E -15.56

Sitter och lyssnar på musik och skirver med Mickan på fb. För hon ska kanske komma hit och sova här inatt vilket blir perfekt! Älskar henne och hennes humor! ♥ Får en alltid på bra humör.
Förövrigt är jag så jäkla trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen,vilket inte är så konstigt för jag va nästan uppe i 24timmar igår.. Så kanske ska lägga mig och sova en stund innan Mickan kommer så jag orkar vara vaken haha. 

Jaja... Här får ni bilder från mina 2 senaste dagar!
Gårdagens köp hehe,brasan från igår,fika från idag och elloskatalogen.





M-13.35

Tja
som sagt blev de en väldigt bra kväll igår, så jävla skönt att komma ut och träffa vännerna!
När jag kom hem gjorde jag mig i ordning och kröp ner i sängen och kollade på film till halv 3 ungefär.
Vaknade runt 10 idag men låg och drog mig till kvart i 11 ungefär. Har kollat lite på tv me brorsan och hans tjej och nu sitter jag här. Ska snart äta lunch och sen ska jag ut och klippa gräset.. Sen får vi se vad jag hittar på, har lovat att äta middag med mamma och hennes kompis ikväll men sen får vi se vad som händer.
Nu måste jag ner och äta så hör av mig senare idag, hoppas på lite sol idag! 



E -12.44

Kom hem för kanske 1timme sedan, för sov ju somsagt i gbo inatt. Mys!
Kvällen började med att alla gick till konsum och köpte lite smått och gott sen gick vi bort i skogen och myste framför en eld och lyssnade på musik osv. Sen kom Mickan, saknade människa! ♥
Vi satt iallafall där ute ett bra tag. Sen runt 12 stack vi ut på byn när Mickan åkte hem. Och runt 1 gick vi hem och såg på film,pratade och sen somnade vi.. Runt 3 kanske.
Vaknade halv 7imorse och va vaken till halv 8 och såg på lite film,duschade sen sov vi igen.
Vaknade runt 10 och då kollade vi på film och åt frukost, sen åkte jag hem typ.

Har iallafall har så jäkla roligt, älskar verkligen mina vänner!!!!! Dom betyder så mycket ♥
Nu ska jag ta ut rabarberpajen ur ugnen sen sätta mig ute i solen och kika igenom elloskatalogen!
Skriver sen :)



E -17.23

Hej kom nyss hem från min mormor för åkte dit när jag kom från skolan. Och nu sitter jag ute och myser med en av katterna och hunden! 
Ska väl snart börja grilla sen äta, duscha och packa ner lite grejer tills ikväll/natt. Kommer nog bli grymt kul och mysigt :)
Kommer nog inte höra av mig nå mer idag, vi får se.
Annars får ni ha en toppen fredag! :)
 



M-15.35

Hej! 
Lyckades faktiskt pallra mig upp vid 11 idag, men har man sommarlov så har man. 
Zappade runt på tvn ett tag innan jag gick ner och åt och för bara ett litet tag sedan så doppade jag jordgubbar i choklad, muums! Ska nog hjälpa mamma med dom sista förberedelserna lite senare innan gästen kommer, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Men nu först innan jag gör någonting annat så ska jag ta en dusch.
Hör av mig senare ikväll
jag vill ha sommarvärme!!!



E -15.09






M-13.00

 



M-23.52

Nu ska jag ta mitt leende på läpparna även denna kväll och krypa ner framför några andra avenyn avsnitt, sen ladda om för imorgon. I fall de nu finns något att ladda om för, men just nu skiter jag i de för jag är lycklig! 
Godnatt alla glada & mindre glada! 



M-22.30

En låt som Manlika visade, och nu sitter den fast här inne i huvudet..
 



E -21.50

Kom nyss ut ur duschen efter en mysig och super rolig ridtur runt sjön. Jag red Hervar, Ida och Anders turades om på Falki. Travade ungefär hela järnvägen hem. Super kul! :)
Har ätit en sjukt god macka nyss, mmmm! Mätt är jag nu också men dricker lite cola ändå hehe.

Imorgon efter lunchen på sommarskolan ska min grupp ner och gå på stan, för vi har ''chilldag'' har vi bestämt hehe. Sen när vi slutat ska jag hem,duscha,byta om osv. Sen drar jag till gbo någongång för att grilla osv. sen sover jag nog kvar nere i gbo! :-)
Skriver mer när jag kommit hem imorgon för har inte tid att skriva mer idag.



M-21.42

Tjenare! 
Hela dagen har i stort sätt bestått av bakning, har bakat chokladbollar, daimkladdkaka och gjort chokladmousse. Dock får inget ätas förns imorgon då en av mammas kompisar kommer hit, hon har nämnligen fyllt år och då skulle dom hitta på något.. Jaja jag hade i alla fall något att göra under dagen även fast den kanske inte började på bästa möjliga vis, blev väckt av dammsugaren. 
Funderar på att dra igång en film lite senare eller bara sitta kvar här vid datan. Imorgon om det inte regnar och inte är för kallt så ska jag klippa gräset tror jag, sen på kvällen kommer mammas kompis, får se om jag drar iväg någonstans då eller om det blir att sitta uppe på rummet.. 
saknar min fina vän otroligt mycket ♥



E -18.01

Hej, sitter och fryser som attan just nu. Hatar att frysa.....

Iallafall så va skolan rätt så rolig idag, eller asså man har vissa stunder då man skrattar så man nästan kissar på sig haha! Älskar mina kompisar, dom gör verkligen min dag!
Efter skolan så stack jag till gbo och väntade på skjuts sen drog jag hem och åt.
Nu ska jag antingen kanske sticka till gbo,chilla i soffan eller ut och rida. Vi får se vad det blir.... Men det blir nog att ut och rida lite.
Skriver iallafall senare ikväll! :)



E&M -16.39

KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!!! och skriv frågor till frågestunden!!!!! 



E -11.50

Gårdagens shopping!






Trosor,Linne,Nytt skal!





E -23.50

Hej, kom ut ur duschen för ett tag sen! Och satan va skönt det var. Rakade benen,smörjde in mig osv. Så nu är jag ren och fräsch igen.
Åt nyss lite gröt också så är så mätt så jag snart ska spy haha, usch.

Iallafall så va sommarskolan helt okej, Rätt kul faktiskt.. Men det är inte som att gå i skolan annars. 
Sen efter skolan gick jag och Manlika på stan, mötte Panna och Becci så va med dom och fick med mig lite grejer hem som jag fixar i ett inlägg imorgon under dagen!
Och sen tog jag och Manlika 16.13 bussen till gbo och badade i tansen. Sen åkte jag hem runt 7, bytte om och drog till stallet. Och då red jag och Ida ut på en långtur på varsinn häst och det va super mysigt och roligt :) Kom hem 11 ungefär. Och dagen har varit super bra, verkligen!!
Skriver mer imorgon och då har jag fixar tidinställt också. För nu ska jag måla naglarna sen platta håret.
Nattinatti

Från idag, några bilder är lika!



M-22.05

oj verkligen ingen uppdatering idag! 
Idag har jag åter igen inte gjort så mycket, blev lite tv tittande, en dusch och några sidor lästa i en bok. Sen nu på kvällen kom syrran hit, så jag följde med henne ner till stallet. På vägen till hästarna mötte vi Emma som stod och vänta på skjuss hem. Så stannade och pratade med henne innan de blev en promenad runt vattenledningen medan Sabbe red. Hann prata om många saker jag behövde få ur mig, innan vi åkte ner var humöret på botten, men de piggar verkligen upp att få träffa sin bästa vän även om de bara blev 5-10 minuter och sen få prata ut med sin syster. Så just nu är mitt humör på topp, av lite olika anledningar! 
Så nu ska jag bara njuta av denna stund och hoppas att jag somnar med ett leende på läpparna. 
Ha de braa



E -23.45

Kvällen i gbo va sjukt bra, va med några personer! Wei. Sen blev det film osv. Kom hem runt 10 och då tog jag en dusch sen åt jag lite.
Nu sitter jag och snackar i skype med Emil och får hjälp med att ladda ner musik till mobilen!!
Sen ska jag platta håret och sova eftersom jag ska upp 06.30.
Hörs imorgon! Natti :)



M-23.25

Dunkar musik för fulla muggar med huvudet fullt av funderingar. Livet är inte lätt, de är en sak som är säker.. Hoppas på att något kan få mig på bättre humör, och de är snart.
Har ingen aning om vad som händer imorgon, hade jag inte vart förkyld så hade jag gått ut och motionerat lite men tänker inte ta några risker att bli ännu sjukare! Så vi får helt enkelt se vad som händer. 
Negativt inlägg de här blev..
Nu ska jag hitta på något innan sägen väntar, puss & godnatt
gammal arkivbild



E -20.09


Dålig bild... Det är iallafall från HM och det är resår under tuttarna, skit bra! För då åker det inte ner lika lätt.



M-19.56

Hej! 
Har precis laddat över lite musik till mobilen och nu laddar jag tills jag ska få njuta av att få se Måns i tv rutan igen, så jävla snygg.
Fick lite sovmorgon till halv 10 innan det var att kliva upp och dra iväg. Åkte med när mamma jobbade, käkade jordgubbar och poppade musik i bilen medans mamma sprang in och ut i butikerna, käkade en mysig lunch och hade de allmänt bra! Sen for de vidare in i stan för ytterligare en undersökning, gick hur bra som helst. Har skickat in alla papper så nu är det bara att skriva in sig på en körskola och vänta på papperen igen, wiie! 
Nu ska jag mysa ner mig framför tvn, hör förmodligen av mig senare.
denna snygging träffade mamma på flygplatsen när hon skulle till Ukraina för någon vecka sen, inte alls avis..



E -17.07

Hej! Har precis bytt om till lite skönare kläder och ska strax sticka till gbo!
Sommarskolan är faktiskt riktigt rolig haha, skrattat som bara fan idag och det har jag inte gjort på länge! :) Jag och Manlika var i en grupp med en handledare och vi chillade hela dagen typ, sen såg alla på film!
Och efter skolan sprang jag ner på stan och köpte ett linne sen åkte jag hem.

Men jag skriver senare ikväll, om min dator fungerar (vilket den gör just nu).
Ha en skiiit bra kväll! :)



E&M - 13.00

Vi kör igång en frågestund här på bloggen & vi säger till när den är avslutad. Så fråga på nu, vi svarar på nästan allt



E -22.08

Hej, mitt internet fungerar inte på min dator... har försökt ett bra tag nu så satt mig vid pappas dator. Vet inte vad som är fel heller....

Iallafall så var sommarskolan faktiskt rätt rolig idag. Men imorgon börjar vi 9.00 och slutar 15.00. Då börjar det ''riktiga'' och vi ska se på film.
Efter skolan åkte jag hem och käka våfflor och efter det åkte jag,mamma och Alice till stan.
Har ridit lite nu på kvällen också och det gick super bra! :)

Ska strax platta håret sen ska jag nog lägga mig i sängen med Alice för hon ska sova här inatt, i min säng. Mysigt! Och kommer inte kunna höra av mig mer idag eftersom min dator krånglar och appen i mobilen inte heller är som den ska, suuuuuck.
Men jag skriver imorgon! Natti



M-22.00

 
 
 
 
 



M-20.41

Hej på er! 
Har verkligen inget intressant att skriva om. Har setat inne nästan hela dagen, på grund av de dåliga vädret och min förkylning..
Men imorgon bär det iväg in till stan för synundersökning så att jag får ta moppekooort! Ska vara där fyra men måste åka med mamma när hon jobbar så åker nog runt 8-9 på morgonen.. Sen får vi se om jag hittar på något när jag kommer hem. 
Nu ska jag gå ner och duscha, sen tror jag att jag ska göra lite fruktsallad, krypa ner i min onepice och bara mysa resten av denna kväll! 
Hade inte vart helt fel om du vore här..'
Världens bästa vän, verkligen! 



E -00.42

Ska tvätta bort sminket,platta håret och sen lägga mig. Ska vara i stan 12 imorgon och får skjuts av mamma in så får se när vi åker.
Men jag skriver när jag är hemma igen, Godnatt kära läsare! ♥



E -23.09

Ojojojoj vilken grym kväll/natt det vart igår! Hur kul som helst med massa bra vänner :) Älskar er allihopa och tack för en dunder kväll!
Kom hem runt 3tiden inatt och då tvättade jag bort sminket och la mig direkt, va sååå trött.

Idag har jag varit rätt seg och bara tagit det lugnt, drog till gbo runt 5 och kom hem för en timme sen ungefär. Roligt har det varit.
Imorgon ska jag på sommarskola, klockan 12. Så får se om de är kul eller inte, men är inte pepp alls...
Nu ska jag iallafall kika bloggar och ta det lugnt. Här får ni några bilder från igår..













M-19.37

Hejsan! 
Har precis städat mitt rum och innan det var vi hemma hos mormor & morfar på midsommarlunch, och åt massa gott. Spelade lite yatzy och umgicks med släkten! Mysigt
Kvällen igår var grym trots några småsaker, men dom glömde man snabbt bort och återgick till en galen och glad tjej! Började med att jag blev hämtad av Emma, när jag kom hem till henne väntade jag där medan hon åkte och hämtade Manlika. Så småningom vandrade vi upp till Emmas moster, där hennes mamma och pappa också var. Hade det trevligt där innan vi blev körda till bjurs. Gick in med dom innan vi for iväg på egna äventyr som vi var ute på ända in på natten. Jag kom hem vid halv fyra ungefär, tack alla som gjorde gårdagen till en kväll att minnas! ♥
 



E -20.45






E -17.26

Har precis duschat och dragit på mig jeans och ett linne. Ska sminka mig lite och försöka hinna platta håret innan jag ska åka och hämta Mickan och Manlika.
Dom kommer hit och chillar lite innan vi går upp till min moster och käkar osv. innan alla sticker till berget! Fan vad pepp jag är, kommer bli så roligt :)
Jag lovar att ta lite bilder som jag kan lägga upp imorgon.

Hinner inte blogga mer idag, kanske fixar något tidinställt. Vi får se! 
Ha en toppen kväll och natt för det ska jag!! 



M-17.17

Kom ut från duschen för en halvtimme sen. Fixat mig lite smått innan jag ska äta och sen kommer Emma och hämtar mig. Vid 9-10 tiden åker vi upp till dössberget och kollar på PB & E-type, är väl ingen som har missat att de är idag.. Tror att kvällen kommer bli sjukt rolig! 
Därför kommer bloggningen inte ligga på topp idag, nu ska jag ner och äta innan Emma kommer. Hör av mig imorgon efter att jag har varit hos mormor och morfar. 
 
Emmas bild
Ni anar inte hur glad jag blev igår när jag kom hem och mamma plockar fram ett par vita converse och säger att dom är mina!! Det gjorde verkligen min midsommar! 



E -14.15

Här har ni bilder från hur mina senaste dagar har sett ut!







E -02.03

Nu ska jag gå ner och tvätta bort sminket,borsta tänderna och byta om sen krypa ner i min efterlängtade säng. Åååhååå va skönt! :)
Skriver mer imorgon när jag har tid, Godnatt ♥



E -00.15

Hej! Usch vilken dålig bloggning det har varit dom senaste dagarna. Men jag har faktiskt bara levt livet och haft det roligt med massa roliga personer! Precis som det ska vara.

Kom nyss hem från gbo där jag varit och grillat lite med Johan och Marcus. Sen va jag med Manlika ett tag också. Super roligt :)
Imorgon så blir det PB och det kommer väl äga hoppas jag haha.
Iallafall så har jag laddat in massa bilder i datorn som är tagna från dom senaste dagarna så tänkte lägga upp ett inlägg med lite bilder.
Hörs sen :)

Dagens.



M-15.43

Har för ett tag sen ätit lite mat och sen jordgubbar med glass, mums.
Har varit 2 helt perfekta dagar hos Emma, blev som sagt en sen men väldigt trevlig kväll igår med lite besööök.
Sitter i alla fall just nu och pratar med Emma på facebook och ska snart hoppa in i duschen igen innan jag åker tillbaka till min donna och smygfirar lite midsommar med dom, härligt!
Nu lär jag rusa, hörs!


E -14.20

Hej, nu har jag fått nya blogg.se och jag fattar verkligen ingenting... uuh.

Iallafall, Mickan har sovit här i två nätter och har haft skit kul! :) Igår fick vi besök i husvagnen så vi la oss runt halv 5 imorse och gick upp runt halv 1 idag.
Hon har precis åkt hem och jag,mamma och Alice ska gör rulltårtor tills imorgon när vi ska fira midsommar i Sågmyra för vi sätter ihop massa rulltårtor till en jätte lång tårta!

Idag ska vi fira midsommar här uppe i byn, Mickan kommer senare och sover här igen! As najs :)
Och jag har inte bloggat från mobilen för det har inte fungerat att gå in på appen? Men jag ska försöka höra av mig så mycket jag kan idag, vilket kommer inte bli så mycket!
Puss



E&M -20.46

Kom nyss hem för har varit nere i gbo med Manlika. Vi har köpt chips, kakor, läsk osv. Gottigott!
Vi sitter och äter jordgubbar och dricker cider, solen skiner också! Perfekt kväll :)
Vi ska sova i Emmas husvagn inatt och bara mysa precis som förr!

Vi hör väl av oss senare, pusssss

 




E -18.01

Detta fick jag med mig hem idag! Nöjd som satan är jag :)
Converse från skorett och en mysig tröja från lager 157.






E -15.55

Kom hem för en liten stund sen. Fått med mig lite grejer hem även idag! Dock sved det rejält i plånboken .. Fast det va det väl värt egentligen.

Först åkte vi till sågmyra iallafall sen till Falun.
Nu har vi nyss käkat glass och jordgubbar och ska strax äta köttbullar och spagetti. Efter det kanske jag går ut i solen en stund!




E -14.45









E -12.40

Godmorgon! Vaknade nyss och nu har jag käkat frulle och klätt på mig osv. Ska nämligen in till stan med mamma och handla lite nu.
Så ni får stå ut någon timme sen kan ni kolla gårdagens köp som jag har fixar ett tidsinställt inlägg åt er :)




E -01.36


Har precis druckit upp mitt iste (mmmmm, så jävla gott!) så ska gå ner och borsta tänderna,tvätta bort sminket sen byta om och lägga mig i sängen!
Orkade inte gå ut i husvagnen idag heller haha.. Aja det får bli någon dag framöver! :)

Skriver väl när jag vaknat osv. Godnatt ♥





E -00.09

Hej!
Kom hem för ett tag sen, dagen idag har varit skit bra faktiskt! :)
Imorse hände det väl inte så mycket. Men sen drog ju jag och mamma till synoptik och fixade syntestet. Innan det gick vi på stan så fick med mig lite grejer hem, nödvändiga saker! Dock stängde stan är vi hade varit på synoptik så vi gick bort till falan och fikade på waynes.
På väg hem så åkte vi och handlade lite sen postade vi iväg mitt syntest!

Sen när vi kom till gbo stannade jag kvar där och kollade på film osv! Mys.
Nu ska jag fixa ett inlägg tills imorgon med grejerna jag köpt sen kolla lite bloggar och gå ut och bädda i husvagnen för sover nog kanske där inatt.
Hörs sen! :)




E -15.47

Ska bara dra på mig strumpor och en tröja sen sticker jag och mamma till stan och kikar lite, innan jag ska göra syntestet.
Får se ifall jag stannar i gbo direkt på hemvägen men jag skriver iallafall senare. Puss!




E -10.55

Har ätit frukost precis och sitter i köket.
Kunde inte sova mer idag pga att det var så jäkla varmt! Så blev inte direkt någon sovmorgon.

Aja, ska åka och handla om ett tag sen chilla, skriver innan jag drar till stan istället!
Ha en toppen dag :)

Det haglade igår ....




E -01.12

Nu ska jag gå ner och borsta tänderna sen lägga mig för är så jäkla trött!
Imorgon åker jag och mamma in till stan för att göra syntest till moppekortet, får se om vi hinner gå på stan också men hoppas det för skulle behöva lite nytt! :)
Skriver när jag vaknat iallafall. Godnatt




E -22.39

Nu har jag precis käkat lite och myst framför tvn i min onepiece! Drog på mig den direkt när jag kom hem för jag gick ner och tog ett kvällsdopp. Rätt skönt faktiskt!
Drog aldrig till gbo heller.

Nu ska jag ta en dusch sen får vi se ifall jag går ut till husvagnen och bäddar med täcken osv. och sover där ute eller om jag ska sova i min nybäddade,sköna säng och nystädade rum! Sängen låter mycket skönare men ändå mysigt att sova ute i husvagnen.. Aja får se hur jag gör! :)
Skriver senare :)




E -20.07







E -18.00

Har precis bakat rabarberpaj med mamma så den står i ugnen nu! Så ska väl äta den och vaniljsås när den är klar, göttans!! Hehe

Idag har det spöregnat,haglat,blixtrat och åskat som satan sen vart det blå himmel så ska väl chilla lite sen, men ska kanske till gbo sen! Najs.
Ätit grillat och bara myst med familjen och min moster + hennes familj också.
Ajaaaa, jag skriver senare ikväll :)




E -12.26

Vaknade nyss och nu sitter jag och käkar frukost och kollar på tv i soffan!
Senare idag ska jag rida och sen kanske jag hittar på något med någon, men de visar sig.

Finns nästan inget att göra förutom att sova eller se på film för vädret suger ju. Det regnar hela tiden...




E -01.25

Usch vad trött jag är.. Ska gå ner och borsta tänderna nu sen krypa ner i min sköna säng!
Skriver någongång när jag vaknat tror jag, annars under dagen :)

Godnatt!




E -23.01

Hej, jag har precis duschat och krypit ner i min onepiece! Så skönt :)
Tänkte sticka iväg till bjurs idag och umgås med några från klassen men jag orkade verkligen inte för det vart så sent osv. igår. Men hade varit roligt att åka dit! Får bli någon annan dag :)
Istället så drog jag och min moster ut med hästarna och har tränat/ridit alla. Så roligt!!

Och jag kom hem för ett tag sen, ska väl bara mysa lite och kanske se på någon film sen sova! Är sjukt trött för sov ungefär 8timmar igår/idag.
Skriver mer senare :)




E -11.51

Godmorgon! Vaknade för en stund sen och har precis käkat frulle.
Sitter i soffan och dricker cola nu men ska strax till affären med pappa och köpa godis, mmmm!
-
Igår, var det en sjukt bra kväll! Hade så roligt och det var så många roliga människor, ojojoj!
Kom hem runt 2tiden inatt och då blev det sängen direkt.




E -12.25

Hej! Kom hem för ett tag sen! Nu har jag äntligen sommarlov, fan va skönt.
Kommer sakna niorna jätte mycket, när sommarlovet är slut.

Skolavslutningen gick jätte bra, men blev lite tårar när man såg alla nior som grät...
Tagit massa kort iallafall, lägger upp dom sen och får se om jag idag för ska sticka iväg till tansvallen sen!
Kram




E -23.21

Hej! Sitter och dricker te och har nyss duschat. Ska strax platta håret och sen sova! Ska upp runt halv 6 imorgonbitti för att hinna med allt och sedan vara i skolan 07.30.

Stack till crusingen med massa härligt folk och hade det super! Inte mått så bra på länge alltså :)
Kom hem runt 10 och då fixade jag rosorna jag ska ge till några kompisar imorgon. Sen tog jag en dusch.
Ajaaaa, skriver väl när jag kommit hem från kyrkan imorgon! Godnatt




E -13.48

Kom precis hem!
Slutade klockan 12 och då tog jag bussen till gbo och gick till min mormor för min mamma va där. Sen åkte vi hem efter ett tag.
-
Idag va det ju fotboll, 9orna mot lärarna , och det regnade....
Fick iallafall skjuts av Emil tillbaka till skolan! Sjukt snällt :) Mickan åkte med Erik.
Och när vi kom tillbaka så käkade vi och idag var det kycklingfilé, Klyftpotatis och glass ! Gott

Aja, nu ska jag hjälpa mamma med något sen får vi se om jag sticker på bjurs crusingen eller inte ikväll.
Puss




E -23.45

Cabarén va bra! Tänk att om ett år står kanske jag där uppe på scenen!
När den va slut skulle jag ta bussen till gbo men vi orkade inte gå till korset så åkte med Robin,Peter och Pelle  till gbo. Sen kom jag hem runt halv 11.
Då käkade jag lite sen tog jag en dusch och nu sitter jag här!
Ska platta igenom håret lite snabbt sen lägga mig för är så jävla trött. Skriver när jag kommit hem imorgon! Slutar nog runt 1 skulle jag tro. För har kör klockan 12.
Natti

Dagen i bilder, dock i fel ordning..:





E -16.59

Hej!
Har nyss käkat och tagit på mig lite torra och varma kläder! Och lyssnar på musik.
Ska åker ner till gbo om ett tag för att sedan ta bussen till bjurs och kolla på cabarén. Sen kommer jag hem runt halv 10 eller 10. Skriver iallafall när jag är hemma!
-
Idag hade vi brännbollstunering uppe vid Dössberget. Var väl rätt kul, förutom att det var sånt jävla skit väder! Och när vi skulle gå ner till skolan för att äta började det åska och spöregna så vi sprang ner och vart pissblöta. Så vi åt sen gick vi till cafeterian och vi fick veta att vi inte kunde spela mer eftersom vädret va så dåligt. Slutade 12.15 och då följde jag med Mickan hem och käka kladdkaka och drack varm oboy!
Sen kollade vi på tv, somnade dock haha.. Så jävla trött!

Men nu ska jag kolla runt lite sen sticka! Hörs senare :)




E -14.00

Världens bästa klass ♥ Dock är inte alla med på bilderna.





E -23.46

Har precis plattat håret lite snabbt. Och skrivit lite i fb chatten!
Nu ska jag lägga mig i min säng, min underbara mjuka och sköna säng! Åååh va jag har längtat ♥ Sov ju på en träsäng igår natt utan undelag för de hade åkt bort....
Sen ska jag väl bara försöka ta mig upp imorgon för att åka till skolan och spela brännboll! Weeeiii... Åh fyfan va drygt. Ser verkligen inte fram i mot dössbergets backar heller haha.

Åker nog hem när vi slutat och sen sticker jag nog och kollar på 9ornas cabaré klockan 7.
Men jag skriver när jag kommit hem från skolan! Godnatt

Härliga bilder från knubben idag:








E -19.34

Har väntat med att blogga för jag tänkte ladda upp bilder från när vi sov över, men min dator laggar som fan så jag orkar inte vänta längre!
Gör lite ansiktsmask, duschar, rakar benen och smörjer in mig i lite lotion , och blir en människa igen ;)
Sen får jag väl se om internet vill sammarbeta med mig lite senare eller inte.

Direkt idag när jag kom hem så drog jag på mig onepiecen och sockor! Så jävla skönt det var alltså .
Drack lite te och värmde upp mig.




E&M -22.09

Hej, ligger ute i kojan nu med klassen. Rätt mysigt faktiskt! Vi lyssnar på musik, har en tänd eld inne i stugan.
Vi kommer nog inte sova så mycket inatt men aja..
Ska ut och vandra imorgon. Får se när jag kommer hem men skriver då!




E -15.37

Hej, kom nyss hem. Har köpt sjukt mycket godis osv. Haha
Det åskar och spöregnar just nu också vilket är väldigt surt. Vi ska ju vara i en stuga mitt ute i skogen utan täckning...

Ska åka runt 6 så ska packa klart allt nu sen käka och ta det lugnt innan jag åker.
Hörs imorgon , om jag kanske inte bloggar från skogen om de finns täckning .
Puss




E -23.13

Hej!
Idag runt klockan 5 stack jag ner till gbo och stannade där tills 21.15 ungefär och då for jag hem och flyttade hästarna till en ny hage.
Efter det kollade vi lite på dom, dom är ju så vackra! ♥
Sen gick jag och mamma hem och åt mackor och drack lite iste ♥♥ Så jävla gott! Och efter det så tog jag en riktigt skön och välbehövd dusch!Och nu sitter jag här.

Ska kolla lite bloggar sen fixa ihop lite tills imorgon. För efter skolan imorgon så åker jag hem någon timme och sen sticker jag iväg med klassen till flymyrskojan eller vad det hette.. Och sover över! Hoppas det blir roligt. Kameran är iallafall på laddning.
Skriver när jag kommit hem från skolan imorgon för hinner inte mer idag. Längtar så mycket efter min renbäddade sköna säng men får stå ut ett tag till! Godnatt :)




E -14.08

Vaknade 12.10 idag och då drog jag på mig lite kläder och sen stack jag och mamma till city gross och köpte hästgrejer så vi kan fixa hage.
Köpte lite annat också som deo, ansiktsmask, iste osv.
Nu ska vi fika och sen får vi se vad jag hittar på men sticker till gbo sen iallafall.




E -00.14

Hemma efter en riktigt kort tur till gbo. Var inte där i mer än 20min kanske.
Iallafall så har jag gått ungefär 1.2mil idag så har fått massa motion, weeiiiiiiii! Haha :)
Och har varit ute ungefär hela dagen också!
.
Nu sitter jag och snackar i skype och smsar med Mickan! Blir väl att sitta uppe ett bra tag till för orkar verkligen inte lägga mig nu på ett tag. Även fast jag är trött som ett as haha!
Menmen... tråkigt inlägg dethär blir så jag skriver mer imorgon istället för orkar inte skriva mer idag!




E -20.11

Precis duschat efter en lång ridtur i skogen med alla hästarna! Gick super bra.
Nu sitter jag och käkar godis,lyssnar på musik och ska snart snacka skype och planera hur kvällen blir.. kanske bara blir hemma, vi får se!

Jag skriver senare ikväll/inatt iallafall. Puss Och krammmmmmmm





E -17.06





E -14.34

Hej! Jag följde med mamma ner till affären runt halv 1 och köpte godis och tuggummi! Sen gick jag med våran hund hem så har fått lite motion nu (gick 6km) och det var riktigt skönt.
Sen när jag kom hem så satte jag mig vid datorn och smaskade i mig lite godis, mmmmmmmm!

Ska nog snart gå ner och fixa iordning lite lunch sen vänta på att min moster ska sluta jobbet så vi kan ut med hästanra. Och efter det sticker jag kanske ner till Marcus och Pelle.
Vi får se hur mycket klockan blir och så. Men jag hör av mig lite senare igen. Kram




E -11.40

Vaknade för en liten stund sen och nu sitter jag ute och äter en typiskt sommar frukost! Flingor, mjölk och jordgubbar ! Hur gott som helst :)
Solen skiner och de är varmt och skönt.
Vet inte riktigt vad som händer idag men jag får väl ta dagen som den kommer .

Har verkligen inget intressant att skriva om nu så jag skriver mer senare istället !
Ha en bra dag :)




E -00.23

Hemma!
Nu ska jag tvätta bort sminket sen gå och lägga mig tror jag. Några ville att jag skulle sitta upp och spela LoL (haha...) men jag orkar fasen inte det.
Det har iallafall varit en rolig kväll med massa gott och trevligt folk!
Skriver när jag vaknat! Natti ♥

Kvällens:

Tröja -HM
Shorts -Ginatricot



E -22.06




E -19.15





E -16.55

Ska strax klä på mig för att senare dra till Gopa! Får se vilken tid jag kommer hem men jag hör nog av mig då.
Det blir nog roligt iallafall :-)
-
Idag har det varit en riktigt chill dag i skolan. Första timmen hade vi film, efter det svenska och då läste vi bara, och på So:n satt vi vid datorerna och chillade. Efter det var det mat sen engelska och då satt vi ute. Sen hade vi No igen och då såg vi klart på filmen (farsan) sen slutade vi! En timme tidigare.
Efter vi hade slutat så åkte jag till min mormor sen åkte jag,mamma och min bror till affären.
Och när jag kom hem åt jag lite jordgubbar och busade med hunden!
-
Nu ska jag väl fixa till mig lite sen sticka iväg! Ha en bra kväll :)

Fick nya shorts av mamma idag! Super sköna


E -14.06






E -23.11

Nu har jag plattat håret så ska gå ner och borsta tänderna nu sen sova! Är trött som ett as..
Imorgon slutar jag 15.15 och då åker jag med bussen till gbo sen åker jag med mamma hem direkt! Får se vad jag hittar på när jag kommer hem.. Blir nog att ta det lugnt bara.
Sen sticker jag ju till Gopa. Men skriver när jag kommit hem från skolan.
Godnatt




E -22.07

Kom ut ur duschen för en liten stund sen, riktigt skönt var det! 
Nu har jag fixat en skål med yoghurt och massa jordgubbar (så mycket jordgubbar så yoghurten väller över haha.) och en kopp varm choklad så ska käka det sen platta håret och sova. Blir ju somsagt skola imorgon!
-
Innan jag duschade så kom Mickan hit ,blev så glad! Alltså den känslan man får när man inte träffat sin bästavän på 2dagar är fan obeskrivlig, skulle aldrig kunna klara mig utan henne! ♥
Vi stog och pratade lite sen åkte hon hem.

Riktigt dåliga mobilbilder..


E -20.19

Hej!
Har precis laddat upp lite bilder på min egna blogg och nu ska jag kika bloggar..  Sen ta en dusch,klippa mig för har så slitet hår... och krypa ner i soffan och äta jordgubbar.
Sen får det bli en tidig kväll för jag tänker dra till skolan imorgon även fast jag inte är 100% frisk. Det är ju ändå den sista ''jobb'' dagen. Sen på kvällen sticker jag till Gopa för lite kalas/fest!
-
Idag har jag svettats som tusan (även fast de varit så varmt så var det inte för vädret).. Har nog haft jätte hög feber. Men drog med mamma,min moster och min kusin till willys för att stor handla ändå. Orkade inte stanna hemma!
Sen när vi kom hem hjälpte jag mamma att plantera lite blommor och sen käkade vi hamburgare!
Jaja.. Jag skriver mer senare.




E -15.03

Sitter i soffan nu och har precis käkat lite mat , makaroner och sallad blev de!
Funderar på om jag ska gå och hämta lite glass också för min hals värker så jäkla mycket!
-
Men jag skriver när jag har något att blogga om . Puss




E -11.34

Godmorgon!
Jag stannade hemma idag p.g.a att jag är rätt risig men det är lite bättre nu när jag sovit.....
Ligger iallafall i soffan med en kopp varm choklad just nu och kollar på tv. Och det är väl så min dag kommer se ut också.
Ajaaaaaa, skriver sen

Förresten så är det grymt fint väder ute och det är inte kallt heller! Typiskt att jag är sjuk..




E -23.09

Usch jag hostar verkligen som en jag vet inte vad... Hostar så mycket så jag tror huvudet ska lossna eller något. Och det bränner i halsen när allt slem kommer upp, haha mysigt?
Ska iallafall gå ner och borsta tänderna nu sen sova! Skriver mer imorgon. Godnatt



E -21.41

Hejsan! Har varit fullt upp idag alltså.
Har varit hos min farmor och farfar och hjälpt till med lite grejer ute på deras gård,ridit,hjälp till hemma och flyttat ut massa grejer från vår lada vi ska fortsätta riva.

Nu har jag laddat in massa bilder från balen på fb. Och nu ska jag gå ner och fixa en kopp te eller varm choklad sen bara ta det lugnt. Är jätte varm och har ont i örat och halsen! Fyfasen...
Skriver mer innan jag ska sova ♥




E -13.47

Sitter och käkar glass, gifflar och dricker cola! Skyller på att jag är sjuk , för har så sjukt ont i halsen alltså !
Ligger och kollar på i rymden finns inga känslor också! Najs

Igår drog jag ju somsagt och kollade på 9ornas bal och alla var super fina :) lägger kanske upp bilder sen.
Efter det gick jag med Markus,Pelle,Marcus, Robin och Albin till Konsum och köpte godis sen stack vi och kollade på film och åt godiset :)
Kom hem runt 22.15 och då käkade jag sen kollade jag på film med mamma och pappa . Sen somnade jag och vaknade 02.15 så då gick jag upp och la mig i sängen!
Skriver mer sen, för ska till farmor och farfar om ett tag.




E -19.56







E -16.51






E -22.43

Idag slutade jag 14.00 och i väntan på att min skolbuss skulle komma (en timme senare) så gick jag med Albin,Marcus och Pelle till bilden för dom hade elevensval.
Vi satt och ritade,pratade och bestämde oss för att dra till MAX och käka. Så jag åkte hem och lämnade väskan sen tog jag,Marcus och Pelle bussen in till stan för Albin kunde inte.
Vi träffade Manlika och sen drog vi till MAX och tjocka oss med lyxshake osv, mumma!

Drog hem runt 8tiden och då stannade jag kvar i gbo med Marcus och Pelle. Sen åkte jag hem klockan 9. Direkt jag kom hem så tog jag en skön dusch!
Nu ska jag lägga mig tänkte jag, för är sjukt trött!
-
Sen imorgon sticker jag och Mickan och kollar på 9ornas bal! Så vi får se när jag kommer hem :)
Godnatt




E -15.45




E -22.39

Har nyss duschat och käkat några hårdmackor till kvällsmat.
Ska lägga mig om ett tag för känner mig inge pigg alls har ont i halsen,snorig,trött och lite annat som jag inte vill ta upp här på bloggen.
-
Idag har jag bara legat i soffan och degat,städat hela rummet och kastat massa skit jag inte behöver (smink,hårspray osv..) sen stack jag till gbo där jag kände att jag blev på lite bättre humör! Älskar verkligen sånna människor som får mig på bra humör ♥
Sen kom jag hem runt 21.30 och ja... har inte gjort så mycket annat än att duscha!
Föresten så håller jag på att ladda upp andra videon av sju stycken så vi får se om jag orkar ladda upp alla. Men isåfall kommer dom senare i veckan.
Natti

Arkivbild



M-21.52

Har inte bloggat dom senaste dagarna delvis för att jag inte hunnit då jag varit på falukalaset, men även av personliga skäl.
Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Tog sovmorgon till 12 innan jag åkte till valbo för att kolla runt på köpcentret där. När vi var klara tog vi en sväng på IKEA. Sen styrde vi mot Falun igen där vi stannade och åt, mötte Saga & Manlika också.
När jag kom hem så städade jag mitt rum,poppade musik och nu har jag precis kommit ut ur duschen.
Orkar verkligen inte skolan imorgon, vädret gör ju inte saken enklare heller. Känner verkligen att vädret påverkar mig just nu!
Ska snart sätta på några avsnitt av andra avenyn innan jag kryper till kojs. Hör av mig imorgon.



E -20.00




E -17.58




E -15.00











E -11.24

Godmorgon!
Sitter och äter lite frukost framför tvn nu. Vaknade för ett tag sen så har inte hunnit så mycket.
Får se vad som händer idag, kanske blir att hitta på något med hästarna eller något.




Utkast: Juni 3, 2012

 




E -02.41

Har tvättat bort sminket nu och videon har laddat klart, får se om det fungerar att ladda upp den annars får jag prova imorgon igen eller något!
Hoppas på att jag får sovmorgon imorgon(idag) också för är så jäkla trött...
Godnatt! 





E -01.23

Hej ! Kom hem för ett tag sen. Kvällen har väl varit bra och dålig eller inte direkt dålig med dom jag umgåtts med men mitt humör har gått til botten. Mår verkligen inte bra.
-
Nu har jag gjort ett inlägg tills imorgon med mina inköp dom senaste dagarna och har även fått lite av min mormor som hon använde för några år sedan! Tackar.
Nu ska jag nog dra av mig jeansen och slänga på mig något skönare som typ mjukisshorts och vänta på att videosarna ska laddas klart från igår.

Dagens/Kvällens:





M-23.56




E -19.32

Jag hann inte lägga upp bilder innan jag åkte hit så jag gör det ikväll istället :)
Kom nyss hem från affären med kusin, vi har köpt massa godis.
Innan vi gick till affären så åt vi jätte mycket god mat och snart ska vi käka efterrätt !

Får se hur länge vi blir kvar här men vill inte åka hem ju på ett tag.
Ha en trevlig kväll :)




E -12.47

Hej!
Vaknade runt 10 imorse och då gick jag ner och käkade frukost sen bytte jag om och åkte ner till affären för att köpa muffinsformar och lite annat.
När jag kom hem så bakade jag, har gjort muffins tills ikväll för ska till min mormor på middag då och vi ska fixa iordning muffinsarna med bär som efterrätt !

Nu ligger jag och glor på tv i soffan, hade tänkt dra till FK idag också men det regnar och är kallt så skiter nog i det faktiskt, hade en rolig kväll igår iallafall !
Jag lägger upp bilder på mina senaste köp lite senare :)




E -01.49

Hej! Sitter och käkar lite remmar just nu.
Kvällen var sjukt rolig men ändå lite långtråkig... Iallafall så var vädret rätt okej och jag och Mickan stod näst längstfram vid scenen, så vi stod där från början till slutet.

Vi åkte karusell en gång innan vi sprang till bussen också och jag skrek så jäkla mycket! Haha fytusan vad roligt det var alltså! :)
När jag kom hem runt 00.15 så åt jag lite sen satte jag mig här och började fixa lite bilder.
Nu ska jag lägga upp bilderna här sen fixa tidinställt tills imorgon och försöka fixa upp videos från idag! 
Godnatt
Fredagen i bilder:









Lördagen:













E -00.11

Hej !
Kvällen har bestått av att vara nere på stan med Saga, Manlika,Mickan,Linnea,Becci,Julia,Jeanette osv. Och det har varit skit kul! Åkt karusell, gått runt, kollat på bilar, lyssnat på musik!
Kom hem runt halv 11 och då åt jag och duschade sen satte jag mig vid datorn men mitt internet dog....

Nu ligger jag i sängen och ska sova strax. Men hade tänkt lägga in på dagens köp och bilder från idag men gör de i helgen ist!
Imorgon är det rix fm så då taggar vi! Kommer bli grymt :)
Godnatt