och plugga! Är dödstrött men måste verkligen plugga eftersom vi har prov på fredag...

Imorgon efter skolan åker jag nog med Mickan hem sen går vi ner på konfa. Får se när jag kommer hem men ska nog plugga hela kvällen imorgon så får se när jag kan skriva!
Godnatt ♥




E -20.40

Kom typ hem från fg för en halvtimme sen.. Och har precis käkat en liten bit pizza.
Idag i skolan gjorde jag klart min tröja, vart väl bra men hade velat ha den lite större men så kan det väl vara ibland haha..
Sen efter skolan tog jag och Mickan bussen till fg och va där hela kvällen, bakade osv. 

Nu ska jag väl duscha sen ''tagga'' inför idrotten imorgon, har bad. Fyfan säger jag.
Jaja.. Nu ska jag duscha innan jag fryser ihjäl! Puss

Jag och kusin för några dagar sen ♥



E -22.52

Kom hem för ett tag sen! Har bara tvättat bort sminket och käkat en macka. Nu ska jag krypa ner i sängen och det ska bli så jäkla skönt.
Skiter i att plugga till provet idag för är alldeles för trött alltså...
Imorgon efter skolan tar jag bussen till gbo och sen åker jag med mamma hem tror jag. Men jag får väl se. Skriver väl om hur jag gör imorgon.
Föresten slipper jag träslöjden imorgon för ska göra klart min tröja på syslöjden!! Skööööööönt.
-
Men nu måste jag sova innan jag svimmar haha! Är så sjukt trött. Natti




E -19.57

Kläder jag inte skulle tacka nej till!




E -16.32

Hej! Har precis käkat lite mat och nu sitter jag och dunkar musik! Sticker ner till gbo om ett tag sen får vi se när jag kommer hem men jag skriver väl då.. :-)
-
Skolan idag var väl helt okej. Käkade pizza med Becci och Mickan på lunchen ,gött! Haha på idrotten hade killarna ner madrasserna så jag ramlade ner på ryggen, fan va ont det gjorde ! Haha...
Föresten är det skit fint väder ute just nu, strålande sol och 25+ i solen!
Inte något intressant inlägg alls men jaaa.. Bye!




E -20.48

Kom nyss hem från en biltur på ca 2timmar haha! Mysigt var det iallafall. Och vi stannade och köpte årets första mjukglass också, sjuuukt gott!
Men nu ska jag iallafall gå och duscha sen typ skypa tror jag. Men skriver mer sen!




E -16.01

Hej! Kom hem från skolan för 30min sen kanske.. Skolan va ganska seg men klarade den mycket bättre när världens bästa Mickan va där ;-)
Nu ska jag iallafall käka sen ska jag nog gå ut och greja med hästarna tror jag. Måste ju passa på att mysa lite med dom när dom ändå står här nere. Speciellt med min gamla prins ♥
-
Men nu ska jag dra ner och käka! Jag hör av mig senare.




E -23.52

Sitter och snackar i skype nu men ska platta håret nu sen krypa ner i en renbäddad säng! 
Imorgonbitti ska jag åka till Mickan och vi tar sena bussen till skolan. Sen slutar vi 15.15 eftersom vi har elevensval och vi ska prata om en övernattning vi ska ha istället för elevensval tills sommaren! Niice.
När vi slutat kommer mamma och hämtar mig och då åker vi nog direkt hem så skriver när jag är hemma imorgon! Godnatt på er ♥

Mina muffinsar jag bakade idag..






E -21.29

Kom precis hem! Va nämligen till gbo med muffins till min mormor som jag hade bakat och blev kvar där någon timme. Sen påvägen hem träffade jag en person som åkte med mig en bit, niiiice.
Nu ska jag bädda rent i sängen och slänga alla kläder i tvätten sen ta en dusch! Sen ska jag nog bara ta det lugnt framför datorn och tagga skolan imorgon. 
Men eftersom jag får träffa världens bästa kompis imorgon så klarar jag det nog fin fint!
Talk to you laterrrrrrrrr

Wwwwwwweeeeeeiii snyggt.... Eller inte haha. Ska få en ny hjälm när jag fyller år!


E -16.23

Hej, har inte hunnit blogga tidigare.. Sorry for that!
Jag vaknade iallafall 12.15 och då gick jag till hästarna och lunchade dom sen åt jag frukost när jag kom hem igen. Efter det tog jag det lite lugnt. Sen kom mina kusiner Albin och Alice och min morbror. Så jag lekte lite med dom sen gick jag och Alice upp på mitt rum och tog kort i webben haha.
Sen kom min kusin Felix så jag busade med alla 3.. Dom är så jäkla gulliga ♥

Och nu har jag precis käkat lite mat och funderar på vad jag ska göra resten av dagen. Kanske ut och gå/springa eller något.. Är verkligen rastlös just nu haha.




E- 01.42


Har kollat på ett BBavsnitt och nu sitter jag och snackar i skype. Men ska stänga av datorn nu och lägga mig i sängen för är sjukt trött och börjar få ont i huvudet.. 
Får se när jag vaknar, men vill sova ut så jag orkar med skolan på måndag, hehe.
Och sen får jag väl se vad jag hittar på under dagen imorgon, men det visar sig väl så skriver då.
Natti




E -23.12


Kom nyss hem från en jätte bra kväll! Jag är sååå glad :-)
Föresten när jag satt och kollade på film runt 19.40 fick jag ett sms av Mickan där det stod '' Är i Sverige nu '' och hela jag lyste upp och fick tårar i ögonen! Har saknat henne något sjukt, MIN alldeles egna bästavän! ♥ Någon som jag aldrig kommer släppa taget om!
-
Nu ska jag väl smsa lite med Mickan och se på lite BBavsnitt eller en film tänkte jag. Ska fixa ett stort glas cola också tror jag.
Skriver iallafall lite senare! Puss




E -20.00

gif maker



E -18.31

Har precis duschat och nu sticker jag iväg en sväng! Jag hör av mig när jag kommit hem.
Ha en trevlig kväll ♥




E -15.02


Hej! Sitter och äter en macka och dricker vatten nu och ritar lite till en bilduppgift. Var ute och power walkade för ett tag sen och det va jätte skönt!  Väntar på att det ska bli varm vatten för då ska jag ta en lång och skön dusch! Skriver mer sen :)


E -12.38

Godmorgon! Eller något..
Iallafall så sitter jag och käkar frukost just nu för vaknade nyss. Och kollar på let's dance från igår.
Idag ska jag väl ta det lugnt sen kanske jag sticker iväg till gbo som jag skrev inatt.
Men först ska jag mysa med hästarna tänkte jag och kanske ut och gå lite.
-
Idag kommer världens bästa vän hem!!!! Wiiiiiiiiiiiiiiiiie :-D


E -01.28

Har precis kollat klart på massa BBavsnitt som jag har missat! Nu ska jag gå och tvätta bort sminket,borsta tänderna och byta om sen krypa ner i min underbara säng och mysa med kissen.
Imorgon någongång sticker jag nog till gbo, men jag hör av mig först under dagen :-)
Godnatt ♥




E -21.06

gif maker
Du är världens bästa! Jag älskar dig finaste ♥


E -20.05


Kom precis hem från stallet! Har varit där och grejjat lite med hästarna osv. Eftersom vi har nytt stall! Och det är ungefär 1minut från vårat hus, najs.
Nu ska jag vänta på att pappa ska fixa mat sen ska jag väl ta det lugnt med en godispåse och läsk i soffan, hehe!
Men jag är sån jäkla ångest för jag har inte tränat på över 1vecka. Måste komma igång igen! Funderar på att ut och gå lite innan maten eller så ska jag ut på en springtur imorgon istället...




E -16.18

Har nyss slängt i mig en macka och lite te. Och nu sitter jag och deppar eftersom det är snöstorm ute (eller nästan då,hehe).. Fast det är ju iallafall fredag så det känns skönt ♥
Imorgon kommer Mickan äntligen hem, guuud vad jag har längtat!

Idag ska jag nog dra till stallet och mysa lite sen får vi se vad jag ska göra. Blir nog en hemmakväll skulle jag tro, men man kan ju alltid hoppas på det bästa! ;-)
Skriver mer sen!


M- 15.00




E -22.49

Hej!
Sitter och snackar i skype just nu med två härliga killkompisar. Men ska väl snart lägga mig tror jag, är alldeles för trött alltså.
Imorgon slutar jag 15.15 och då åker jag nog hem direkt. Men skriver väl när jag kommit hem.
Sen får vi se vad jag hittar på under kvällen men ska iallafall till stallet och mysa!
-
På lördag kväll kommer Mickan ÄNTLIGEN hem! Saknar/Saknat henne hur mycket som helst ♥
Jag älskar dig bästavän!

-
Men nu ska jag prata lite sen sova. Hörs imorgon, natti ♥




E -16.02

Kom hem från skolan för en liten stund sen och nu sitter jag och äter mat som mamma och kusinerna hade gjort, mums! Dom är ute och leker just nu. Iallafall, jag har haft ont i huvudet hela dagen så har inte varit på topp om man säger så. Men ska käka upp sen ta en bulle och lägga mig i soffan!


E -23.42

Det blev jätte dålig bloggning idag men har faktiskt varit i stallet dom mesta timmarna sen har jag varit ute och gjort lite saker. 
Kom hem för en timme sen och har duschat osv. Så nu är det dags för sängen!
Imorgon åker jag till gbo och sen åker jag hem med mamma. Men jag skriver väl när jag är hemma.
Godnatt ♥




E -15.25

Kom hem för ett tag sen och nu sitter jag och dricker te och har nyss käkat en toast. Blev ingen lunch i skolan idag heller, orkar verkligen inte äta haha.
Har precis kollat bilderna på fb från Västerås för nu har Faluns konfimander kommit upp! Haha pinsamt.

Och snart eller om ett tag ska jag väl till stallet och greja. Sen får vi se vad jag ska göra! Mysa och ta det lugnt kanske? Har haft huvudvärk i 5dagar nu... Men tog en migräntablett när jag kom hem så det är bättre nu som tur är! Hatar verkligen att ha huvudvärk/migrän.



M- 13.00

Ligger säkerligen på stranden just nu occh har det hur bra som helst, hoppasde inte är allt för dåligt väder där hemma! Hör av mig när jag kommer hem igen, puss




E -22.06

Kom hem för ett tag sen! Drog ju nämligen till gbo några timmar. 
Nu sitter jag och skypar men ska väl snart tvätta bort sminket och sen sova! Huvudvärk så det bara skriker som det... Fyfan.
-
Imorgon efter skolan tar jag bussen till gbo sen åker jag med mamma hem. Får se vad jag ska göra då men det visar sig väl. Kanske fixa lite med stallet eller så.
Men skriver mer om det imorgon! Ni får sova så gott, pussen! ♥


Tröja / Ginatricot / Byxor / Lager 157


E -17.12





E -13.06











E -22.39


Sitter och pratar i skype just nu men ska gå och borsta tänderna tänkte jag för är sjukt trött. Orkade inte ens kolla på  BB idag så gör det imorgon istället.
Imorgon åker jag hem direkt efter skolan och sen kanske jag åker ner till gbo en sväng. Men jag kanske hör av mig innan jag sticker till gbo. Har gjort tidinställda tills imorgon iallafall.
-
Nu taggar jag skola här alltsåååå.... Godnatt!




E -20.24

Jag är så stolt över mig själv haha. För jag har satt igång en tvättmaskin, häng och vikt tvätt, plockat ur och i diskmaskinen, bakat och dammsugit + städat mitt rum! Vuxenpoäng till mig?  ;-)

Nu sitter jag iallafall och njuter av att jag är klar i god tid så ska snart skypa lite och ta det lugnt. Sen ska jag nog kolla på BB klockan 22.00 om jag orkar.
Efter det ska jag krypa ner i sängen direkt så ska försöka hinna blogga innan det!
Men nu ska jag kika lite bloggar. Puss
Mitt rum just nu:






E -17.48

Istället för att baka så kom pappa hem med grillad kyckling och pommes som vi åt. Har ätit så jag klarar mig i 1år haha. Fytusan va gott det var!
Och nu när huvudvärken är någolunda okej så ska jag ta tag i mitt rum. För det ligger kläder,kuddar,påskägg,papper osvosv. på golvet & jag kunde inte sova inatt så ska bädda rent och se om det hjälper inatt, eftersom det brukar göra det!

När jag fixat klart det ska jag ta en dusch och ''tagga'' inför skolan imorgon, weeeeeeho.
Men det ska faktiskt bli ganska skönt att komma in i ''rutiner'' igen. Haha vi får se hur länge jag bryr mig i det. Skulle inte förvåna mig om jag kommer hem imorgon eller övermorgon och säger att jag är skoltrött.
Men får bita ihop nu eftersom det snart är sommarlov!!!! :-D

Såhär såg det ut imorse när jag tittade ut. EN DECIMETER SNÖ, FYFAN........


E -16.26

Hejsan! Ligger och kollar på Hotell Gylene Knorren just nu. Har sjukt ont i huvudet också, hoppas att det går över snart för då ska jag gå och hämta lite glass eller baka kladdkaksmuffins. För det gör för ont att resa mig upp just nu.

Det gick iallafall jätte bra på ÖM idag. Har jätte bra syn så det va bra.
Åkte hem efter jag hade varit där eftersom jag fick jätte ont i huvudet. Men imorgon ska jag pallra mig till skolan i vilket fall.
Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen. Skriver senare! Kram



E&M -13.09


Hahaha vi spelade in denhär på konfa lägret!

 




M- 13.00




E -22.46

Har precis druckit upp min kopp med te och ska krypa ner i sängen! Är jätte trött.
Ska ju somsagt till ögonmottagningen imorgon bitti sen blir det nog troligtvis ingen skola eftersom jag inte är helt pigg så jag bloggar väl när jag kommit hem eller under dagen!
-
Just nu snöar det föresten typ ''dasslock'' haha. Usch hatar verkligen att det ska snöa! För det har varit ganska varmt ute dom senaste dagarna. Trodde nästan att våren va påväg eftersom det börjat blomma lite också.
Men såklart skulle det börja snöa igen.....
Godnatt!




E -20.04


Sitter och lyssnar på musik just nu och tuggar typ 10tuggummin haha... Nejdå men nästan.
Ska gå ner och ta en dusch nu hade jag tänkt sen blir det nog att mysa ner sig framför tvn hela kvällen. För jag orkar verkligen inte städa rummet, även fast det ser ut som ett bombnedslad he-he... Orkar inte bädda rent i sängen heller. Snacka om lat!!!
Istället blir det en lång,skön och väldigt välbehövd dusch, inget att klaga om direkt.




E -15.38

Hej!
Har nyss käkat lite glass med kusin. Och nu väntar jag på att maten ska bli klar, kött,potatis,vitlöksbröd och sallad blir det! Mumma!
Kom hem från stallet för ett tag sen också för har varit och fixat lite. Usch vad jag har hostat när jag varit där.
Blir nog hemma imorgon för ska först till ögonmottagnigen och kolla något för min sjukdom sen är det lika bra att åka hem och vila upp sig.

Men jag skriver mer ikväll! PUSS


E -00.39


Att låta tårarna rinna ner helt fritt på kinderna kan kännas skönt ibland. Det är ett sätt att få ut sina känslor och det känns ibland bättre, men ibland tvärtom.
-
Nu ska jag gå ner och borsta tänderna sen ska jag krypa ner i sängen med hals,öron,huvud och ryggvärk.
Får se vad jag hittar på imorgon. Men det blir nog att stanna i soffan hela dagen.
Skola på måndag, får se ifall jag är bättre så jag kan gå. Jaja nu ska jag sova! Natti



E -23.29



FLER FINNS HÄR !


E -20.49

Hej!
Har nyss eller för ett tag sedan, ätit lite fruktsallad och vaniljsås! Innan det åt vi grillat kött,pommes,beasås och sallad. Har föresten varit duktig och druckit vatten även fast vi haft cola.
Och nu har jag precis laddat in lite bilder från när jag va ute och fotade idag. Så ska ladda in på min blogg och på fb.
Sen får vi väl se vad jag hittar på... Kan ju inte dra ut på något eftersom jag är sjuk. Så det blir väl att lägga sig i soffan framför någon film eller så.
Talk to you later! ♥
-
Suddiga mobilbilder...





E -13.47

Hej! Har precis tjockat mig med lite donken mat. Jag och mamma åkte faktist och köpte hem lite mat för ingen hemma orkade laga något haha.
Nu ska jag klä på mig massa kläder och gå ut i solen tror jag.. Måste fixa lite med hästarna. Även fast jag inte är pigg alls.

Men jag skriver senare idag. Ni får ha en toppen dag!

Saknar så sjukt mycket! Men jg taggar inför 2013 !!!!!!


M- 07.05

Just nu ska planet, om allt fungerar som det ska och utan förseningar, lyfta!
Ska bli så himla skönt att komma iväg en stund även om jag kommer sakna alla mina fina vänner supermycket! ♥
Nu ska jag bara njuta i en veckas tid, ha det bra!





E -01.47

Om 30minuter sitter Mickan i bilen... Åh fyfan vad jag kommer sakna hemma!!!!!
Tur hon kommer hem om en vecka igen iallafall...
-
Har precis vaknat (somnade i soffan) hehe... Och nu ska jag byta om sen krypa ner i min älskade säng! Den jag sov i ,i Rättvik va hård och korvig.
Men jag skriver väl när jag vaknat så godnatt!





E -18.52

Har precis proppat i mig med alldeles för mycket, god tacos! Haha usch vad mätt jag är...
Och nu ska jag vänta på att det ska bli något bra på tvn och sen lägga mig där med ett stort glas cola och bara ta det lugnt!
Sen ska jag ta en dusch och längta efter Mickan... Längtar redan, seriöst. Tårarna bara rann ner idag när jag sa hejdå eftersom vi inte kommer träffas på en vecka. Kunde verkligen inte sluta gråta.... ♥ Hur ska jag klara mig utan min mongoloid? ♥♥♥

Äsch drar ut till hästarna och fotar lite. Eller snart iallafall.
Föresten så känner jag mig inge pigg alls.. är skit snorig och har jätte ont i halsen...




E&M -18.08










Såhär såg vårat rum ut:


5vånigssängar,3duschar,2toaletter och trehandfat!




E -12.36






E -19.25




E -15.00

Gash vad jag saknar sommaren! Njuter varje sekund när jag kollar på bilderna!








E&M -01.03

Hej! Vi ligger i sängarna nu. Mickan ligger över mig i våningssängen och ja haha... Vi smsar! För vi inte ska väcka dom andra. Men vi ska väl försöka sova nu eftersom vi ska samlas 07.58 imorgon... Phuu kommer vara död haha. Får se om vi hinner blogga imorgon annars skriver vi när vi har tid! Godnatt :)


E&M -17.49

Hejsan alla lovers! Haha nejdå vi skämta bara. Just nu ligger vi typ över varandra i sängen och har nyss ätit pizza! Snart ska vi, Saga,Thea och 98orna gå ner till "siljan huset" sen ska vi säkert äta igen haha.. För 4e gången här idag. Sen klockan 9 ska vi se på film sen får vi se vilken tid vi ska lägga oss men inte före 10 i allafall ! Får se om vi hinner skriva något mer annars får ni stå ut med några tidinställda bara. Pussar på er :)


E -17.15


Jag hatar när andra försöker bestämma över en.. När man inte kan få göra det man mår bäst av.
Även fast jag vet... Jag vet att det inte är smart. Men jag vill och jag mår verkligen bra!
Jag kan förlora så mycket på det men jag kan också vinna hur mycket som helst på det.


E -13.21





E -16.47

Hej!
Håller på att packa förfullt just nu och har fixat några tidinställda under onsdag-fredag.
Nu ska jag sticka ut med hunden och gå lite sen hem och ta en dusch innan jag fortsätter med packandet. För ska sova hos Mickan idag och åker hem till henne lite efter 6.
Men vi får se om vi bloggar något därifrån! Men det tror jag :-)




E -14.06

Tjena! Vaknade för ungefär 1timme sen och nu väntar jag på att maten ska bli klar. Föresten så har jag skrivit in mig på körskolan och ska börja 2maj. Så det blir inget idag.. Får ta det lugnt och packa inför imorgon stället eftersom vi ska på det där lägret onsdag-fredag... Inte direkt pepp. Men jag skriver mer senare! Kram


E -01.13

Har precis kikat på BB. Och nu ska jag gå ner och tvätta bort sminket sen krypa ner i sängen. 
Ska åka till körskolan imorgon så jag kan få börja med moppekortet. Men jag skriver mer om det imorgon när jag har kommit hem.
Anledningen till att jag inte bloggat något idag är för att jag har varit i gbo så har fixat tidinställda under hela dagen, hoppas ni tyckte det va lite kul med sånna inlägg.
Sen när jag kom hem så blev jag bara ledsen osv... Orkar inte skriva varför. Har iallafall precis lugnat ner mig så är väl lite bättre nu.
Godnatt!




M-21.55

Hello!
Passar på att skriva ett inlägg nu såhär på kvällskvisten. Tog sovmorgon till halv 1 idag, sen gick jag ner och åt och efter det gjorde jag lite plugg innan vi åkte till Farfar, fast han var inte hemma så på vägen hem stannade vi på kupolen och köpte oss små uppblåsbara kuddar till flyget. Större delen av kvällen har bestått av plugg och lite tv-mys! Har så smått börjat packa nu också, taggad! imorgon ska jag ta itu med de sista av plugget sen packa lite och på kvällen kommer kanske Emma och spenderar natten här? För på Onsdag morgon åker vi på konfaläger i Rättvik, mer om de senare för nu ska jag gå och kolla på BB! Hörs




E -21.00


Anonym om E -00.01:
Hej Emma!

Du fick/köpte ju ett nytt objektiv nyss och då undrar jag, fotograferar du alla dina bilder med det nya objektivet eller använder du ditt kitobjektiv mer?

Kram.

Svar;
Hej! Jag fick ett Sigma DG 70-300 objektiv när jag fyllde år förra året. Dock använder jag det bara när jag ska fota på långt håll och när jag är ute i skogen eller så.
Annars använder jag nästan bara mitt 18-55 objektiv jag fick med kameran.
Hoppas du fick svar på din fråga! Annars är det bara att fråga mer om du undrar något. :-)
Kram!

Såhär ser mitt sigma DG 70-300mm objektiv ut:

Och såhär ser mitt 18-55mm objektiv ut:




E -19.58


* Jag hatar spindlar, det är nog det värsta som finns.
* Jag har egna hästar och det är något jag verkligen älskar att hålla på med,
även fast jag inte alltid hinner.
* Jag älskar att fota.
* Jag brinner för bloggen för jag tycker det är roligt och
skönt att kunna skriva av sig någonstans.
* Jag älskar att träna!





E -17.16








E -15.36

SENASTE:
Dryck: Vatten.
Telefonsamtalet: Morfar.
SMS: Min moster.
Sång du lyssnade på: Panetoz - Dansa Pausa.
Gången du grät: Kommer inte ihåg faktiskt.
HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: Nej.
Har någon varit otrogen mot dig: Yes.
Varit kär?: Ja, men har varit riktigt kär en gång.
Förlorat någon speciell person: Aa..
Varit deprimerad: Ja det har väl alla?
Varit så trött att du somnat sittandes: Aa.

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: Vit
färg 2: Svart
färg 3: Ljus blå

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja.
Fått ditt hjärta krossat: Tror inte det.
Skrattat så att du har börjat gråta: Haha aa.
Träffat någon som förändrat ditt liv: Yes..
Insett vilka som är dina äkta vänner: Japp, Michaela!
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja.
Kysst en kompis: Aa.

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Nästan alla.
Hur många barn vill du ha: 2-3st.
Har du några husdjur: Ja.
Vill du ändra ditt namn: Ibland, ibland inte.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Firade mig.
Vilken tid vaknade du idag: 10.20
Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov.
Någonting som du längtar till: Sommaren helt klart!
Senaste gången du träffade din pappa: Nyss.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Massa saker.
Vad lyssnar du på just nu: Musik.
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Japp.
Vad gör dig irriterad just nu: Att min datamus laggar.

Vad är ditt namn: Emma.
Singel/upptagen: Singel.
Stjärntecken: Oxe....
Kille eller tjej: Jag är tjej, men jag föredrar killar. Haha....
Grundskola: Bjursåsskolan.
Gymnasie: -
Högskola: -
Hårfärg: Brunett
Långt eller kort: Långt.
Längd: 1.69-1.70
Vad gillar du gällande dig själv: Min ögonfärg.
Piercings: Öronen.
Tatueringar: -
Höger eller vänster: Vänster

DIN FÖRSTA:
Operation: Blindtarmen tror jag.
Piercing: Öronen
Tatuering: -
Bästa vän: Mickan.
Sporten du spelade: Fotboll
Husdjur: Katt.
Vaccination du minns: Vet inte...
Konsert: Kommer inte ihåg.
Förälskelse: Rickard tror jag.
Alkohol du drack: Vin tror jag.

JUST NU:
Äter du: Inget.
Dricker du: Vatten.
Är du på väg att: Skriva klart.
Väntar du på: Att dethär ska bli klart.

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: Ja.
Vill du gifta dig: Tror de.
Karriär i åtanke: Vet inte..

VAD ÄR BÄST MED MOTSA
TTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögonen.
Kramar eller pussar: Båda
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: Vet inte, båda.
Snygg mage eller snygga armar: Båda.
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar.
Känslig eller inte: Både och.
Ragg eller förhållande: Förhållande
Bråkstake eller tveksam: Bråkstake.

HAR DU NÅGONSIN:
kysst en främling: Ne.
Tappat glasögon eller linser: Haha, ja det har jag säkert.
Haft sex på första dejten: Nope.
Krossat någons hjärta: Vet inte.
Har du blivit arresterad: Nope.
Dissat någon: Aa.
Gillat din killkompis (mer än som vän): Ja.

TROR DU PÅ:
Dig själv: Ibland.
Mirakel: Både ja & nej.
Kärlek vid första ögonkastet: Aa.
Himlen: Vet inte.
Tomten: Nej.
Att kyssas på första dejten: Hur ska man tro på det?
Änglar: Nej.

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nepp.
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Nje.
Vad kan du verkligen inte leva utan: Min familj,släkt & vänner.
Vad vet inte så många om dig: Mycket.



E -13.43




E -10.27

Godmorgon! Ligger i sängen helt ny vaken och känner mig piggare än vad jag gjorde när jag la mig, så det känns skönt. Tänkte gå ner och fixa en kopp te (har blivit beroende haha) och lite frukost sen lägga mig i soffan eller något. Men ni får ha det bra! Kika in senare :)


E -00.01

Har precis kollat klart på en film. Winter's bones hette den, inte så jätte bra.
Nu ska jag gå ner och borsta tänderna och sen krypa ner i min nybäddade säng och sova! Har huvudvärk osv (är väl säkert sen jag badade, för de va så kallt hehe.) så hoppas på att jag får sova ut imorgon.
-
Sen under dagen drar jag till gbo och hittar på något, blir bra det.
Men jag skriver mer om det imorgon. Nattinatti



M-23.09

Nu kryper jag ner i sängen och kollar på lite how i meet your mother efter en rolig och ganska lugn dag.
Imorgon blir det väl att göra klart plugget och packa lite inför resan, sen får vi se om jag hittar på någonting över dan och på kvällen blir de en lugn hemma kväll, måste nämnligen göra en lite hemlig sak så då blir det inte så mycket bloggning från min sida. Så får försöka uppdatera er under dagen så fort jag får tid..



E -20.43


Ja ni läste rätt, jag har varit så duktig (hehe) och badat för första gången i år! Trodde jag skulle frysa ihjäl först men det var så kallt så man domnade bort och kände inte så mycket. Men jag vart helt tomatröd haha.
Nu är det gjort iallafall!
Har precis druckit te och duschat i kokhett vatten och nu sitter jag i pyjamasbyxor,linne och sockor, skönt!
Tänkte ta och städa mitt rum nu också.. Så jag skriver mer senare.
Bilder från jag badade:





M-20.00

Nu har jag plugat klart för ikväll, tycker i alla fall jag! Kommer ändå få lov att sitta me de imon så..
Har precis käkat lite tacos, lyckades spilla på både lakanet och kudden s.u.c.k. Nu ska jag mysa ner mig framför tvn och vänta på att bigbrother ska börja och på att mamma & pappa ska komma hem. Får se om jag slänger in ett till inlägg innan jag kryper ner i sängen. Ha en skön kväll!




E -19.00






M-18.30

Allt är från Gina Tricot



E -17.31

Hej! Sitter och lyssnar på musik just nu och maten är snart klar, mmmmm!
Ikväll ska jag städa mitt rum, byta sängkläder osv. sen bara ta det lugnt och skönt. Ska ta en dusch också och fräscha till mig. Underbart!
-
Får se om jag kanske ska bada idag haha... Helt sjukt men jag är sugen! Får se om jag får med mig min bror eller någon som kan ta kort haha. 
Men jag skriver mer senare! Ha en toppen kväll, i solen dessutom!




M-17.06

har tagit en liten paus från pluggandet och knäppt kort på det jag köpte igår, så det kommer upp ett tidsinställt inom kort.. Nu ska jag ta ta i pluggandet igen och sen mysa ner mig framför tv:n tror jag, hör av mig senare i alla fall!



E -15.30

Har nyss kommit hem för har kört hem Mickan eftersom hon skulle plugga.
Och nu väntar jag på att vi ska grilla, mumma! Fast är inte så hungrig men ändå.. Det är så sjukt gott.
-
Jag och Mickan har iallafall åkt lite moppe idag och bakat sen har vi varit lite vid stallet. Sen har vi inte hunnit så mycket mer, men båda var nog lite trötta för vi släckte lampan lite efter halv 3 inatt haha.
Men vi låg och pratade ett bra tag, mys.

Aja... Nu ska jag hitta på något annat en stund. Skriver mer sen. PUSssss ♥


E&M -22.20

Sitter hemma hos Emma just nu och har nyss varit ute och kört lite moppe. Och det gick toppen haha! Vi är så duktiga så ;-)
Imorgon ska vi köra lite mer när det är ljust hade vi tänkt.

-
Idag har vi tagit det lugnt,käkat pizza (våra kläder luktar fortfarande pizzeria),pratat lite skit osv. En helt vanlig Emma & Mickan dag kan man säga.. Förutom att vi inte äter pizza varje dag då hehe.
Får se vad vi ska göra nu, kanske se på film eller något.

Föresten så var jag på stan innan vi va så köpen kommer upp imorgon skulle jag tro. /M
Ha en toppen kväll!




E -20.00


Världens vackraste ♥
Jag älskar dig så mycket, så jäkla mycket. Ingen förstår nog hur mycket.
Att en häst kan betyda så mycket för en fattar jag inte. Men du kommer alltid vara den bästa. 
Vi har ett eget språk. Du förstår när jag är ledsen.. Du kommer alltid och pussar på mig när du ser att jag inte mår bra. Hur kan du det?
Vad som än händer Falki, så lämnar jag dig aldrig. Du är bäst!


E -17.15











E -15.29

Nu har jag gjort mig iordning och ska strax sticka till Mickan. Sen får vi se när vi drar och tjockar oss med pizza, mmmm ! Längesedan man åt det nu.
Får se när jag kommer hem, men det lutar mot att åka med mamma hem runt 10tiden.
Ni får stå ut med bloggningen idag, men jag har fixat några tidinställda iallafall! 
Puss på er och glad påsk ♥




E -14.00







E -10.23

Godmorgon! Ligger fortfarande kvar i sängen och orkar inte gå upp riktigt än. Idag är det påskafton, glad påsk på er! Dethär blev ett väldigit ointressant inlägg men struntsamma. Nu ska jag gå ner och fixa en kopp te! Ha en bra dag.


E -01.10

Har precis kollat klart på världens värdelösaste film... Kommer inte ens ihåg vad den hette.
Nu ska jag gå ner och dricka lite vatten sen sova. Har världens halsont ,usch...

Men jag skriver någongång när jag har vaknat. 
Fast ska fixa något tidinställt också så det inte blir helt tomt på bloggen. Får se vad jag hittar på för något men ni får väl kika in sen och kolla!
Godnatt



E -23.25

Har haft en skit mysig kväll med mamma och pappa! Vi har grillat kött som vi ätit med klyftpotatis,sallad osv. Sen blev det film tittande med godis & läsk.
Nu har jag precis kommit upp på mitt rum och laddat in lite bilder på min blogg så ni kan väl kolla om ni vill.
-
Funderar på att sätta igång en film eller något snart.. Sen sova!
Föresten, imorgon kanske jag och Mickan drar till pizzerian för dom säljer pizza för 35 ink. läsk för alla barn upp till 16år eller va det va haha. 
Men skriver väl mer om det imorgon när jag vet hur det blir. Talk to you later! ♥




E -17.11

Hejsan! Kom hem från stallet för ett tag sen och nu håller jag och mamma på att baka en marängtårta, mmm! Får se när jag har tid att blogga nästa gång idag för blir nog myskväll ikväll. Vi ska grilla osv ikväll så det blir gott! Ha en bra solig långfredag! :)


E -13.15




E -11.50


Sitter här med en te kopp och har nyss vaknat! Och jag är fortfarande trött.... Vad är det med mig? Sovit 11timmar inatt och 12timmar igår. Antingen är det för att jag har sovit för länge, annars vet jag inte.

Ska iallafall snart gå upp till stallet och kolla till hästarna och ge dom mat. Sen ska jag hem och fundera på om jag ska följa med till Leksand och se på match senare idag... Eller om jag ska till gbo...
Ska nog också gå ut och hälsa på min moppe haha, är kääär och vill bara fylla 15 nu och fixa kortet så fort som möjligt! Fatta vilken frihet att få köra från denhär hålan jag bor i.
Men nu blev de mycket skrivande.. jag hör väl av mig mer senare, PUSS.


E -00.38

Är så trött så jag håller på att somna sittandes... Är nog dags att sova!
Ska fixa iordning mig först sen krypa ner brevid katten och hoppas på att man får lite sovmorgon också. Guuu vad jag älskar lov ♥♥
Hoppas på att ''påskharen'' (haha!) kommer med godis imorgon också, nomnom.
Men jag hör väl av mig mer imorgon under dagen eller så. Godnatt!






E -23.08

Kom nyss hem! Varit en skit bra kväll, får se om jag sticker ner imorgon en stund igen.
Nu ska jag lyssna på lite musik och gå ner och ta en muffins tror jag. Sen kanske jag ska kolla på någon film eller något, vi får se ! :-)
Men ni får ha en toppen bra kväll så skriver jag mer senare!




M-22.50

Hejj på er!
Vaknade runt 11 idag, mamma kom in oh råkade väcka mig halv sju imorse men kom lika snabbt som hon hade sagt godmorgon att jag hade lov, så jag somnade utan problem om igen!
När jag i alla fall vaknade vid 11 igen så kollade jag på tv innan mamma och pappa kom hem, sen åt vi lunch och efter det tog vi det "första åket" i mammas nya biil. Åkte en sväng till stan och handlade.
Har i alla fall varit med Saga från att jag kom hem till för ungefär 30 minuter sen.
Nu ska jag vänta på att BB börjar sen krypa ner i min sköna säng. Godnatt

cambild



E -17.16

Kom precis hem från stallet. Duschade innan och har målat naglarna. Snart ska jag sminka på mig lite makeup sen käka. 
Efter det sticker jag nog till gbo. Och kommer hem runt 11 ikväll skulle jag tro. 
Men jag hör väl av mig när jag är hemma.. den dåliga bloggningen får jag ta igen någon annan dag. Annars kanske Mickan skriver idag. Så ni får väl kika in sen :-)
Kram på er

Min pärlaaa, inte skit snygg men fungerar bra som tusan!






E -13.26

Vaknade för ett tag sen och har nyss sagt hejdå till min kusin som varit här med ett litet påsk ägg haha. Gullig kusin ♥
Och nu sitter jag här med huvudvärk, örvärk och halsont... usch.
Men ska försöka pallra mig iväg och göra något idag ändå hade jag tänkt! Men vi får se hur jag mår sen, ifall jag orkar eller inte.
-
Skriver iallafall mer senare under dagen! PUSS


E -00.43

Nu har jag pratat skype och kollat på ett BB avsnitt.
Så nu ska jag byta om, borsta tänderna,tvätta bort sminket och sen sova! Och det ska blir så jäkla skönt. Plus att jag har lov nu så det blir sovmorgon! Härligt
-
Men jag skriver väl mer under dagen imorgon. Natti




E -21.18

Kom nyss hem, eller ja för en stund sen! Har hunnit vika lite tvätt osv.
Har ju somsagt varit på byggdens mässa i skolan och det var väl rätt chill om man säger så. Gick runt och kollade på olika företag och åt godis ungefär haha.
Nu har vi äntligen lov! Fyfan va skönt säger jag bara ♥♥
-
Följde med Mickan hem efter skolan och vi kollade på BB och sen tog vi 17.12 bussen till skolan igen. Och nu ska jag snart käka lite.
Men först ska jag lägga upp några bilder från idag när vi lagade mat i skolan. Here you have:




Det var sjukt gott!
Varmrätt: Te,Bröd,Cous cous och kykling gryta typ.
Efterrätt: Pannkakor med vaniljyoghurt och hallon.



M-22.30

SM-final ♥♥♥



E -21.52

Nu är håret färgat och jag är nöjd! (än så länge) haha. Det är fortfarande torrt men aja.
Ska vänta på att det ska torka sen ska jag platta det innan jag kryper ner i sängen för är trött och har ont i huvudet. 
Somsagt blir det en riktigt chill dag imorgon som Mickan skrev! Dom tre första timmarna ska vi laga mat i hemkunskapen och sen ska vi ha träslöjd.. usch hatar träslöjd!
Får se vad jag gör imorgon efter skolan, men ska ju tillbaka 17.30 så känns nästan som att det inte är någon idé att åka hem.. Men vi får se hur jag gör. Godnatt ♥




M-21.34

Hej!
Idag har jag varit i skolan, halva dagen var (rent utsagt) skit medan andra halvan var mycket bättre! 
När jag kom hem så satte jag mig ner och gjorde lite läxor som jag fått eftersom jag ska bort snart.. Sen myste jag ner mig i soffan & kollade på BB & sen hockey, mitt älskade Brynäs ♥ Som spöar Färjestad ikväll, ser ljust ut hittills..
Har ätit lite och spelat på mammas mobil. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och sova tror jag eller kolla How I Meet Your Mother. Och förhoppningsvis lyckas sova hela natten idag, vaknade 1 gång inatt klockan 4 av ett sms, åh jobbigt att börja vakna på nätterna sådär!
Imorgon är det i alla fall onsdag så slutar 2, plus att det är en jätte skön dag imon. Sen åker jag nog hem i någon timme innan jag åker tillbaka till skolan för att vara med på "Byggdens Mässa" som håller på i ungefär 3 timmar. Och då blir vi ledgia på torsdag istället, wiiiiiiiihooooo!!!!!!
Nu ska jag sluta skriva och hoppa in i duschen istället, godnatt




E -20.01

Nu sitter jag och dunkar musik och längtar efter att få ut och åka moppe haha!
Och väntar på att mamma ska städa klart sen ska hon hjälpa mig med att färga håret. Köpte bara en förpackning eftersom vi ska få bort utväxten men hoppas på att det inte blir skit fult haha, för jag brukar alltid annars ha två förpackningar eftersom mitt hår är långt och ganska tjockt.

Men jag skriver senare och visar resultatet på håret då! Talk to you later.




E -18.46

Kom nyss hem från affären för har varit och köpt hårfärg! Får se om vi hinner färga idag, men hoppas på det! Föresten har jag fått hem min moppe så har varit ute och provkört lite och det gick jätte bra, plus att det var skit kul! :d Ska fixa kortet så fort som möjligt nu alltså. Iallafall så skriver jag senare för ska kolla ifall jag kan färga håret nu. Have a nice day!


E -22.49

Nu ska jag platta håret och sen krypa ner i sängen! Fryser och känner mig inge pigg alls...
Imorgon efter skolan åker jag iallafall till gbo och träffar mamma & ska köpa toning till mitt hår eftersom jag har haft utväxt ett tag nu och det är så sjukt fult. Så ska lägga i en toning sen blir det slingor till sommaren!
Men jag skriver iallafall imorgon när jag har tid! Natti

Syns väl kanske inte direkt mycket på bilderna, men det var sjukt skönt med lite rensning! Dom två sista bilderna är på det jag ska slänga/ge bort!





M-21.37

Hejsan!
Fick ju som sagt sluta tidigare idag, när jag kom hem städade jag mitt rum innan jag la mig och kollade på lite BB.
Sen gjorde jag mat tills mamma & pappa kom hem och efter det så spelade jag lite på mammas mobil och pysslade lite. Har precis kollat färdigt på BB och nu ska jag göra lite matte läxa som jag fick idag eftersom att jag åker utomlands efter påsklovet, lovely! Sen ska jag försöka komma i säng i skaplig tid då jag vaknade sammanlagt 5 gånger inatt, inte skönt! Får se vad som händer imorgon efter skolan, men hör väl förhoppningsvis av mig på kvällskvisten. Godnatt allesammans!




E -21.35

Sitter här med en te kopp och dricker världens godaste te!
Nu tänkte jag skruva upp volymen lite och påbörja rensningen på min garderob eftersom det verkligen behövs. Hittar aldrig något för det ligger huller om buller och finns nog mycket jag inte vill ha och som är för litet så istället kan jag ju köpa nytt!

Imorgon får jag föresten hem min moppe! Så är typ överlycklig haha :-D
Men jag skriver väl mer om det senare haha.
Föresten så är det väl lika bra att ta fram vinterjackan igen efter som det snöar?! ÅÅH.




E -20.15

Sitter i soffan och kollar på tv just nu. Är helt öm i kroppen nu, för var ut och sprang i 20min och sen när jag kom hem körde jag massa styrka i 15min och efter det tog jag en dusch innan jag satte mig här! Har ganska ont i halsen också, suck. Föresten känner jag mig faktiskt väldigt duktig för innan jag drog ut och sprang så var jag hur nära på att baka en kladdkaka men istället tränade jag! Weho :) Aja jag skriver mer senare! Puss


E -16.18

Fick sluta 1timme tidigare idag så jag hann med sista taxin hem! Sjukt skönt.
Så har precis käkat toast och oboy för jag va så grymt hungrig eftersom det var äcklig mat idag...

Nu ska jag skära upp lite frukt och sen slänga mig i soffan en stund innan jag går ut och går lite! Skulle vara så skönt att göra det.
Men jag skriver runt 9 eller något ikväll!



E -21.59

Har precis tryckt i mig en varm macka och lite te.. Mår skit illa! Usch.
Och nu ska jag faktiskt borsta tänderna och sen krypa ner i sängen och förhoppningsvis vakna upp imorgon bitti och känna mig bättre!

Imorgon slutar jag 4 så får se vilken tid jag är hemma. Men skriver då :)
Föresten så går vi bara i skolan till på onsdag denhär veckan sen har vi lov!! Så jäkla skönt!
Jaja, godnatt ♥




E -20.12

Kom precis hem från stallet och nu sitter jag här med ett stort glas cola!
Ska gå ner och lägga ansiktsmask och sen fortsätta med mina shorts jag gjort. För fick nämligen ett par snygga jeans av min faster idag men jag har klippt av dom till shorts, så ska göra så dom blir lite mer ''slitna'' tänkte jag. Och ska även försöka hinna med att rensa ur garderoben som är ett måste!

Skriver väl senare ikväll när jag har lite mer tid!
Det haglade lite idag haha:




E -17.56

Hejsan, haft en bra dag i det våriga vädret? Det är ju sol ena stunden och snöstorm andra haha.
Iallafall så har min dag varit super bra.

Blivit 500kr rikare också, det satt fint i plånkan! Sen har jag även varit och kikat moppe som vi ska köpa på tisdag! Fyfan vad jag är glad nu. Så kom nyss hem därifrån!

Funderar på att bädda rent i sängen så det är gjort sen ska jag ta det lite lugnt & ladda in lite bilder innan jag sticker upp till stallet en stund.
När jag kommer hem blir det lite spa osv. Skööönt!




E -14.15




E -11.26

Tjeenaaa!
Har varit vaken sen 10.00 och då har jag hunnit fira min bror,ätit frukost,städat hela övervåningen (mitt rum,mammas & pappas rum,min brors rum och hallen) och även städat pannrummet! Duktig tjej.

Nu ska jag ta det lite lugnt och sen åka ner till affären och köpa lite grejer tills alla kommer. Vilket blir om 2timmar. Sen måste jag byta om och fixa till mig lite.
Men ska upp till hästarna och ge dom hö nu, så ni får ha en bra dag! Och luras så mycket ni kan nu.




E -02.44

Käkade nyss nudlar med bror, han fyller år idag (1a april). Grattis världens bästa ♥
Och nu har jag tvättat bort sminket osv. så ska ta och krypa ner i sängen brevid katten och sova. Dock inte så länge för ska upp och fixa inför kalaset.
Men jag ska försöka höra av mig så mycket som jag kan! Får se om jag åker och kikar på moppe sen också. Men nu ska jag iallafall sova. Natti