E -23.41

Kom nyss hem efter en rolig kväll! :)
Nu ska jag kolla lite moppeder på blocket tror jag sen ska jag väl lägga mig. Men det lär väl ta ett tag innan jag ska lägga mig. Så skriver då.

Ni får ha en fortsatt bra lördag eller dom ynka 19minuterna som är kvar!





E -18.45









E -17.56

Idag har det varit en riktigt mysig dag med mamma! Gått på stan, tryckt i oss en varsinn lyxshake, varit på jysk och rusta osv. Fick med mig ett par kuddar från jysk och ansiktsmask från rusta! 

När vi kom hem efter några timmar fixade vi lite tjockiskäk.. hemgjordahamburgare och pommes. Göttans! Sen gick jag ut och fotade lite också, så fint ute nu.. Dock är det kallt!
Och nu har jag nyss tagit en skön dusch och ska snart sminka mig lite innan jag sticker till gbo.
Vet inte riktigt när jag kommer hem men det visar sig. Hoppas ni står ut med bloggningen tills när jag är hemma eller tills Mickan kommer hem! PUSS





E -15.00

Varför landa när jag flyger fritt
med solen emot ryggen kan jag sväva tryckt
Där nere finns det bara regn, piskande regn 
så jag måste ta mig upp dit snabbt igen




E -11.29

Nu har jag hunnit vakna, äta frukost, borstat tänderna, sminkat mig och klätt på mig. Och nu ska vi åka och köpa present åt min kusin som fyller 2år idag, grattis! <3 När jag kommer hem får vi se vad jag ska göra, kalaset blev iallafall inställt för min andra kusin hade feber. Men har fixat två tidinställda inlägg idag och hör av mig senare!


E -00.35


Nu ska jag låta nagellacket torka sen gå ner och borsta gaddarna,tvätta bort sminket och sen byta om och lägga mig i sängen. Trött och halv sjuk... Det är precis vad jag är.
Ska gå upp runt 11-12 tiden imorgon för ska åka och köpa present åt kusin som fyller år imorgon och sen klockan 15.00 ska vi åka på kalas.
Efter det drar jag till gbo och chillar P. Kommer nog bli nice!

Föresten så har jag pratat med en kompis från Grekland nu på kvällskvisten och det var hur kul som helst, verkligen!! Fan vad jag saknar.
Men jag hör av mig mer imorgon. Natti




M-23.15

ganska seg skoldag idag måste jag säga. Var grymt trött och sur i mitten av dagen, tror jag håller på att bli sjuk..
Efter skolan så åkte jag i alla fall in till stan och var med Saga & Linnea, åkte hem vid halv 6 ungefär. När jag kom hem så gjorde jag och pappa lite mat innan vi åt och grannen kom över. Så istället för att lyssna på deras babbel myste jag ner mig i sängen och kollade på lite BB.
-
Imorgon vid 12-13? så ska jag åka hem till min syster eftersom hon fyller år idag, och kommer förmodligen stanna där nästan hela dagen så ingen bloggning förns på kvällen för min del. Igår var jag för övrigt inte in på datan alls, hör och häpna..
Nu ska jag i alla fall gå ner och hämta vatten innan jag kryper ner i sängen och kollar på en film, sov gott kära ni!


Grattis älskade syster! ♥



E -22.21

Kom nyss hem! För gick nämligen ner till gbo med mamma och Ida och sen hem igen, super skönt!
Hälsade på min mormor och åt lite gott.

Nu ska jag kolla bloggar, dricka vatten och lyssna på musik sen får vi se vad jag ska hitta på.
Men jag hör iallafall av mig innan jag lägger mig. Ha en bra fredagkväll! ♥




E -16.33

Hejsan! Har nyss druckit lite oboy och nu ska jag snart baka pizza, mums! Sitter och lyssnar på radion just nu för det har blivit rån på konsum i gbo. Fyfan vad onödigt! Och läskigt, eftersom dom hade vapen osv. Nu ska jag kolla fb sen gå och fixa pizza. Skriver sen


E -22.55


Sitter nyduschad och tar det lugnt!
Ska vänta tills håret torkar sen ska jag platta det lite fort innan jag kryper ner i sängen.

Är grymt imponerad av dom på BL, så sjukt duktiga! Kände knappt igen dom.
Iallafall så ska jag snart krypa ner och lägga mig.. Är så sjukt trött alltså.. Fattar inte hur jag kan vara så trött hela tiden ? Menmen.. Fredag imorgon iallafall!
Och om ni ville veta så har jag kikat ut en moppe som är helt okej, inte världens snyggaste men den verkar fungera bra iallafall. Så tror jag bestämt mig nu!
-
Föresten så åker jag hem direkt efter skolan imorgon så får se när jag kan höra av mig.
Godnatt ♥

Detta blev dagens outfit!
Kofta / Ginatricot, Linne / vet inte, Shorts / HM


E -22.00




E -20.13

Nu sitter jag och lyssnar på musik och chattar lite på fb!
Ska snart gå och duscha tänkte jag och sen ska jag mysa ner mig i soffan med en kopp te och kolla på biggest loser finalen!
Har föresten pratat lite om moppar med pappa för ett tag sen, weeiiii!!!
-
Efter skolan drog jag och Mickan till stan och köpte lite presenter och sen mötte vi upp Saga och käkade glass. Sen drog vi till en begravningsbyrå med konfan. Efter det gick vi runt på stan och jag tog 18.18 bussen hem men Mickan & Saga stannade kvar i stan med Linnea.

Föresten så kollade jag nyss på en video från Västerås! Gud va roligt vi hade det! 
KOLLA:



E -19.00


Fett snygg ju! Och denhär låten är bra.



E -16.30











E -14.00




E -23.05

Kul att det är så många som kollat in på bloggen dom senaste dagarna!
Nu har jag iallafall precis plattat håret och ska gå och borsta tänderna sen krypa ner i sängen. Är så trött så jag vet inte vad.. har försovit mig varje dag i 2veckor nu. Inte bra alltså!
-
Har fixat två tidinställda tills imorgon ifall jag inte har så mycket tid för bloggen imorgon. Men bloggen blir iallafall lite uppdaterad och det är väl bra? 
Får se när jag kommer hem imorgon, men ha en toppen tordags! Godnatt





M-23.00

5 sanningar ni kanske inte visste om mig:
1. Jag är grymt rädd för att dö
2. Jag har linser
3. Jag hatar ananas
4. En av mina värsta nätter i mitt liv var faktiskt i Tanzania
5. Jag skulle vilja vara liten igen



E -22.00





M-21.48

Sådär då har jag tränat i 1 timme och en kvart ungefär, så nu intar jag duschen innan ovanligt trötta jag lägger mig och sover eller kolla på lite How i meet your mother.
Imorgon efter skolan så ska både jag och emma in till stan för vi har konfa, ska till en begravningsbyrå ? och kolla typ. Längtar verklign inte!!!!!!!!



E -21.07

Har precis duschat och nu ska jag snart gå ner och fixa en kopp te, mumma!
Idag drog jag ju somsagt till stan efter att ha varit hos Mickan någon timme... tog iallafall 14.23 bussen och satt med Emil och Pelle på bussen!
Sen mötte jag upp mamma och vi åkte och handlade. Fick med mig en bh hem (som är super skön) och ett par mjukisbrallor. 
När vi kom hem åt vi lite mat och sen fikade vi. Efter det drog vi upp till stallet och jag red på Hervar, mamma gick med Falki och hunden och Ida gick med. Gick super bra!

Sen när jag kom hem tog jag en dusch och nu sitter jag här haha. Men jag laddar upp bilderna på köpen så ni får se! Kram




M-19.56

Hejsan!
sitter här och pratar i telefon med en kompis just nu, trevlans.
Idag så fick vi sluta halv 12 för att våran träslöjdslärare var borta så efter maten åkte jag och emma hem hit och tog det lite lugnt, sen åkte hon in till stan & då gjorde jag en asgod smoothie!! Mumsade i mig den framför lite BB och nu ska jag byta om och träna lite och sen duscha, igen. Så får se om jag hinner höra av mig senare, ha en bra kväll!



E -15.00

Gårdagens shopping!




E -23.06


Har nyss snackat skype med Emil och nu ska jag krypa ner i sängen. Är så trött! Somnade till och med på svenska lektionen idag haha.
Hoppas på lite träningsvärk imorgon också.
-
Slutar 14.00 imorgon och då tar jag bussen in till stan och träffar mamma sen ska jag hem och rida. Men jag skriver sen när jag får tid.
Puss




E -20.37

Hej!
Drog ju somsagt till stan efter skolan och mötte upp mamma och bror. Gick runt lite men hittade inget mer än några nödvändiga saker. Va nere på stan i 15min sen tröttnade vi och åkte och handlade istället.
Imorgon efter skolan åker jag till stan och träffar mamma och letar bh eftersom jag är i stort behov av en ny och orkade inte idag.
Sen ska jag hem och rida!
-
Nu har jag precis gjort massa övningar som va sjukt jobbiga så sitter här svettig och glad nu haha. Mys... Och innan det va jag ut och sprang en vända! Sjukt skönt.
Men nu ska jag springa ner och ta en skön och behövlig dusch efter dagens träning. 
Tränade ju i skolan också ett '' biggest loser pass '' som det hette. Robban från biggest loser var och tränade oss idag. Sjukt kul!

En bild jag tog idag! Jag är så imponerad av hur han kunnat gå ner så mycket i vikt.
Kan han, kan tamefan jag!


E -22.20

Sitter här nyduschad och lyssnar på sjukt härlig musik!
Ska bara kolla några bloggar och sen gå ner och borsta tänderna innan jag kryper ner i sängen. Struntar i att platta håret idag också, är för trött.
-
Idag efter skolan drog jag och Mickan in till Manlika och va med hon och Saga. Sen drog vi hem till Mickan efter någon timme. Stannade där till 19.45 ungefär sen gick jag ner till affären och åkte sedan med pappa hem och kastade mig i soffan.
-
Imorgon efter skolan åker jag in till stan och går runt med mamma och bror! Blir bra det, för känner att jag behöver lite nytt. T.ex en ny ögonbrynspenna,ny bh,tröja. Men vi får väl se haha.
Skriver så fort jag kommer hem imorgon ♥ Natti ♥




E -14.30




Denhär lilla parfymen fick jag i Västerås av en kille inne på Harmonic City tror jag de hette. Den är ju inte direkt stor men jag blev så glad, inte varje dag man får en parfym? Dessutom luktar den sjukt gott!
Förhoppningsvis räcker den i en vecka haha! TACK IGEN :)


E -23.14

Nu ska jag platta håret lite fort,borsta tänderna och sen slänga mig i min nybäddade sköna säng och sova! Är fortfarande helt slut sen igår.. men har ju inte sovit så mycket heller.
-
Drog upp till stallet idag och red först Hervar i volten och sen ut i skogen en liten sväng. Sen red jag ett jätte jobbigt dressyr pass på Falki i volten och sen red jag ut för att skritta av honom.
Och sen gick jag hem när vi hade fixat med Alda och Vicky. När jag kom hem gjorde jag lite övningar,duschade och städade rummet!
Men iallafall... jag går till 4 imorgon och får se om jag och Mickan kanske hittar på något då. Kanske ska ta vårat premiärdopp ? Haha. Godnatt!




E&M -22.11


















E -20.04




E -16.28

Har precis käkat våfflor, suuper gott!
Och nu ska jag gå ut och ta lite kort sen ska jag upp till stallet och kanske rida.
När jag kommer hem (om det inte är mörkt) ska jag nog ta mig i kragen och ut och springa lite för det skulle vara så skönt!

Men ni får ha en jätte bra dag i solen! Själv har jag legat och solat i nästan 2timmar idag och gått runt i bara linne och byxor utan att frysa, hur underbart är inte det då?
Dålig bild som jag tog med min mobil...



E -12.37


.... Eller kanske sommar väder? Det är iallafall sjukt fint väder,blå himmel och varmt!
-
Vaknade runt 11 (enligt sommartid) och då gck jag ner och åt frukost,fixade mammas mobil och satt och tog det lite lugnt.
Jag är jätte trött från igår haha. Det var så sjukt roligt måste jag bara säga!
Kom till Västerås 12.00 ungefär och det skulle inte börja förns 13.45 vi så fick gå runt på stan. Så jag,Saga,Mickan,Thea,Linnea och Frida gick och skulle äta.
Blev cecarsallad för våran del, så sjukt gott! Och det var modevisning i gallerian när vi satt och åt så vi kollade lite. Sen gick vi i lite affärer och jag och Saga fick en varsinn liten escadaparfym GRATIS!!!?
Och sen började vi gå till kyrkan.

Vi satt i krykan i 1timme kanske sen fick vi mjölk och macka innan vi gick bort till Aros. Och då kollade vi på teater osv. Sen åt vi tacos och efter det började discot.
Dansade och skrek så jag fick ont i fötterna och halsen haha. Vi blev fotade också! :)
-
Ni får mer bilder ikväll för nu ska jag njuta av sommarvädret och sen äta våfflor eftersom det är våffeldagen idag haha.
Men iallafall, DET VA DEN ROLIGASTE DAGEN/KVÄLLEN/NATTEN PÅ LÄNGE! :-)



E -00.15

Nu sitter vi nog förmodligen på bussen hemåt efter en förhoppningsvis rolig morgon,dag,kväll och natt (?) i Västerås. Men det skriver vi mer om imorgon!
Eller när jag vaknat vill säga haha för jag jag kommer säkert vara skit trött.
Föresten så är det våffeldagen imorgon så hoppas på att vi ska äta de hehe, sjukt gott ju! :D

Men godnatt på er och sov så gott ni som inte redan gör det! Är nog hemma mellan 02.30-02.45.
Och dethär är ett tidinställt inlägg för er som inte fattade det!



E -20.00






E -15.45





E -12.20









E -23.21

Har fixat 4tidinställda inlägg tills imorgon nu så det blir lite uppdatering iallafall!
Hoppas ni kikar in ändå haha.
-
Duschade för ett tag sen och nu ska jag fixa i ordning min väska så jag kan få ner kudde,godis osv i den sen ska jag lägga mig i sängen och ställa klockan på 07.45 så jag hinner platta håret,äta och jaa.. allt man brukar göra på morgonen haha!
Men ni får ha en toppen helg. Det hoppas jag på att jag kommer ha ♥ Godnatt bästa ni.



E -21.10























Ni betyder så sjukt mycket för mig, allihopa!
Även fast vi gått åt olika håll om man säger så... alltså olika skolor. Men ni kommer alltid vara mina favoriter och jag älskar er hela bunten ♥
Saknar er tjejer.


E -19.25

Nyss käkat lite tacos och det var så sjukt gott och det blev ännu godare av att jag va så pass hungrig som jag var.. hela magen sved typ haha.

Efter skolan åkte jag,Mickan och några fler till stan och följde med Mickan när hon köpte skor (mamma ringde också och sa att hon hade köpt nya skor åt mig, weeeeiiii! 2st till och med! :D ).
Sen åkte jag upp till ica maxi och köpte godis eftersom de är så billigt och tänkte att jag kunde köpa tills imorgon på bussen.. för Mickan hade också varit där.
Köpte 722gram för 21kr? Hur billigt är inte det då? Och en vattenflaska. Sen knallade jag bort till busshållsplatsen och väntade på bussen.
Sen har jag inte hunnit så mycket mer sen jag kom hem. Ska iallafall ladda in bilder på min egna blogg,duscha och fixa lite inför imorgon! Hör av mig senare ♥




E -12.43

Har precis haft muntligt i engelska och det gick bra.
Nu får jag ta det lugnt vid datorn innan jag ska ha nästa lektion.. No och sen bild.
Efter bilden slutar jag och då ska jag försöka få med mamma att åka till ica maxi och köpa lite godis till mig tills imorgon på bussen till Västerås! Sen ska jag hem och rida tror jag, vi får se.
-
Men jag hör av mig mer hemifrån. Ha en fortsatt SOLIG dag. Älskar vädret ♥



E -19.41


Har precis laddat in lite bilder i datorn, som jag varit ute och tagit för ett tag sen.. Dock blev nästan alla suddiga så vart inte så många bra.
Och jag väntar på lite mat just nu också sen ska jag ta tag i plugget.. usch va drygt!
Men jag hör av mig lite senare ikväll när jag får tid.




E -16.06

Kom nyss hem efter en promenad från bussen ( 6km ) i tygskor... Snacka om att jag har ont i fötterna nu. Lerigt och blött var det också. Nu sitter jag iallafall och dricker oboy och tar det lugnt! Får se om jag och mamma sticker till stallet om ett tag och fixar.. Sen måste jag verkligen plugga tills imorgon! Ha det bra så länge :)


E -23.21

Sitter helt nyduschad och lyssnar på musik just nu. Härlig känsla! ♥
Idag efter skolan följde jag med Mickan hem och vi åt lite sen fick vi något ryck och till sist låg vi på golvet och gapskrattade haha.. sjukt kul va det iallafall.
Sen drog vi ner till fg och tog det lugnt, runt 8 gick Mickan hem och jag väntade på pappa men ist drog jag hem till en kompis och tog det lugnt.
Kom hem runt 10 och då åt jag och sen duschade jag.
-
Nu ska jag iallafall krypa ner i sängen och sova.. Kommer nog hem direkt imorgon också så ska försöka höra av mig så fort jag kan! Godnatt




E -15.00








E -12.00




E -22.42

Har precis satt mig vid datorn,igen.. Efter att ha setat nerre och pratat med mamma och druckit lite te. Och det var något nytt te vi köpt, sjuuukt gott!
Och nu ska jag platta håret och sen sticka ner och borsta gaddarna innan jag slänger mig i sängen. 
Är helt slut efter idag faktiskt, först styrketräning i skolan, varit i stallet och pysslat lite, ridit två hästar och sen har jag varit ute och springit lite.
-
Men jag hör väl av mig imorgon, får se när jag kommer hem men det visar sig väl! Har iallafall fixat 2st tidinställda imorgon så ni har något att kika på.
Godnatt!


Haha söta bilder från fg idag.. Mickan åt biff nudlar och jag kyckling. Och vi tyckte det var lite kul med djuren på kryddpåsarna haha... nolife.



E -20.54

Hejsansvejsanhoppsanloppsan! Haha
Åååååh vad glad jag är, det gick så jäkla bra med både Hervar och Falki! Allt gick galant. Och nu planerar vi lite för att jag kanske ska tävla Hervar nästa år.. hmmm ;-)
-
Sitter nyduschad och dricker lite proviva blåbär och bara njuter. Ska kolla lite bloggar och sen platta håret och lägga mig men jag ska vara lite snäll och blogga mer idag, åtminstonde ett inlägg till + att jag tänkte att jag ska fixa ett eller två tidinställda tills imorgon!




E -21.47

Sitter här och är lite småsur för att Leksand förlorade.. Men dom tar nästa match!
Nu ska jag byta om,tvätta bort sminket,borsta tänderna och sen lägga mig i sängen för jag är så trött.. La mig 00.40 igår så va väldigt trött i skolan. Och nu när jag lägger mig i tid ska jag också kolla igenom lite till SOprovet vi har på fredag så jag kan lite iallafall.

Skriver mer imorgon någongång! Godnatt ♥




M-21.38

Hej!
Idag när jag kom hem från att jag hade vart med emma så myste jag ner mig i min säng och pratade lite i telefon och sen åt jag min munk medan jag kollade på BB. Har legat här i sängen i stort sätt hela kvällen, så nu är det kanske dags att börja förbereda sig inför min muntliga redovisning som jag har imorgon.. Därför säger jag godnatt redan nu så hör jag av mig imorgon!

drunknar lite i papper..



E -20.00



Tröja / SOC , Linne / GT , Jeans / Kappahl


E -18.42

Har nyss käkat lite korv med bröd och räksallad, såå gott! Haha
Och nu har jag precis dragit på mig min onepiece och bara njuter av livet. Ska gå ner till soffan om ungefär 20min och kolla på Leksand - Djurgården som spelar ikväll. Kom igen nu Leksand! LTJD ♥
-
Idag slutade vi 14.00 istället för 16.00 och det var underbart kan jag säga haha. Och då tog jag & Mickan bussen till gbo och köpte munkar och sen stack vi till fg i stormen ( det har snöat och varit storm ute idag, usch va kallt det har varit ) och chillade lite tills 17.00.
Och då åkte jag hem, sen har jag inte hunnit så mycket.
Men nu ska jag fixa in dagens outfit bilderna tänkte jag, skriver mer senare!
Mobilbilder..






E -14.30

Säger bara ett ord: DAMN.








M-21.55

Vaknade halv tolv idag, gick och duscha sen åt jag lite innan jag åkte hem till mormor & morfar medan mamma & pappa var på svenska skidspelen. Spelade med mormor, fikade, gjorde läxa och pratade. Kom hem halv 7 sen åt jag innan jag fortsatte att göra läxan medan jag har suttit här. Nu ska jag ner och borsta gaddarna innan jag kryper ner i min sköna säng framför lite pll
Slutar 4 imon så hör väl av mig imon kväll, godnatt




E -21.54

Eftersom jag är trött så trodde jag att det var Maria Wern idag.. men det är imorgon.
Så nu sitter jag nyduschad,fräsch och glad i ett nystädat rum och lyssnar på musik medan jag snackar med Mickan i fbchatten. 
Får se vilken tid jag lägger mig idag men det lär väl bli senare än jag tror, som vanligt...
-
Nu ska jag iallafall måla naglarna och kolla lite bloggar. Får se om jag bloggar mer idag.. annars skriver jag imorgon! Ha en bra kväll ♥
KOLLA MIN FOTOBLOGG ! :)




E -20.16

Kom nyss hem efter att ha varit och kollat på hästarna med mamma,Ida och Felix. Det var riktigt långt bort nästan 1 timmes bilresa både dit och hem.
Och direkt efter jag och Ida hade varit i stallet,ridit osv så åkte vi iväg. Men det var kul!
-
Nu sitter jag och lyssnar på bra musik och ska ta tag i mitt rum,lägga en ansiktsmask,duscha,måla naglarna och sen försöka hinna sätta mig i soffan och kolla på Maria Wern klockan 21.00.
Men jag hör av mig mer senare. Ska ladda in massa bilder jag tagit idag också! Puss

Från igår kväll..


E -12.41


Har precis käkat lite.. ägg,korv och stekt potatis mmmmm!
Och just nu sitter jag och chattar på fb och kollar på skidor på tvn haha.. Kul? Näe.
Funderar på att dra ut och springa lite eller om jag skippar det idag eftersom jag ska till stallet senare och då vet jag inte om jag orkar dra ut nu haha.
Men vi får väl se vad jag hittar på, ha en bra dag i det halv fina vädret ;-)


E -01.21


Har precis kollat klart på en Maria Wern film och nu ska jag gå ner och borsta tänderna,tvätta bort sminket och sen krypa ner i min älskade säng!
Imorgon (idag) ska jag upp till stallet och rida men jag skriver väl mer om det senare.
Iallafall.. hoppas ni haft en super bra kväll och hoppas ni fortsätter ha det ni som är ute på något!
Godnatt ♥

Random..


M-23.50

1 - 2 - 3 - 4 - 5

Älskar filmen!



M-23.32

Hejsan!
Sitter här och håller på med min so läxa, går långsamt framåt..
Har inte varit någon speciellt rolig dag, har vart hemma och spelat wii med mamma och pappa, lagat en hur god middag som helst och kollat på BB.
Har precis kollat färdigt på i rymden finns inga känslor, har sett den förut men man tröttnar aldrig på den så fick bli 1 gång till. Nu ska jag kika runt på lite bloggar innan jag kanske kollar på en till film eller hittar på något annat roligt. Betygsätter filmen i ett annat inlägg.
Lika bra att säga godnatt nu, så godnatt




E -22.45

Hemma!
Kvällen vart super lyckad. Kollat på film,setat vid datorn osv ♥
-
När jag kom hem (för 15min sen ungefär) så åt jag lite flingor innan jag satte mig här eftersom jag inte fått i mig något på ett tag nu.
Men börjar kunna äta lite nu igen, härligt.
Och nu ska jag nog kolla bloggar och sen slå igång en film kanske. Skriver mer sen! ;-)




E -15.23


Har nyss kladdat på lite smink och plattat igenom håret lite fort. Hade världens skruvlockar efter jag duschade.. inte så fint, iallafall mina lockar.
-
Drog ju föresten ut på en liten joggingtur och det var hur skönt som helst! När jag kom hem duschade jag och drack lite vatten osv.
Nu ska jag försöka få något i magen.. vilket jag tror inte kommer gå så bra. För har har inte ätit ''riktigt'' sen i förrgår. Åt några gurkskivor igår och slängde maten för mådde illa av att äta.
Vet inte riktigt varför men jag brukar ju ha mina ''perioder'' då jag inte kan äta som vanligt.
-
Föresten hinner jag nog inte blogga mer innan jag sticker.. men ni får ha en bra kväll!
Jag bloggar när jag kommit hem.




E -14.00










M-12.42

Godmorgon..
Vaknade runt 11 imorse sen gick jag ner och åt lite godis medan jag prata med pappa. Nu sitter jag här och väntar på att min mamma, syster & hennes pojkvän ska komma hit och sen ska vi äta. Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag men de visar sig nog. Måste ta tag i en soläxa som ska lämnas in på måndag, orkar verkligen inte!
-
Igår åkte jag i alla fall direkt in till stan och hem till min syster, satt där i 1 timme och väntade medan hon var på möte. Sen åkte vi ner på stan och sen till Ica Maxi och köpte lite presenter till pappa.
Kom hem hit och åt lite och slappade sen kom Saga & Linnea hit och vi gick ut på en liten vandring. Sen drog vi hem till Saga och satt där och prata och hade de mysigt. Kom hem halv 1 inatt så jag gick raka vägen ner i sängen.
Hör av mig senare




E -11.55

Godmorgon på er! Jag ligger just nu i soffan och äter lite från gårdagens godis och kollar på film. Ska kolla klart på filmen och sen ut på en joggingrunda. Jag ska försöka höra av mig innan jag sticker i eftermiddag. Kram


E -23.07

Nu har jag fixat ett tidinställt inlägg med bilderna så dom kommer upp imorgon. För då blir det förmodligen inte så mycket bloggning för jag ska bort under eftermiddagen/kvällen om det blir som planerat.

Somnade i soffan runt 8 och vaknade 10 och tänkte gå och lägga mig för var/är sjukt trött men jag kände att jag måste blogga lite innan eftersom det är så dålig bloggning just nu.
Men jag ska väl byta om,borsta tänderna och sen krypa ner i sängen och sova.
Jag ska försöka höra av mig imorgon under dagen! Natti




E -20.02

Kom nyss hem från affären. Var dit med mamma och köpte lite godis och läsk osv. Så nu blir det fredags mys framför soffan. Så skönt!
-
Idag efter skolan åkte jag hem och bytte om sen drog jag till stallet och red. Först red jag Hervar i volten och han var hur pigg som helst! Och han är super fin.
Sen red jag ut på Falki och Ida gick med Alda. Kollade även lite när Sara tränade Tindra.
Och sen när jag kom hem duschade jag lite och åkte ner till affären.
Men jag skriver mer senare och lägger upp bilder från igår. Ha en toppen kväll!



E -20.31

Har nyss duschat och ätit. Och nu väntar jag på att BB (biggest loser) & BB (big brother) ska börja för jag har inget annat för mig.
Är förövrigt helt slut i benen haha.. åkte från 10.00 till 19.00 i backen men det var sjukt roligt! Åkte med massa personer och ramlade faktiskt bara 2gånger haha!
Ska lägga in lite bilder sen för sitter inte vid min dator just nu. Får se om jag hinner ikväll eller om jag gör det imorgon istället!
Ha en bra kväll, får se om jag hinner blogga mer idag. Pusss


E&M -23.48

Nu ska vi byta om och borsta gaddarna innan vi kryper ner i sängen och taggar inför morgondagen då vi ska åka slalom! Kommer nog bli grymt kul. Kommer hem runt halv 9 eller 9 så vi uppdaterar då.
Vi får fortsätta med pysslet en annan dag och sen ska vi även ta nya kort till headern, så ni får ursäkta kaoset i vår lilla "ombyggnad". Sov gott

trötta tjejer..



E&M -21.15

Vi håller på att göra om bloggen lite just nu så det ser kanske väldigt konstigt ut.
Hoppas ni tycker om den än så länge. Komentera gärna vad ni tycker! PUSS
Tryck på F5 för att se lite nytt!




E -20.52

Hejsan alla vänner och ovänner (?)
Har nyss duschat,rakat benen och gjort hårinpackning. Känner mig genast piggare efter det. Så otroligt skönt att åka till skolan imorgon efter att ha legat död i soffan dom senaste dagarna!
-
Just nu sitter jag och lyssnar på lite härlig musik,smsar med Mickan och väntar på att klockan ska bli 22.00 för då ska jag gå ner och kolla på BB.
Sen efter det blir det sängen direkt så att jag ska somna i skaplig tid eftersom jag ska till skolan imorgon. Sen får vi se om jag följer med Mickan hem och hämtar lite slalomgrejer för vi har frilufsdag på torsdag. Sen följer hon nog med mig hem och sover här. Och får se om vi ska iväg på konfa också.
Men vi hör väl av oss imorgon. Godnatt ♥
Föresten så har Mickan inget internet så hon kan inte blogga idag.




E -18.00

Nu sitter jag i soffan och käkar nybakade scones till "lunch" haha. Gud va gott. Snart ska jag väl ta en dusch och piggna till lite och förhoppningsvis ta mig till skolan imorgon! Orkar inte vara hemma mer för det är så tråkigt. Men jag bloggar mer senare. Hörs!


E -15.51

Kom hem från gbo för en stund sen. Va nämligen med mamma och köpte glass och hämtade brorsan. Och nu sitter jag och kollar fb.
Såå skönt att jag har tagit mig ur soffan. Har legat där hur länge som helst. Inte ätit eller något så är ganska slut... men ska väl försöka äta sen så jag blir lite piggare.
-
Nu ska jag fixa lite te och sen slänga mig i soffan igen, eftersom det inte finns något annat att göra! Puss på er alla sötisar. Och ha en toppen dag i solen! :)



E -11.22





* Min bodybutter som luktar sjukt gott och återfuktar huden.
* Mina tre nya nagellack som är super snygga.



M-23.00

En låt jag tror kommer spelas en hel del i sommar





E -22.14

Hej, ligger fortfarande i soffan. Haha orkar verkligen inte gå ur soffan. Ligger och kollar på BB just nu och sen ska jag nog ta mig till sängen. Det blir nog ingen skola imorgon heller... Ligger och svettas, är hes som fan och har ont i huvudet. Godnatt, skriver mer imorgon!


M-21.56

helt ok dag. Inget super speciellt som hänt, tomt utan emma!
Slutade 4 idag och efter det drog jag hem och sen vidare till saga. Kollade på BB och pratade lite. Drog hem vid halv åtta och då ringde jag till mormor sen tog ja mmig något att äta medan jag kollade på familjen annorlunda.
Drar i alla fall till mormor imon så vi får se när jag hör av mig. Nu ska jag sätta på en film och förhoppningsvis somna tidigare än igår, godnatt


snebena eller mittbena? komentera



E -16.35

Ligger just nu i soffan, som jag i stort sätt gjort hela dagen. Vaknade runt 10 och då gick jag ner och åt lite. Sen klockan 12 gick jag upp till stallet och kollade lite. Men gick hem ganska fort igen för fick ont i huvudet igen, sprängande huvudvärk. Sen har jag bara legat här. Nu väntar jag på mat för har inte ätit sen i morse. Puss


E -14.00


1 - 2 - 3 - 4 - 5
Spännande och bra film. Tips tips tips!



E -23.37

Nyss kollat klart på filmen och det kommer betygsättning imorgon under dagen i ett tidinställt inlägg!
Blir hemma imorgon för mår inte så bra. Usch hatar verkligen att vara sjuk.

Ska försöka uppdatera mer imorgon. Godnatt på er ♥




M-20.57

Hejsan!
försökte blogga både idag och igår från mammas mobil men det gick inte så bra..
igår efter att Emma hade åkt hem så åt jag lite lunch innan jag, mamma & pappa åkte iväg en sväng till farfar. Kom hem precis när mello började så vi myste framför tvn med pizza/sallad, åt faktiskt sallad istället för pizza, kände mig lite nyttig haha. Somnade runt 12 tror jag.
Idag vaknade jag vid 11, tog en dusch och åt innan vi åkte en sväng till Borlänge och sen till mormor & morfar för att fika.
Nu på kvällskvisten har jag städat mitt rum så nu ska jag bara ta det lugnt en stund!
Orkar verkligen inte med skolan, tack och hejdå.



E -20.18

Idag har jag gjort ganska mycket! Lekt med kusinerna,varit i stallet,ridit,handlat,åkt bil,bakat lite,gjort mat och så vidare! Haha ;-)
Släpade mig nyss ur soffan efter att ha ätit varma mackor och lite kladdkaka.
Nu ska jag försöka ta tag i mitt rum eller iallafall byta sängkläder,slänga alla kläder som ligger på golvet i tvätten och sen göra ansiktsmask och duscha innan det blir att se på film 21.00 för det gick en film på tvn då.
Som det ser ut nu blir det nog ingen skola imorgon.. har sprängande huvudvärk så jag nästan mår lite illa,jätte ont i halsen och kanske feber? Har inte kollat de men de känns nästan så.
Uppdaterar nog mer sen.




E -13.00


All this passion and all this pain, just take a look at me and baby and walk away, and never look back, never look back. And never look back, never look back.
All this crying in New York rain it’s just a bit pathetic and it’s far too lame, to ever look back, ever look back. I’ll never look back, no I won’t look back for you
'' All this passion and all this pain, just take a look at me and baby and walk away, and never look back, never look back. And never look back, never look back. ''



E -11.37


Har precis käkat frukost och nu har jag kollat fb. Ska lägga mig framför tvn en stund nu sen ska jag gå upp till stallet och ge dom hö. Och sen ska jag nog gå ner till en hage och elda ris.
Satt uppe och skypade som sagt inatt, och webbade också. Men det varade i 40minuter ungefär för sen somnade (!!!) den jag skypade med. Haha
Så jag gick och la mig. Sen vaknade jag 08.15 imorse av att jag knappt kunde andas för jag har så jäkla ont i halsen. Men jag somnade om igen till 10.47.
Men nu ska jag slänga mig i soffan med en te kopp och ta det lite lugnt. Föresten så har jag gjort ett tidinställt inlägg under dagen!


E -00.55

Nu sitter jag och pratar i skype och ska snart gå ner och tvätta bort sminket,borsta tänderna och sen lägga mig i sängen för är super trött!
Som alltid...
Imorgon (idag) ska jag försöka ut och springa lite innan jag förmodligen sticker till stallet och rider lite om det nu blir så, men tror det!
Skriver mer imorgon när jag har tid. Godnatt ♥




E -22.31

Blev ingen bra bloggning denhär helgen, eller 2dagarna, fast igentligen veckan..

Idag drog jag ju somsagt upp till stallet och red ut på Hervar. Ida gick med och Marica gick med Falki! Gick super bra faktiskt och kul var det :)
Sen fixade vi lite i stallet innan vi drog hem. Och då gick jag hem och duschade,hjälpte till med maten,åt,sen drog jag,mamma och Felix till ica maxi och köpte godis & bullar för vi hade inget annat för oss.
Sen hem och kolla på melodifestivalen! Loreen vann och hon är väl bra så det va kul haha :)
Nu ska jag kolla bloggar och dricka cola! Puss

Men vadå sliten tjej ?....


E -12.24

Kom hem från Mickan för ett tag sedan och nu sitter jag i köket och käkar frukost. Om en timme ska jag iväg och rida, blir bra det :) Igår mötte jag Mickan vid konsum och då köpte vi godis,glass och läsk sen träffade vi P och M. Va med dom ett tag och sen gick vi hem och bakade kladdkaka och kollade på BB. Halv 11 ungefär kom killarna och stannade tills 2 inatt ungefär och då gick jag och Mickan och la oss, somnade på en gång och vaknade runt 10 imorse att hennes telefon ringde. Jaja... Hör av mig sen!


E -16.18

Hejsan! Sitter vid matön i köket och äter lite godis och dricker vatten. Ska snart åka till gbo och hälsa på några. Sen går nog jag till Mickan och sover där. Vi får se hur det blir. Puss!


E -23.01

Nyduschad och klar för sängen snart. Ska bara kolla bloggar och sen sova!
Kom hem för mindre än en timme sen. 
Vi drog ju somsagt och bowlade efter konfan idag och jag kom 2a, haha kommer alltid sist annars så är överlycklig! Och efter bowlingen gick jag med Marcus för jag skulle till min mormor. 
Men istället va jag med honom och typ gick runt haha. Sen kom Pelle och Viktor en stund.
Nu ska jag kolla bloggarna sen sova. Hörs imorgon och då är det äntligen fredag!

Saknar så sjukt mycket..



E -22.32

Hej, blev jäkligt dålig bloggning idag!
Men direkt efter skolan drog vi ju somsagt till MAX och åt. Sen tog vi 16.10 bussen till gbo och drog till konsum och köpte glass (sånna där småkulor som fanns när man va mindre) haha.
Sen drog vi till fg och va kvar där till 21.00 och när jag kom hem åt jag en macka,duschade och kollade fb. Nu ska jag platta håret,kolla bloggar,borsta tänderna och sen sova!
Skriver mer imorgon.. men det blir lika dålig bloggning imorgon för han konfa och sen sticker jag nog till fg för vi ska antingen bowla eller se på film.
Godnatt på er ♥
Dagen i bilder:







E -22.25


Anonym
om E -20.30:
Jag tror att du skulle passa jättebra i ett par höga midjeshorts och ett linne instoppat i shortsen (inte för att det är sommar, men hoppas du förstår idéen). Haha. Det var bara ett tips, inget du behöver ha på dig.

Anonym om E -20.30:
Som tjejen på den här bilden: http://salmonsdanielssons.blogg.se/2012/january/e-2329.html#comment

Svar: Tack så jätte mycket och framförallt för idén! :)
Tycker det är riktigt snyggt med höga shorts och instoppad tröja. Har faktiskt letat efter ett par höga och snygga shorts, men har inte hittat några som jag fassnat för.
Skulle vara kul om du berättade vem du är och berätta vad du heter! Och komentera mer, det är bara roligt! :)




E&M -15.20

Hejsan! Vi sitter på MAX och äter just nu. Sen drar vi till fg. Bloggar när vi är hemma! Puss


M-21.06

Tje!
Ganska skön start på dagen att ta en dusch det första man gör. Så sen var jag ganska pigg och glad!
Skolan gick faktiskt fortare än vad jag trodde, sköönt. När jag kom hem pratade jag lite med brorsan innan jag la mig i soffan och kollade på lite tv. Åt våfflor från igår, mums mums. Sen bråkade jag med brorsan och sprang runt i halva huset, haha måste se ganska kul ut när en 19 åring & en snart 15 åring springer runt och asgarvar över ingenting! Alla är inte normala..
-
Känns hur som helst sjukt skönt att det är onsdag imon! Kort och ganska chill skoldag & hälften av veckan kvar till HELG.
Har precis kollat på BB och nu ska jag gå och va dryg med Krille. Hör imon om jag överlever...

"När jag tittar ner i havet är det ditt ansikte jag ser"



E -20.58

Blir en tidig kväll idag men det behövs! Är redan trött på skolan så det är väl bäst jag lägger mig så jag är ganska utvilad imorgon iallafall.
Får se när jag kommer hem imorgon, det visar sig väl! 
Godnatt alla fina ♥




E -19.54

Börjar få slut på bloggidéer just nu.. har liksom ingen aning om vad jag ska blogga om för att det ska vara intressant och för att jag ska tycka det är kul. Hmm..
-
Sitter och käkar lite just nu. Innan det tog jag en lång varm dusch, frös som tusan! Och det var nog för jag hade sån chock som mamma och Ida säger.
Det var nämligen såhär att jag och Ida red ut, jag på Hervar och hon på Falki. Dom var hur pigga och snälla som helst! Och Hervar är ju unghäst så han fattar inte riktigt och han gick in i en snödriva typ. Och då skulle jag få ut honom på vägen igen och han hoppade och bockade så jag flög 3meter upp i luften sen rakt ner i stenhård och isig backe och slog i rumpan och armen.. inte så skönt. Men vi hoppade upp igen och red hem och det var iallafall bra tycker jag.
Har ganska ont just nu men det får man ju räkna med.
-
Ska kolla bloggar nu och äta. Skriver kanske senare ♥




E -22.45


Nu ska jag gå ner och borsta tänderna och dricka lite vatten sen slänga mig i sängen! Är så himla trött, har ont i huvudet och fryser. Låg vaken till närmare 2tiden igår så var ganska segt idag.
Jaja.. åker hem direkt imorgon efter skolan och äter något,byter om och sen sticker jag till stallet och rider ut med hästarna! Blir super :)
Godnatt.



E -20.30


Tröja -HM
Jeans -Lager 157



E -19.36

Hejsan!
Har precis kommit upp på mitt rum efter att ha legat i soffan ett tag och kollat på Step up 2 och druckit lite varm choklad, skit skönt!
-
Skolan idag var hur seg som helst.. haft ont i huvudet och trott att jag haft feber. Och gick dessutom till 16.00 och då tog jag bussen till gbo och åkte hem med mamma. 
Direkt när vi kom hem gjorde vi mat för jag var cphungrig haha. 
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 20.00 så jag kan gå ner och mysa ner mig i soffan igen och kolla på familjen annorlunda! Ska dra på mig min onepiece också tror jag.
Kommer föresten ett tidinställt inlägg sen (dagens outfit). Hörs sen!



E -22.00




E -20.56

Sitter nyduschad och lyssnar på musik just nu!
Blev inte att träna.. tänkte rensa ur min garderob också men jag kunde inte det heller. Jag har kramp i magen på samma ställe som blindtarmen fast andra sidan. (Har redan oppererat bort blindtarmen också..).
Usch det gör så ont så det känns som jag ska svimma eller spy. 
Hoppas det går över snart... ska försöka ta mig ner igen och ta en tablett och se om det hjälper.
-
Orkar inte blogga mer idag! Skriver mer imorgon ♥ Får se om jag kanske fixar något tidinställt eller så ikväll, det beror på hur jag mår!




E -19.06


Kom precis hem efter att ha varit ute med hunden. Vi gick till min morfar och lånade hans tangentbord för mitt tangentbord + datamus har verkligen dött,fungerar inte alls. Så ska få låna det tills imorgon för då ska pappa fixa nytt till mig.
-
Idag när jag hade ätit upp gick jag och mamma upp till stallet och borstade min prins, tog ut honom på en liten ridtur. Jag älskar honom så jäkla mycket, min vackra häst! ♥
Sen hem och dricka lite te och fika lite haha.. tjockt.
Nu ska jag plocka undan sängar och lite grejer på mitt golv,bädda rent och sen gå och lägga ansiktsmask,träna lite och sen ta en dusch!
Och fysatan vilken skolångest jag har.



Bilder från google, men det var iallafall sånna vi köpte.


E -14.19

Hej! Jag och Mickan låg och pratade till 03.20 inatt har jag för mig. Vi vaknade runt 11 och då gick vi ner till tvn och kollade på slutspurten på vasaloppet sen åt vi lite frukost. Och när vi hade ätit upp åkte vi med mamma ner till gbo och släppte av Mickan hemma hos henne och jag och mamma åkte till konsum och köpte lite munkar för min mormor skulle komma på besök. Satt och fikade och pratade med dom ett tag om skolan. Nu väntar jag på att maten ska bli klar sen ska jag gå ut en stund! Hörshej


E -01.41

Sitter och pratar i skype nu.
Killarna drog för 1timme sen ungefär och sen dess har vi setat och druckit läsk och pratat lite, precis som det ska vara! Haha :)
-
Under kvällen har vi sett på film,käkat varma mackor och godis/chips osv. Sen har vi kollat på tv. Runt 23.30 kokade vi kaffe,gjorde varm choklad och satt i köket och chilla haha.
Kvällen vart väldigt lyckad tycker vi!
-
Nu ska vi väl fortsätta dricka läsk,äta godis,chips och prata skype. Hör av oss imorgon efter vi åkt vasaloppet haha ♥ Godnatt!




E -17.54


Nyduschad och fräsch. Ska kleta på mig lite mascara och leta på någon skön tröja sen vänta på dom. Dom kommer nog snart. Senaste halv iallafall.
Ni får ha en toppen kväll! Hör nog av oss inatt innan vi ska sova ♥


E -15.45

Hejsan bloggisar!
Har precis käkat lite tacos från igår men va inte direkt hungrig. Har pratat lite under morgonen om en grej så det är väl därför. Jävla piss. Vill inte ens tänka tanken.
-
Idag har jag myst med hästen,tvättat honom och varit i stallet. Så mysigt ♥
Nu ska jag iallafall försöka blir lite gladare,skruva upp musik,städa rummet för det är så jäkla mycket kläder och skit på golvet. Sen ta en dusch och vänta tills 6 någongång då jag får lite besök, toppen!
Blir nog rätt dålig bloggning idag, kanske hör av mig snart eller så får ni vänta tills inatt om jag och Mickan orkar skriva något då. För hon ska nämligen sova kvar här inatt!

Från idag när jag solade vid stallet..


E -01.27


Ska snart stänga av datorn och sen tvätta bort sminket,borsta tänderna,byta om och lägga mig. Är så fruktansvärt trött och börjar få ont i huvudet.
Förövrigt sitter jag och snackar skype och har planerat nästan hela kvällen om morgondagen, och det blir nog toppen skulle jag tro, eller hoppas jag! :)
Skriver mer imorgon så ni får sova så gott om ni inte redan gör det. Godnatt!




M-23.59




M-23.31

mitt tangentbord cpar som fan så inge kul att skriva. Därför hör jag av mig imon, lagomt pissed tjej här



E -22.00




E -21.20


Body Butter - 45kr


Jeans med dragkedja på benen och bak vid rumpan - 300kr


E -21.14

Hejhej!
Sitter och smsar,poppar musik och fixar lite bilder just nu. Har precis lagt in bilder på min blogg så kika in där och kolla om ni har lust.
-
Idag har det varit en riktigt bra dag faktiskt. Vaknade 08.00,åt lite,drog på mig kläder och knallade upp till stallet sen när hovslagarn hade åkt hem lunchade jag hästarna och gick hem,bytte om och väntade på att min mormor skulle komma och då åkte vi till min kusin,hämtade upp henne och åkte vidare till Lager 157.
Blev där i 2timmar. Shoppade lite och fikade, riktigt mysigt.
När jag kom hem la jag mig i soffan,kollade på film sen drog jag på mig kläder och tog med hunden på en power walk på 3km, och jag gick på 15minuter. Stolt över mig själv haha ;-)
Sen hem och göra tacos äta och sen upp till stallet och ge dom mat och hem igen haha. 
Visar bilder på mina 2 små köp snart!




Bilder från ikväll.. mumma!


M-15.04

Hejsan!
Tog en skön sovmorgon idag tills jag blev väckt av katten som ville komma in i rummet och mysa. Tog det lite lungt i en timme tills vi åt lunch, och efter lunchen började jag med bulldegen. Så just nu siter jag och väntar på att degen ska jäsa klart så jag kan baka ut dom. Lika bra att gå ner nu 3 minuter kvar.
Hör av mig senare

hehe snor en bild av Emma.



E -11.01


Har precis bytt om,sminkat mig och hunnit satt mig här.
Det blåser som jag vet inte vad ute.. känns som hela huset ska blåsa iväg snart... Och det blåser kallt. Men det är soligt och fint ute. Så jag var nyss ut och fotade lite också.
-
Min mormor kommer om 20min ungefär och då åker vi till Gopa och hämtar Alice sen åker vi till Lager 157 och shoppar & fikar lite. Kommer nog bli jätte mysigt och roligt tror jag :)
Får se när jag kommer hem men då blir det nog att bara ta det lugnt eller kanske gå upp till stallet igen. Vi får se hur jag gör.
Men ni får ha en bra dag!


E -01.03

Nu måste jag verkligen krypa ner i sängen. Ska bara tvätta bort sminket,borsta tänderna och dricka lite vatten för är jätte tröstig.
Ska upp senast 08.15 för ska till stallet och fixa lite. Hovslagarn kommer och jag ska luncha hästarna sen också. Efter det runt 11.00-11.30 ska jag iväg till Lager 157 med min mormor.
Får se när jag kommer hem. Ska kanske hitta på något med Mickan sen också.. jaja jag hör iallafall av mig mer imorgon! Godnatt ♥


Världens vackraste häst. Jag älskar dig ♥



M-00.20

Sov i hos Saga idag/igår. När vi vaknade gjorde vi oss i ordning och sen satte vi oss på bussen in till falun och sen vidare mot borlänge och kupolen. Kom hem runt halv 7 och då gick jag direkt till fg med Emma som mötte upp mig.
Vi kom hem hit vid 5 över 9 så då bänkade vi oss framför BL, satte oss vid datan och käkade äpple. När Emma hade åkt hem tog jag en macka innan jag gick hit igen och pratade med lite folk..
Nej nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig och mysa med missen, hör av mig imorgon.

trött som ett svin, brorsan kom hem från studentkryssninge med mentos till mig! :D



E -23.57







E -18.14

Hej, jag skriver lite snabbt nu. Jag kom hem från stallet för 30min sen ungefär och har precis duschat och nu sitter jag och käkar. Ska bara äta upp sen sticker jag till gbo och möter upp Mickan kanske Saga också? Och då drar vi till fg för film kväll. Kommer hem runt 11 ikväll för åker hem med pappa. Ni får stå ut med att bloggningen suger just nu. Puss på er!


E -13.54


Eller jag vaknade för 20minuter sen och det är ju inte morgon än men iallafall..
-
Vaknade somsagt för 20minuter sen och sen dess har jag hunnit kolla fb,satt igång radion och börjar skriva här haha..riktigt intressant!
Ska strax fixa lite köttbullar och makaroner tror jag,mums. Är ensam hemma också. Tills 15.30 kanske så det är skönt haha. Älskar verkligen att vara hemma själv!
Får se om jag sticker ut på en liten joggingrunda innan jag går upp till stallet.
Vi får se när jag bloggar idag för kommer inte ha tid så jätte mycket för måste fixa lite här hemma också. T.ex tvätta,hängatvätt,plocka ur och in i diskmaskinen ut med hunden osv..