E -23.20

Sådär ja!
Under ovädret satt jag,pappa & bror ute och spelade kort, mysigt! Och haha .. jag förlorade 3/5 gånger, men vi låssas att jag vann (A

Igår drog jag & Mickan till tansen vid halv 3, badade & stekte lite på stranden! Precis som det ska vara en såndär dag, härligthärligt.
Sen kom hennes bror & hans flickvän och hämtade oss runt 5tiden tror jag. Åkte till Mickan, packade saker sen åkte vi till stan och myste lite med Frans (katten vi va kattvakt åt) ..sen gick vi till stan, men allt stängde då så vi gick till ica & hemköp och köpte (hamburgare,hamburgebröd,läsk,godis,chips & dip) gick hem med vrålhungriga magar så vi nästan inte tog oss hem.. ;o
Kom hem gjorde mat, åt godis & chips sen la vi oss i sängarna och sen kollade vi på film,tv sen badade vi i badkar & sen spelade lite kort resten av kvällen & såklart smaskade i oss en hel del. Somnade nog runt 2 eller något.
Jag va sjukt trött, sen vaknade vi halv 11, låg kvar i sängen till kvart över 12 tror jag sen gjorde vi frukost (hahahha, fan va kul det va alltså... men ah..) sen gick vi och kollade på tv. Sen somnade jag igen till halv 3 då gjorde vi lunch sen klädde vi på oss och åkte till gbo.

Drog till tansen direkt. Va där i 2timmar ungefär (till 6) sen hem till mickan packade mina saker sen gick jag hem för hon skulle sova i stan igen.
När jag kom hem åt jag lite pastasallad,flyttade hästarna till en annan hage,sen vart det åskväder så vi spelade kort & åt glass som jag skrev.
Nu tänkte jag kolla lite bloggar, om några är uppdaterade då! Eftersom nästan alla bloggare's bloggar jag läsare är ju på P&L.

Tog en bild ute idag också föresten!




E -20.33

Uppdaterar senare, börjar bli oväder här! Åska osv.

tog bilden för några veckor sen..



E -13.02


Har inte hunnit blogga tidigare, men jag har faktiskt varit vaken!
Blev väckt klockan 10,gick upp borstade tänderna,klädde på mig sen åkte vi till min mormor direkt & åt jordgubbstårta (så det blev min frukost) åkte hem efter ungefär en timme. Sen ringde jag & väckte lilla Mickan,packat och ska snart ner till henne sen drar vi nog till tansen. Och ikväll sover jag och Mickan hos hennes syster, kommer nog bli bra de! Men finns inget internet där så lämnar bloggningen åt sidan ända tills imorgon. Hoppas ni klarar er ändå haha ;)
Föresten så ÄLSKAR jag verkligen vädret vi har just nu! 29+ i skuggan!! :D

saknar !!




E -02.22

Mitt internet krånglar jätte mycket!
Har startat om datorn säkert 4gånger nu, så hoppas att dethär inlägget läggs upp iallafall.. men det tror jag nog ;) Annars blir jag suuuur.
tänkte iallafall krypa ner i sängen nu, så Godnatt då.. ♥

saknar tiden



E -23.56

Kom hem för ett tag sen. Har varit i gbo med Mickan & myst, badat i tansen, köpt godis och chillat. Skönt har det varit! Komma bort från allt typ. ♥
Ska nog träffa pruttfia'n imorgon igen, kanske sova över också.

Iallafall.. på hästkliniken idag gick det väl bra tror jag.
Kom dit vid 2 och kom hem vid 6 när vi borstat och allt sånt, då åt jag lite sen drog jag iväg till gbo & va med mickan som jag skrivit.
Men jag skriver mer sen för nu ska jag läsa lite bloggar & äta glass.
Latero


Linne- Bikbok
Shorts- Hm

Facelook -osminkat




E -10.53


Gick upp ur sängen för en liten stund sen & svårt var det allt. Men tvingade mig upp ändå och det god väl nästan en timme men nuså.
Har precis skurit upp lite gulvatten melon, faktiskt god!.. men smakar inte så annorlunda.
Nu ska jag gå ut och sätta mig i det underbara & vama vädret innan jag ska byta om,fånga häst,stallet och sen åka iväg så ingen bloggning på några timmar!
PUSS


E -00.02


Trött chey som skriver hejhej!
Sitter och dricker lite mjölk just nu och lyssnar på musik. Och tänkte faktiskt krypa ner i sängen nu för är sjukt trött och ska upp vid 10.00-10.30. För ska iväg med en av våra hästar för hon har gjort illa sin hov jätte mycket så hon haltar och så. Vi åker runt 12-1 tiden tror jag.
Men skriver när jag är vaken, så godnatt ♥



E -21.42

Kom precis hem från en härlig ridtur på Falki & med moster som tömkörde Hervar efter. Åh det är sååå mysigt och man behöver inte tänka på allt annat.
Iallafall så tänkte jag snart ta en skön,härlig dusch! Eller nu faktiskt, för har ändå ingenting att skriva om så jag hör av mig lite senare! ♥



E -16.56


Kom nyss hem eller för ett tag sen.
Kvällen,natten & morgonen med Johan & Mickan var verkligen sjukt bra!
Vi satte upp tältet vid halv 11 sen gick vi till tansen och skulle bada men jag stog och pratade lite med Markus i typ 30minuter ? Nästan iallafall.. sen blev klockan halv 12 tror jag och då var det bara jag som ville bada så dom andra kollade på haha.
Gick väl hem till mickan och la oss i tältet & spelade kort,drack saft,åt popcorn och choklad. Sen somnade Mickan runt 3-4tiden och jag & Johan låg och skrattade och lyssnade på musik till klockan blev 5 halv 6 sen råkade jag somna haha (känner mig lite dum men han somnade också då typ,sa han haha.) Sen vaknade vi runt 10?! LIKSOM 10? Har aldrig vaknat så tidigt på lovet!! Iallafall så låg vi kvar i tältet en stund sen gick jag och Johan och gungade och sen plockade vi ihop tältet. Och efter det gick Johan hem och skulle lämna sakerna & äta frukost hemma? Så jag och Mickan fixade en trevlig & mysig frukost ute på altanen i solen. Sen vid 2 drog vi ner till tansen och badade lite. Sen vid 4åkte jag hem, fuck också.

Nu ska jag iallafall sitta här på mitt rum hela dagen, fan va kul? NEJ.
Juste Mickan ska sova hos hennes syster nästan hela veckan så det blir ingen uppdatering av henne på ett tag för det finns inget internet där. Och jag kanske också sover där med henne någon dag!
Skriver mer sen, hare gött !




E -16.43

Anonym om E -04.31:
Hej Emma!
Jag tycker det är så jävla dåligt att folk inte kan sluta slänga skit på varandra!
Jag har det ofta lika som dig, och det är verkligen inget man vill vara!
Jag tycker du verkligen inte borde ta den här skiten, du är du och du är världsbäst som det!
Finns det inget du kan göra att folk slutar kasta så jävla mycket skit på dig som inte ens är sant?

Svar; Hejsan! Tack så jätte mycket, det är verkligen inte lätt att prata om saker heller.. då blir det också jobbigare, att gå runt och bära på allt.
Jag har försökt prata och det är faktiskt bättre nu. Men det är inte bara ''mina vänner'' jag har det jobbigt med, det är privata andra saker också.

Anonym
om E -21.59:
Hej Emma! =)
Gud vad kul! Inte för jag gillar att tälta så starkt men det är verkligen mysigt om man tältar med rätt personer!
Ha det så sjukt bra nu!
Kram

Svar; Hejhej! :) Ja det var det verkligen. Att tälta eller iallafall umgås med sina vänner mår man så bra av + att jag pratade med en person igår så det känns bra nu!
Kram på dig också.

Komentera gärna dethär inlägget och berätta vem du är ^^
Blev lite nyfiken nu eftersom det är samma person, haha



E -21.59

Har precis kommit hem men åker strax igen! Ska nämligen tälta med Mickan & Johan inatt vilket kommer bli sjukt kul! :) Så lämnar bloggningen åt sidan ikväll,natt,imorgon.
PUSS


E -16.24

Sticker snart iväg till gbo och träffar Johan sen ska vi träffa Mickan,kanske Albin och säkert någon mer.. hoppas det blir kul, annars hade jag lika gärna kunna setat i pyjamas ett tag till ^^
Föresten så är det sol ute!!! :D GILLAS
Men skriver när jag är hemma igen, vilket kan bli om någon timme,ikväll eller så ;)



E -15.43


Jag börjar bli riktigt osäker på mig själv.
Hur ska jag göra... ska jag ha kvar dig?



E -14.08


Eller det är ju inte morgon nu? haha.. men det är morgon för mig så nu säger vi så!
Jag vaknade för en liten stund sen, har precis ätit lunch.. men va inte så speciellt hungrig så åt 3-4tuggor bara. Alltså om min mage ska börja krångla igen så vet jag inte vad jag gör.

Nu vet jag inte vad jag ska göra.. inte byta om för denhär t-shirten är så skön haha. Så kommer väl sitta här vid datorn hela dagen och dega.
Skriver när jag har något roligare att skriva istället.


E -04.31

Tänkte lägga mig i sängen nu.. gråta en tår eller två & fortsätta smsa.
Tänk att det alltid ska börja bra men sluta dåligt, Usch för sånthär!
Men jag skriver när jag är vaken eller något sånt,
Godnatt

Konstig bild på mina ögon



E -03.33

Tjena! Kom hem för kanske 45minuter sen, cyklade hem på 20min detni ;)
Har iallafall haft en toppen kväll, sååå sjukt kul :) Va på berget med Julia,Robert,Anton,Becci,Jeah,David och några fler. Längtar sjukt mycket till nästa år!
Föresten så vart det inga bilder för denhär kameran jag har suger.

Aja ska kolla vidare nu.. sen får vi se när jag lägger mig.
Föresten så blev jag kallad '' ful hora '' nyss också av någon liten skit som jag inte ens känner? haha fyfan va moget alltså ;)



E -19.48

Nu snart åker jag, så vi hörs när jag är hemma! :)



E -19.22


Har precis kommit ut ur duschen och ska leta lite kläder,sminka mig sen platta håret. När jag är klar ska jag gå/cykla hem till Julia och sen är vi där tills 21.30 ungefär då vi ska dra till berget!
Kommer bli sjukt bra, men jobbigt o cykla hem inatt också -.- aja.
Slänger in ett inlägg innan jag drar! :)


E -15.44

Hittade videoklippet på Sofie Nygren's blogg & fick bara lov att lägga upp den här.
Så jäkla rolig haha! :D



E -14.09

Städdags? Ja jag tror de..
Vaknade för en timme sen ungefär & har setat här och läst bloggar,musik & chillat lite sådär... men nu tänkte jag att det var dags att slänga smutstvätt I tvätten och inte på golvet, damsuga & byta sängkläder! För det va ett tag sen så skulle vara skönt.

Men jag skriver lite senare för ska börja nu tänkte jag.
Ha det så bra tills dess... föresten här får ni lite bilder från mitt rum,alldeles nyss.





E -03.24

Har precis laddat in lite bilder på min egna blogg så kicka gärna in där och kolla om ni har lust. Glöm inte att komentera också haha (a)
Iallafall så sitter jag och dricker vatten just nu, tänkte ta och prova lite kläder jag fick av min faster idag som var urväxta, många fina plagg faktiskt! :) Kan visa er imorgon (idag) om jag har tid.
Ska kanske till dössberget med Julia, kommer bli sjukt najs! :) Hoppas att hon får.

Men ska prova dom där kläderna nu sen krypa ner i sängen och sova. Shit va trött jag är..
Godnatt, skriver imorgon (idag)♥

Fick en hel lager 157 påse med kläder! :D



E -02.54





















E -02.05

Hej! Jag har inte hunnit blogga tidigare.
Kom hem från farmor & farfar vid 00.30 sen laddade jag in massa bilder på fb & ätit godis som jag gör nu också haha... sen har jag läst bloggar.
Men nu så. Tänkte dra på mig mjukisbyxor sen göra lite olika inlägg här från idag! :)
Latero



E -13.04


Jag har varit vaken sen 11.30 ungefär.. låg som vanligt och sznoozade (stavning) när jag hade ställt klockan på 10.00. Iallafall så gick jag upp åt frukost,kollade lite på beck sen flyttade vi hästarna & efter det lekte jag lite med kusin Felix! :D haha.. har varit hemma i 10min nu kanske och har bytt om,sminkat mig och ska bara fixa håret nu,om jag orkar! ;)
Men drar när som helst för vi ska till godisbritta först,höhö :D
Kameran följer kanske med, i think so ! Ha en trevlig Midsommar kära läsare ♥

från google.



E -03.26


Tänkte lägga mig för länge sen, men det hände saker,privata saker.
& min misse är sjuk eller något för han har bara legat hela dagen och vill vara ifred hela tiden,kan inte gå riktigt heller.. åh, hoppas du blir bra min lilla bebis! ♥

Nu ska jag iallafall ta på mig sovkläder sen göra några situps som jag inte gjort på länge & jag behöver träna lite mer nu känner jag. Sen ska jag sova för ska försöka ställa klockan på 10.00 imorgon för ska nämligen flytta hästarna till en annan hage imorgon förmiddag sen vid 2 ska vi fira midsommar. & då kan jag ju inte sova till 13.15 haha.. så jaja, kommer vara sjukt trött men sånt får man leva med.
Godnatt ♥

Vill ha dig här,här hos mig.


E -01.33

Kom hem för ett tag sen.. början av kvällen var lika tråkig som vanligt. Sen när vi hade ätit och så vart det toppen haha ;) trevligttrevligt.
Hände väl lite allt möjligt där som jag inte orkar ta upp här faktiskt! :)

Men jag vet inte vad jag ska skriva.. sitter bara och lyssnar på musik,dricker cola och smsar med Mickan! Privata saker vet ni, nejdå.. fast jo kanske lite.
Aja dehär va tråkigt! Skriver sen pöss

tagen med min mobil..




M-19.15

hej på er!

Som sagt skulle jag ha slängt in ett inlägg igår, men var ute hela kvällen med några vänner (:
Idag vaknade jag typ halv 12, så jag gick och kollade lite på tv innan jag gjorde lunch åt mig och pappa! Sen var det bara att greppa dammsugaren, vrida på musiken och städa mitt rum. Inte det roligaste kan jag lova, men med lite musik blir allt mycket roligare!
Har inte varit en toppendag om man säger så, hände en sak som tog upp resten av tiden jag inte städade, tänker inte ta upp de här. Men jag hoppas på en förbättring av kvällen efter soom jag snart ska ut och grilla, sen kommer mina systrar.
Trevligt värre med lite familjemys! ♥ 

Hör av mig antingen imon lr ikväll, PUSS!



sjukt fin bild på emma som jag hittade i min mobil!
Älskar dig.


E .18.01

Har precis kommit ut ur duschen, vilket var väldigt skönt & behövligt.
& Snart ska jag klä på mig sen fixa mig lite, sen vidare upp till bystugan där det är midsommarfirande ikväll med grillning,tävlingar,majstångsresning & lite fest sådär..haha & kommer vara där tills inatt någongång skulle jag tro. Så ingen bra bloggning idag!

Föresten, har inte kunnat skriva förens nu för jag vaknade vid 1,åt,sen åkte jag och mamma och handlade sen hem & gjorde rulltårtor till midsommarfirande imorgon hos farmor, några stycken gör 2-3rulltårtor sen sätter man ihop den till en jätte lång. Så om jag gjorde några skulle jag få pengar ;) hehe.
Men nu ska jag inte sitta här och ruttna haha.. skruvar upp volymen ännu högre sen ska jag fixa mig så vi hörs inatt skulle jag tro! PUSS
(går inte att ladda upp bilder, gör det sen när det funkar..) & jag kanske tar med mig kameran upp dit men jag tror nog inte det ändå ..!


E -01.55

Går och lägger mig nu.. jag orkar inte sitta kvar här vid datorn och ha gråten i halsen. Alla blandade känslor kommer på samma gång. & När man lyssnar på en speciell låt så blir det ju inte så mycket bättre av det även fast den är bra.. så man kan inte sluta lyssna på den.
Goodnight blogreaders! ♥



E -23.43


Sitter just nu på mitt rum och lyssnar på lite musik & chillar i min ensamhet, funderar på att gå ner och vara lite social mot dom andra & spela lite kort faktiskt! :)

Iallafall så när jag,Mickan & Becci vaknade imorse eller ja klockan va 13.15 när vi vaknade ..haha, jag somnade runt 7-halv 8imorse så. Men iallafall så käkade vi frulle sen åkte vi till gbo runt halv 3 kanske & gjorde en brasa nere vid tansen och väntade på Julia. Sen badade vi ett tag sen gick vi till Mickan & hämtade pengar sen vidare till affären och köpte glass & choklad sen satt vi utanför tempo och chillade P! ;) Sen vid kvart över 6 gick vi till Mickan & jag o becci hade ett ''spottkrig'' haha usch.. när Mickan åt och Julia filmade xd haha. Sen åkte becci hem vid 7tiden och då gick jag,Mickan & Julia ner och kollade på byn sen gick vi till Nirserska parken (ellerhurdetstavas) och sen kom Albin så vi satt där o pratade :)
Sen drog jag & Julia hem och dom andra också då haha.. Men sjukt bra jag mått dom här dagarna & imorgon ska vi fira midsommar här jag bor ,toppen. Men före kanske jag ska till tansen och bada med lite människor, vilket kommer bli sjukt bra! :)
Aja hörs sen, puss!

Bilder från husvagnen.. haha tjockisar vi är! :') ♥

+ Ciiiiiiiiiiider :D




E & M -01.08

Hejhejhejhej ! :)
Becci och Mickan sover här hos mig, så ingen mer bloggning.
Mickan laddar upp bild på sitt köp från igår + skriver inlägg då.. :)
Skriver imorgon, godnatt!


E -03.12

Ja just precis... jag skulle inte sitta uppe nå länge? åh.
Men ska krypa ner i sängen NU för annars sover jag väl bort hela dagen!
Night ♥



E -01.51


Sitter här och äter lite chokladpudding,lyssnar på musik & smsar, trevligt!
Ska väl äta upp den & kolla lite bloggar tror jag.. får se när jag lägger mig, är inte så speciellt trött men vill ändå inte vara uppe fööör länge så jag sover bort hela dagen imorgon. För tror det skulle bli fint väder och vill ju passa på att ta vara på det fina vädret när jag kan!
Men jag skriver innan jag kryper ner i sängen, latero

Yesterday



E -14.40


Kolla va söta dom är... kan sitta och titta på den hur länge som helst


E -14.00

Hejsan!
Har legat ute och solat någontimme nu på förmiddagen, sjukt fint väder det var. Och fick faktiskt en skaplig bränna också & det gillas!
Men nu har himlen blivit täckt av mörka moln & det haglar ute... kul? fast nej.
Har dragit på mig mjukisbyxor,linne & pappas tjocktröja för det blev lite kallt nu.
Iallafall... Mickan är på stan och shoppar idag med Saga, så hon kanske har något att visa upp här på bloggen idag ? ;) Så kika in senare.
Pusss


E -01.59

Sitter just nu och lyssnar på lite musik & har det allmänt mysigt. Äter lite popcorn då och då.. för er som ville veta det, ni kan ju lika gärna skriva upp det.
Iallafall så tänkte jag gå och borsta tänderna nu sen krypa ner i min supersköna säng.. så jag bloggar någongång imorgon, som vanligt ;)
Godnatt ♥



E -00.01

Har precis poppat en påse popcorn! Så sitter och smaskar just nu, men ska ut och kolla hästarna nu tänkte jag ..har inte hunnit för har laddat upp massor med bilder på fb! :)
Sen ska jag försätta äta popcorn & mysa lite.  Latero

J,R,E ♥ Älskar mina tjejor!


E -23.35




Magtröja -JC
Linne -Gina
Mjukisar -Lager 157



E -14.28

Hej på er readers ;)
Somnade runt halv 5 imorse så är lagom trött.. haha
Vaknade första gången vid 11 och sen låg jag & väntade på att Becci skulle vakna vilket hon inte gjorde så somnade om vid 12 och sov till 1. Gick upp & åt ''frukost'' sen fixade hon sig och nu sitter vi och nördar vid varsinna datorer & väntar på Jeah sen ska vi hem till mig och fixa mig sen drar vi vidare till gbo & chillar och har det bra, toppen dä ! :)
Ni får ha det så bra sötisar.
Vet att dethär vart ett väldigt rörigt inlägg men jaja ;)

Jeah & Jag på skolavslutningen :)


E -04.03


Har inte orkat skriva något inlägg tidigare, just nu sitter jag i sängen.. men ska krypa ner under täcket nu och lägga mig brevid en väldigt trött och söt kompis! ♥
Skriver när jag är vaken, Godnatt


E -22.44


Nu ska jag snart dra ner och bada med Becci, sen går vi hem hit och packar ner grejer + datorn (om jag får låna pappas ) sen går vi till henne och vi sover där, toppen dä :)
Får se om det blir någon mer bloggning senare eftersom jag vet inte om jag får ta pappas dator, annars får Mickan blogga ... Och om hon inte gör det ska jag försöka blogga innan jag åker till gbo imorgon och träffar lite härligt folk om det nu blir så.
PÖSS



E -20.06

Har varit ute och fotat lite i regnet så klicka HÄR för att se bilderna.
Om ungefär en timme drar jag mig upp mot stallet, min moster ska tömköra Hervar och jag och Falki rider nog med tror jag :)
Bloggar senare när jag har något att skriva om!

En av bilderna jag tog ↓



E -18.52

Hejpåde! ;)
Har ätit för ett tag sen... eller ja en timme sen kanske? Grillat idag idag & det är sååååå gott, typ det bästa som finns på sommaren haha.
Just nu sitter jag här och lyssnar på musik,är hur godissugen som helst & har precis lagt på ett samtal på skype med Jeah, men hon skulle snart ringa upp mig igen :)

Föresten så vart det inget idag, så får bli en till hemmakväll då..suck.
Men imorgon ska jag,Jeah,Becci och några andra kanske hitta på något.. nice de! :)
Men nu ska jag väl gå och kolla om jag hittar något gott där nere haha..

Dagens mysoutfit:


haha okej den bjuder jag på ... efter jag hade duschat ^^




E -13.56


Sitter här och dricker min kopp med te & är nyvaken (;
Jag älskar verkligen att sova!
Iallafall så ska jag väl typ duscha snart sen någongång under dagen drar jag iväg på lite äventyr haha.. nejdå, eller vem vet hur det slutar? :)
Men hör av mig lite senare, PUSS ♥

MIN UNDERBARASTE ÄLSKADE VACKRASTE HÄST !




E -02.50



Nu ska jag kasta mig ner i sängen och smsa med älskling innan jag somnar!
Skriver när jag är vaken eller när jag orkar (;
Godnatt


E -01.54

Har precis kommit upp från vattnet ! :) Har nämligen varit nere och ''nattbadat'' med Becci och Jeanette haha, trevligt värre ! :)
Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är inte sugen på att sova.
Men är skit trött.
Men sitter uppe ett tag till iallafall! Uppdaterar later

Tycker att det kan få ta och bli sommar nu, istället för spöregn hela tiden..



E -21.49

Har precis ätit, till förrätt blev det grillat kött,pommes,beasås & sallad och till efterrätt jordgubbar,grädde och mariekex ! Och jag är så jäääkla proppmätt nu alltså. Men sjukt gott var det!
Och just nu sitter jag och dunkar lite musik och vet inte riktigt vad jag ska göra.. men hittar väl på något skulle jag väl tro eller hoppas jag? Kanske se på film, nej det gör jag senare.
Vill åka ner till gbo och bada i tansen eller något.... men ingen kan väl, suck.

Kvällens myyyyysoutfit!



E -19.25

ÅH. Jag måste få skriva några rader nu, innan det bubblar över.

Jag trivs verkligen inte här!
Jag får alltid skit,skäll,tårar vad jag än gör.
Det är ingen som förstår hur jag igentligen mår,ingen.
Att få skäll varje dag, det är verkligen inte kul!
Man orkar ingenting.
Man orkar inte gå någonstans eller fråga något, utan att man får ett irriterande svar.
Jag försöker ju förfan, men vad får man?
Jag vet inte vad jag ska göra längre för att orka skiten.
Jag har verkligen försökt allt. För att allt ska bli bra,igen.
Får så jävla ont i magen av det.
Jag mår illa, jag kan inte äta som vanligt.
Gör mig liten igen.



E -17.23

Tjenare!
Har inte hunnit blogga något sen igår innan jag drog för jag & mickan kom hem från 00.30 ungefär (hon sov hos mig) vi åt lite snabbt sen var vi ut och badade med becci till 02.00 hehe.. :) Va as kul!
Sen gick jag och mickan med becci en sväng när hon skulle hem. Sen gick jag och mickan hem och fixa dipp,chips,läsk,glass sen gick vi ut i husvagnen och kollade på lite American pie till 04.00 ungefär sen somnade vi typ direkt haha. Jag vaknade lite då och då och sen gick vi upp klockan 13.00 ungefär och har legat i soffan och varit halvdöda ungefär ;) Vi körde hem mickan för hon ville hem sen åkte jag och mamma till affären och köpte lite gott till ikväll! Och nu väntar jag på att vi ska grilla, mums :)
Skriver sen för ska kolla lite bloggar nu.




E -18.23

Nu strax åker jag till bjurs. Är faktiskt crusing där ikväll, så blir där med lite trevligt folk! Härligt de & det behöver jag tycker jag :)
Ha en bra kväll så skriver jag när jag är hemma ♥



E -18.03

Lite efter men är är när vi dansade ragga på 9ornas cabaré



E -17.37



haha.

T-shirt -gina
Linne -gina
Thigts -lager 157



E -13.00


Har precis vaknat och nu tänkte jag lägga mig i soffan och kolla på en film eller två sen hoppa in i duschen och fräscha till mig lite grann för ska nämligen till gbo senare :)
hörshej'


E -02.22

Har precis kollat på en film som inte var så bra kan jag då säga.. vet inte ens vad den hette haha! Men låg och halvsov igenom hela filmen typ.
Just nu sitter jag i sängen och pratar med älskling på skype, det är mycket roligare :) Ska väl sitta här och prata ett tag nu innan jag stänger av och lägger mig.
Men bloggar inte mer nu, så hörs när jag är vaken igen! Godnatt



M-23.39

Godnatt ♥




E -22.38

Anonym om E -16.27:
gud! känner exaaaaakt samma här. :/

Svar; Tråkigt... men sånt är livet liksom. Man kan inte alltid må bra eller ha det roligt. Ibland känns allt bara piss och man vill bort härifrån. Men man måste kämpa! En av mina närmaste vänner som heter Linda har stöttat mig genom det här & hon säger '' Du måste kämpa, du klarar det '' och om man tänker så så fungerar det faktiskt lite bättre.. prova tänk så!
Men vet ju inte vad som hänt dig eller så men, Lycka till & det ordnar sig nog! ♥



E -21.56


Har precis klämt i mig en toast, usch! Mår illa som fan av att äta ju... Så nu sitter jag och dricker lite vatten och det går ju också sådär..
Iallafall så har jag varit vid stallet nu på kvällen, blev lugnare än igår kan jag säga... :) Har tagit upp massor med hö på logen (eller hur fan de stavas haha) ,longerat Hervar och massa mer som jag inte tänker berätta här för er bloggläsare, så de så! Haha
Men ska kolla vidare här nu och sen typ mysa med en film eller något.
PUSS

Jag vill inte förlora dig.. men det är så jävla svårt.
Jag har försökt prata med dig hur länge som helst.. det var du & jag. Du var den jag kunde prata med om precis allt.. men det känns annorlunda nu.
Så jävla svårt.
Men vad som än händer så kommer jag alltid älska dig.
Önskar att du bara kunde förstå mig....
Bästavän..♥

bilden är från we♥it


E -18.01

Pappa kom hem med en påse äppelmunkar nyss.. och satan vad gott det var! Skulle lätt kunna äta en till om jag kunde... men min mage krånglar ju hela tiden. suck



E -16.27

Hej, förlåt att jag inte bloggat tidigare.

Men har nämligen legat och kollat på filmer sen halv 12 ungefär... mysigt. Och nu sitter jag här och dricker te och ska väl typ ...jagvet inte.
Tänkte iallafall lägga upp en text jag lagt upp på min BDB igår.. så ni kanske fattar hur jag mår & det är därför min bloggning är lite usel. Den är alltså från inatt

'' Tar bort dethär sen.. men eftersom det är natt så är det nog inte så många som läser, så passar på att skriva av mig lite nu.

Mitt liv är upp och ner just nu, jag trivs inte. Men det är ingen som verkar förstå mig när jag försöker prata. Alla skiter i det och tänker bara '' jaha, hon är stark och klarar det '' men så är det inte. Jag har också dåliga dagar.
Jag pallar inte vad som helst? Jag har misst många vänner och jag orkar snart inte stå kvar här.. på denhär platsen, ta ännu mer skit.
Jag ska ställa upp för andra, men får inget tillbaka.. det är ingen som bryr sig? Men jag mår så jävla dåligt över dethär.

Ingen vet hur jag har det,ingen.
Jag vågar inte berätta för någon, jag kanske är feg,ful,tjock osv.osv.osv. men jag bryr mig inte om vad alla säger hur jag är eller ser ut.
Jag har tagit så jävla mycket skit och blivit lämnad & sviken i mitt liv..
På utsidan kanske jag verkar vara världens gladaste tjej.
Men det är ingen som vet hur det är inom mig.
  Jag gråter mig till sömns varje jävla natt och sminkar bort det mörka under mina ögon, för att ingen ska se, hur dåligt jag mår.
För jag vill inte att någon ska tycka synd om mig.

Jag har blivit kallad lögnare,ful,tjock,tönt,hora,fitta och allt vad det nu är, och jag har tagit åt mig all skit. Men jag försöker bygga upp mitt självförtroende varje dag, jag tänker '' varför ska jag ta den skit jag inte ens förtjänar ? Som inte ens är sant? Som alla andra tror på? Jävla rykten ''


Jag har redan försökt fått tag på hjälp,tröst,vänner,stött men jag har inte fått något tillbaka så varför fortsätta? Nej nu är det stopp.
Om ni inte tar mig som jag är får det fan vara. Kom ihåg det nu. För jag hatar verkligen falska människor, det är det värsta jag vet.

Skulle kunna sitta här och skriva så mycketmycket mer, men nej. Jag pallar inte & jag skrev inte dethär för alla ska komentera nu.. ''

Hör av mig lite senare bloggläsare! ♥




M-22.19

hej på er!
sa ju igår att jag skulle höra av mig senare mot kvällen men då vart det så att jag drog ner och badade med Saga, Malin & Manilka, och följde sen med hem till saga där natten spenderades. Och saga den lilla fisens internet funkade inte så kunde inte blogga därifrån heller.
Klockan var väl sex när jag kom hem därifrån så har inte gjort så mkt mer än att setat vid datorn (:
Håller nämnligen oxå på att försöka få tag i emmaskrutt men de verkar ju näst intill omöjligt, helt okontaktbar är hon just nu... MEN EMMA OM DU SER DE HÄR SMSA MIG!!!!!!
Puss & godnatt på er blir ingen mer bloggning för ikväll


E -16.06


This is the way you left me..


E -15.44


Har precis fått på mig kläder och vet inte riktigt vad jag ska göra... kanske försöka äta något?
Men jag känner att min mage börjar bli konstigt snälla jag vill verkligen inte bli sjuk! Mamma sa lika när hon kom hem från jobbet och båda mår lite illa... åååååh!
Aja... jag ska nog inte vara hemma idag, för det är väl här all smitta är haha.
PUSS




E -14.37

Ligger i soffan och kollar på film. Men det känns som det är dags att ta av sig sovkläderna nu och hoppa in i duschadn lite snabbt och fräscha till sig lite. Uppdaterar snart!


E -00.43

Funderar på att lägga mig i sängen med lite choklad,glass eller cola..? Haha är sugen på något smaskigt och kolla på en film eller två.
Men inge mer bloggning inatt iallafall :) Godnattens ! ♥



E -20.56


Fuck U


E -19.50


1 - 2 - 3 - 4 -5
Om ni inte har sett denhär filmen så måste ni se den! Flickan från ovan heter den.
Den är så sjukt bra och man drömmer sig in i filmen. Det handlar om en flicka som är påväg hem och blir nerlurad under marken av hennes granne och alla letar efter henne. Tyvärr är det ett ganska sorligt slut... Men den är såååå spännande! Har sett den en gång tidigare på fg.. men man kan se om den hur många gånger som helst känns det som.

Iallafall har jag legat nere i soffan med katten,ätit tacos och kollat på film ett tag nu.
Och ja... vad händer nu ? Är jätte sugen på choklad,chips eller liknande men orkar inte gå ner till gbo och köpa så får väl sitta här och drömma mig bort haha..


M-17.26

hallå!
här inleder jag mitt sommarlov med att sova till tio i ett mitt på dagen?! vaknade av att mamma kom hem från jobbet, och där ligger jag och sover. Men nu har jag sovigt igen dom där timmarna jag missade igår natt (:
Känner mig liiiite duktig idag som tog mig i kragen och städade mitt rum och bäddade rent i sängen!
Så nu tänker jag belöna mig själv med att äta lite rabarberpaj MUMS, medans jag sitter här och väntar på att syrran ska komma. Hör av mig senare ikväll, puss på er


E -13.34

Hej på er!
Har inte orkat skriva något förns nu.. mamma väckte mig halv 12,suck. gick väl upp efter ett tag och har legat i soffan med min bror och kollat på tv.. vart inge film för båda somnade ^^ men nu är jag vaken igen iallafall och ska snart fixa här hemma eftersom det bara är vi hemma och jag ska plocka ur disk ur diskmaskinen,vika tvätt,hänga tvätt och om han vill något ha något ska jag hämta det.
Men han är bättre nu så tror jag och ingen annan i familjen blev smittad,super bra!


E -00.49

Nu tänker jag mysa ner mig bland kuddarna och mitt super sköna täcke! Gud vad skönt det ska bli, är sååå trött. Så hoppas på att jag får sova ut imorgon.
Och håller också tummarna för att jag inte är/blir smittad!
Godnatt ♥

← I måndags & Idag →
uuuuuuäh.



E -22.43

Hingstsläppet i Böle!

dock fick jag inte med när dom verkligen högg tag i varandra,sparkades,skrek och jagade varandra som mest.



E -22.22


Hittade denhär underbara låten på Malins blogg igår.. en sjukt bra blogg!


E -21.54

Kom precis hem från gbo! Har varit med älskling och haft det mys, det behövdes verkligen kan jag säga. Har saknat honom så mycket, även fast vi träffades hela dagen + natten i fredags.
Iallafall så sitter jag på mitt rum nu och tänker sitta här för vill inte ha ha magsjuka! Lyssnar på lite musik också och ska snart lägga upp en video + bilder från hästsläppet idag!
Så kolla in snart ;)


M-21.27





Hallå, nu är jag äntligen tillbaka och kan börja blogga igen, nu när jag och min dator har blivigt sams igen!
Kan börja med att säga att det är sjukt najs med sommarlov! Har fått en riktigt bra start på det faktiskt.
Igår vid 5 tiden drog jag, bror & min brors tjej iväg till en av deras kompisar. Åkte och käka pizza, drog till hennes stuga och åkte båt och bada. Sen blev de hem och spela spel och mysa.
Runt 2 (på natten) drog vi in till stan en sväng och chillade, sen drog vi med oss fler hem tillbaka till henne där de blev en massa skratt, kan jag lova!
När jag väl kom i säng var klockan 6.30 ungefär så man har inte sovigt speciellt mkt eftersom man först vaknade vid 7. somnade om kvart i åtta kanske och vaknade 10 igen (: Men jag är lika glad ändå!
Som ni kanske märker blev de här ett ganska rörigt inlägg så tror jag slutar blogga här och skiver imon när jag är lite piggare ^^
PUSS


mobilbild


E -16.22


Har precis ätit lite pastasallad och ska nu bege mig mot gbo! :) Vet inte om jag ska dra på mitt ett par jeans eller ha på mig mina mjukisbyxor? haha eh.. ah...
Vill inte vara hemma för min bror har troligtvis åkt på magsjuka, usch då!
Iallafall så får vi se när jag är hemma igen, slänger in ett inlägg då.



E -11.43

Hej på er! Står just nu framför spegeln och ska sminka mig lite sen åker jag och mamma och kollar på hästsläpp. Föresten så vaknade jag av att åskan bara mullrade som jag vet inte vad.. Så klev upp 09.15 och åt frukost sen har jag setat ute i någon timme sen duschade jag. Men iallafall så skriver jag mer sen. Puss!


E -01.01


Tar mitt glas med mjölk och lägger mig i sängen och myser lite med katten! ♥
Är så sjukt trött och imorgon ska jag nog inte vara hemma så mycket så måste vila upp mig nu känner jag haha.. aja pöss & godnatt



E -18.15




Vita tygskor -scorett
Bodybutter -lager 157
Linne -lager 157
Deo -konsum (haha)
Veckorevym (man fick också med solpuder -konsum^


E -18.06


Jag gick ner och badade lite vid 1tiden kanske & solade i det fina vädret,gick upp & bytte om. Det började bli lite kallt och åskade in mot Falun.. jag,mamma och pappa satt och åt lite jordgubbar med glass (riktig sommarkänsla) ute på altanen. Sen blir himlen helt mörk och det öste ner regn! Det åskade som jag vet inte vad & himlen lystes upp av alla blixtrar.
Vi åt upp sen åkte vi till lager 157 och när vi var där inne lät det som taket skulle gå sönder för det smällde som fan, det va en aning äckligt måste jag säga! Annars tycker jag att åska ör mysigt.
Men nu är det fins väder igen? haha rand0m dag.
Ska iallafall snart äta grillat sen drar jag nog till Markus.
& lägger upp köp från idag i nästa inlägg som kommer om någon minut bara!!:)

Bilder från när det spöregnade idag, dock syns det inte lika mycket på bilderna.







E -12.55


Vaknade runt halv 12 med grymt ont i magen och det är lika fortfarande.
Hoppas det går över snart, åh.

Iallafall så när vi kom på bussen igår va klockan kanske 18.40 och vi kom fram vid 19.30-20.00, vi skulle igentligen vart där klockan 7 !
Men jag,Julia & Mickan bytte om sen badade vi i typ 30-40min sen skulle vi äta , men det blev inte så vi gick runt lite och hade de chill.. vi va med Markus resten av kvällen sen! Och vi skulle gå och bada typ 9 tror jag den va men då hade dom stängt av alla pooler och man fick inte bada + alla karuseller och aktviteter och resturangen! Så vi köpte en korv och gick och satt oss vid någon hinderbana och hade tävling..  jag & Markus mot Mickan och Julia.. sen vart vi kvar där resten av kvällen. Åkte med bussen hem typ 01.15 och halvsov hela vägen, somnade nästan.. haha :)
När vi kom av bussen körde jag och mamma hem Mickan o Markus sen hem och sova direkt.
Kvällen var väl rolig och mysig, men ganska ovärt? vi kom dit och hann typ inte göra något alls, eftersom dom stängde av allting... ? -.- äh




E -02.33

Kom precis hem och är så trött att jag inte orkar stå nästan. Har varit vaken sen 05.20 så skriver när jag är vaken.. Puss


E -17.31

Nu drar jag till Mickan sen vidare till bussen vid 18.20, men ni får ha en super bra kväll nu kära läsare! :) För det ska då iallafall jag ha med mina bästa vänner.. ♥
Skriver kanske när jag kommer hem, om jag orkar! Annars imorgon.
PUSS

från idag, yey cool chey ;)



E -16.55



T-shirt -lager 157
Thigts -indiska

Detaljer:


osminkat

+ håret uppsatt



E -16.36

Hej! :)

Har precis ätit liiiiite mat och en glass & är proppmätt så jag mår illa? men jag åt fan typ ingenting... åååh fyfan va jobbigt det är!
Ska väl kolla om jag glömt något till natten nu.. sen ta en outfit bild kanske. Lägger in den så fort jag tagit den, vilket kan ta ett litet tag haha.. men uppdaterar så fort jag kan :)

halv sne bild



E -15.07


mamma va snäll och tog kort åt mig inne i kyrkan
Min skolavslutnings klänning! ↓




alla fina 9or står och sjunger ↓














det var några av alla bilder som togs idag ..! :)



E -12.55

Hej nu har jag sommarlov!!!!!!! fan va skönt!!!!!!

Kom hem för två timmar sen kanske och åt en glass direkt & nu har jag bytt till shorts och linne, tänkte gå ut och sola en stund ! :)
Bilder från skolavslutningen kommer lite senare, för sitter inte vid min dator nu.
Men skriver sen, puss!! ♥


E -23.26

Ska ta något att äta nu sen lägga mig!
Vi hörs någongång imorgon & DÅ HAR JAG SOMMARLOV!!!! :D
Godnatt ♥

ser helt drogat ut? menmen... det va iaf dagens facelook!



E -22.20

Jag tänkte blogga direkt efter jag kom hem från stan vilket var halv 9 men mitt internet är ju såååå dåligt så bara jag gör minsta lilla sak så stängs det av? åh -.-
Iallafall så köpte jag ingen bikini eller skolavslutningsskor för hittade inget jag va helt nöjd med.. men fick några köp iallafall.. (får bara i bh och shorts imorgon)
Har precis städat mitt rum och bäddat rent i sängen så jag kommer kunna sova inatt! Och väntar på att mitt hår ska torka så jag kan platta det. Sen imorgonbitti ska jag gå upp 05.20 - 05.30 för ska locka håret,sminka mig och sen åka till skolan vanlig tid för att träna lite snabbt med kören,toppen de :)
Kommer ta med kameran också, så bilder blir det.. men dom kommer nog inte upp förns kanske imorgon på dagen eller på lördagkväll eller så, för vet inte om jag sover hos mickan imorgon? aja..
Här är köpen från idag:


Två bhar från Gina
Tre spetstrosor från Gina (3st för 149kr)




E -23.46

Mitt internet på datorn vägrade fungera. Så jag la mig i sängen så fick bli en mobilbloggning :) Men ska ta och sova snart tänkte jag så godnatt !


E -22.22

Kom hem för en halvtimme sen kanske..! :)

Det va verkligen hur kul som helt att dansa, men sååååå nervöst! även fast jag inte kunde gå ner riktigt och så för mina ben så har jag fått jätte många fina ''komentarer'' av massa! :)
Nu tänkte jag iallafall gå och duscha av mig, det behövs haha.. sen ska jag väl sitta och nörda lite vid datorn hade jag tänkt! :) & sen imorgon åker jag och mickan till stan och köpte nya bikinisar, nice de.
aja, hörs senare! ♥


På uppvisningen hade jag detta ↑
magtröja- BikBok
linne- HM
jeansshorts- Cubus
+vågat hår



E -22.58


Får se hur det blir med bloggningen imorgon, troligen lika usel.. för imorgon är det 9ornas cabaré och då ska ju dansa (hoppas verkligen att jag kan!) Och jag & Mickan åker hem till henne imorgon efter skolan och sen tar vi någon buss till Bjurs så vi är där halv 7 och vi ska fixa oss och så då :)
Men skriver imorgon kväll när jag är hemma.. kom ihåg att ni är bäst ! ♥



E -22.33

Ja... jagvet att bloggningen är usel!
Men jag har inte tid + ork ,när vi får sommarlov så ska det bli bättre det lovar jag er. Och jag är irriterad just nu också för mina ben.. kommer kanske inte kunna vara med på dansuppvisningen imorgon + att på leksandssommarland så kommer de se helt sjukt ut,men blåmärkerna..


Men iallafall så har jag nyss duschat,rakat bena så nu är jag fräsch igen! :)
Efter skolan idag så drog jag & Mickan hem till henne och hämtade hennes badkläder sen åkte vi ner till fg och pratade lite med Anna sen tansen. Och då kom även Markus & Albin dit och va med oss, trevligttrevligt.. :) badade väl i 15-20min sen började de åska och spöregna och våra väskor o kläder låg på marken så vi gick upp och bytte om (jag hade badat i mjukisar & t-shirt) så hade blöta mjukisar,linne & tröja.. inte så skönt? haha
Efter vi hade varit vid tansen drog dom andra och jag & älskling gick till tansvallen och chilla sen till en brygga och pratade om lite allt möjligt, sen började det regna & åska igen så vi gick och satte oss och kollade på några som spelade fotboll i ösregnet.. hahaha! :D
Drog väl hem runt 7 och då åt jag sen kunde jag inte sitta vid datorn för det åskade..
Men ska kolla runt lite nu så skriver väl ett godnattinlägg eller ngt snart ;)

mina ben.. åååh fyfan :/



E -22.54

blev sparkad av hästen med pepprar av sparkar.. bena är helt blåa & har svårt att gå. svimmade nästan där ute i gräset så ska gå och vila nu.
fan också dansuppvisning på onsdag & skolavslutning + leksandssommarland på fredag.
hörs nog imorgon..



E -21.10


Skrev ju att jag skulle blogga när jag vaknade men jag orkade inte då. Så smörje in mig i min sololja och låg och stekte några timmar sen gick jag ner & badade med min moster & kusin.
Sen gick vi hem och åt sen kom min morbror och Alice, låg och stekte lite då med sen när dom alla åkte hem så åkte jag och mamma till bjurs och köpte mjukglass, sjukt gott! men vart as mätt.
Kom hem och la mig och solade igen, sen smsa jag becci och frågade om hon ville ner och bada så hon kom typ halv 7 och vi va nere och badade i en timme ungefär, fan va skönt att man kan bada dygnet runt igen.. älskar verkligen sommaren !
Sen gick vi upp till mig och bytte om sen mötte vi Jeanette, sen gick jag hem & nu väntar jag på att min moster ska komma så vi ska flytta hästarna. Sen ska jag duscha,städa rummet & bädda rent!
Skriver lite senare ! PUSS



E -01.39


Ska stänga av nu och tvätta bort mitt smink osv. Sen lägga mig i sängen & smsa med älskling innan jag somnar.. ♥ & lyssna på lite musik.
skriver när jag är vaken.

ngn rand0m från idag.




E -19.37

maria om E -13.33:
Men guud emma, helt galet fin är du !! :O <3<3
   

Linda
om E -13.33:
finaste tjejen <3

svar; tack tjejer! det värmer ♥ & ni är otroligt fina ni också!!



E -19.34

Har nyss kommit hem från Falun.. dock inte lika kul idag.
Kom dit med Mariya & Alex, Manlika hade missat bussen så hon kom sen.. men vi tre mötte Felix på stan sen gick vi till karusellerna & åkte '' Freak Out '' direkt (jag & mia) sen åkte vi virvelvinden allihopa och fyfan va illa man mår då alltså, usch. Sen kom Manlika och då åkte vi direkt '' Freak Out '' igen. Snacka om att man mår illa nu.. sen gick vi och köpte godis.. eller jag & dom andra åt. Och efter de, direkt till karusellerna igen och då åkte jag & Manlika flygande mattan sen åkte vi '' Freak Out '' igen.. uuuh, mår illa fortfarande efter allt.
Jag & Manlika tog iallafall bussen hem 18.32 och dom andra stannade :)
Åkte direkt hem till min älskade häst och kramade honom och myste, love på de!
Föresten vart det inte att träffa Markus... blä på de.
& nu ska jag strax äta grillat sen ut till hästen igen kanske, vi får se! ;)



E -13.59

Har precis ätit & gjort mig klar... & nu ska jag nog snart dra till gbo eller nu hur det blir haha. Äsch vi får se vad jag får för mig.
Men lämnar bloggningen åt sidan idag,igen!




E -13.33



tröja -beccis
jeansthigts -kappahl

inte lika fint & varmt väder idag så fick bli detta..


E -12.18


Har varit vaken i en halv timme kanske.. ätit frukost osv.
Tar bussen till Falun 15.45 och är där några timmar med Manlika & säkert flera :)
Nu ska jag iallafall ta och hoppa in i duschen för innan jag åker till Falun ska jag nog träffa Markus lite, har inte träffat han sen i onsdags (?)
aja, puss


E -01.16

usch vad jag är trött!
Tänkte krypa ner i min sköna säng nu och sova.. det behövs!
Skriver när jag är vaken eller innan jag drar till Falun med Manlika, sista dagen imorgon och då är det halva priset på karusellerna + gratis glass ;) yey haha.
GODNATT ♥
fredagens & lördagens outfit:





E- 23.40


Kom hem för en halv timme sen kanske.. har varit på stan sen 2 kanske. Inte lika roligt idag men hade ändå skit kul till & från :)
Först va jag,Mickan & Manlika sen va vi med Mia,Klara & Calle. Sen åkte mickan hem för hon hade ont i magen så vi chillade på stan.. sen kom Felix,Julia,Panna,Zakke & ngn mer så vi va med dom och köpte munkar och så sen åkte vi karuseller (igen, vi gjorde de typ hela tiden) åkte som vanligt '' freak out '' fyfan va skön den är alltså och jag har skrattat skit mycke idag ^^
Har verkligen världens bästa vänner! :D ♥


E -12.58


Ulrik Munter ! ↓

Swingfly !







ULRIK! ↑

Swingfly ↑

min klubba! :D







↑ karusellen är så jävla skön!! :D



E -02.22




E -01.21

hej ! ;)
kom hem runt 00.00 men har inte orkat blogga förens nu! ;)
men satan vilken bra dag & kväll det har varit.. var där i ungefär 12timmar. först sålde jag och mickan glass från 12-18 ungefär sen åkte vi karuseller med julia & manlika, sen RIX FM FESTIVAL !!!! :D swingfly gick förbi mig & NUDDADE MIG, ulrik va en halvmeter i från mig & danny va precis framför mig. ååååååååh :D hahaha.. har bilder och filmer som jag laddar upp sen, orkar inte nu.
pallar fan inte skriva mer, så hörs sen


E -00.58

Orkade inte blogga när jag kom hem..
Men har haft en super bra kväll iallafall.. & dag.
åkte ju först ner till tansen och va med Julia,Mickan & Jeah.. badade & solade och chillade i solen.. härligt värre! sen åkte Julia till stan och vi andra stannade kvar en timme. Sen åkte Jeah hem och jag och Mickan gick hem till henne och fixade oss lite sen åkte vi till stan och träffade Julia. Var på crusingen från 6 till 11 ungefär och hade det jätte roligt!! åkte inga karuseller men det ska jag göra imorgon & gå på RIX FM FESTIVALEN med Julia & Mickan! :) Kommer bli toppen bra.
Men tänkte ta och krypa ner i sängen nu så jag är utvilad imorgon, hörs då! puss

bilder från crusingen:



LOVEU! ♥

väldigt dåliga bilder men aja.



E -23.00

*tidinställt*




E -13.26

Sov i prick 12timmar inatt, skönt & nu är jag helt utvilad.
Har precis gjort mig klar och ska strax ner till gbo och va med Jeah,Julia & Mickan.. kommer bli toppen bra tror jag! :) men ska väl typ packa badkläder nu.
Föresten drar kanskekanskekanske iväg till Falun sen för det är FK (Falukalaset) & Crusing där ikväll.. men vi får se hur det blir, men ingen bloggning idag! ni får stå ut.
ha en bra dag! ♥

mumma !



E -00.03


Tänkte ta och krypa ner i sängen nu och ta en låååååång sovmorgon. Är så jäkla trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen typ haha!
Imorgon (idag) blir det nog iallafall en dag nere på tansen med Jeah,Julia & Mickan... hoppas på sol och massa värme också. Men det skulle ju bli 27+ grader i helgen så! :)




E -22.31

jäklar vilken bra kväll det har varit!!
efter skolan drog jag och Markus och satte oss i solen i typ 1 ½ timme.. sen åkte jag till bjurs med Mickan och kollade på balen & alla var jätte jätte fina! :) vi träffade Julia & Jeanette där så va med dom, sen gick vi 4 till korset med ngn mer haha, vet inte vad hon hette.
Satt där och chillade, sen åkte Julia hem vid 8-halv 9.. men jag,Mickan & Jeah satt där tills klockan blev 9, då åkte jag och Mickan hem sen åkte Jeah med bussen hem till sig som gick 10minuter senare typ.
& kom väl hem till mig halv 10 skulle jag tro!
har ätit och nu sitter jag på mitt rum och gäspar som jag vet inte vad.. har varit jätte trött idag! men ska väl kolla runt lite till sen gå och duscha eller ngt!
BRB :)



E -00.25

har stått framför spegeln i typ 40min? haha.. först plattade jag håret sen gjorde jag lockar med platttången, men ångrade mig så plattade ner det igen, men det gick typ inte, gah!?
aja ser ut som ett spöke nu & väckarklockan ringer 06.20 så bäst att jag kryper ner i sängen nu. MEN FAN OCKSÅ?! KOM PRECIS PÅ ATT VI HAR MATTEPROV IMORGON?
yey, lycka till Emma...

ÄLSKAR mitt nya obejekt! KOLLA KOLLA KOLLA!!!!!