E -23.38

Hej!
Dålig uppdatering idag.
Men som Mickan skrev så var vi ju ner till tansen & myste!

Just nu sitter jag och äter popcorn och dricker citronvatten och har igentligen inte något intresant att skriva faktiskt... men tänkte fixa en ny header och sen lägga ut den/dom och se vilken ni tycker och Mickan tycker såklart. Men hör av mig senare då! :)



E -23.31




Tröja -Ginatricot
Shorts -HM



M-21.39


När Emmas mamma hade kommit ner med hennes badkläder tog vi på oss skorna och gick ner till tansen. Badade i 1 & ½ timme ungefär innan vi vandrade vidare och la oss på rampen och njöt av solen! Sen blev de att gå hem till mig där Emma blev hämtad 5 minuter senare. Har precis ätit lite glass och nu tänkte jag sätta på en film och mysa ner mig bland alla kuddar & dricka lite cider tillsammans med filmtittandet. Så får se om det blir något mer inlägg innan jag stänger av datorn, om inte så hörs vi imon puss

Min prins


E&M -13.09


Vi har varit vakna sedan 11.45 ungefär och sen dess har vi legat i sängen, ätit kladdkaka och kollat runt på datorn.. som vi fortfarande gör.
Idag vet vi inte riktigt vad vi ska göra, kanske drar ner till tansen eller något för det börjar bli blå himmel och det var runt 22grader för en halvtimme sen när vi tittade sååå..


E&M -02.24

Nu ska vi stänga av datan och krypa ner i sängen, båda är ganska så trötta så de passar nog ganska bra nu! Har nyss tittat på halva "norbit" men nu är vi för trötta för att orka se klart den så blir kanske att göra det imon. Annars om de blir fint väder åker vi säkert ner och badar eller så. Men vi hör av oss imorgon när vi vaknat, sov gott! ♥



E&M -00.04

Kladdkakan före ugnen

Kladdkakan efter ugnen






E&M -23.42

Idag när jag kom till Mickan så satt vi vid datorn ett tag. Sen gick vi till affären och köpte godis & päroncider & en meloncider ,gotttttt. Sen hem och bakade kladdkaka med center & smågodis i. Åt mat sen åt vi kladdkaka och när vi hade ätit & va poppmätta tog vi cykeln ner till tansen och badade!

När vi kom hem satte vi oss vid datorn igen och chillade tills nyss då vi fick värsta rycket och sprang runt och nöp varandra hahaha.. sen fixade vi en skål med kladdkaka med jordgubbar,pärlsocker,grädde,chokladsås.. haha tjockisar vi är ;)

Ska väl sitta vid datorn ett tag till sen göra något annat.
Kanske lägger in ett inlägg innan vi lägger oss, så kika in senare! :)
Btw, skönt att vara ensamma en hel natt! ♥




SötMickan blev lite sur för jag förstörde hennes snygga ''min'' sry for that :/ Och nu är hon sur...
- DIN JÄVLA RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖV

hahahahahha så söt.... xd




E -14.57

Drar hem till Mickan nu och stannar där över natten!
Uppdaterar därifrån senare ♥



M-14.00




M-13.41


Sitter här nyduschad virrad i en handduk och myser. Humöret är på topp! Vi får se vad dagen har att erbjuda, skulle kanske hitta på något med emma. Igår var vi ju nere vid parken och lyssnade bland annat på Matchbox och kollade när folk dansa runt! Var i alla fall mysigt, och ganska roligt hade vi också! Kom hem runt tio över två, och emma kom väl hem runt tio i fyra tror jag..
Men nu ska jag poppa musik och göra mig i ordning för dagen, hör av mig senare!


nyduschad


E&M -21.33

Ska väl snart ta cykeln ner till Emmas mormor och lämna den där sen vänta på hennes föräldrar sen ska vi väl in på parken!
Men nu skulle vi göra chokladbollar innan hehehehehhe..
Ingen bloggning förns vi vaknar skulle vi tro ;)
Så ni får ha en toppen kväll för det ska vi ha ♥




E -19.38

Mickan springer runt som en galning och letar speglar och så vidare. Hon vet inte hur hon ska ha håret verkar det som haha.
Tror jag ska hjälpa henne kanske? Snäll som jag är :)
Och för tillfället så lyssnar vi på Summer of 69' och massa andra låtar Mickan hade på någon skiva som hon lyssnade på till Arlanda för 2-3år sen ^^

Men ska nog gå och hjälpa henne nu för hon börjar säga att jag ska göra det nu så.
Skriver nog innan vi sticker ner till parken, annars hörs vi imorgon ♥

ojoj... från i vintras



E&M -19.25




E -18.28

Har precis plattat håret & sminkat mig så nu tänkte jag leta på något att äta innan jag tar cykeln hem till Mickan! Känner på mig att det kommer bli super kul ikväll :)
Ska cykla hem inatt också ..yey haha! Men får då lite motion sisådär 2på natten ;)

Vi ska nog också fixa ett inlägg innan vi går ner ikväll.
Så ni får ha det så bra i solskenet ♥



M-17.05

hejsan!
blev inte av att jag skrev något inlägg igår då min bror och jag satt i mitt rum och nörda varsin dator. hehe
Har i alla fall varit 3 super nätter/dagar hemma hos emma och hennes familj, man känner sig verkligen hemma när man är där och de är så jäkla skönt att umgås med dom! Älskar dom allihopa (:
Idag gick jag upp elva och sen vid 1 åkte jag in till stan med mamma, krille & annika. Vi gick på stan medans krille jobbade, så jag fick med mig en liten tröja hem som annika köpte åt mig! bild kommer upp senare
Men nu ska jag sitta här och vänta på att emma ska komma så vi kan gå ner på parken och ha de kul! Ha en superkväll om vi inte hörs nå mer idag, hugs ♥





E -15.44

Hej!
Vaknade runt 12 efter en riktig skönhetssömn! Satan va jag har sovit skönt inatt.
Gick upp åt frukost, kollade fb,gick ner till badet och myste lite sen åkte jag & mamma till affären sen hem och åt glass. Nu dunkar jag musik och ska leta lite kläder tills ikväll! Blir shorts iallafall för är så grymt fint och VARMT ute typ 25grader i skuggan ? Det gillas.
Föresten så kommer inte hovslagaren idag så ska vänta tills mamma och pappa åkt iväg på lite ''fest'' sen ska jag duscha och börja fixa mig så möts vi i gbo ikväll

Men skriver lite senare! PUSS



E -12.00



Gelekit -Kicks

Tröja -Ginatricot


E -01.32


Nu ska jag gå och lägga mig i min nybäddade säng som ser hur frestande ut som helst! Har ganska ont i ryggen sen vi sovit i husvagnen & är trött som jag vet inte vad. Äntligen MIN säng! Men har varit jätte mysigt att sova med Mickan ♥ Så ska inte klaga för mycket nu.

Skriver någongång imorgon, vet inte hur det blir med bloggningen för ska väl sova ut,äta frukost,chilla lite sen runt 5 ska jag och kanske Mickan vara i stallet och hålla hovslagaren sällskap. Så har fixat ett tidinställt inlägg med det jag köpte. Sen drar vi hem till någon av oss och tar det nog lugnt ett tag sen runt 9-10tiden imorgonkväll ska vi ner på parken somsagt.
Men ska se till att fixa något inlägg imorgon iallafall !




E -23.17

Hejsan på er!
Ingen uppdatering idag.. men har inte hunnit med liksom!

Vaknade runt 10 efter en grymt trevlig kväll i Falun. Åt lite vattenmelon och sen åkte vi iväg till Falun igen med min mamma och kikade lite. Sen hem och åt pastasallad och låg i soffan typ. Sen skjutsade mamma hem oss till Mickan.. och då gick vi ner till tansen och myste,åt godis & badade & shiiiiiiiit va kallt det var idag !? Så vi badade typ 20min sen gick vi upp & satte oss på standen.
Gick lite senare iväg och kollade på raggarbilar vid tansvallen eftersom det är Wolf FM där idag & imorgon. Jag och Mickan ska dit imorgon, kommer bli nice. Sen hem till Mickan och åt mat,åt glass,pratade lite sen drog vi ut lite innan jag skulle hem.

Och när jag kom hem så kollade vi på film. Och sen gick jag upp på mitt rum. Så alldeles nyss har jag dammsugit och bäddat rent i sängen... och det behövdes verkligen!
Nu ska jag ta en dusch sen ladda in bilder från kameran och prata lite med Mickan ♥

Har haft det jätte roligt alla domhär 4dagarna & nätterna Mickan! Hoppas du inte haft allt för tråkigt när jag klagat på att jag har haft ont i magen haha.
Älskar dig syster!



E&M -17.40

Hej på er!
Idag gick vi upp halv elva ungefär, åt pizza till frukost innan vi åkte in till stan och gick där en sväng och sen hjälpte Emmas mamma att bära matkassar ;) Emma fick med sig lite grejer hem som kommer upp senare. Nu hinner vi nämligen inte med något mer, ska fixa klar oss det sista innan vi åker in till crusingen i Falun. Så blir ingen mer bloggning förns vi kommer hem ikväll/inatt. Får se om Mickan åker hem och sover eller stannar här ytterligare en natt, de vet man aldrig så de får vi se! Men ha en underbar kväll så hörs vi senare, puss ♥

Bästavän ♥



E&M -00.13


Ligger just nu i Emmas husvagn med choklad,klubbor,läsk & popcorn efter att ha ätit mammas hemgjorda pizza. Så nu är vi mätta och belåtna! Men snacks går alltid i magen haha ;)
Nu tänkte vi slå på en film eller något liknande. Men det slutar väl med att båda är osociala med varandra & ligger och smsar haha ;) Som vanligt då...

Gash vilket magont jag har också. Usch fy & blä.
Men vi skriver imorgon. Godnatt! ♥



E&M -17.07


Idag har vi tittat på film, chillat och ätit. Nu sitter vi hemma hos Mickan och ska snart ner till tansen men först ska vi ner till affären och köpa glass & kanske ta kort till en ny header.
Ingen bloggning förns ikväll då vi sover hos Emma inatt igen! Så vi hörs ikväll, puss ♥


E -13.00


















VILL TILLBAKA!



E&M -21.55


Har nyss kommit hem från stallet. Var där uppe ett tag & myste med hästarna ♥
Innan vi gick dit åt vi lite ''mat'' nybakat bröd,räkor osv.

Nu ska vi väl packa ihop våra saker,poppa popcorn och gå ut i husvagnen och kolla på film och mysa lite. Så ingen mer bloggning idag.
Vi skriver någongång imorgon! Ha en bra kväll ,PUSS

Grymt söta ? huh.
Komentera



E&M -18.06

Hejsan!
Har inte hunnit blogga något idag.. men vi vaknade runt 9 av Mickans mamma som dammsög, så vi låg kvar i sängen till tolv. Sen spelade vi kort och sen åt vi & sen spelade vi kort igen.
Efter ett tag drog vi ner till tansen och badade,tvättade håret osv. Sen hem & fika,sitta här och nu strax ska vi hem till Emma och sova där inatt.
Så vi hör väl av oss senare ikväll eller något. PUSS




E -13.00


































E&M -23.16


När jag kom hem till Mickan satt vi först vid datorn & chillade lite, sen gick vi och åt rabarberpaj och kladdkaka med vaniljkräm.
Och när vi hade ätit så satte vi oss vid datorn igen i 1½timme och sen cyklade vi iväg till bruket och fyllde på luft i Mickans cykel sen vidare till macken och köpte 2pringelsrör & en fanta lemon. Mums!
Sen hem och poppa popcorn & sitta här och trycka i oss haha. Snart ska vi väl gå till det rummet vi ska sova i och äta chips & dricka läsk,prata om allt mellan himmel och jord, säkert spela kort eller något.

Vi hör av oss imorgon när vi vaknat eller så. Kanske ska ner till tansen och bada imorgon..
Men ni får ha en bra kväll alla söta som fula! ;)
Godnatt!♥



E&M -19.19

Har fixat ''kategorier'' nu, så det kommer bli lättare att hitta inlägg.
'' Vardag/Skitsnack,Dagens outfit,Videos/Musik & Allmänt'' som alltid funnits!


M-18.57

tjenare
vaknade idag ungefär vid elva men låg och snooza till halv tolv! gick upp, in i duschen innan jag åt en supergod lunch med rabarberpaj till efterrätt, mums! Sen följde jag med mamma & pappa till kupolen en sväng. Fick inget med mig hem.. På väg hem stannade vi till hemma hos min syster och tog en snabb fika. Nu ska jag gå och äta & sen kommer väl emma så får väl se vad vi hittar på! hörs sen puss


E -18.29

Hej! Om ett tag går jag ner till Mickan och spenderar natten hos henne.
Och det ska bli skönt. Även om vi inte pratar om en sak som jag inte mår bra av just nu så, har jag iallafall henne hos mig, alltså nära mig & det känns så bra.

Men hör av mig senare när vi sitter vid datorn.
Ha det så bra tills dess ♥



E -16.44



Kofta -Ginatricot
Linne -Ginatricot
Oversizelinne -JC
Thigts -Indiska



E -13.00






























E -12.29

Hejsan! ♥
Kom hem runt halv 4 inatt och då satt jag & pratade lite med mamma och bror om allting, riktigt skönt var de. Och få svar på lite saker haha :)
Så orkade inte blogga då, som ni kanske förstår?

Vaknade runt halv 12 idag. Gick upp och åt frukost sen tog jag en dusch. Nu ska jag platta håret som jag inte gjort på evigheter?!
Sen ska vi åka till min moster på lite ''kalas'' för hon fyller år idag.
Min lilla vovsin (töntigt de lät) fyller också år idag! Hela 7år ,grattis ♥
Men nu ska jag platta håret så skriver när jag är hemma or something.

VÄRLDENS BÄSTA ! ALDRIG L Ä M N A R JAG DIG!



E&M -00.42


Sitter på Mickans rum just nu och äter godis och chillar P.
Har varit ute på byn i stortsätt hela kvällen, har varit riktigt mysigt ute! Vi har pratat en del, ätit bär & godis,skrattat som fan,dampat runt & Mickan har flygit helikopter på mig?! haha. Precis som det ska vara, vi menar.. vi har något fel.. haha.

Efter några timmar gick vi hem till Mickan och åt snoppkorv ;) mums! haha
Sen ut igen och gömma oss för varje bil som kom i mörktet? ;)
Och snart ska väl Emma gå till sin moster eller något och vänta på skjuts hem.. :/
Puss, blog u later !



M-17.53

har inte heller orkat skrivit förns nu..
vaknade idag typ 20 över 10 lr ngt, gick och åt frukost. Sen har jag typ tittat på film med krilles tjej medans han var och jobba. Sen har jag gjort lite allt möjligt och nu sitter jag och väntar på emma som är påväg hit! super :*
Får väl se vad vi hittar på, men hörs senare puss



E -16.45

Har inte orkat bloggat tidigare idag, men eftersom det är vår blogg,vi bestämmer när vi ska blogga osv. så tänker jag inte säga ''förlåt'' som jag gjort förut haha!


Vaknade runt 10, gick ner åt frukost & kollade på sunes sommar haha! Sen klädde jag på mig och väntade på min kusin Alice :) Vi åt mat sen gick jag,mamma och Alice ut och plockade smultron,hallon och Alice hoppade i alla vattenpölar vi såg :). Sen hem och läste lite för henne och sen åkte vi & handlade,köpte glass sen körde vi hem henne. Nu ska jag gå till hästarna! Så uppdaterar senare någongång.
Ska till Mickan sen också ,kommer bli najs! :)



E -13.00

















Mitt rum! :D ↓




E -01.00


Är jätte trött, så ska göra en kopp te & sen lägga mig i sängen! Eftersom jag gick upp 9 idag, för blev väckt av mamma & då åkte vi och hämtade min bror som hade lanat.. jag som skulle ha sovmorgon.
Får ta det imorgon då! :)
Skriver mer imorgon (idag). Så ha en bra natt ni som är vakna.
PUSS



M-00.57


Emma har redan skrivit de mesta av hur kvällen har spenderats! Så sjukt bra kväll, lugnt den bästa på lääääänge!!! Har ju saknat min plutt så otroligt så skönt att äntligen få träffa henne! Älskar dig med bästavän♥
Just nu sitter jag & chattar med saknade Julia, måste träffa den bruden snart. Ska väl snart gå ut och kolla om de fortfarande är hålligång ute på altanen, sen ska jag nog snart krypa ner i sängen tror jag..
Hörs imon, puss ♥


When the sun goes down the tears roll down my cheek.


E -23.09


Kom hem från Mickan för ett tag sen! Och jag har haft det så kul! :)
Först när jag kom dit så nördade vi dator och chillade i 2timmar kanske.. sen åt vi mat, gottgott! Och sen när vi ätit gjorde Mickan te och sen satte vi oss vid datorn ett tag och ''brottades'' haha? Finns videos på FB hahaha :) Sen åt vi kladdkaka & hallon som Mickan bakat, duktig tjej detdär ;)
Sen fortsatte vi väl med datorn,musik,brottades haha..

Shit vad jag har saknat henne! Helt sjukt ♥
Bästa kvällen på länge kan jag lova er, gasch så bra det varit.
Älskar dig bästavän.

& bara för att, så får ni 2 bilder på oss för ett par vintrar sedan! ;)




E&M-19.02

Hepåde!
Sitter på Mickans rum & chillar!
Hejdå ♥

Gammal ;)



M-16.41

hej på er!
vaknade kvart över 10 idag av att bror väckte mg, suck inte direkt så man vill bli uppväckt!
Jag krille & veronica satte oss och spela lite kort eftersom de regna och åska så förbannat! Sen har jag mest tagit de lugnt hela dagen och nu väntar jag på att emma ska komma hiiiiit! yeeeeeeeeeeey
Blir väl att antingen sitta här och mysa eller dra ut på byn med saga kanske (((:
Nej nu ska jag fortsätta göra ingenting och vänta på emma som verkar komma nu! Hörs



ooooold pic


E -13.00


Resan dit.


















E -00.58

Har precis fixat 5 tidinställda inlägg i 5dagar, då bilder från Gotland kommer komma upp :)
Tog jätte lång tid så laddar in på mon blogg imorgon tänkte jag.
För nu ska jag sova, är verkligen jätte trött! Så hörs sen ♥

Mickan när du ser dethär smsa mig! :)

En bild från Gotland!
Ser ut som jag har värsta fettomagen?! Hahaha. Blev något fel på den, men stå ut ;)


E -22.15



Jacka -kommer inte ihåg vad affären hette

Shorts -ICHI står det på lappen

Linne (mörkblått) -HM


Bikini -Kappahl

Bh - kommer inte ihåg affären

Linne -JC

Skor - Sko kanonen

Armband - Köpte dom på torget

Gjorde också en fejk tatuering som skulle hålla i 10dagar, men åkte bort på 3timmar :s
Fan va sur jag blev haha



M-21.05

Nu är rummet färdig städat och sängen renbäddad! Eller det har det vart i snart 4 timmar.
Sitter i alla fall just nu och väntar på att bror ska komma hem från jobbet så vi kan äta. Efter de vill väl säkert han ha min dator så då tänker jag vara en snäll lillasyster och låna ut den. Har ju hela natten på mig sen när han har gått och lagt sig! Men om jag inte skulle uppdatatera något mer idag så tänkte jag i alla fall svara på lite komentarer jag fått! Om vi inte hörs nå mer ikväll säger jag godnatt redan nu! ♥



Carin: haha ja det gör den, man blir bara sur när han blir gammal och ful! Han är ju så het annars ;)

Sagaa: haha ja, jag tyckte den var söt där bredvid "sov gott"..

Anonym: Okej, ja jag har ännu inte bestämmt mig faktiskt. Får klura på de där.



Tack för komentarerna och fortsätt gärna komentera våran blogg, puss världens bästa bloggläsare! ♥


E -17.22

Nu är jag hemma! :) :(
Vill tillbaka men det är ändå jätte skönt att vara hemma faktiskt!
Ska tillbaka nästa år tänkte vi..

Iallafall nu så håller jag på att ladda in alla bilder så ska fixa dom lite, om de behövs sen ta en dusch,måla naglarna osv.
Uppdaterar senare!


M-17.13

tjenare
Vaknade 11 idag tror jag, kom inte upp tio i alla fall sängen var så förbaskad skön imorse!
Väntade på att mamma och pappa åkte till farfar, sen gick jag och åt frulle framför tv:n (: Sen har jag typ bara tittat på tv fram till halv 4, för väntade på att min bror skulle åka till jobbet så jag kunde städa mitt rum, han satt vid min data i mitt rum så.. Och nu har jag precis dammsugit golven och de är bara att ta ner allt från sängen igen och bädda rent! Jag älskar att sova när det är alldeles renbäddat, sover som bäst då! ♥
Nu sitter jag här och väntar på att mamma ska ringa. puss på er

ÄNTLIGEN HAR MIN FIIIS KOMMIT HEM! SAKNAT HENNE SJUKT! :D

världens finaste flicka! ♥



M-23.53





Nu kryper jag ner i sängen och försöker sova så att jag kan kliva upp typ 10 och inte sova bort halva dan.
Imon blir det att vrida på volymen och städa mitt rum, ser ut som ett bombnedslag tamefan!
Sov gott hörs imon ω 


E -23.20

Ligger just nu i sängen och ska väl snart sova? Om ett tag iallafall, för ska upp runt 6-halv 7 imorgonbitti och städa ur stugan och sen åka ner till hamnen och sen åka med båten hem :(
Vill verkligen inte åka här ifrån! Älskar dethär stället... men ska ju bli kul att träffa alla igen.

Kvällen nere vid ''ringmurarna'' det är en stor mur och innan för är det som en stad med resturanger,affärer osv. super mysigt!
Vi gick först och köpte ett linne som jag hade kollat på idag,sen gick vi och köpte armband.. för hade tappat mitt som jag köpte förut idag :( ÅH... det va as snyggt.
Sen gick vi och åt på resturang,bufé blev det! Suuuper gott var de.
Och när vi hade ätit klart gick vi runt lite till på stan & sen åkte vi hem och satt ute och lyssnade på all musik som spelades, som alla andra dagar för typ alla har fest haha.

Känns skit tråkigt med inlägg utan bilder...



M-21.48

Blev inge gleetittande tidigare idag, mamma kom in till mig och frågade om vi skulle ha ett litet mini spa då pappa & krille inte var hemma. Var hur mysigt som helst!
vi hade ansiktsmask,badade fotbad,satt i massagestolen,färgade ögonfransarna & hade nån peeling till kroppen (när man duscha). Så efter det kände man sig superfräsch! Väldigt mysig mor&dotter tid tillsammans (:
Sen har jag inte gjort så mycket mer än att sitta vid tv:n och nu sitter jag här och tänkte ta och titta på allsång på skansen som jag missa igår..
Slänger kanske in ett inlägg innan jag lägger mig, om jag orkar annars hörs vi imon. 
Ha en mysig kväll kära bloggläsare!




M-17.33

hej på er!
igår skulle jag ju åka till min faster o deras stuga och även sova där över natten. Men de blev aldrig nå sova kvar, dom hade lånat ut sin husvagn så de fanns inge plats, blir att åka och sova där nästa vecka istället! Vi kom hem halv 7, jag åt sen åkte mamma och pappa till sandviken så gick och satte mig vid tv:en tills saga ringde och fråga om vi skulle ta ett kvällsdopp i tansen. Så vi gick ner kände på vattnet och typ gick hem till mig och baka chokladbollar istället.. hehe
Sen gick vi hem till henne och hämta grejer för hon skulle sova här (y  Hade så mycket annat för oss så drf vart de inget inlägg igår heller ^^ vi somnade typ 3 halv 4?
Idag hade vi klockan på halv tio för att saga skulle vara hemma tio. När hon hade gått slog jag på några avsnitt av glee, andra gången jag ser om dom! gick ut och hjälpte till att ränsa blåbär tsm med resten av familjen som jag typ ägnat min dag åt... xd Så nu sitter jag här och funderar på att byta rum.
Just nu bor jag på nedervåningen brevid mina föräldrar men funderar till att byta till ett rum uppe brevid min bror ist... Får allt ta och fundera på de där! Vad säger ni är det skönast att bo uppe lr nere?
Nu ska jag slänga på några fler avsnitt av glee och bara mysa! Hörs senare ♥





love the pic ♥




E -17.08


Har ingen lust att blogga alls... men gör det för eran skull!

Idag vaknade jag runt halv 10, gick upp åt frukost,klädde på mig sen åkte vi till någon tomt där dom sålde grönsaker osv. Köpte även glass där hihi.
Sen åkte vi mot Visby och shoppade! Hittade ett par shorts, ett linne och en bikini!! :) Kommer bilder på allt jag köpt när jag är hemma :)
Sen åkte vi hem och gjorde vofflor. Och sen gick vi ner till stranden, en sista gång :( Åker ju hem imorgon och vill verkligen inte de!
Sen gick vi hem och plockade ihop lite så vi slipper göra allt imorgonbitti. Och nu har farmor börjat duscha sen tänkte jag hoppa in i duschen! För vi tänkte gå på resturang ikväll, eftersom det är sista kvällen här.. och då vill vi ju äta något ''finare'' haha ;)
Hör av mig senare när jag är hemma eller något sådant.


E -00.16

Haha.. ser ut sen en tomat!
Tänkte lägga mig nu, eller krypa ner under täcket och släcka för ligger redan i sängen.
Är grymt trött och ska nog upp tidigt imorgon igen för att antingen vara nere vid stranden eller shoppa skulle jag tro :) Vart prat om de förut iallafall.
Godnatt


E -17.30

Kom nyss hem från stranden, efter en heldag! Har varit där sen halv 10 ungefär.
Och satan vad skönt det har varit,vädret har varit toppen,badat,solat,ätit,ätit glass :)
Brännt mig har jag gjort så det svider lite nu haha.. men skit i de liksom ;)

Nu ska jag ta ett glas med cola och sen ut och äta lite grillat och vänta på att vi ska spela minigolf, idag igen haha.. hoppas jag inte förlorar idag bara ^^
Updating later


E -08.37


Har nyss käkat frukost. Nu ska jag dra på mig bikini,short & linne sen ska vi åka till stranden och blir nog borta hela dagen skulle jag tro. Iallafall några timmar!
Uppdaterar när jag är hemma :)


E -00.34

Tänkte väl snart lägga mig för tror vi skulle upp runt 8-9... men jag ska nog sitta vid skype ett tag till och prata med Markus ♥
Men skriver nog när jag är vaken annars vet jag inte.
Godnatt




M-23.24

mitt internet var helt cp tidigare idag när jag skulle lägga upp filmerna, därför fick ni dom lite senare ;)
Nu blir det att dejta kudden efter en stanna-inne-dag-pga-regnhelvetet. Har inte gjort så mycket idag setat vid datorn, dampat på mitt internet och pratat i telefon typ hela dagen. lugn dag med andra ord!
Ska upp tidigt imon för jag, mamma och pappa ska åka till min fasters stuga och vara där hela dagen och även sova där. Så blir ingen bloggning från min sida förns på onsdag tyvärr.. Tror nämligen dom varken har internet eller teckning där ute. SUCK hur ska jag klara mig utan att få smsa? :(
Men ni får ha de så bra tills jag kommer hem, emma uppdaterar nog så ni blir inte helt utan! ;)
EMMA DIN LILLA FIIIIIIIIIS KOM HEM NU! JAG SAKNAR DIG ♥


minnen ♥




E -23.10

Somsagt så spelade vi minigolf & då köpte vi också glass. Mumma!
Kom sist som vanligt på minigolfen, men va inte lågt ifrån dom andra sa dom :) haha.

Efter vi spelat så gick vi ner till stranden och fotade solnedgången.. och fan va fint det var! Blev typ helt kär haha.. nej men det var så fint!
Och efter det hem och då duschade jag, så sitter i t-shirt och en turban på huvudet ^^
Ska väl prata med Mickan på skype en stund sen lägga mig för vi ska till Tofta strand imorgon igen, för det ska bli jätte fint väder. Kulkul ;)
Hör av mig en snabbis innan jag lägger mig.




E -23.05


Anonym
om
E -18.54:
Kan du lägga upp ett inlägg med bilder på jackan och skorna? :)
Svar; Ja, det kan jag göra :) Men det får bli när jag är hemma från Gotland!


M-19.43

17 again,

1 - 2 - 3 - 4 - 5




Systrar i jeans - Andra sommaren

1 - 2 - 3 - 4 - 5

 


E -18.54

Hejhej :)
Har haft fullt upp idag igen.
Vaknade runt halv 10 ,åt frukost,klädde på mig och sen åkte vi mot någon grotta, vi gick igenom den & tog massa bilder som kommer upp när jag är hemma. Det var ca.5grader varmt där nere :o
Efter vi varit där åkte vi till Toftastrand och käkade glass,solade & badade. Sen började det regna lite så vi åkte mot Roma tror jag de hette och stanna vid några affärer och köpte nya skor,bh & jacka tills i höst.
Sen åkte vi hem, åt tacos och sen gick vi längst stranden och plockade stenar.
Snart ska vi gå & spela minigolf.. sen köpa glass kanske :)
Men skriver sen, pussssssss



E -14.00




M-13.43

hej alla bloggreaders!
förlåt för min urusla bloggning dom senaste dagarna, i lördags var jag med emma och sen med saga och manlika. Vart att sova med saga & manlika på kvällen sen, vi käkade glass och jordgubbar. muuums
Eftersom alla ville sitta vid datan så orkade jag inte skriva ngt inlägg då. När klockan var typ 3 på natten slog vi på en film, 17 again. Stängde av vid 4 för att alla va så trötta, sov till 11 tror jag, tittade klart på filmen sen skulle jag hem. När jag kom hem och hade ätit drog jag en sväng till mormor & morfar. Kom väl hem runt 5 kanske, drog ner och badade med saga o manlika. åkte hem igen, haha , gjorde våfflor, åt sen tillbaka till saga xd
Kom hem från saga vid 9 tiden. Då hittade jag en annan film på tv:n att kolla på, Systrar i Jeans - Andra sommaren tror jag den hette . Ett inlägg där jag betygsätter dom kommer snart upp!
Idag har jag inte gjort så mkt, åker kanske in till stan en sväng, vi får se.. Uppdaterar senare, puss



E -22.44

Tänkte tvätta bort sminket snart sen krypa ner i sängen igen.
Är så trött så det finns inte och vi ska säkert upp tidigt imorgon... aja GODNATT.
Skriver när jag är vaken, om jag hinner ♥

Gammalbild. Ser utlänsk ut haha OCH KOLLA VAD LÅNGT HÅR JAG HADE!!!!




E -21.20


Har inte kunnat höra av mig tidigare! Men kan berätta lite kort om allt som vi gjort hitills.

Vi åkte till gbo rund halv 2 igår natt och mötte farmor & farfar sen åkte vi ner mot nynäshamn (tror det hette så) vilket tog flera timmar och sov bara en timme under resan.
Sen när vi kom fram dit satt vi i bilen i 1h och sen släppte dom in oss på båten, vart typ kaos där för alla skulle köpa frukost osv. Och sen satte vi oss och vi SATT LÄNGST FRAM!!! FETT CHILL haha. Man hade ett nummer där man skulle sitta.
Gick väl runt på båten och tog kort osv.
Efter 3h ungefär så var vi framme på Gotland, åkte ur båten sen hämtade vi nycklar till stugan och åkte hit. 8bäddars stuga så jag fick ett eget rum med två sängar så kan ha dubbelsäng om jag vill.

Sen åkte vi och handlade lite,åt och gick ner på stranden och solade & badade. Sen somnade jag på stranden 1h ungefär så har sovit 2timmar sen i förrgår haha.
Efter vi legat där i flera timmar köpte vi lite fika sen gick vi till stugan,fikade och dom andra duschade. Sen drog vi på oss kläder och åkte till stan. Gick runt där helt yr för va så trött + ont i magen. Sen åt vi på någon resturang och alla åt plankstek. Alltså jag tvingade i mig halva sen var det verkligen tvärstopp!

Sen åkte vi hem, fixade internet & la mig här.
Intresant va? haha.. nej men jag ska lägga upp massa bilder när jag är hemma igen :)
Nu ska jag prata lite på skype, pusss.

Föresten, imorse på båten runt 08.30 så smsade jag Mickan för att hon skulle vakna, för trodde klockan va typ 5 på eftermiddagen! Tiderna känns jätte konstiga ;o



E -16.30

Ibland kan man börja gråta, hur mycket som helst av att höra en låt.

Bilder från förra året!
Vet inte om jag ska klippa av mig håret och färga det mörkt eller ha det som jag har?




E -13.00


” Du log så fint mot mig, jag log tillbaks mot dig “


E -00.22


Snart eller om kanske en timme rättare sagt så åker vi mot Gotland! :)
Tar nog 4-5timmar ner dit båten går och sen 3½ timme's båtresa haha kul ;)
Men har laddat med dator,film,godis,musik,kudde & filt i bilen iallafall. Plus att jag ska smsa också, om någon är vaken haha :)

Skriver när jag är framme vid stugan (vilket blir imorgon någongång) hoppas verkligen det finns internet där bara, annars har jag gjort 3st tidinställda inlägg åt er.
PUSS


E -23.15


Gammal låt. Men jag har så många minnen till låten & jag tänker på EN person när jag hör den.
Faktiskt en riktigt bra låt.



E -21.04


Kom hem för en timme sen eller något. Hade en super mysig kväll i gbo med Mickan, gick ner och köpte choklad & klubbor sen gick vi och satte oss på en sten och åt de.. sen vart vi törstiga så gick & köpte läsk sen till skolgården och myste.
Och sen smsade Saga & frågade om vi ville med till tansen och bada med hon & Manlika.
Så vi följde med ner och kollade när dom skulle bada, först åt vi kladdkaka dom hade gjort haha.
Sen stog vi och kollade när dom badade. Och vid 8 åkte jag hem.. efter många stora kramar av tjejerna! Fasen vad jag kommer sakna dom.
Men nu ska jag chilla lite, skriver sen.
Jag fattar inte att du kan vara så inåthelvetes dum.
Känns så hopplöst, jag menar de. Fyfan. Jag vet inte vad jag ska göra.
Trodde verkligen på dig. ÅÅÅÅÅÅÅH! Är det meningen att man ska vara ledsen när man ska bort på semester eller? NEJ.




M-16.12

hej på er kära bloggläsare!
nu är jag hemma igen, kom hem igår ungefär halv 6, sen packade jag upp massa grejer och tog det allmänt lugnt. Satte mig här men orkade inte skriva ett inlägg igår, var så trött. Veckan har i alla fall varit super!
Vi var aldrig i Köpenhamn i en hel vecka utan bara 2 dagar. Första dagen gick vi runt i staden och kikade, vi gick längs ströget som de heter, det är en jättelång gata på kanske 1 km lr ngt fullt med affärer. sen letade vi ett hotell vi kunde sova på.
På kvällen gick vi till Tivolit i köpenhamn, jag åkte grejer som jag aldrig hade åkt om inte min syster peppade mig att åka, åkte bla. en berg&dalbana med lop, frittfall & nå slänggungor som åkte skithögt upp så att man hade utsikt över köpenhamn mm. vi var där från typ 6 till 11 på kvällen.
Andra dagen i köpenhamn gick vi mest runt och kollade, köpte glass och hade de skönt i värmen!
Resten av veckan har vi bilat runt i Sverige och gjort lite grejer, var tex på Ullared där jag handlade lite. Bilder kommer sen, nu ska jag ta ngt att äta blev lite sugen & vänta på emmaplutt ♥, hörs ikväll PUSS 


E -15.46

Har precis käkat lite mat, lövbiff & pommes gottgottgott!
Duschade före så är fräsch nu :) Underbar känsla haha nejdå fast jo.
Snart åker jag nog ner till gbo så bloggar när jag kommer hem igen, ni får stå ut!
PUSS

Ur arkivet



E -14.30

Har inte kunnat blogga tidigare för jag har haft fullt upp!
Vaknade runt 11, gick upp åt frukost & började packa lite och klädde på mig. Sen åkte jag & mamma och pantade lite flaskor & burkar,handlade och sen åkte vi till min mormor och hälsade på lite :)
Åkte hem runt halv 2 sen packade jag ner allt i min resväska och ätit lite godis ,shhhh haha. Sen satte jag mig här och väntar just nu på att det ska bli varmvatten så jag kan duscha! :)

Och sen när jag har duschat ska jag leta lite kläder eftersom nästan allt är i resväskan ;) Och senare ner till gbo för att träffa lite efterlängtade personer.
Sen ska jag väl hem i tid och packa det sista. Men skriver senare ! :)

Tog denhär bilden i förrgår vid 02.30 tiden. Så sjukt fint + att bilden inte är redigerad!



E -01.36

Har precis kollat på film Bad Teacher som jag skrev i förra inlägget.
Ska väl lägga mig i sängen nu & fortsätta smsa.. så jag kommer upp imorgon haha!
Och om jag hinner ska jag vara med älskling imorgon & även prata lite med Mickan, som jag saknat så jäklans mycket :) Blir bra de.

GodnattPåErKäraBloggLäsare :*



E -01.30

Bad Teacher
1 - 2 - 3 - 4 - 5



E -21.52

Ny tillfällig header tills vi tagit nya kort.
Vad tycker ni om den ?
Klicka på F5 ifall ni inte kan se den!




E -19.23

VET NI HUR GLAD JAG ÄR NU IGENTLIGEN?! :D

Mickan har kommit hem!!!!!!! :D Har saknat bruden så mycket! Hoppas vi kan träffas imorgon en stund, eftersom jag åker imorgon natt.
Har typ längtat ihjäl mig ju haha ♥
Älskar dig pruttunge :*

Saknar Järvsö 2010



E -16.32

Har börjat med packningen lite smått.. och tvättat shorts som jag ska ha med mig.
Och nu sitter jag och njuter av lite härlig musik & väntar på att vi ska äta, TACOOOOOOOS! Mums, va verkligen längesen vi åt de haha.

Funderar också på om jag ska börja något till tidinställt inlägg tills vi är borta? Men det kanske räcker med två stycken om vi ändå har internet där (kanske) plus att Mickan kommer hem ikväll, så hon kommer nog blogga då skulle jag tro! Eller imorgon.
Vi får helt enkelt se :)

trött chey, hejhej!




E -12.23


Eller har varit vaken i 30min kanske... men har legat i sängen & myst sen kollat fb.
Nu tänkte jag göra lite frukost och sen lägga mig i soffan med en filt, för vädret idag suger ju... ösregn och kallt ute, precis vad jag tycker om *ironi*.
Nästan så man blir sugen på att lägga sig i en solstol ute *ännu mer ironi*

Iallafall så blir det nog väldigt dålig bloggning idag för kommer nog ligga i soffan hela dagen!
Men jag skriver när jag får lust.


E -01.52

Tänkte se på film, men det sket ju sig... suck.
Så går väl & lägger mig nu så jag orkar upp imorgon! Får se om jag ska va med någon eller inte. Ska packa tills vi åker också. Nattiiiiiiiiiiii blog readers !♥
Mickan kommer hem imorgonkväll !!!!!!!! :D

Från 5-6an. Vad ljust hår jag hade!!!



E -23.39


Kom hem för ett tag sen, var sjukt kul i gbo! :)
Åkte först hem till Saga och var där i kanske 5min med hon och Panna. Sen gick vi ner till tansen och dampade lite, sen kom Johaaaaaaaaan :D

Jag & Panna badade ett bra tag sen gick vi upp och bytte om & då kom några omogna människor ;) ha-ha-ha. Sen gick vi till rampen och satt och pratade & lyssnade på musik typ.
Sen drog alla hem vid 11 & när jag kom hem så åt jag pizza & drack cola ,mums :)
Nu ska jag kolla bloggar så uppdaterar sen.



E -18.01

Har precis gjort två tidinställda inlägg ifall vi inte får något internet på Gotland, men jag tror vi kommer ha det men ändå! Kommer ju inte direkt sitta vid datorn hela dagarna.
Gjorde ett på söndagen någongång & ett på måndag.
Föresten så ska vi åka tidigare än planerat! Vi ska åka på lördag istället :)
Hur nice?

Just nu sitter jag & poppar musik och väntar på att min vän Johan ska komma hem, vilket tar säkert flera timmar haha.. han har varit hos sina släktingar och kommer hem ikväll någongång. Har saknat han ju!
Så kommer nog bli kul! :)
Men har ingen lust att sitta här just nu, så uppaterar later!

Summer of 11'


E -14.37

Har precis kommit upp på mitt rum...
Jag vaknade runt kvart i 12 och gick upp satte mig och kollade fb sen åt jag frukost. När jag hade ätit upp så tog jag på mig bikini, smörjde in mig i sololja sen la jag mig ute och solade.
Gick in efter 2timmar ungefär för det började molna till sig på himlen + att jag fick jätte ont i huvudet och fryser fast ändå inte.
Gick iallafall in och duschade bort sololjan och drog på mig shorts och en tröja.

& nu ska jag lägga mig i soffan med te & se på film. Även om det är sol ute! För jag har så jäklans ont i huvudet och är snorig...
Men skriver mer sen ♥

Pigg tjej....fast?



E -14.27

Anonym om E -22.41:
Åh, den där kommentaren skulle inte räknas som dum. Som jag tror du tog den. :/
Men, så ni vill inte ha kommentarer av mig? :o
Det är ju jag som kommer med alla förslag och sådant...

Svar; Nej jag tog den inte dumt?
Jag skrev bara att vi inte har bett dig komentera varje dag.
& vi får inte alls bara förslag från dig.
Säg vem du är istället ;)



M-13.00

Några låtar som väcker minnen!

Joshua Radin – I'd Rather Be With You [Radio Edit]

Jason Mraz – I'm Yours

Train – Hey, Soul Sister

Fronda – Underbar

The Black Eyed Peas – The Time (Dirty Bit)

Rasmus Seebach – Engel


E -01.05


dags att lägga sig kanske.. är påväg att bli sjuk & är sjukt trött.
Plus att det är helt dött på fb,msn & skype! Tråkigt värre.
Får väl lägga mig i sängen och smsa om någon är social på mobilen då, annars får jag väl lyssna på musik eller något liknande.
Natti ♥

Förra året. Kom hem nuuuuuuu, saknar dig bästavän! ♥



E -22.05


Har nyss tagit en dusch, dock en kalldusch..... typiskt.
Sen gjorde jag en kopp med te,mums!

Kvällen i gbo började's med att jag och Becci cyklade direkt till Tempo & köpte munkar med hål i shalalalalaaa & glass sen drog vi till tansen och myste lite med Anki,Åsa,Pytte & Putte ( 4st störande ankor som vi råkade mata lite haha ) sen badade vi en timme kanske. Och sen upp och sola direkt,lyssna på musik & prata.

När vi hade legat där ett tag så cyklade vi runt på byn och stannade vid fotbollsplan och lekte i vattenspridarna och då kom Markusälskling :*
Haha becci vred vattenspridaren mot mig så vart helt piss blöt, men kul va de ! :)
Kom hem helt iskall och tog en dusch,rakade benen och gjorde mig fräsch.
& nu sitter jag i Markus t-shirt och stickade knästrumpor, såååå skönt.




E -16.09

Ska slänga i mig lite mat nu sen drar jag & Becci till tansen :)
Ska nog köpa med lite munkar och glass och bara mysa, blir bra det.
Uppdaterar när jag är hemma
! PUSS



E -12.41


Vaknade 10.00 av mitt alarm, men somnade om för min säng för bra för skön idag! Sen vaknade jag runt 11 men somnade dock, om så skönt :) Och när klockan var 12 var det dags att gå upp.
Mamma åkte till jobbet, som hade varit vaken och väntat på att jag & bror skulle vakna.... men ikke haha.. sömntutur vi är.

Iallafall så har jag ätit frukost nu eller håller på att dricka mitt te för har så förbaskat ont i halsen, blä! Och snart ska jag byta till bikini och lägga mig och steeeeeka!
Underbart väder idag :)

Bild från skolavslutningen, eller när vi hade slutat & jag väntade på att vi skulle åka till Leksandssommarland. Saknar den kvällen!


E -02.07


Orkar inte skriva mer innan jag lägger mig.
Men har iallafall haft en bra kväll, trots att jag setat vid datorn hela tiden.. men har roat mig med massa personer ! :) Tack så mycket.

Och föresten så är Mickan på hemmåtvägen ! :D Hon kom tillbaka i Sverige idag.
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie ♥




E -22.45

Jag älskar dig CPkatt ♥
Alltid lika mysig och gosig! Vad skulle jag gjort utan dig ? ^^
Visst vi har 2andra katter också, men ingen är som dig.

BJUDER REJÄLT PÅ BILDERNA




Världens sötaste misse!



E -22.41

Tänkte svara på denhär komentaren...

Anonym om M-13.00:
Okej, jag har faktiskt aldrig sett de där produkterna förut! Känner mig lite efter.
Aja, men den här kommentaren är till båda er!
Jag läser er blogg varje dag! Men jag orkar inte kommentera varje dag, haha. Bara så ni vet! Hej!

Svar; Vi har inte bett dig komentera varje dag heller?
Såklart är det kul med komentarer osv, jätte kul! :)
Men vet inte ens vem duär så vi har aldrig sagt att du ska göra det.
Kul att du läser våran blogg.


E -21.22

Nu har vi sett klart filmerna! Mysigt har det varit.
Tänkte betygsätta filmerna nu

Först såg vi Svinalängorna
Det är en sann historia, sånt som händer i världen.
Kanske mer en vuxenfilm.. men den va faktiskt ganska spännande då & då.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 
Den får tre ''poäng'' av mig.
 

Sen såg vi Änglagård 3:e gången gillt
Man ska ha sett dom andra två filmerna före om man ska fatta något.
Jag tycker filmen är lite mysig på något sätt haha.  Och jag gillar alla dom filmerna faktiskt!

1 - 2 - 3 - 4 - 5
Den får 4 ''poäng'' av mig. Hade väntat mig lite mer kanske.
Men den var bra! :)



E -17.08


Som jag skrev tidigare idag blev det ett jäklans oväder, mullrade och spöregnade jätte mycket. Sen kom min mormor så vi fikade lite och sen när hon hade åkt  så bakade jag bara för jag hade tråkigt så om någon vill ha chokladbollar säg bara till haha.

Sen la jag mig i soffan med en kopp te och halvsov under den sköna och varma filten :)
Mamma kom hem runt 4 då åt vi sen kollade jag på mer film. Och när den va slut åkte vi till macken och köpte läsk & hyrde två filmer! Så nu ska vi mysa ner oss i soffan igen med läsk,film & popcorn!
Uppaterar när jag orkar, har ingen energi nästan... :o




M-13.00

Eftersom jag inte kan lägga upp outfit bilder nu när jag är borta och ni ville veta så tänkte jag att jag kunde berätta vad jag använder för shampoo och balsam.
Shampoot jag andvänder heter head and shoulders och är verkligen ett jättebra shampoo.

såhär ser dom ut, finns i flera olika sorter.

Balsamet jag andvänder är VO5 och även det funkar bra.


dom här finns oxå i olika sorter.




E -12.29

Godmorgon på er!
Jag har nyss klivit upp och gjort frukost och nu börjar det bli ett riktigt åskoväder så jag kan tyvärr inte skriva något mer på ett tag.
PUSS




E -01.59

Har precis kollat på The karate kid ,tror allvarligt talat att jag inte har sett den en enda gång förut haha. Känner mig riktigt efter :)

Iallafall så är det dags för sängen nu, kanske smsa lite .. vi får se :)
Men skriver mer senare när jag är vaken eller så! GODNATT

Kanske inte världens bästa film jag har sett.. men den var helt okej faktiskt! :)
1 - 2 - 3 - 4 - 5



E -22.53

Kvällen med Panna & Saga var så sjukt skönt.. SEJ ♥
Åkte först hem till panna sen tog vi bussen till Saga och bakade chokladbollar sen packade hon badkläder och sen gick vi till tansen.. åt chokladbollar,chips & drack saft, mys!
Sen badade vi och tvättade håret och vid halv 10 åkte jag hem tror jag.

Nu ska jag smsa lite,musik,kolla fb & sen kanske kolla på någon film?
Känns som jag börjar bli försyld.. har as ont i halsen. Men det skiter jag i, för det är sommarlov nu och då ska jag bada & vara med mina kompisar, i vilket fall som helst :)

Glömmer aldrig.



E -17.55



Linne -Gina
Shorts -HM

Sniggt med finnar ...


E -17.53

Hejsan sötisar!
Har nyss duschat & klätt på mig och ska nu till gbo och träffa Saga & Panna. Blir toppen de. Tansen som gäller, bada & steka och såååklart mysa!
Skriver när jag är hemma igen, ska bara lägga upp en outfit & facelook sen sticker jag.
PUSS



E -12.48

Klev upp ur sängen alldeles nyss. Har hunnit fixat frukost & smsat lite med Mickan, hon var på färgan vid 10.20 tror jag. Så hon kommer nog inte kunna smsa nu eftersom vi har fria sms & dom gills nog inte i Danmark. ( När jag är i Gotland så kommer vi troligen ha gratis internet där så jag kommer kunna blogga om jag har tid, för vi har med oss datorn ..weeiii )
Tillbaka dit jag va.. sitter och väntar på att några störande moln på himlen ska försvinna så jag kan sola, det är blå himel på vissa ställen,sol & varmt men jag ska se på tv lite först hade jag tänkt!
Så jag uppdaterar senare


E -01.33


Har sett på film nu, No strings attached hette den.
Men ska stänga av datorn nu & krypa ner i min nybäddade säng!
Gud så skönt det ska bli.. och såklart smsa lite med älskling, som jag redan gör men ändå :)

1 - 2 - 3 - 4 -
5




E -21.17

Nej det vart inge tansen nu... för två orkade inte längde & en fick inte.
Aja jag har iallafall precis dammsugit rummet och städat det, fär det såg ut som ett helvete! Men nu är det fint,renbäddat osv :)

Tänkte lägga in lite bilder på min egna blogg nu.. så ni kan ju kika in där sen :)
Annars så hörs vi här!


E -21.05

Det blev ett riktigt oväder här, så jag,mamma & pappa åkte till Rättvik & hälsade på min gammelfarmor och gammelfarfar :)
Nu ska jag sticka ner till tansen och bada med Saga,Panna & kanske Becci!
Skriver när jag är hemma igen♥

Jag-Saga



E -13.16


Kom hem för en timme sen kanske och sen dess har jag packat upp, laddat in bilder och redigerat dom lite. Och nu tänkte jag skriva ett inlägg om gårdagen/natten ;)

Igår när jag kom till gbo packade jag upp,tittade på tv och smsade. Jag och Saga skulle träffas så vi möttes vid tempo och köpte munkar & klubbor sen gick vi till tansen och badade i 2timmar tror jag. Sen gick vi hem klockan 8 för Saga skulle äta och då gick jag hem och värma en pizza i ugnen och så länge fotade jag lite blommor. Sen åt jag och sen kom Saga och efter de drog vi ut på byn med kameran :)

Vi gick runt lite och tog kort, sen skulle vi till tansen och helt plötsligt:
*hör världens ljud*
Jag: Ofta det är en bildväg där?
Saga: O.o ofta?
*vi hör att en bil kommer ner för backen så vi springer tillbaka och kollar. Då kommer en lastbil AS FORT efter oss.. de va as läskigt haha
Jag: Saga spriiiing!
*sen stannade vi där man går ner till tansen och då åker lastbilen ½meter ifrån mig,riktigt fort!

Sen gick vi ner till tansen efter många ''om & men'' haha. Fotade lite sen runt 11 gick Saga hem och då träffade jag babe som jag inte sett på jätte länge så han följde med mig hem och kollade på tv.. sen vid 3 cyklade han hem... och jag gick och la mig direkt.
Sov till 10 imorse, gick upp åt frukost,diskade,kollade till kaninen och kollade på tv.
Sen kom min moster + familj hem så vi åt lite choklad sen kom mamma och pappa & hämtade mig.. sen har jag inte gjort så mycket mer.
Hoppas ni orkade läsa haha!



M-13.00

På semester!!

Ja förhoppningsvis så är jag på väg ner mot Danmark men blir nog att stanna i sverige i alla fall inatt.
Detta är ett av alla tidsinställda inlägg som kommer upp under veckan, så jag kan vara var som helst och göra vad som helst just nu ;)

Tänkte ge 2 filmtips som gör kvällen lite bättre.

Big Momma's house 2 , 1-2-3-4-5


Komentar: grymt rolig!

American Pie, 1-2-3-4-5


Komentar: Nästan alla american pie filmer är bra.




M-13.00

Om jag går in i en affär och ska välja vilket slags godis jag ska köpa, så skulle jag välja den här ordningen, topp 3

1. Lösgodis



2. Marabou mjölkchoklad



3. Påsgodis av något slag, tex. Tutti Frutti passion






E -15.58


Lite put med läpparna sådär... uh.

Nu snart åker jag till gbo.
Så ni får ha det så bra, för ingen mer bloggning idag.
PUSS ♥


E -15.04


Skriver en kortkort text om varje bild.

Sololja!
Det är sjukt bra, man smörjer in sig och blir brun mycket lättare.
Det är som att man friterar huden och då åker det in djupare.

Rakhyvlar!
Lätt att använda.. MEN man ska inte raka sig för ofta på sommaren för då ''skrapar'' man liksom bort den bruna hyn man fått. Så tänk på att inte raka er varje dag eller så.
Vänta 2-3dagar ungefär.. :)




E -14.56

Nu på morgonen/förmiddagen har jag hunnit med ganska mycket!
Gick upp ur sängen 12.20 åt frukost,bytte till bikini trosor & tuptopp och smörjde in mig i sololja, låg och solade i 1½ timme sen gick jag ner och tvättade håret i ån. Gick upp och åt mat & satte mig här.
Men ska nog gå och duscha av mig lite för sololjan är fortfarande kvar på huden.. haha.

Tänkte lägga in ett inlägg om '' Emma Tipsar '' så kika in snart :)
PUSS




E -12.50


Anonym om E -11.30:
Vilket Shampoo och Balsam använder du mest av alla?
Och använder du ibland ALLA lila/blåa burkarna?

Svar; Jag brukar nog mest använda mig av det rosa eller det gula.
Nej, jag hittade bara inte en bild med bara shampoo & balsam. Men dom andra produkterna funkar nog också bra skulle jag tro.



E -11.30

Eftersom vi fått frågor om vad vi använder för shampoo,balsam,smink & tips på kläder eller vad det var så tänkte jag göra ETT inlägg med alla saker jag använder osv.
Hoppas ni gillar det!

Domhär prudukterna använder jag när jag tvättar håret!
Jag använder mig av L´oréal Elvital.. Dom funkar väldigt bra till mitt hår, blir inte trasligt eller är inte svårt att borsta ut !



Det här använder jag mig av när jag sminkar mig. Dock är det inte så ofta nu på sommaren, vill inte kleta in mig i massa när man solar osv.
Iallafall så gillar jag alla tre jätte mycket! Något jag kan tipsa om.

Kläderna får ni sen någongång!


E -01.41

*Puuuh* har läst igenom massa bloggar nu vilket tog 1timme nästan. Har också gjort ett tidinställt inlägg till imorgon om smink osv.
Har också tagit ett nattbad med mamma & Ida, sjukt skönt det var i vattnet!

Och imorgon ska jag sova hos min moster och vara lite ''hus & kaninvakt'' så dålig bloggning får ni räkna med! Men vet inte riktigt när jag åker än, så skriver det när jag vaknar.
Iallafall så tänkte jag krypa ner i min underbart sköna säng, sov så gott ni som inte redan gör det! Så skriver jag när jag är vaken eller så ♥




E -23.55



T-shirt -Gina
Shorts -Cubus



E -23.53


Shorts -HM

Örhänge -UR & PEN

Tubtopp -Ginatricot

T-shirt -Ginatricot




E -23.45


Har ätit och setat ute ett tag med min moster,hennes kille, Felix,mamma,pappa & morfar en stund eller typ en timme nästan :)

Kvällen med Mickan var hur mysig som helst!
Gick ner till tansen direkt och badade ganska länge, sen träffade vi Panna,Becci & Manlika påvägen hem så stannade och pratade med dom ett tag. Sen gick vi till Mickan och pratade lite.. sen gick jag hem vid halv 10 och kom hem runt 10tiden.
Har haft en super kväll! Jag saknar Mickan redan! :( ÅH HUR SKA JAG KLARA MIG I EN HEL VECKA UTAN HENNE?! HUR?! ÅH... jaja.. ♥

Ska ladda in bilderna på shoppingen nu, sen börja lite med annat smått & gott ;)
BRB!




M-23.08


Nu är det dags att dejta kudden och försöka sova, ska åka klockan åtta imorgon bitti.
Inte för att jag kommer somna på ett tag så jag kikar runt om det är någon social på sms istället så kanske jag blir trött. Hahah hoppas jag har packat allt nu, hmm får kika imon innan vi åker.
Ha det bäst nu kära läsare, ses om lite mer än en vecka. ♥



sötnosen sover bredvid mig inatt!


E -18.02

Hejsan!
Förlåt att jag inte hörde av mig nå' mer igår.. men jag gick till stallet & red efter jag hade ätit. Sen när jag kom hem krånglade mitt internet jätte mycket.
Men visar er köpen och sånt' senare för ska alldeles strax hem till Mickan och typ vara vid tansen eller något! Ska vara med henne innan hon åker till Danmark i en hel vecka :(
Jag ska till Gotland om 2veckor också.
Men jaja, skriver mer ikväll ♥


M-14.40


Vaknade ungefär 10 i 11 imorse, om man nu kan kalla det för morgon.
Jag klev upp gick ut på verandan och låg där och slappa, sen gick jag hit för att skriva ett inlägg men det hann jag inte för jag skulle precis äta. Men nu har jag ätit och nu väntar jag på att emma ska komma hem så att vi kan träffas en sista gång innan jag åker (: Blir säkert mys nere vid tansen eller så, så dålig bloggning tills ikväll från bådas håll. Nu ska jag fortsätta äta min isglass & göra mina tidsinställda inlägg tills i veckan, så håll utkik!


happyface?


M-23.10




Linne - Gina Tricot, 129 :-


Shorts - H&M, 99 :-


Linne - Lager 157, 60 :-


Så här ser det ut på





även fast de första var gårdagensköp ;)




M-22.11

hello

Har vart hemma i någon timme nu efter en heldag med mormor, morfar & syster!
Syster kom och hämta mig typ 20 över 11, vi åkte till mormor o morfar och åt lunch innan vi åkte mot Leksand. När vi kom fram till Leksand gick vi bara runt och kollade, tog en glass på torget, gick och kollade lite till innan vi åkte och fikade någonstans där. vi satt väl där till typ 5 kanske innan vi börja åka hemåt, morfar fick oss att stanna på Lager 157, blev ett litet linne inköpt till min garderob (: ( Alla inköp kommer upp snart när jag har tagit kort på dom ) Sen tror jag att vi åkte hem till mormor o morfar och åt kvällsmat med dom, blev även kvar där till 8-9.
Så ungefär såhär har min dag sett ut i en kort sammanfattning. Imorgon om det blir fint väder blir det väll att bada med saga & emma tror jag. Är ju sista dagen innan jag far iväg ner mot Danmark. Ska ladda upp med några tidsinställda inlägg så att ni inte blir helt utan bloggning från min sida ;)
Ska ta kort på köpen så dom kommer strax upp.



hittade en söt liten bild på mig & emma ^^




E -21.10

Hemma!
Eller har varit i ca 20minuter, har fotat köpen från igår och nu snart ska jag äta.
Men jag uppdaterar så fort jag kan :)



E -16.23

Sitter på Sagas golv med Saga. Mickan är i leksand och äter eller något?
Iallafall så ska väl jag och Saga säkert ner och bada eller något för det är skiiiiiitvarmt och solen har börjat komma fram så ligger och steker ;) Nejrå fast jo.
Aja skriver sen

Förra sommaren ♥


E&M -03.42


Sitter på Sagas rum just nu & gör typ ingenting.. :)
Ska väl göra något snart i think.


Stan va jätte mysigt, vi båda köpte bra inköp! Kommer bilder imorgon ;)
När vi va på stan träffade vi Manlika & Panna, trevligt det.. så vi gick runt med dom & Saga några timmar sen åkte vi hem vid 5tiden tror jag. Gick ner och badade i 2timmar ungefär. Sen vid 9 köpte vi pizza och satte oss nere på en sten vid skolgården sen gick vi hem till Saga och bakade chokladmuffins sen tjockade vi oss dom,ostbollar,läsk. Senare sminkade vi oss osvosv.

tje mickan & emmas bloggläsare!
The Studio Sound Ensemble – Pretty Woman bra låt...
/sagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sötmickan!



E -12.24



Linne -Lager 157
Shorts -Gina

+ en kofta tror jag



E -12.20



Hej som ni ser rubriken så har jag precis duschat! Klätt på mig, sminkat mig & nu ska jag platta håret lite supersnabbt! Skrev ju att jag skulle lägga in en outfit på '' svar på tal '' men vet ärligt talat inte om  jag hinner ändå för vi ska åka halv 1 . Men ska försöka, annars får ni den imorgon eller något!
PUSS




E -12.16


Anonym
om
E -23.18:
Jag skulle gärna vilja se lite mer outfit's och läsa vardagen är roligt.. Kan du inte fråga om du får fota bröllopet du ska på? Skulle vara verkligen roligt att se! Men just nu kommer jag inte på så mycket jag vill läsa om, det där med att ni röstade på hur dåligt och bra filmerna var tyckte jag var bra! Blev väldigt sugen på den Emma såg. Kanske Shampoo & Balsam, smink, kläder kanske lite sådant skulle vara intressant att läsa.
Kommer inte på något mer just nu!
Peace out ;)

Svar; Okej, det kan vi fixa! Kan lägga in en outfit redan idag faktiskt!
Och på bröllopet så ska jag fota, det är redan bestämt. :) Och va roligt att du gillar det där med filmerna, när vi sätter betyg och sådant.
Shampoo,balsam,smink,kläder kan vi fixa någon annan dag! Eftersom vi ska sova hos Saga inatt, men jag kan börja lite smått imorgon.
Kram!


M-11.46

hej, slängeer in ett supersnabbt inlägg, måste nämligen springa in i duschen, klä på mig, sminka mig & äta ngt, innan emma kommer och hämtar upp mig och vi drar vidare in till stan.
Blir nog en toppen dag med lite småköp här & där!
Nej nu ska jag rusa in i duschen, vi hörs!


Always Friends ♥


E -00.28

Hahaha... såg att mickan hade skrivit att hon hade gjort situps! Gjorde det jag också! :) Måste verkligen ta tag i träningen nu känner jag. & ska även prova en diet som min kompis gjort. Hon gick ner 5.4 kg på en vecka? Hur niiiiiiiice ? ;) Ska börja med den någongång i veckan.



E -00.25

Godnatt ! 
Lägger mig i sängen nu, orkade aldrig kolla på film. Men klockan ställs på 10 imorgon för ska nämnligen duscha,fixa mig,packa sen åka till stan med Saga & Mickan. Sen sover jag och Mickan hos Saga imorgon :) Så bloggningen kommer vara väldigt dålig imorgon, för ska vara vid tansen efter stan.
Men ska försöka skriva innan jag åker imorgon! PUSS



M-00.04

hej,
har alltså spenderat dagen hemma hos mormor o morfar där vi gjorde lite av det ena och de andra (:
på kvällen kom mamma och resten av min familj så vi åt hemma hos dom. Vi åkte hem 10 över 10 & sen drog jag och pappa ut på en tur med caben! Så nu sitter jag här och ska strax dejta sängen och laddar upp inför imon när både jag och emma åker in till stan med våran vän saga! Därför blir de lite dålig bloggning mitt på dagen, och sen sover vi även hos saga men ska försöka låna hennes dator och skriva ett litet inlägg om dagens köp lr så, nej nu har jag inte tid att sitta här nå mer, måste hinna göra mina situps oxå.. PUSS


du är det lilla ljuset i mitt liv ♥



E -23.18

Sitter här och lyssnar på musik & dricker lite äppelcider & äter lite fil med hallon & mariekex, gott. Tänkte slå på en film och mysa gärnet :) haha
Uppdaterar lite senare.

& föresten så vill jag bara säga att Mickan försöker så gott hon kan med bloggningen, visst hon bloggar inte lika mycket som mig & det kan vara väldigt tråkigt ibland. Men eftersom det är våran blogg så bestämmer vi ju hur bloggningen är.. hon bloggar när hon vill och jag när jag vill. Men vi försöker så gott vi kan! Och ni måste komentera det ni vill läsa om, för att läsa vardagen är kanske inte alltid så kul? eller?
KOMENTERA DET HÄR INLÄGGET & BERÄTTA VAD NI VILL LÄSA OM.
& ni är världens bästa läsare bara så ni vet ♥




E -23.11


Anonym
om
E -20.36:
Tyckte de första skorna var väldigt snygga, är det de du ska ha?
De med korksula pratar jag om.

Svar; Först och främst ,tack så mycket! :) Och ja jag ska ha dom med korksulorna på bröllopet! Tror det kommer bli jätte bra med klänningen också!


& jätte kul att vi har fått så många komentarer nu den sista tiden! :)
Fråga mer, det är bara kul



E -22.15

You were the one who stood close to me when I felt bad. Now I do not know anymore ..



E -20.36


Skorna jag ska ha på bröllopet!







Båda gladiatorskorna är från Scorett
Spetslinne -Zerozero



E -20.22

Igår var blogg.se konstigt, såg inte inläggen.. så jag satte igång en film och myste lite. Honey hette den, en dansfilm! Den va faktiskt väldigt bra :)
Men hann inte se klart dom 20minterna som var kvar på filmen för det hände en sak.. så gick till min säng skakandes & gråtandes, kunde nästan inte andas. Somnade väl runt 4.

Vaknade vid 10, åt frukost,borstade tänderna osvosv.
Åkte till Sågmyra & kollade skor till jag ska ha på bröllopet, hittade två st! ( ni få se i ett annat inlägg )  sen åkte vi till farmor & sen vidare till Avesta. När vi kom dit åt vi sen åkte vi ner på stan och provade klänningarna ! Dom va jätte fina & jag tror det kommer bli hur bra som helst :)
Efter vi hade gjort det gick  vi på stan och jag hittade ett linne  ( ni få se sen ) Efter vi hade gått på stan åkte vi tillbaka till min faster sen hem. Påvägen hem stannade vi och köpte världens största glass typ? Både med mjukglass och glasskulor? F-n va mätt man blev?! :O
Sen åkte vi och lämnade farmor sen till affären och efter de till mormor.
Men ska fixa inlägget med köpen nu, ska bara fota och sen lägga in dom :)



M-23.39

Godkväll!

Som tidigare nämnt så har jag, emma, becci, saga & jeanette vart nere vid tansen/gbo hela dagen, därför ingen bloggning från min sida heller. Riktig myskväll med saga & emma blev det, nu ladddar vi upp inför onsdag tjejer! ♥
Imorgon tar jag mig en cykeltur hem till mormor & morfar där även dagen kommer spenderas, så blir ingen bloggning förns på kvällen om jag inte hinner slänga in ett inlägg innan jag åker. Ska försöka vara så aktiv som möjligt på bloggen den här veckan eftersom jag på lördag drar mig ner mot Danmark där jag spenderar kommande vecka.
Tänkte berätta om min helg,
i lördags var vi ju i Örebro, det vi gjorde där vart att vi köpte en cab som emma tidigare sa (kommer kanske upp bild senare) ^^  Var där hela dagen.
Igår var vi hem till mammas kusin sen vid nio drog jag, syster och jennie på bio, KRONJUVELERNA. Jag rekomernderar filmen starkt, personligen tyckte jag att den var en 1-2-3-4-5, helt klart! Värd alla pengar en biobiljett kostar!




M-23.14

Anonym om M-23.37:
Men veckan innan det, veckan innan det, veckan innan det, veckan innan det och veckan innan det! Du är usel på att blogga! Skärp dig eller så kan ni döpa om den till EmmaDanielssonsskrivblogg.blogg.se vad tycks om det?

Svar; För det första så blev jag väldigt irriterad när jag såg den här komentaren. Visst jag är fullt medveten om att jag inte bloggat speciellt mycket på den senaste tiden, men jag har mina andlednignar och jag har faktiskt ett liv utanför datan och bloggen! Istället för att dokumentera varenda minut av mitt liv så försöker jag faktiskt leva och umgås och vara med min familj och mina vänner. Oftast så är har jag alltid något för mig som kan ta upp hela dagarna, så snälla respektera mitt privatliv.
Eftersom du inte vågar stå för vem du är verkar du inte heller veta ett dugg om mig och vad jag gör, mår eller känner.
Jag skriver när jag har tid & lust och duger det inte för dig så behöver du inte läsa bloggen överhuvudtaget! 
Tänker inte ödsla mer energi på dig nu, hare.


E -22.35

Glömde bort bloggen helt idag!
Vaknade runt halv 12 (råkade somna om haha) gick upp åt frukost sen duschade jag lite snabbt. Sen kom Becci & Jeanette och då drog vi till Mickan. Sen kom Saga & då gick vi ner till tansen men ingen badade.. sen åkte Becci och Jeanette hem för dom va hungriga. Och då satt jag,Saga & Mickan kvar på stranden sen bestämde vi oss för att bada så vi gjorde det sen gick vi hem till Mickan OCH GISSA VAD?!! DOM HAR KÖPT EN CAB!!! FAN VA AVIS JAG ÄR, ÅÅÅÅÅÅÅÅH ! :O haha iallafall.. Saga gick hem och åt & jag och Mickan åt hos henne, tacos! Mumsss.. sen gick vi till Saga sen ner till affären och köpte lite gott sen till skolgården.
Och när vi hade varit där ett tag gick vi och hämtade badkläder sen badade vi vid 9 - halv 10 sen åkte jag hem och dom gick nog hem dom med.
Men dagen har varit ASUM !! :D

Imorgon drar jag till min faster och provar tärnklänning för ska vara tärna på hennes bröllop i augusti. Ska bli kul :) & jag och mamma skulle köpa någon mjukglass på vägen som min faster tipsat om haha... men skriver lite senare för nu ska jag kolla bloggar !

(går inte att ladda upp bilder..)



E -22.25

Albulena om E -03.28:
Hmm den var så där tycker jag..don't like miley :P

Svar; haha okej :)
   
 
Maria
om E -03.28:
åh, den är så bra!!
taaaaack emma jag älskar diig, du är bääst!! <3 <3 <3
du förstår vad jag menar va? <3

Svar; Ja verkligen! Kan inte hålla kvar tårarna..
Ja jag vet vad du menar! Och jag älskar dig också gumman ♥
Finns alltid om det är något! Och du är bäst ♥♥♥




E -03.28

Har precis kollat klart på filmen.
Åh, jagvet inte hur mycket jag har gråtit? Men filmen är så sjukt bra. Har sett den 3gånger förut och man kan verkligen inte sluta tycka om den.

Ska iallafall gå och tvätta bort det smink som runnit nu sen krypa ner i sängen.
Ställer klockan som vanligt på 10 och får hoppas på att jag kommer upp då, för ska till gbo runt 1 eller 2 och vara med Mickan,Becci & Jeanette. Tansen yeyy ;)
Godnatt ♥

Filmen får 1-2-3-4-5 poäng av mig 



E -01.08

Usel bloggning idag.. men har inte orkat riktigt.
Nu ska jag kolla på The last song så uppdaterar senare när den är slut :)



E -17.25

Sitter på mitt rum och dunkar musik (man får passa på när ingen annan är hemma,haha) och dricker varm choklad med grädde! MUMS.
Solen börjar också komma fram nu ser jag, härligt :)

Och sålänge som jag dricker min choklad väntar jag på att pappa ska komma hem så vi kan grilla någongång för börjar bli lite hungrig.
Sen vet jag inte vad som händer, sitta hemma och chilla P kanske? ;)




E -14.51


Har nyss ätit lite hallonpaj som jag bakade imorse, gottgottgott!
Innan det har jag kollat på film,gått till hästarna och försökt fått in shettisen i hagen.. vilket inte gick så bra så jag sket i det, för hon kommer in själv också.

Och just nu sitter jag och funderar lite... vet inte om jag vill färga mitt hår mörkt igen, eller ha kvar den hårfärgen jag har, iallafall nu över sommaren för det bleks väldigt mycket.
Vad tycker ni ?

Vet att det inte är dom nyaste bilderna jag har, men orkar inte leta..




E -02.41

Ska dricka upp mitt glas med cola nu sen lägga mig. Börjar bli väldigt trött och ska gå upp runt 10 imorgon, och baka,gå till hästarna sen ska jag till Saga och va med hon & Manlika någongång.
Men jag skriver iallafall imorgon ♥
& har fått reda på en bra sak, hoppas det blir så nu bara ! hihi



M-23.37

Hej på er!


Sitter äntligen här vid datorn och skriver ett litet inlägg efter en fullspäckad vecka! Har ju varit kattvakt efter som min syster var på Peace & Love ♥ Idag följde jag med mamma och pappa ner till Örebro, har vart där hela dagen så kom hem vid typ halv tio? Stannade i Borlänge och åt på Max oxå innan vi åkte hem (:
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, kanske frågar Jeahälsklingen & beccibuuus om dom vill träffas annars får vi se!
Hörs imon, puss på er ♥


Denna sötnos har jag varit kattvakt åt!


E -20.55


Har precis kommit ut ur duschen, skönt va det!
Älskar verkligen att duscha...

Och varför bloggningen var så usel igår var för jag åkte ner till gbo runt 5 och var där med Panna,Saga & Manlika sen sov vi över. Köpte godis och sånt sen cyklade jag hem på 10minuter (haha stolt tjej*) sen åt jag packade grejer sen cyklade jag ner på 10min. Så var väl i gbo runt halv 12 eller något.
Tjejerna mötte mig sen gick vi hem till Saga och åt chokladmuffins,chips,ostbollar & massamassa läsk. Haha vi hade ostbollskrig också hahahaha usch!  Chillade sen skulle vi bada vid 5 på morgonen men då la sig Manlika & Saga medans jag och Panna satt och kollade på massa american funniest home videos eller vad de heter, vi satt och as garva åt ingenting typ. Så la oss runt 6 sen vaknade vi 12 och gick ner & åt frukost vid halv 2. Sen åt vi popcorn och såg på film. Och sen gick vi till Manlika's gamla lägenhet för hennes mamma bjöd alla på thaimat så vi åt oss proppmätta sen gick vi till tansen och va där till 8 sen åkte jag hem och duschade.



E -13.47

Hej! stängde av larmet runt 10 och somnade om... vaknade kvart över 12. Då gick jag ner gjorde lite frukost & kollade fb. Sen drog jag på mig shorts och linne, smörjde in mig i sololja sen gick jag och kollade till hästarna och på vägen hem stannade jag vid vattnet och doppade fötterna. F A N V A S K Ö N T D E T V A R! haha.. :) Gick hem gjorde kladdkaka så nu står den i ugnen och så länge ska jag gå ut och ta vara på solen en stund, sen försöka dra med mig någon till tansen!
PUSS


E -02.05

Har precis laddat in bilder på min blogg som jag tog under åskvädret idag.
Men nu tänkte jag lägga mig i sängen, så skriver när jag är vaken igen! Ska försöka ställa klockan på 10 för ska gå & kolla hästarna runt 12 också.
PUSS & GODNATT ♥