E -22.49

Hej sötisar!
Dom förlorade mot Bögle (Rögle) med 3-1. Synd nog... men det va ju ingen viktig match som tur var!
Nu sitter jag iallafall och käkar popcorn från hockeyn,dricker vatten och lyssnar på Leksands intro't haha.. ska skypa lite senare också.
Får se hur länge jag sitter uppe idag. Men vet inte om jag orkar skriva något mer inlägg. Kanske kommer upp något med någon text eller så, vi får se.
Men orkar inte skriva ett sånt här inlägg senare. Så godnatt på er ♥




E -20.00


I want to be a soldier dadadadaa


E -17.12

Nu ska jag strax åka iväg på hockeyn eller om 15-20min kanske. Ska dra på mig tröjan och sen invänta på att dom andra ska bli klara. Haha fast dom är väl de redan kanske... äsch jag vet inte.
Kommer iallafall hem runt 22.00 skulle jag tro så jag uppdaterar så fort jag kan.
Ni får han en toppen kväll! För det ska jag ha, kom igen nu Leksand!!

Från i måndags.


E -16.19


Ja det är precis vad det är, ett riktigt vår väder ute! Solen skiner,det är + grader,det droppar vatten från taken, vägarna syns! Äntligen säger jag bara!!!
-
Kom hem för ett tag sen. Åkte med mamma hem från Mickan's mormor och morfar när hon hade slutat jobbet och då åkte vi direkt hem.
Det har varit en kanon kväll,natt och dag med Mickan. För det var verkligen längesen vi träffades nu faktiskt.. tråkigt men sant!
Det började med att vi gick ner till Konsum och skulle köpa godis igår. Men när vi kom ner till DP tog vi bussen till macken istället sen satt vi där och pratade. Sen gick vi tillbaka och då träffade vi några stycken som följde med oss hem och kollade på film. Jag somnade dock en stund haha, kanske 5-10min.
Sen drog dom hem 00.30 inatt och då fixade jag och Mickan till nere vid sängen,bytte om,tvättade bort sminket och la oss i sängen med godis,läsk och chips.
Sen imorse drog vi på oss kläder,sminkade oss och tog bussen till hennes mormor och morfar och käkade jätte god mat och spelade lite spel.
-
Nu ska jag gå ut och fota lite tänkte jag. Sen tagga inför hockey'n ikväll. PUSS

Dålig bild... men de är från inatt när vi hade lagt oss.



E -19.01

Nyduschad,fräsch,sminkad och påklädd!
Nu ska jag packa ihop lite grejer sen sticker jag till Mickan. Sover kvar där ikväll för ska följa med henne till hennes mormor och morfar imorgon. Och vi får se om jag hinner blogga något imorgon när jag kommit hem för ska nästan direkt på hockey. Men ska göra mitt bästa!
.
Kvällen kommer nog bli hur mysig och bra som helst även om det bara blir jag och Mickan eller om de blir fler. Känner på mig det alltså. Vi ska köpa snacks och se på film, åååh älskar sånnahär kvällar♥
Får se om vi hör av oss något hemifrån henne ikväll! Annars ha en super bra kväll.




E -18.00






Ansiktsmasker / Kicks. Tuggummi / Konsum. Alla 3t-shirtar / Only.  Tröja /Ginatricot.

Bilderna gör verkligen inte rättvisa. Mycket snyggare in real world. Haha Svenglish är nice.



E -17.24

Hejsan alla fina! Haft en bra dag i solen ? :) Det har iallafall jag.
Har gått runt på stan med mamma hela dagen och shoppat, hann med att äta lunch på kina också. Sååå gott alltså haha mums! Men mätt blir man iallafall, är fortfarande mätt.
Men dagen har iallafall varit hur mysig som helst! Och det är inte ofta jag och mamma umgås såhär.. alltså är på stan osv. Vi är mest hemma så ja. Haha
-
Har tagit kort på mina köp så jag ska fixa iordning dom i ett annat inlägg nu tänkte jag.
Sen ta en dusch och sen får vi se om de blir något ikväll. Om inte dom andra kan, varför inte ha en tjejkväll, bara jag och Mickan liksom? Aja.. vi får se hur det blir. Annars sticker jag till stallet ikväll. PUSS


Från idag..


M-13.30

i'm back, efter en välbehövlig paus, igen..
Hänt väldigt mycket under dom här dagarna men jag orkar inte skriva om allt. Igår var jag i alla fall på stan med Saga och Panna. Köpte ingenting.
-
Idag ser i alla fall planerna ut så att jag ska försöka ta mig orken att städa på mitt rum & sen senare ikväll så hoppas jag på att emma och co kommer hit och ser på film.
Så ska bara äta klart och diska så jag har lite energi. Ska försöka höra av mig senare, ha en skön dag i solen!

sommaren, du är mer än välkommen nu!



E -11.26

Godmorgon! Ligger i sängen och myser just nu. Men ska snart gå upp och klä på mig, äta osv. För ska dra till stan med mamma. Får se vad jag får med mig hem, visar det senare.. :) Ha en bra dag!


E -00.51

Nu har jag precis lagt på ett samtal på skype. Pratade med ganska många :) Kul.
Nu sitter jag och lyssnar på lite melodifestival låtar och tänkte gå och tvätta bort sminket,byta om och sen krypa ner i min underbart sköna säng.
Hoppas på lite sovmorgon imorgon också! Sen blir det stallet och ut på ridtur tror jag. Sen kanske jag åker ner till Mickan för lite myskväll! Vi får se hur det blir :)
Men jag skriver mer om det imorgon när jag vet mer. Godnatt ♥




E -00.36





E -22.36

Åååh vilken dålig bloggning det har varit idag. Inte ett enda inlägg, fyfyfy!
.
Blev iallafall väckt 09.20 och då drog jag på mig kläder och sen åkte jag,min moster,min kusin och mamma iväg och köpte hö. Stannade på macken och köpte en korv till mig som frukost.
Sen när vi hade åkt till Borlänge och köpt hö åkte vi hem och packade av sen åkte vi till Sågmyra och köpte lite spån. Sen hem och byta om och sminka sig lite och sen åkte jag och mamma in till willys och handlade.
När vi kom hem värmde vi på en litet paj och åt,drog på mig Leksands tröjan och sen åkte vi iväg på hockey och jag kom preics hem.
Fytusan vad kul det var idag. Första perioden satt jag högst upp på en läktare (sjukt högt haha) sen andra & tredje perioden stog jag i klacken med min bror och hans kompisar,kuul! :)
-
Nu ska jag kolla lite bloggar och sen skriver jag igen lite senare! PUSS PÅ ER. 
Fyra bilder jag tog innan det började:






E -22.41

Hallihallå! Sitter och kollar igenom massa bilder från i sommras och satan vad man börjar längta efter allt! Crousing,GGS,CCW osv. Ååååh ♥
Har inte så mycket bloggfantasi just nu så vet inte riktigt vad jag ska skriva eller lägga upp. Men jag hör väl av mig imorgon för orkar inte sitta och skriva mer idag. Sorry but that's true haha!
Får se hur länge jag sitter uppe i skype inatt men inte för länge för ska åka och köpa hö,spån och handla mat imorgon och vi åker iväg runt 10-12tiden tror jag.
Godnatt ♥




E -20.26

Har nyss spelat bingolotto med mamma och pappa. Och jag va ett nummer ifrån en resa till Mexico för 50 000 kr haha snacka om att jag blev sur...
Innan jag spelade bingo lotto så tog jag världens skönaste och varmaste dusch efter en super härlig eftermiddag i stallet. Red ut en sväng idag igen och det gick super bra! :)
.
Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska strax kolla lite bloggar. Sen får vi se vad jag ska göra senare.. kanske går och drygar mig med min bror. Eller så slår jag på någon film och myser!
Men först och främst ska jag bädda rent i sängen och plocka ihop på rummet as always on sundays.
Kika in HÄÄÄÄR för la in nya bilder på min blogg idag. Annars kan ni få se 3st nu ↓






E -14.09

Varför är alltid godis godast på söndagar? Det undrar jag haha.
.
Sitter och käkar godis just nu och lyssnar på musik. Va ute och fotade för ett tag sedan så ska nog ta och ladda in bilderna nu tänkte jag.
Försov mig imorse också, eller jag stängde av alarmet så jag sov till 10.20 och kom till kyrkan 11.00 och va precis i tid haha. Duktig jag är.
Får se om jag drar upp till stallet sen, men det visar sig väl!

Gottigottiii


E -02.04

Sitter och pratar i skype nu med min bror,Pelle,Peter och Tommy. Men ska nog lägga på och sen gå ner och borsta tänderna för är sjukt trött.
Ska gå upp 09.30 för att vara i kyrkan 10.30. Ska nämligen på gudstjänst. Får se hur länge jag blir där men hör väl av mig när jag kommer hem!
Sov så gott ni som inte redan gör det.. Godnatt♥




E -23.20








Taggataggatagga! 2012 ska bli den bästa sommaren någonsin!
Längtar så sjukt mycket. Bruna ben,sena sommarkvällar,sola & bada med kompisar,cykla,käka glass,få solfrossa och bara chilla!


E -20.11

Sitter här och dunkar musik, as chill! Väntar på att pappa ska bli klar med maten också. När den är klar ska jag kolla på mello och bara ta det lugnt. Äta också såklart hehe.
Va nyss in till min bror och myste med katterna för dom ligger på hans golv och kollar på akvariumet med fiskar haha, det ser så gulligt ut när dom försöker äta upp dom genom glaset! :)
.
Hörs lite senare dååå.




E -19.30


- Jag föddes med kolsvart hår och sen när jag var 5-6år blev det ljusare och ljusare och slutade med att jag blev blond.
- Jag rider ofta och det är något jag verkligen tycker är roligt!
- Jag har många vänner jag tycker jätte mycket om, men en som alltid har funnits där i alla år och lägen för mig är Michaela Salmons ♥ Jag älskar dig.
- Jag har bara varit riktigt kär en gång.
- Jag skulle göra allt för att få åka tillbaka till Grekland och träffa alla där igen!




E -18.05

Hejsan Hoppsan! Sitter nyduschad och fräsch i värsta myskläderna, hur skönt som helst.
Ridturen gick super bra även om det blev lite bus ibland. Men dom va riktigt pigga och glada och det är väl bra det! Dom är så fina och duktiga ♥ Tänk att jag snart har ridit in en häst haha.
-
Sitter och dricker cola just nu och kollar lite på fb. Ska nog ta min godispåse och tjocka mig lite eftersom jag har sååå mycket och inte ätit något än.
Vi får se vad jag hittar på för inlägg idag för jag försöker komma på lite andra saker än bara sånna här tråkiga vardags inlägg!

Myströjan är på såklart!


E -14.07

Godmorgon! Eller det är ju inte direkt morgon längre... Men jag vaknade för inte allt så längesen. Just nu sitter jag och äter korv med bröd och dricker mjölk i köket haha. Och ska väl gå upp till stallet om ett tag eftersom jag ska rida idag och vill inte rida ut för sent ifall jag ska göra något annat. Jaja jag skriver väl sen när jag är hemma och har duschat!


E -01.02


Sitter och snackar skype med Emil och Jonas just nu. Ska väl snart gå ner och borsta tänderna och hämta lite vatten innan jag byter om och lägger mig. Sååå skönt att det är LOOOV nu! Sovmorgon ♥♥♥
.
Imorgon ska jag och min moster ut på en långtur i skogen med hästarna! Blir nog mysigt.
Får se när jag har tid för bloggen, men ska försöka så mycket som möjligt iallafall. Har ju fått till några inlägg idag iallafall 6e inlägget idag? Score till mig ;-)
Jaja.... godnatt!




E -23.15








E -22.00


I see your blue eyes every time I close mine
You make it hard to see
Where I belong to, when I'm not around you
It's like I'm not with me
I see your blue eyes every time I close mine
You make it hard to see
Where I belong to, when I'm not around you
It's like I'm not with me



E -21.21

Hej kära bloggläsare (försöker variera lite..haha)!
Har nyss lekt med min kusin fast han har gått hem nu och innan det käkade vi tacos och det var så himla gott och nu sitter jag proppmätt framför datorn och tuggartuggummi och dunkar musik!
.
Idag var det somsagt sista praodagen och jag saknar det faktiskt redan.. jagvet jag praoade på konsum. Men den personalen och alla roliga människor,jag kommer saknar det.
Förhoppningsvis får jag kanske sommarjobb där sen så jag kan få jobba där igen. Jobbade till 16.00 idag och då fick jag tillbaka mitt omdöme och det va jätte bra! Plus att jag fick en konsum kasse med en stor chipspåse, en stor lösgodispåse, marabou hjärtan, en fanta och ett tuggummi paket. (Fick smaka på tuggummit och kolla om dom va goda.. dom va as starka. Men dom skulle komma ut i affären nästa vecka tror jag).
.
Direkt när jag kom hem slängde jag i mig lite flingor,bytte om och sen gick jag upp till stallet och red Hervar i volten och det gick jätte bra. Vi tränade att svänga,stanna,byta varv osv. Eftersom vi håller på att rida in honom. Sen red jag ut på Falki en liten runda och det gick också jätte bra ♥
När allt va klart i stallet gick jag,min moster och hennes familj hit och åt tacos. Nu ska jag nog kanske käka lite godis och dricka läsk haha.. fast är fortfarande mätt från maten så väntar nog lite.
Hör av mig senare!

Det här fick jag:




E -10.09

Sitter och har lite fikarast just nu. Och har precis fixat lite i affären. Om ungefär 1.5 timme har vi lunchrast så det är chill! Får se vad vi får göra efter rasten men det visar sig väl! Ville bara höra av mig eftersom jag inte orkade innan jag la mig igår för jag somnade i soffan först och sen gick jag upp till sängen 11 och somnade direkt. Puss och ha en bra dag!


E -20.00







http://weheartit.com/



E -19.10




E -18.54


Sitter (ligger egentligen haha) i datastolen just nu och dricker mjölk. Har nyss käkat ost och räkpaj som mamma har gjort och den va super god!
Just nu har jag ingenaning om vad jag ska göra... är sjukt trött efter en lång och stressig dag. Men ska nog sticka upp till stallet lite senare och rida tänkte jag. 
-
Men först ska jag tänka ut något jag kan blogga om för har verkligen inga bloggidéer alls... skriver bara om vardagen och det kanske inte är så roligt.
Komentera om ni kommer på något ni vill läsa om!




E -13.36

Hejsansvejsan i lingonskogen! Typ.. Eh ja haha. Sitter på konsum just nu med calle och har inte så mycket att göra. Har nyss plockat lite varor och käkat tårta. Sitter förtillfället och kollar på trav i spelhörnan. Slutar klockan 4 så jag hör väl av mig sen när jag är hemma någongång för orkar inte sitta och skriva på mobilen. Puss


E -23.10

Hej!
Jobbat 08.00-16.00 idag och det gick jätte bra :)
När jag hade slutat åkte jag hem och åt,la mig i soffan och kollade på Linas kvällsbok. Sen runt 17.45 åkte vi iväg på hockey och det var jätte roligt! Leksand vann med 6-1 ,suuuuper bra :)
När jag kom hem igen vilket var runt klockan 22.00 så gjorde jag svenskaläxan,duschade och satte mig här så är helt nyduschad och fräsch nu.
Tänkte gå och platta håret nu,göra iordning en te kopp och lägga mig i sängen. Är verkligen hur trött som helst och imorgon öppnar nya konsum och det blir tårta,glass,kaffe,bandklippning och rosor till dom 100första som kommer så det blir nog kul :)
-
Vet inte om jag har konfa imorgon, måste ta reda på det. Sen får vi se när jag kommer hem!
Godnatt på er ♥





E -13.00


I think I'm in love. In a boy I like very much.




E -22.12

Precis gjort svenskaläxan och nu ska jag krypa ner i sängen! Det ska bli så jäkla skönt. Får nog sällskap av katten inatt också, myyys!
Har gjort ett tidinställt litet inlägg till imorgon ifall ni har lust att kolla. Ska försöka höra av mig innan jag åker iväg på hockey om jag nu ska det. Som det troligen blir :)
-
Men ni får sova så gott och jag ursäktar också att bloggningen verkligen är på noll just nu. Men vi hoppas på att det blir bättre under lovet eller så.


Tröja/ Ginatricot, Linne/ Ginatricot, Leggins/ HM


E -21.02

Sitter i min onepiece och lyssnar på musik just nu. Men tänkte gå ner och fixa en kopp varm choklad nu sen skriva lite i min dagbok eftersom vi ska göra det i en svenska uppgift.
Sen blir det nog tvn ett tag och bara mysa, kommer säkert somna haha, är så jäklarns trött!
.
Imorgon slutar jag 16.00 tror jag, annars 17.00 och då åker jag hem när jag får skjuts givetvis. Sen kanske jag åker med på hockey i Leksand. För det var bra längesen nu alltså. Kanske till och med tar på mig min leksandströja om jag hittar den haha. 
Men jag hör nog av mig innan jag lägger mig i sängen! Puss på er ♥
Njut lite av dom här bilderna för det har jag gjort ett tag nu. Fy vad gott med jordgubbar!







E -19.31

Sitter och lyssnar på härlig musik just nu efter en ganska jobbig dag. Vi började som vanligt med att kolla datum på varor,fixa frukten osv. Sen drog vi till andra byggnaden och kollade på i typ 1timme. Sen började alla varor komma så vi slet heeeela dagen med att ställa iordning allt (vi hade såklart massa raster mellan) men oj så jobbigt det var haha, men roligt på något sätt.
-
Sen kom mamma och hämtade mig 16.15 och då handlade vi och köpte semlor (såklart det är ju föfan fettisdagen idag så då måste man ju äta,hehe). Vaniljsemla också såklart för mandelmassa är inge vidare.
Sen har jag inte gjort så mycket. Äter lite tuttifrutti ringar nu också haha...... och ska nog snart ta på mig min onepiece men först ta lite nya kort kanske? Skriver mer sen!




E -22.41


Har som sagt varit på prao idag och det var faktiskt roligt! Kom dit 07.40 och då träffade jag en som jobbade där och sen väntade vi på Calle.
Vi började med att fixa tidningsställ,plocka varor,kolla datum osv. sen plockade vi ur kyldiskar för det skulle flyttas till andra butiken (för dom håller på att byta). Vi fixade massa grejer sen klockan 11.15 hade vi fika rast och dom bjöd på bröd,semlor,chips och saft. Sen 11.45 ungefär så fortsatte vi med att jobba och var inne i nya konsum och kollade lite. Kommer bli riktigt fint där inne när det blir klart. Dom öppnar på torsdag!
Klockan 13.30 hade vi lunchrast så vi gick till dagis och träffade Sebastian och träffade min kusin Alice och hennes kompisar och jag målade lite med dom. Sen 14.00 gick vi till konsum och värmde på en pizza och åt. Och när vi hade ätit (14.30) så fortsatte vi tills 16.00.
-
Åt en toast när jag kom hem sen drog jag upp till stallet och myste med dom och gick en vända sen fixade vi i stallet. Drog hem 19.00 och duschade sen slängde jag mig i soffan och kollade på familjen annorlunda och nå annat program för jag orkade inte resa mig upp ur soffan haha.
Dagen har iallafall varit rolig. Vart massor av text nu så jag säger grattis till er som orkade läsa.
-
Nu ska jag läsa bloggar och sen gå ner och platta håret och lägga mig. 
Skriver mer imorgon. Godnatt ♥


Från igår.



M-21.33

Har som sagt varit på första dagen på praoen, brandstationen i Falun.
Började dagen med att komma försent 15 minuter eftersom den bussen vi skulle ha tagit aldrig kom. Kom dit, fick en ursöt handledare som gav oss kläder och visade oss runt på stationen, hjälpte till med lite tvätt, plasta in saker och under dagen åkte vi även ut med en sån här stegbrandbil till baksidan av stationen och fick åka upp i den. Hade hur bra utsikt sohelst, var grymt häftigt. Sen åkte vi inigen och bytte bil till en sån där vanlig, så fick vi stå och spruta vatten och prova lite sånna grejer. Har hunnit med en hel del annat också men orkar inte skriva om allt.
Nu ska jag gå och ta en varm dusch innan jag ska sätta mig och skriva "dagbok" om hur min dag har varit. Om jag ska sumera dagen lite kort så skulle jag beskriva den som helt perfekt, hur kul sm helst & att jag inte vill att veckan ska ta slut!
Här kommer två bilder från dagen
Egna kläder och allt. Grymt stolt! (Beccis till vänster och mina till höger)



E -00.21

Ligger just nu i sängen och smsar men ska snart sova tänkte jag. Eftersom det är första dagen på praoen och vill inte försova mig då fast som tur går jag upp samma tid som vanligt. Börjar klockan 08.00 imorgon men vet inte riktigt när jag slutar. Skriver så fort jag kan imorgon. Godnatt!


M -22.56

Hejsan! Har inte haft orken till att blogga idag. Har i alla fast mest tagit det lugnt, hjälpt till att plocka undan från igår och fixat lite grejer inför praoen. Kom väl i säng halv 4 igår tror jag, jag och syster låg och myste framför pll, hehe. Just nu ligger jag i alla fall i sängen och mobilbloggar, ska som vanligt kolla på pll, haha standard! Sen ska jag försöka sova så jag kommer upp i tid till första dagen på praoen. Är sjukt nervös men det blir nog bra, har ju becci med mig så då är det lugnt. Hör väl av mig imon när jag har kommit hem, godnatt!


E -22.28

Hejsan! Dålig bloggning idag men har haft fullt upp ända tills nyss.
Vaknade runt 11.30 och då gick jag upp och åt frukost,bakade blåbärs paj,bytte om,bakade marängtårta och väntade på besök.
Sen fikade vi och jag busade med Albin efter fikat. Sen sminkade jag mig,borstade tänderna osv. sen åkte jag,Ida och Felix till falun och letade hårfärg.
Och sen åkte vi hem och drog till stallet. Longerade alla hästarna och myste med dom och efter det gick vi hem hit och färgade håret och hade hemmaspa med ansiktsmask,hårfärgning,vaxade/rakade benen,färgade ögonbryn och ögonfransar (inte jag),hade fotbad osv.
Jag har numera mörkbrunt hår med skimmrande rött och jag är nöjd!
-
Nu ska jag plocka ihop på mitt rum. Har kläder,handukar,påsar överallt och ska bädda rent så jag kan somna skönt ikväll. Det behöver jag för imorgon har jag prao och hoppas på att det blir kul!
Det har iallafall varit en riktigt toppen dag och kväll idag! :)




E -23.49

Blev en mysig och skön hemma kväll med mamma och pappa. Popcorn, pizza (som blev kvar från förut idag), läsk och melodifestivalen och efter det en bra film.
Nu ska jag ta det lite lugnt och vänta på att vi ska dra ut en stund. Sen när jag kommer hem igen blir det nog sängen direkt för är super trött då kan jag säga er!
.
Jobbig dag,jobbig kväll. Men hoppas på bättre humör imorgon för då fyller ju pappa år, så det blir nog mysigt och lite fika. Ska baka tårta med mamma,mumma.
Sen blir det nog ut och gå/springa en stund efter att alla har åkt! Puss

Åååh vad jag vill färga håret.



E -15.11

Mår inte så bra just nu, vet inte varför riktigt. Men tårarna rinner och jag är allmänt depp. Inget jag vill att bloggen ska gå ut över heller.
Så jag skriver senare när allt är bättre.. får se när det blir. Men ikväll så är det nog bättre, hoppas jag! Ska försöka prata med en person och se om allt blir bra då.

-
Sitter och lyssnar på musik just nu iallafall och väntar på hemma gjord pizza så det ska väl bli gott. Om jag ens får i mig något för har inte matlust alls.
Kom hem från stan för ett tag sen också. Köpt presenter åt pappa för han fyller år imorgon ♥

Jaja... jag hör väl av mig sen någongång. Puss





E -15.02




M-13.48

Har precis varit nere och hjälpt till med förberedelserna inför festen ikväll. Blåst upp ballonger, dukat, burit läsk mm. Ska så fort krille vaknar dammsuga mitt rum och sen hoppa in i duschen & göra mig i ordning för ikväll.
Måste hjälpa till när alla kommer och även under kvällen så det kommer inte bli så mycket bloggning om huvudtaget änns någon, men ska försöka göra lite tidsinställda. Ha en bra dag!

random, arkivbild



M-00.03

Luliluliluuuu
Ojdå fastnade visst här framför datorn, hehe.
Blev inte ett dugg trött, och gått ner jag har såklart inte heller gjort än. Blev att sitta och prata med lite trevligt folk istället, awsume. Fast är nog lika bra att försöka pallra mig neråt. Så nu säger jag det för sista gången, Godnatt!




E -23.28

Ligger just nu i min onepiece och käkar lite choklad. Men ska strax gå och borsta tänderna,dricka lite vatten och ta en tablett för har sån m.värk. Usch då! Sen ska jag krypa ner i sängen!
.
Får se hur dagen blir imorgon, men hoppas på lite sovmorgon. Men det tvekar jag på för vet inte om vi skulle åka och köpa hö kl. 10.00.
Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda, det återstår och se.
Men skriver mer när jag vet. Godnatt
Bild från 2år sedan.



M-23.07

Hej
Skolan idag var inte den bästa om man säger så.. personliga saker om man säger så
När jag äntligen fick komma hem så hjälpte jag till att dammsuga övervåningen, sen blev de storslapp framför datorn, skrivit lite mail, lyssnat på musik, läst bloggar och kollat på lite pll. Åt lite mat men hade nästan ingen matlust, men lyckades ändå tvinga i mig. Sen har jag mest legat uppe på mitt rum helt själv, så jävla skönt just nu! Precis vad jag behövde.
Nog om de, ligger just nu och smsar lite, hopas de kkan få mig på lite bätre humör. Ska snart gå ner och hämta lite vatten innan jag kryper ner i sängen och kollar på lite pll, om ja orkar.
Får se om jag hinner blogga något i morgon, måste städa mitt rum och hjälpa till med lite förberedelser innan allt folk kommer. Det återstår i alla fall att se. Nej nu ska jag hämta mitt vatten, Godnatt




E -22.08



Linne -Ginatricot
Leggins -HM

Och en Canadatröja som jag inte hade på mig på bilderna.


M-21.32

älskar klippet! (själva filmen börjar ungefär vid 1 min 25 sek)



E -20.04

Har nyss käkat tacos med mamma,pappa,min moster och hennes familj.
Så jäkla gott!
Och nu sitter vi (jag och min kusin som inte är mer än 2år) och dunkar musik och chllar p haha. Så sjukt skön och söt kusin man har!
-

Blev inte att åka och köpa hö idag, drog in till stan och handlade mat med mamma istället!
Och nu ska jag chilla lite här, dricka vatten,äta choklad och tacochips. Älskar fredagar ♥
Ska nog gå ner till dom andra om ett tag också. Skriver mer sen!




E -13.57

Hejsan! Har nyss haft No redovisning och nu sitter jag i datasalen men några fler från min underbara klass.
Slutar lektionen snart tror jag och då har vi bild en timme.
Sen hinner jag hem,byta om och sen åka och köpa hö. Får se när jag har tid att sitta vid datorn igen, men ha en toppen fredag !



E -23.27


Nu ska jag gå och borsta tänderna sen krypa ner i sängen och sova. Är så jäääkla trött och har ont i huvudet (som börjar bli vanligt för mig,blä).
Åker hem direkt imorgon och ska bara byta om sen åker jag,mamma och min moster och köper hö så kommer väl hem på kvällen någongång!
Skriver iallafall så fort jag får tid. Godnatt ♥

Större bild från backen. Gillar den!



E -22.29

Har nyss kollat på BL och har precis tagit på mig min onepiece, såå skönt! Och nu sitter jag och snackar i skype med E & E. Får se hur länge det blir idag, inte allt för länge iallafall! :)
-
Drog ju som sagt till fg efter konfan med Saga & Mickan. Vi åt patroner (iaf jag hehe) och kollade på Nina Frisk. Och när jag kom hem käkade jag lite mat sen tog jag en varm dusch sen fixade jag lite äpple och kollade på BL som jag skrev där uppe.
Imorgon åker jag nog hem direkt och väntar på att vi ska åka och köpa hö. Hörs sen!




M-21.51

Hejsan!
Passar på att skriva ett inlägg nu i pausen på biggest loser.
Idag efter skolan åkte jag och emma hem till mig och drack o'boy och åt lite äpple, sen tog vi sällskap med saga påväg ner till konfan. Var där till 17.30 ungefär, sen gick vi en sväng till konsum innan vi gick vidare till fg där vi slappade framför en film. Kom hem vid åtta, sen åt jag innan jag satte mig vid tv:n.
Nej ska krypa ner i sängen och titta lite på pll som vanligt, men först ska jag kolla klart på biggest loser.
Godnatt på er



E -21.13

Har precis kollat lite bloggar. Och nu ska jag dra på mig min onepiece sen gå ner till köket och fixa te och sen sätta mig och plugga spanska!
Får se när jag är klar med det men jag ska försöka slänga in ett inlägg innan jag ska sova. Annars så skriver jag när jag kommer hem imorgon. Vet inte när riktigt för han konfa kl. 15.45-17.30 ungefär och vet inte när jag får skjuts hem. Men ska försöka höra av mig när jag är hemma! Puss





E -20.00




E -19.13

Hej! Kom hem för ett litet tag sedan.. för har varit ute i stallet och tagit en liten ridtur på min prins ♥ Borstade och myste med dom också.
Drog upp dit direkt efter jag hade kommit hem från en grym dag i backen med Mickan! Det har varit så jäkla roligt, jag har nog skrattat ungefär hela tiden haha!
Vi har ramlat i liften och ståendes och hoppat. Det var perfekt väder också! Förutom att det blåste ganska mycket. Och det va lite nytt där sen sist jag va där. Dagen har iallafall varit hur bra som helst!

Nu tänkte jag träna lite (styrka. Tog föresten en liten joggingtur idag också så känner mig duktig som hunnit med så mycket) och sen gå och lägga ansiktsmask och ta en varm dusch! Det förtjänar jag.
Här är lite bilder från idag haha:

Mickan / En snyggbild från backen / Jag / Tjockismat / Mickan / Jag.



E -23.34


Ska gå och borsta tänderna nu sen krypa ner i sängen för är så jäkla trött! Och imorgon ska vi ju somsagt till backen och blir borta hela dagen.
Tror vi skulle åka 09.30 eller något så jag måste gå upp 8.30 för att hinna med allt.
Men jag hör av mig så fort jag får tid imorgon! Hejdå.

Saknar det så jävla mycket!


E -22.45


Stickad tröja -HM
Jeans -Ginatricot



E -22.24

Hej! Kom precis ut ur duschen och det va superduper skönt!
Drog ju som sagt till stan efter skolan med Mickan och fick med mig lite saker så jag är väl nöjd (hehe). Köpte också en liten yoghurt och satte oss och åt på stan haha. Köpte lite godis hem efter som det är alla ♥-dag idag!
Så glad  alla hjärtans dag alla fina bloggläsare!
Va också med Saga,Linnea och Frida på stan och de va väl kul. Stannade där till 19.37 då vi tog bussen hem och jag åt lite tonfisksallad och kollade på top model sverige.
.
Sen har jag letat slalom grejer för imorgon ska jag och Mickan åka slalom eftersom vi har studiedag. Kommer väl bli kul men fasen vad nervös jag är för har inte åkt på ett år haha!

Här har ni iallafalll dagens shopping:


Blev ett par leggins (dom jag ville ha, fanns dock bara i en storlek som va för stor men köpte dom ändå för annars hade jag ångrat mig ,hehe)
3st spetstrosor.
2st ansiktsmasker som jag inte tog kort på.


M-21.49

Precis som emma nyss skrev så håller jag också på med spanska läxan, sen efter den är klar så blir de lite pretty little liars innan jag ska sova, får se hur länge jag orkar titta för håller på att somna redan nu, hehe.
Ska ner och fixa lite grejer inför imorgon då vi åker in till stan och shoppar, wiihoo.
Puss och godnatt på er



E -21.42


Ska strax ta tag i spanskan.. orkar verkligen inte men det är bäst att försöka fixa det eftersom spanskaläraren ska lämna in och visa rektorn haha.
Tur det är den enda läxan på hela veckan iallafall! Föresten så är jag ganska nöjd över mina prov vi fick tillbaka idag (SOprovet & biologiprovet).

Kollade nyss på Familjen annorlunda eller okej för 40min sen. Nu har jag precis bytt om till sovkläder (shorts och t-shirt) onödig information haha.
Men ska börja med spanskan nu så jag blir klar någongång! Skriver när jag är hemma imorgon, vet inte riktigt vilken tid men det visar sig väl. Godnatt!




E -18.51

Hej! Sitter och lyssnar på musik just nu och är proppmätt. Har ätit pasta och grönsaker till middag med mamma och vi gjorde en tonfisksallad tills imorgon också! Gott.

Sitter och dunkar musik just nu (som jag skrev nyss) och snackar skype. Eller jaaa haha.
Ska nog gå och ta lite efterrätt om ett tag, kladdkakan från igår! Såååå god alltså haha mums.
Sen ska jag plugga lite spanska och invänta familjen annorlunda som börjar klockan 20.00 och då blir det mys framför tvn.
-
Imorgon åker nog jag och Mickan in till stan efter skolan och shoppar lite. Hoppas dom där leggings'en finns kvar imorgon för då ska dom bli mina haha! Kanske får med mig något annat också, vi får se!
Skriver mer om det senare för nu orkar jag inte skriva mer haha. Puss




M-17.34

Kom hem från skolan för ungefär en timme sen. Så har inte hunnit med så mycker mer än att kolla lite bloggar och druckit lite fanta!
Är för övrigt sjukt glad för idag fick vi tillbaka både vårat so prov och biologiprovet. Gick mycketmycket bättre än jag hade forväntat mig så det var bra! Blir att "fira" lite med en super god pasta med pasta sås & glass till efterrätt ikväll, mumsigt.
Nej nu ska jag göra något annat roligt, hör av mig senare ikväll


kommer aldrig släppa din hand babe



E -23.09

Sitter och pratar på skype med E & E idag igen! Trevligttrevligt.
Men nu ska jag snart lägga på,lyssna på lite musik och platta håret för ska alldeles strax lägga mig i min nybäddade sköna säng! Är grymt trött... som vanligt.
Åker till skolan tidigt imorgon och chillar lite haha nejdå men åker iallafall tidigt. Och jag slutar 16.00 och åker hem direkt och tar det lugnt.

Såg att Mickan hade lagt upp en bild på en LA tröja och jag hade också kikat ut den haha.. typiskt. Vi hittar nästan alltid lika tröjor. Får se om jag hittar någon annan istället :)
Men jag hör av mig mer imorgon, godnatt! ♥

Finns fler bilder här



M-22.30

Kollade runt på lite bloggar och såg att det var någon som lagt ut en bild på denna goding, blev helt såld!
Så nu blir det att åka in till stan någon dag och prova den.



M-21.59

Hej!
Har varit hos farfar hela dagen idag därför jag inte har bloggat.
Pappa väckte mig kvart över tio imorse och sa att jag skulle gå upp om jag ville följa med till farfar, så klev upp och tog en morgondusch innan vi åkte dit. Fikade, spelade frågesportsspel med mamma, käkade pizza så nu håller jag på att dö för att jag är så mätt, sen spelade jag första bingon på bingolotto åt farfar innan vi åkte hem, haha.
Pengar fick jag också, älskade farfar!
Kom i alla fall hem vid halv nio så nu har jag mest tagit det lugnt med mamma och pappa som sällskap.
Nu ska jag gå ner och hämta lite vatten innan jag lägger mig och tittar på pretty little liars, godnatt på er




E -18.50

Hej! Sitter just nu med musik på högsta volym och ska ta tag i att städa mitt rum som ser ut som ett h-e-l-v-e-t-e alltså haha.. måste städa!
Får se när jag blir klar men efter det blir det att duscha,göra inpackning,peela kroppen i jordgubbsdoft och raka benen. Och det ska bli så jäkla skönt alltså!
-
Drog ut med min moster och kusin på en liten promenad på förmiddagen i solen och sen fikade vi lite vid stallet. Sen hem och åt,fotade och bytte om sen gick jag upp till stallet igen och träffade min andra moster och borstade hästarna sen kom mamma och då drog vi ut på långtur med hästarna i skogen! Mamma gick gå och jag och min moster red. Så sjukt mysigt och härligt!!
När vi kom tillbaka till stallet borstade och myste vi med hästarna. Sen gick alla hem hit och pratade lite och sen bakade jag och mamma en kladdkaka så ska prov smaka den senare haha,gottgott!

Men nu måste jag verkligen ta tag i rummet och ladda in bilder jag tagit. Skriver lite senare och kanske hittar på något lite roligare inlägg. PUSS

Random bild sen jag och Mickan var på stan för någon vecka sen. Provade ett par skit snygga leggins som jag verkligen vill ha!



E -10.41

Godmorgon! Ligger just nu i sängen för jag vaknade för ett tag sen. Ska nog klä på mig nu och sen gå och äta frukost för är jätte hungrig? Sen blir det nog att kolla på tv ett tag innan jag ska gå till stallet. Hörshej.


E -02.12


Sitter och snackar i skype just nu med Erik och Emil. Haha det var ett tag sen! :)
Ska strax gå och borsta tänderna och sen krypa ner i min säng, fysjutton vad jag längtar för är så sjukt trött och har ont i huvudet också.
Imorgon (idag) blir det nog att vara i stallet och sen hem och mysa lite, kanske ha lite spakväll eller något med mamma, skulle vara skönt!
Men hör av mig mer imorgon. Natti



M-23.42

Filmtips!

1 - 2 - 3 - 4 - 5




E -22.33


Har setat och kollat på mello med mamma,pappa och morfar! Mysigt. Och nu sitter jag och dricker kolsyratvatten med en tom popcornskål brevid mig för mina popcorn är slut haha. Onödig införmation.
Funderar på att kolla efter någon bra film som jag kan kolla på medans jag väntar på att * ska logga in och vara lite social med mig hihi.
.
Men jag skriver senare! Ha en toppen lördagkväll ♥


Två bilder jag tog för någon vecka sedan.


M-19.46

Hej igen!
Har precis beställt biobiljetter och ätit en super god middag, pommes med kött och vitlökssmör, mums.
Under dagen har jag tagit det väldigt lugnt gjorde klart so saken, kollade lite på pretty little liars och haft det mysigt..
Ska ju som sagt alldeles snart åka in till Falun och se på bio med mina föräldrar och min syter och hennes pojkvän som sitter två rader högre upp än mig, mamma & pappa haha.
Blir nog hur bra som helst, hört att filmen var bra också så det hoppas jag på.
Nej nu ska jag nog gå och fixa håret och sminka mig lite innan vi åker, får se om jag hör av mig när jag kommer hem annars får ni ha en fortsatt mysig kväll framför mello kanske?



E -19.01

Hej! Har precis käkat tacos (utan bröd) och det va sjukt gott! Mumma
Innan det tog jag en skön och varm dusch så är fräsch nu efter dagens stall och ridtur.
Och det var riktigt roligt idag ! Blev en ridtur på Hervar med Ida och Falki upp i skogen och när vi kom tillbaka till stallet gick vi ut med Alda och Vicky. 
-
Blir nog en hemma kväll idag ändå. Mysa och baka bröd med mamma. 
Skriver senare ikväll! PUSSAR PÅ ER ♥





M-15.42

Hejsan!
ojojoj känns som att jag inte har bloggat på hundra år. Men plugget har verkligen tagit upp större delen av dagarna när man kommer hem från skolan. Men nu är dom gjorda båda två så hoppas på mer tid.
I alla fall igår var jag helt säker på att det var fredag den 13:de var verkligen inte min dag..
Men lyckades ändå somna med ett leende på läpparna tack vara Saga som kom hit under kvällen igår. Myste med godis, prat på skype och avslutade kvällen med en film som vi båda höll på att somna till efter 20 minuter så vi stängde av och sov istället.
Sogin gick hem för en halvtimme sen kanske så nu ska jag sätta mig ner och göra klart en grej som jag måste skicka in till min lärare. Så är väl bäst att sätta igång nu så jag får det gjort.
Hör av mig senare, hoppas ni får en skön lördag!
vill ha sommar!



E -15.11

Kom hem för ett tag sen. Har nämligen varit ute och gått med hunden en stund,sjukt skönt. Eller jag gick inte riktigt för mina skor är så hala så min hund kunde dra mig när jag höll i kopplet haha!
.
Vaknade iallafall 13.05 så har sovit 12 ½ timme. Och jag har sovit som en prinsessa! Va längesen jag sovit så skönt och länge.
Nu sitter jag iallafall coh dricker vatten medan jag väntar på att mamma ska komma hem från jobbet så vi kan gå upp till stallet. För vi ska ut på en ridtur! Kommer bli kul :)
Får se om det blir något i gbo senare idag också.. men skriver mer om det senare. PUSS


E -23.01

Har precis kollat på filmen '' jag saknar dig ''. Gråtit ut alla tårar jag har haha.. usch vad hemsk den är,men ändå bra! Älskar sånna filmer.
Och nu sitter jag och lyssnar på AiluCrash – Jag saknar dig . Ska nog snart gå ner och hämta lite vatten för är jätte törstig. Kanske tar lite läsk, äh vi får se. 

Tipsar om filmen för er som inte sett den.




E -19.11

Vet ärligt talat inte vad det är som händer med mig. Är glad ena sekunden och nästa mår jag bara dåligt.. det här är verkligen inte likt mig. Iallafall inte att hålla på såhär mycket.
Jag tänker tillbaka på en tid, en underbart bra tid.. den bästa tiden i hela mitt liv fakitskt och vet att det aldrig mer kommer hända. Det sårar mig. Fast ändå är jag glad för det, för jag har insett vissa saker.
Men.. jag saknar det, verkligen. Alla sena kvällar,CCW,sommaren osv. Varför?
Visst jag mår bra och har verkligen roligt med dom jag är med nu. Men kommer aldrig kunna glömma tiden med dig..bästavän..
Egentligen så hatar jag dig. Men ändå så älskar jag dig så mycket.

Denhär bilden får jag så mycket minnen av.. det var en underbar dag.




E -18.34




Canadatröja -Jack & Danny's
Linne -Lager 70
Leggings -Indiska


Och en slarvig fiskbensfläta!





E -17.27

Tjenare!
Kom nyss hem från Mickan. Blev ingen kväll eller natt där, får bli någon annan dag. Båda två är inte på topp så va ganska skönt att få komma hem faktiskt.

Skolan idag gick väl bra.. förutom att när vi hade prov hade dom ändrat frågorna så jag kunde ju inte direkt det som stog på papperet.. men skrev vad jag trodde ändå och svarade på alla frågor. Får väl se vad jag får för betyg på det senare.
Nu ska jag kolla lite bloggar och dricka vatten. Är inte så sugen på godiset jag köpte förut idag.
Ska bli så skönt att slippa tänka på plugg under helgen!

Trött efter en hel skolvecka..


E -23.14

Måste bli bättre på att uppdatera alltså.. men just nu är vi inte riktigt tid!

Sitter förtillfället i min sköna fejk onepiece,målar naglarna och lyssnar på musik medan jag skriver lite på skype om morgondagen.
Följer med Mickan hem efter skolan och stannar där under kvällen. Kanske natten vi får se hur det blir men vi hör väl av hos hemma hos henne.
-
Nu ska jag faktiskt gå och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen och läsa på inför provet ännu en gång. Vill verkligen klara det!
Godnatt
Två bilder från idag på idrotten:





E -15.07

Hej! Kom hem för en stund sen och nu sitter jag i köket och tjockar mig med lite almonday tårta som jag och mamma köpte innan vi åkte hem! Ska upp till stallet om ungefär dö timme. Skriver ikväll runt 10 skulle jag tro för ska plugga,duscha och se på BL när jag har kommit hem. Puss


E -21.09

Har precis duschat! Blev lite ''träning'' med olika övningar innan duschen också. Super skönt!
Nu ska jag plugga lite sen ska mamma förhöra mig så får vi se hur det går. Sen när hon har förhört mig ska jag gå och borsta tänderna direkt och lägga mig i sängen och läsa igenom några gånger till sen sova. Är så sjukt trött och är inte så pigg just nu känner jag.
Hör av mig imorgon! Får se om det blir någon tid över när jag kommit hem från skolan annars får ni stå ut tills på kvällen någongång! Godnatt ♥


plus 2fulla sidor till och massa sidor i boken...


E -19.59


Kom hem från stallet för 40min sedan kanske. Har varit där i sisådär 3timmar! Hur kul och mysigt som helst. Det var ett tag sen nu.
Ska strax gå ner och duscha bort hästlukten och göra mig lite fräsch! Ska bara skriva klart det här inlägget och lyssna klart på en låt.
-
Idag efter skolan åkte jag ju som sagt hem och åt,bytte om och drog till stallet. Idag har det faktiskt varit en ganska bra dag förutom att jag vaknade med riktigt ont i huvudet och mådde illa (typ som migrän). Men tog mig en ipren och drog till skolan ändå. Gick över efter lunchen någongång.
Men nu mår jag faktiskt illa igen.. usch hatar verkligen att må illa! Det är det värsta som finns.

Men ska ta en dusch och hoppas på att det blir bättre sen plugga lite inför provet på fredag.. fast jag har en känsla att det inte kommer gå så jätte bra för jag tycker det är väldigt svårt men ja..
Skriver sen!





E -22.07



Tröja -Ginatricot
Linne -Ginatricot
Jeans -Kappahl



E -22.03

Drog hem till Mickan efter skolan och sen gick vi ner till fg. Var väl helt okej. Åkte hem 20.40 och åt,duschade och smörjde in mig.
Och nu ska jag lägga upp dagens outfit (i ett annat inlägg), läsa lite bloggar,plugga och sova. Är sjukt trött! Och imorgon åker jag hem och rider. Va ju såå länge sedan. Så blir ridning onsdag och torsdag.
Godnatt !



E -21.29

Sitter här med en stor te kopp och bara tar det lugnt! Kollade på familjen annorlunda för ett tag sen också, standard på måndagar haha!
Tränade lite innan jag duschade och kollade på tv. Det va sjukt skönt och nu har jag ännu mer träningsvärk, älskar verkligen de! :)

Nu ska jag kolla lite bloggar,snacka skype,platta håret,borsta tänderna och sen lägga mig och plugga! Ska försöka plugga så mycket som möjligt till so provet.
Skriver inget mer idag. Godnatt! Skriver när jag får tid imorgon.

Mysig bild... klubba i munnen och allt haha.......


M-19.48

Hejsan!
Har precis pluggat och blivit förhörd av mamma på so provet som i har på fredag. Gick superbra.
Om ungefär 10 minuter så bänkar jag mig framför tv:n och kollar på familjen annorlunda, blir ingen träning ikväll då min förkylning (hosta) blev ännu värre efter gårdagens pass.  Så får vänta tills jag mår lite bättre.
Efter skolan kom pappa och hämtade upp mig, åkte hem & åt lite mellis sen spelade jag lite på mammas mobil. Funderade på om jag skulle hitta på något Saga men hon var sjuk så istället blev det lite plugg innan jag åt tacos, sjukt gott var det!
Efter familjen annorlunda så blir det nog i alla fall en dusch & sen myser jag nog ner mig med en film, har ont i huvudet och fryser så det blir nog en bra avslutning på den här måndagen!
Får se om jag hör av mig senare, ha en bra kväll


Älskar dig



E -18.35

Hejsan!
Känns som att provet gick väldigt bra. Hoppas på att jag svarade rätt haha!

Efter skolan åkte jag hem och fixade lite varm choklad och kollade igenom Ellos katalogen, hittade faktiskt lite smått och gott där i. Hoppas på att vi beställer :)
Sen käkade jag mat med familjen och nu sitter jag här och fryser som f*n! Usch vad kallt det är.. mina fingrar är verkligen som isbitar.
Ont i huvudet,snoret rinner också.. börjar nog bli sjuk igen.
-
Käner faktiskt av lite från träningen igår. Super skönt! 
Får se om jag sicker med mamma upp till stallet senare eller om jag tar en dusch och kryper ner i soffan och föröker bli frisk.
Talk to you later blogreaders!




M-08.24

Sitter just nu fixad och klar för att gå till bussen & pluggar lite. Hoppas verkligen att det kommer gå bra på provet, känner mig inte så säker eftersom de är en himla massa saker vi ska kunna.. Men de får gå som det går helt enkelt.
Ska väl snart pallra mig iväg och möta emma innan vi går till bussen. Så vi hörs när jag har komiit hem



E -22.53


Har precis klämt i mig ett glas oboy och ska gå och borsta tänderna nu tänkte jag och sen platta håret! Efter det ska jag krypa ner i min nybäddade säng och plugga lite.
Får se vilken buss jag tar till skolan imorgon, men det visar sig väl! Slutar iallafall 16.00 och då tar jag bussen till gbo och åker med mamma hem.
Får se vad jag hittar på när jag kommer hem.. kanske går upp till stallet en stund och sen ska jag plugga inför so provet som är på fredag. Blandar bara ihop proven om jag pluggar till det nu.
Godnatt ♥




M-21.34

Har precis käkat en banan efter att jag tränat i 1 timme. Så grymt skönt, hoppas på lite träningsvärk här och där imorgon.
Var precis det jag behövde för att orka plugga lite till. Fick ny energi så därför skrev jag ett inlägg till fast jag inte hade tänkt de. Men nu ska jag hoppa in i duschen innan det blir lite film och sen plugga lite innan jag ska sova, GODNATT




E -21.27


Kom ut ur duschen för 15min kanske. Sen dess har jag käkat lite kvällsmat och pluggat inför provet imorgon.. kan ju inte riktigt allt. Men lite har satt sig i hjärnan iallafall!
-
Nu ska jag dammsuga rummet sen är jag helt klar med rummet.
Känns kanon bra faktiskt. Har bytt sängkläder,plockat ihop massa kläder och skräp,städat ur smink & parfym skåpet,städat lite på mitt skrivbord,satt igång en tvättmaskin,klippt mamma,haft hemma spa med ansiktsmask,håringpackning osv. Tränat lite styrka har jag också hunnit med!
Duktigt vaaaa? :) Haha det tycker jag iallafall.

Nu ska jag dammsuga och plugga lite till. Skriver nog innan jag lägger mig! :)




M-19.27

Hej!
Har väldigt mycket som rör mig just nu så blir inte så mycket tid kvar för bloggningen som jag ibland önskar..
Känner mig i allafall sjukt stressad över att vi har prov imorgon, så därför känns det som att jag vill försöka gör ett blogginlägg nu så jag kan försöka koncentrera mig på plugget. Och det är just det jag tänker försöka göra, plugga.
Slutar 4 imorgon så är väl inte hemma förns 20 i 5 eller något liknande, så vi får se när jag hör av mig.
Lika bra att säga godnatt nu


usch



E -17.45

Hej! Kom hem från Mickan för ett tag sen. Direkt när jag kom hem åt jag en bulle och packade ur min väska och tände lite ljus.
Nu ska jag skruva upp musiken och städa rummet (som behövs!!!),bädda rent,fixa naglarna,lägga ansiktsmask,duscha och såklart plugga eftersom vi har biologiprov imorgon och so prov på fredag. Får se när jag blir klar!
-
Sov ju somsagt hos Mickan. Och det blev en väldigt lugn kväll! Såg på film till 2tiden inatt. Vaknade lite då och då under natten av att jag hade ont i huvudet sen gick vi upp 10.00 ungefär. Bytte om,åt frukost,sminkade oss och sen åkte vi och hämtade Saga sen ner till kyrkan.
Följde med Mickan hem igen efter och åt,satt vid datorn, åt glass.. 

Juste.. vi blev medlem på videofy.me igår så vi försökte spela in lite videobloggar men det är inte direkt våran grej om man säger så. Men vi ska prova någongång igen haha ;)
Men nu ska jag bli städtant så skriver senare ikväll. Puss på er ♥




E -18.10

Igår skrev jag ju att jag sulle höra av mig.. men så blev det inte haha. Somnade faktiskt i soffan redan klockan 21.00 (?) Och vaknade till lite då och då. Det slutade med att jag sov i soffan inatt. Eller jag vaknade tusen gånger av att jag hade ont i nacken och inte orkade gå upp till min säng som jag längtade efter.
-
Klockan 11.30 åt jag lite frukost sen låg jag i soffan resten av dagen tills 16.40 då gick jag ut med hunden en sväng för att göra något. SVINKALLT var det usch. -24.8 grader ?!
Sen när jag kom in åt jag lite mat sen tog jag en dusch och nu sitter jag här och är nyduschad och fräsch! Så himla skönt och behövligt :)

Har slängt på mig myskläder nu och ska snart dra iväg till Mickan för lite myskväll! Stannar nog kvar över natten för har konfa 11.00 imorgon. Men vi får se!
Får se om vi hör av oss därifrån. Puss & ha en toppen kväll ♥



E -18.43

Blir en skön hemma kväll idag! Har laddat upp med godis, popcorn och cola framför tvn så ligger och myser nu medans jag kollar på sveriges mästerkock. Skriver senare ikväll. Puss


E -23.04



Allt är från Ginatricot haha.
Och jag har mobilen i bakfickan så nivet liksom...


E -22.59


Kom ut ur duschen för ungefär 20min sen. Älskar känslan när man är fräsch! Nu ska jag smörja in mig i lite body lotion och sen krypa ner i sängen. Ska plugga lite innan jag somnar också.
Är alldeles för trött för att sitta uppe.. tur att det är fredag imorgon!
-
Skriver nog när jag kommit hem imorgon. För är så sjukt slut nu.. orkar inte blogga mer idag, längtar så mycket efter min säng haha!
Ursäkta för att bloggningen är väldigt dålig nu, men vi har 2prov nästa vecka och det blir för lite sömn på nätterna så jag orkar inte just nu.
Slänger in en dagens outfit om någon minut så får ni någon mer att kolla. Godnatt!




E -20.39




E -23.09

Dags för sängen!
Är trött och vill sova nuuuu.. va så trött i morse så det tog en halvtimme (?) för mig att klicka på ''skicka kappen'' på mobilen när jag smsade.
Och då är man trött!
Ska bara borsta tänderna innan jag kryper ner i min sköna,mjuka och varma säng.
-
Imorgon är det konfa och efter den sticker jag,Mickan och Saga till fg. Kommer hem efter 9 någongång så skriver väl när jag får tid! :)




M-21.58

Hej!
Känner mig ovanligt glad! Efter utvecklingssamtalet idag så kändes de som att allt bara släppte, som att jag kunde andas ut igen på något konstigt sätt.. Så himla skönt.
Kom hem från fg för 50 minuter sen, innan de så fixade vi lite presenter till Saga som fyller år idag. (säger inte vad det är eftersom att jag vet att hon brukar läsa våran blogg)
Emma drog hem vid typ åtta men stannade kvar en stund innan jag tröttnade.
Imorgon har vi konfa i alla fall och efter det så drar vi nog till fg igen och då kanske saga skulle med!
Nu ska jag plugga lite so innan jag myser ner mig framför filmen finding neverland, hör av mig imorgon


Grattis älskade vän! ♥♥♥



E -17.20

Hej. Följde ju somsagt med Mickan hem efter henens utvecklingsamtal. Sen åkte jag hem efter 30min ungefär och när jag kom hem åt jag lite flingor sen gick jag till stallet.
Dock red jag inte, blev ingenting alls om man säger så. Får bli en annan dag då! Saknar min prins, världens vackraste dessutom.
Men gick iallafall hem,duschade och nu är jag hemma hos Mickan igen. Hon gick precis och duschade så jag passade på att skriva ett inlägg lite fort!

Snart sticker vi nog ner till fg för lite biljardspel osv. Skriver ikväll.




E -12.39


Blev klar för ungefär 40min sen. Klassrummet blev finare nu men många ville ha svarta väggar också, fast det fick vi inte tror jag. Älskar min klass ♥

Nu sitter jag,Mickan,Ida och Daniel i klassrummet för Mickan ska snart ha utvecklingssamtal och då väntar jag på henne och får skjuts till gbo.
Sticker nog ner till fg ett tag eller något sen runt halv 4 eller 4 åker jag hem och rider.
Skriver senare när jag är hemma efter jag varit i stallet. Puss