E -22.46

Ansiktsmasken va huuur skön som helst, va rosa i hela ansiktet och den va ''varm''. Love .
Nu ska jag strax gå ner och borsta tänderna sen krypa ner i sängen.
Men just nu sitter jag och snackar på skype om morgondagen och har precis ändrat tema på fb och det blev lila. Ångrade mig faktiskt menmen... nu får det väl se ut såhär haha.

Imorgon stannar jag kvar i bjurs och hittar på något.
Aja.. nu ska jag dra och sova snart. Godnatt





E -18.51

Nu ska jag gå ner och lägga en ansiktsmask sen duscha. Sen blir det att kolla på tv.
Blev inge bjurs idag. Somnade i soffan i en timme ungefär sen gick jag till stallet och mockade osv. Sen åkte jag och mamma in till stan och köpte ansiktsmasker 3 för 2 (Y) haha.
Sen hem och åt.. blev efterrätt också mumma. Jagvet att jag ska sluta äta onyttigt men måste ju få unna sig någongång liksom haha..  Sitter och dricker c-vitamin nu iallafall.

Men jag skriver sen,hörs. Puss

Från 4an eller 5an när jag och Panna va och bowla haha!


E -13.01

Hej! Slutade 11.20 idag och då kom mamma och hämtade mig. Och vi åkte direkt och handlade lite sen åkte vi hem och åt.
Nu ska jag bara ta det lugnt något timme sen åker jag kanske tillbaka till bjurs och hitta på något med några stycken, men får se hur det blir.

Föresten idag på spanskan hade vi hörövning och jag och en till i klassen fick alla rätt på det.. hade inte pluggat eller något så blev helt paff haha. Fick en chokladpeng som ...ja.. haha ;) Rätt stolt över mig själv faktiskt!
Sen på engelskan idag skulle vi skriva ett svar på ett brev, ska prata på fredag. Hoppas jag klarar båda för då blir jag godkänd tror jag.

Men jag ska kolla om det är något bra på tv nu, eller först göra en kopp choklad. Fryser som tusan och har lite ont i huvudet men det är inte så konstigt. För det blåser iskallt ute + att de är väldigt kallt i skolan så man sitter i jacka och fryser ändå så man sitter och spänner sig hela dagarna. Bläää undra på att man blir sjuk hela tiden när det inte finns någon värme i skolan,typ.



E -22.20

Förlåt att jag inte har hört av mig något idag.
Men på kören i skolan idag fick jag spränghuvudvärk och mådde illa och mådde lika på musiken och idrotten. Så va inte med på något av det.

När jag kom hem åt jag lite och sen följde jag med pappa in till stan och köpte ny bil. Fett frän haha för man kan bestämma vad man ska ha för ''musik'' alltså bas,vanligt osv haha!
Åkte iallfall hem efter en timme och började med maten sen åkte vi till stan igen och hämtade mamma vid tåget och runt 9 (när vi kom hem) så åt vi. Pommes och kött, mumma!
Sen tog jag en dusch så sitter nyduschad här nu och fryser som tusan. Ska strax lägga mig.
Så blir ingen mer uppdatering idag. Imorgon slutar jag 11.20 ,får se om jag äter något eller hur jag gör. Och kanske stannar kvar i bjurs. Vi får helt enkelt se hur jag mår.
Men nu ska jag borsta tänderna sen sova, godnatt!
Från i söndags:



E -23.04


Nu ska jag gå ner och borsta tänderna sen krypa ner i sängen och sova.
Är så himla trött så ska bli skönt att få sova, imorgon slutar jag 15.15 och tar nog taxin direkt hem. Om det blir något annat så hör jag av mig.
Ska nog ta matteboken till sängen och skriva i dedär jag har skrivit på ett papper också.

Nej nu ska jag skynda mig så jag kommer i säng någongång!
Godnatt ♥




M-21.10

hej igen!
sitter här ny duschad, med nyrakade ben iklädd t-shirt och shorts.
Åt precis en banan, nyttiga jag. Ska precis som emma försöka sluta med allt snask och börja röra på mig mer.
Nu ska jag gå ut och sätta mig vid mamma eftersom pappa åter idag jobbar över.. Så blir en mysig stund tillsammans med mammsen, haha . Sen kryper jag ner i sängen och slumrar en stund innan ännu en dag i skolan väntar, tröstar mig med att det är halv studiedag på onsdag så att vi slutar 12.00.
Har inga direkta planer på vad som händer imon förutom att det imon kväll blir filmmys med hela familjen, Lejonkungen ♥ Så vi får se vad jag hittar på innan det. Hör av mig imorgon i alla fall puss




E -19.15




E -18.47

Hejsan, kom precis in för har nämligen varit ute och gått med hunden. Skönt va det! Nu ska jag köra lite styrka sen blir det nog att sitta här resten av kvällen.
Ska komma igång med träningen igen och äta mindre onyttigt.. eller försöka iallafall haha.

Imorgon har vi bad på idrotten så har lagt fram badkläder nu.
Sen ska jag skriva över lite i matteboken från ett papper jag skrev på idag så slipper jag ha det löst i boken. Men somsagt, nu träna sen hör jag av mig lite senare!




E&M -14.42


Sitter i skolan och har engelska, fast vi vet inte vad vi ska göra riktigt.
Slutar om 35min ungefär och då åker båda hem tror vi.
Skoldagen har gått riktigt segt, har varit trött hela dagen och hållt på att somna flera gånger.
Nu ska vi väl kolla om det finns något att göra här på datorn.
Hörs senare, puss!


M-10.00


sitter i skolan i Ulrikas datasal, vi har mentorskap. Ganska skön start på dagen.
Slutar 3 idag och så sen drar jag nog hem, så får se när jag hör av mig men nu måste jag gå. Ha en bra dag puss♥




E -23.05

Hejsan!
Designen ser kanske lite tråkig ut nu, men ganska fräsch och nytt (klicka på F5). Får se när jag och Mickan ska ta lite nya bilder och så.

Sitter och pratar på skype nu och ska strax gå ner och borsta tänderna. Sen ska jag krypa ner i min nybäddade säng och sova! Är så himla trött.
Imorgonbitti åker jag hem till Mickan innan skolan. Kanske blir uppdatering därifrån.
Men jag hör iallafall av mig när jag kommer hem imorgon eftermiddag!
Godnatt
En från idag:




M-20.06


Galet glad faktiskt över att vi äntligen fick snö! Jag som trodde vi inte skulle få någon alls. Så nu är julkänslan i alla fall lite bättre.
Efter konfan idag så drog jag hem och åt. Sen åkte vi in till mormor & morfar innan vi gick ner på julskyltningen. Var ganska mysigt men liite för mycket folk, fick nästan panik ett tag där..
Sen åkte vi hem och nu tänkte jag ta och göra mig en kopp varm choklad och mysa ner mig framför Vem kan slå Filip och Fredrik? Hör av mig imorgon för nu har det redan börjat, puss ♥




E -18.51


Som ni ser ovanför! Jag satt vi datorn och kollade facebook och det kom upp minst 10statusar på fb att det snöade så jag gick ut och kollade och ja, det gjorde det! Det vräker ner just nu. ÄNTLIGEN!
1 Advent och årets första snö, ganska nice faktiskt! Blev på sånt bra humör så jag gick runt och sjöng här inne haha. Tog med mamma,hunden och kameran ut på en promenad i snön!


Nu ska jag städa rummet,byta sängkläder,duscha och sen se på ensam mamma söker i repris eftersom jag och Mickan va på bio när det va. Och det va sista gången så..
Men jag hör av mig senare! PUSS





E -17.30

Nya skorna!






E -17.15

Hejsan! 1 Advent och regn.. vad är det här ? Åh...
Vi hade ju som sagt gudstjänst idag, efter den drog jag hem och bytte om och gick direkt upp till stallet och red i volten på Hervar. Va hur kul som helst och gick super bra! Galopperade idag också. Mamma va fotograf under tiden så kanske kan visa några bilder senare.

Efter att jag hade ridit så åkte jag och mamma till lager 157 och kika lite. Fick med mig ett par skor hem från Scorett, vilket behövdes för mina tygskor är helt slut och håliga. Sen ska jag inte ha mina uggs jag köpte (förra veckan?) när det är blött ute för då blir dom ju inte att lukta så gott.

Nu ska jag fortsätta ladda in bilder på fb sen äta.
Jag skriver senare och lägger in bilder på mina skor om några minuter!





E -02.24

Nu blir det sängen så man orkar gå upp klockan 09.30. För då har jag en timme på mig.
Nu är det 1advent också, shit vad det har gått fort alltså!
Men nu ska jag byta om sen krypa ner i sängen och sova.. börjar få ont i halsen igen så ska försöka sova bort det också haha.

Har ändrat text och storlek i menyn idag också. Får se om de blir något nytt eller så sen.
Men hör av mig när jag kommit hem imorgon! Godnatt



M-00.05

1 - 2 - 3 - 4 - 5




M-00.02

wow, blir lika glad som emma över att våran statestik har höjts! Hur kul som helst, det är nu man blir som mest bloggsugen.
Tänkte bara kika in här för lite ändringar som emma hade gjort och skriva mitt sista inlägg för idag. Blev själv en stund på kvällen så då lagade jag lite mat sen gjorde jag lite chokladbollssmet, hehe. Orkade inte äta upp det för jag var så mätt. Hahah tjockis jag är..
Under tiden jag käkade tittade jag på en grymt rolig film som gick på tv:n. Betygsätting kommer snart.
den slutade för 20 min sen så nu har jag kollat lite bloggar och kikat fb. Blir nog att krypa ner i sängen snart för blir tidig morgon imon eftersom det är konfa och vi ska vara där kvart i elva tror jag?
Jaja blir nog att sitta uppe ett tag till men säger godnatt redan nu, puss hör nog av mig imon kväll för efter konfan drar jag in till stan med min familj på julskyltning och sen till mormor & morfar


osminkad och trött.


E -20.12

Ville föresten bara säga att det va jätte roligt att se statistiken igår! Den hade höjts som tusan. Va roligt med lite nya läsare. Komentera om ni undrar om något eller något ni tycker vi ska skriva om!
Bara att fråga på, det är bara roligt :)

Tummen upp för det.


E -20.07


Sitter här proppmätt efter en god middag tillsammans med mamma. 
Har pysslat och fixat hela dagen (från halv 4) tills nyss! Super mysigt har det varit. Har fotat lite under kvällen också så bilder kommer jag visa här neranför.

Under tiden jag och mamma bakade tänkte jag följa med min bror på fest hos en som fyller år. Men jag orkade inte så blev hemma. Får dra ut på något nästa helg istället! :)
Nu tänkte jag lägga upp bilderna sen dra ner till duschen och fräscha till mig lite, eftersom det är gudstjänst/konfirmation imorgon så ska jag duscha lite.
Men jag hör av mig senare ikväll.
Klicka på bilderna för att få dom större!









M-20.00

Ursäkta att det är så stökigt över allt, det är mitt fel eftersom jag inte har kunnat bestämt mig förns nu ;)
Mitt nuvarande rum:


Mammas syrum/rummet jag ska ha:



M-19.21

Hejsan!
Anledningen till att jag inte hörde av mig igår var att på kvällen fick vi besök och sen tvingades jag sitta och titta på film med en asdryg liten unge, höll på att somna haha. Och dom drog inte hem förns typ halv 2 så då slocknade jag helt utslagen i min sköna säng!
Vaknade imorse kvart i elva av att telefonen ringde.. mysig uppväckning. Så sprang upp i hopp om att hinna svara när jag äntligen förstod att det bara var jag hemma. Hann precis fram till telefonen då det sluta ringa, ingen glad tjej där inte. Så jag satte på tvn tills mamma och pappa kom hem igen, sen åt vi och då kom även min syster hit. Så har mest umgåtts med henne hela dagen.

Som jag sa förut för ett tag sedan så har jag ju funderat på att flytta upp, och ja nu har jag äntligen bestämt mig. Jag flyttar upp (:
Men först ska jag och syster måla/tapetsera om så det blir väl inte på ett tag. Kommer nog bli toppen!
Kommer snart bilder på hur rummet ser ut nu och hur det rummpet jag ska flytta till är, så håll utkik.
puss



E -12.25


Sitter här och dricker oboy för att vakna till lite. Gick nämligen precis upp ur sängen efter att ha sovit som en prinsessa (som jag blev kallad igår,hur gulligt?) så är inte så jätte trött nu.

Idag ska jag bara ta det lugnt tills mamma kommer hem för då blir det att baka lussebullar och byta lamporna till ljusstakar,stjänor och såntdär' ,mys på hög nivå!
Men nu tycker jag att snön ska komma snart! Jag hatar snö annars men nu vill jag ha snö.. det är liksom snart december och det är ingen snö?! Känns ju nästan som att det är vår ute! Vissa säger att det ska snöa imorgon,om 12-14dagar,att det blir en snö lös vinter.. kul....

Men nu ska jag sluta vara sur över det och kolla facebook lite och dricka oboy.
Skriver senare idag.




E -00.16

Drar mig mot sängen, va inte så roligt att sitta vid datorn. Är trött och vill sova.. hoppas på att jag får en lång sovmorgon imorgon!
Jag hör iallafall av mig då. Godnatt allihopa ♥

Random från i sommras.


E -23.02

Som ni kanske ser (klicka annars på F5) så har jag gjort om designen lite. Blev inte jätte nöjd men både jag och Mickan va så trött på den gamla så bytte för tillfället.
Får ta och fixa lite nya kort på oss så vi kan göra om och göra det bättre sen.

Har nyss kollat på idol, Molly åkte ur. Alla va jätte duktiga idag! Satt och grät lite i soffan, men va inte ensam om det efter alla facebook uppdateringar.
Nu ska jag nog kolla på film och mysa lite! Sen runt halv12 så blir det nog skype ett par timmar. Skönt att man får sovmorgon imorgon iallafall!
Kanske ska våga mitt hår lite? Det va ju ett tag sen faktiskt.. hmm.. vi får se!
Hör av mig sen, innan jag lägger mig.
PUSS



E -19.51

Idag efter skolan åkte jag direkt till Falun och handlade med mamma. Sen åkte vi hem och gjorde tacos, blev proppmätt men sjukt gott va det!
Sen la jag mig i soffan ett tag och nu sitter jag här och käkar kakor.
Ska strax gå ner till soffan igen och kolla på idol, hoppas att Molly åker ut idag.. gillar inte henne på något sätt även om hon sjunger bra ibland. Moa och Amanda F är bäst.

Men jag hör av mig senare ikväll.
Ha en toppen fredagkväll allihopa! Mys,festa,hitta på något med kompisarna.. vad som helst! :)



E -21.49

Sitter och pratar i skype just nu och ska strax läsa igenom lite av SOtexten jag ska redovisa imorgon. Kan ju ingenting om man säger så.
Mickan har ju berättat det mesta om dagen så jag orkar inte skriva igen eftersom vi har gjort ungefär samma saker under dagen.
På konfan idag fick vi våra tröjor som det står '' älskad '' på och sen fick vi '' läxa ''. Vi ska läsa 30sidor på 4veckor ur bibeln.. inte så kul men.
Efter konfan drog jag,Saga och Mickan till tempo och köpte kakor och tuggummi. Eftersom det går i konkurs så va det 70% på allt och det va helt tomt där inne förutom lite grejer då.
Ett paket tuggummi kostade 4kr och ett ballerinapaket kostar också 4kr. Haha nice.

Nu ska jag plugga lite sen tagga att det är fredag imorgon,äntligen!
Får se ifall jag åker till fg eller något imorgon. Men hör iallafall av mig så fort jag får tillgång till dator.
Puss och godnatt!

Från idrotten idag, jag och Becci va inte med för vi mådde inge bra.




M-20.39

Hejsan alla friska som sjuka.. själv är man grymt förkyld, snorig och täppt i näsan som en jag vet inte vad. Men har faktiskt orkat med hela veckan i skolan hittils. Min förkyling började redan i torsdags när vi åkte till rog, och dagen efter var vi ju ute och gick. Så på lördagen blev jag liggandes med ganska hög feber och var även väldigt hänging på söndagen också så därför orkade jag inte änns sätta igång datorn över huvudtaget i helgen. Jaja nu vet ni det också..
Tillbaka till verkligheten. Idag efter skolan drog jag och emma till konfan, kom väl hem runt 6? efter att vi hade vart på tempo (: Sen när jag kom hem åt jag och nu sitter jag här och läser på lite so som vi har redovisning på imorgon.. urk
Satt för ett tag sen och pratade med en person men nu gör jag inte så mycket, lyssnar på lite musik. Ska nog fortsätta träna lite so sen duscha tror jag. Blir en tidig kväll känns det som, är jättetrött..
Kom förresten precis på att det är fredag imon, fyfan va skönt säger jag bara! Längtar'
Ha det bra, puss


bjuder på en trött tjej..


E -22.50

Har inte hunnit med att göra om här på bloggen idag, och imorgon hinner jag nog inte heller för går i skolan till 15.15 sen har jag konfirmation 15.30-17.30. Kommer nog hem runt 6 eller något. Och då ska jag nog äta,duscha,se på tv med mamma om hon är hemma. 
Men hör av mig så fort jag orkar imorgon för det är så mycket på dagarna och direkt när man kommer hem på kvällarna så blir man dunder trött och somnar nästan direkt efter man ha satt sig i soffan. Sen blir man ju speciellt trött när man är sjuk också.

Nu ska jag iallafall gå ner och borsta tänderna, struntar att platta håret idag med.. kanske gör flätor istället. Haha är så förbaskat trött. Godnatt.

Lite piggare idag tror jag? Haha!


E -18.51

Sitter här och dricker lite c-vitaminer & lyssnar på härlig musik. Har nyss käkat lite, jag som stod för middagen idag och det blev tacoköttfärs och ris.
Ska kolla några bloggar,duscha och se på tv hade jag tänkt.
Så kan blogga runt 8-halv 9 igen och då tänkte jag gör om en grej här! Vi får se hur det blir.
Men jag hör iallafall av mig sen!




E -16.53

Hejsan! Ligger i soffan och dricker varm choklad och äter apelsin (försöker få i mig massa c-vitaminer så jag slipper bli sjuk) va faktiskt bättre imorse när jag vaknade. Sov med sockor,t-shirt,byxor och vetekudde. Iallafall nu ska jag kolla vidare på filmen och mysa sålänge jag väntar på att pappa och bror ska komma hem. Skriver senare,latero


M-21.58


Blir även att krypa ner i min renbäddade säng och försöka överleva natten utan musik och med ena näsborren helt igentäppt.. Ja det återstår att se hur den här natten slutar.
Imorgon efter skolan åker jag direkt in till mormor & morfar, kommer nog hem på kvällen men ska försöka hinna med att slänga in ett inlägg när jag kommer hem.
Hörs nog imorgon, hugs



E -21.45



Sitter och dricker lite te nu. Och myser i min morgonrock, det är ju så jädra kallt. Imorse va det 5.6 minus grader!!! Usch.
Har legat i soffan ända sen jag kom hem från skolan och frusit och sovit (sovit den mesta delen). Släpade mig upp från soffan runt kvart över 7 och stog i duschen en kvart och försökte värma mig lite.
Sen kollade jag på halv 8 hos mig och sen har jag bara legat där och halv sovit.

När jag kom hem från skolan började jag med ett glas c-vitamin och åt några tranbär.. vill verkligen inte bli sjuk, som jag säkerligen har blivit redan. Ont i halsen, täppt i näsan,fryser så händerna är som isbitar och ont i öronen.. men men.. får ta det lite lugnt bara så hoppas jag på att det blir bättre.

Nu ska jag kolla några bloggar & dricka te sen värma min vetekudde och slänga mig i sängen och sova. Blir inte att platta håret idag, för jag är så seg haha....
Godnatt ♥



M-20.13


ja, det är vad jag håller på med just nu.. Nu är det bara dammsugningen kvar men den har mamma nu så får vänta på den en stund. Kan säga att de verkligen behövde städas i mitt rum, hehe.
I alla fall så slutade vi 3 idag så då åkte jag hem, packade massa kartonger och ställde undan dom. Sen kom pappa hem och då satt vi framför datan och kollade lite på nya mobiler, både han och jag behöver en ny.
Min pärla gick nämnligen sönder idag på första timmen och så var hela min dag förstöd. förlåt och tack alla ni som orkade stå ut med mig idag
Ja sen så satte jag på lite musik och började städa, sen åt jag och ja nu sitter jag här som ett plåster på dataskärmen dreglades över en samsung galaxy ace ♥ Efter jul ska du banne mig bli min!
Kan ta och säga att mitt humör i alla fall har blivit lite bättre förutom att jag inte får igång min telefon. Tack vare disney, älskar disney låtarna!
Här får ni några av mina favoriter, puss på er

Per Myrberg – Havet Är Djupt

Björn Skifs – Är På Väg

Jan Rippe – Hakuna Matata

Meta Roos – En Värld Full Av Liv




E -22.21

Hejsan!
Filmen var helt klart värd att se! Spännande,romantisk osv. ni som inte sett den se den. Värt dom där 100kronorna faktiskt.
Efter filmen stog jag och Mickan och väntade på pappa i 10-15min och pratade om filmen såklart haha. Längtar tills andra delen kommer ut.

Direkt när jag kom hem duschade jag. Och nu ska jag kolla bloggar,fb,platta håret och sen krypa ner i sängen och sova för är så himla trött.
Börjar få ont i öronen och halsen nu, och är jätte snorig. Tänker inte bli sjuk igen!
Så länge kan ni få några bilder från kvällen, så får vi se om jag hör av mig innan jag stänger av datorn eller inte. PUSS

gulligt..


E&M - 21.56

1 - 2 - 3 - 4 - 5


Kan säga så mycket som att filmen var hur bra som helst! Helt klart värd att se.
Längtar redan till del 2


E -15.18

Hej! Sitter och äter lite makaroner och bacon just nu, va så himla hungrig för åt en macka till lunch i skolan. Va ingen god mat idag.
Åkte ju somsagt till sjukhuset, åkte samma buss som Johan för han skulle till tandläkaren.
Va klar efter en halvtimme och då åkte jag med pappa och kollade på våran bil som är på lagning.. kom hem runt halv 3 så va ingen idé att åka tillbaka till skolan.

Är himla sur nu på den/dom ,nu vad det är.. som stjäl i skolan. Va flera styckna av mina kompisar som hade fått mobiler,busskort,plånböcker,pengar,kakburkar klassen säljer osv.
Själv märkte jag idag att mitt busskort och pengar va borta som jag hade i jackan.
Kan ha hänt i tordags för då blev det välidgt mycket stulet på idrottslektionen. Eftersom jag inte åkte buss hem så kollade jag inte i jackan.

Nu ska jag äta upp sen försöka få tag på pappa och kolla när han kommer hem så han kan köra mig till Mickan, för vi ska nämligen på bio ikväll och se Twilight - Breaking Down.
Hör av mig när jag är hemma ikväll, puss



E -21.39


Sitter och fixar naglarna nu, blev en riktigt myskväll det här!
Efter jag skrev de förra inlägget åkte jag med mamma och pappa in till stan och lämnade in våran bil på lagning och kollade på en bil vi kanske ska köpa imorgon eller någondag.
Sen på vägen hem köpte vi med oss pizza och när vi kom hem åt vi,kollade på tv och sen hoppade jag i duschen och hade lite spa.

Nu ska jag måla klart naglarna,lyssna på musik,fixa håret om jag orkar och fortsätta prata med en person på msn. Riktigt bra slut på denna vecka!
Har ingen lust alls för skola imorgon.. men slutar runt 12 för ska in till sjukhuset imorgon och ska vara där 1, så måste ta någon buss runt 12.

Men nu ska jag kolla vidare.
Hörs imorgon ,puss och godnatt!

Hoppas du är frisk imorgon, saknar dig.



E -18.00

Hejsan hoppsan!
Har precis gjort 100situps osvosvosv. kul,skönt och bra haha. Ska börja med att ta tag i träningen igen så började lite smått idag.
För en halvtimme sen kom jag hem från stallet. Red ut en liten stund genom byn,borstade,mockad o sånt. 
Nu ska jag ta och duscha,raka benen, göra inpackning tänkte jag. Ska bli så skönt!

Sen blir det nog att sitta och snacka på skype hela kvällen eller något liknande.
Hör iallafall av mig senare, ska försöka göra om en grej här senare.. ska fråga Mickan hur hon vill också. Men ni får se senare!
Latero

Från förra helgen tror jag.



E -14.00




E -11.52

Godmorgon, har nyss ätit frukost och har hunnit satt mig här.
Det va meningen att vi skulle åka till min faster idag men pappa är försyld så vi stannar hemma istället. Och jag ska upp till stallet innan det blir mörkt och rida Hervar igen och kanske Falki vi får se hur de blir.

Iallafall så sitter jag och lyssnar på massa gamla låtar som jag drogade i 6an, mycket minnen man får tillbaka i huvudet... saknar vissa så det gör ont.
Nu ska jag kolla lite bloggar sen kanske byta om, om jag orkar. Hörs sen !
Föresten så är Mickan sjuk så jag tvivlar på att hon kommer skriva något idag och framöver.

Tuggummi ♥♥♥



E -01.39

Filmen jag såg va faktiskt jätte bra. Har ju betygsatt den i inlägget under så ni ser vad den heter om ni bläddrar neråt ett inlägg.

Ska nog gå och byta om nu sen borsta tänderna och lägga mig i sängen. Är snuskigt trött även fast jag sov så länge igår, men är väl för att jag är sjuk kanske..
Jag bloggar mer imorgonidag, godnatt.




E -23.20


1 - 2 - 3 - 4 - 5



E -21.12

Nu blir det lite mys med mig själv. Ska sätta igång en film och äta lite gottigheter (säger man så?).
Skriver ett eller 2 inlägg senare, beror på.
Ha en mysig lördagkväll ni som inte är ute på party!



E -18.31

Kom hem från stallet för cirka en timme sen. Red först Hervar för första gången och det gick kanon bra, skrittade och travade i volten. Sen borstade jag Falki och då gick jag och Ida ut på en liten promenad när jag red honom. Sen gick vi till stallet och myste med hästarna, borstade,mockade osv.

När jag kom hem åt jag lite av min kladdkaka som jag gjorde idag. L-vecka nu så får ju passa på med att vara lite onyttig haha.
Ska snart äta lite tror jag ,så hör av mig senare ikväll.
Kan lägga upp några suddiga och dåliga mobilbilder från i torsdags och fredags sålänge.
Dom 4första är väldigt suddiga och dåliga för jag fick lov att ljusa upp dom.

8a världens bästa klass ♥


E -12.27


Grattis på namnsdagen mig själv. Det är Emma idag!

Har nyss vaknat efter nästan 18timmars sömn och jäklar va skönt det har varit att få sova ut. Sov ju inte så jätte mycket igår om man säger så. Haha

Men det va grymt kul i Rog där vi va
. När vi kom dit packade vi upp och sen gjorde vi några aktviteter ute och inne. Sen gick jag och ungefär 8st andra ut och skrämde varandra,gick runt i skogen osv. När vi kom in bytte jag om sen pratade vi och åt lite godis. Gjorde massa mer under kvällen men orkar inte skriva. Låg iallafall vaken till 01.30-02.00 och vaknade 07.08 ungefär. Låg vaken till alla andra runt om mig (Mickan,Felix,Isak,Johan,Becci,Matte) vaknade. Sen väntade jag ju såklart på dom andra också.
Vi åt frukost,packade ihop,pratade lite sen åkte vi iväg och gick i skogen,grillade hamburgare och gick tillbaka.. vi kanske ska sova över där i vår ( i spökbyn som det hette ).
Har varit grymt roligt alltså!

Nu ska jag byta om, kanske ut och fota eller gå upp till stallet och rida.. om en stund.
Lägger iallafall upp bilder ikväll från övernattningen.



E -17.05

Hej! Sitter här nyduschad efter en iskall dusch... fanns inget varmvatten, typiskt. Och nu håller jag på att laga makaroner och ska fixa en kopp te.
Mickan kommer och hämtar mig om en stund så måste hinna fixa allt också.

Packat ner allt utom tandborste nu typ, så är väl inge mycket.
Skriver när jag kommit hem imorgon.
Ha en super bra kväll och fredag för det kommer nog jag ha, men världens bästa klass ♥




E -22.56


Ska gå och borsta tänderna nu sen platta håret och krypa ner i sängen.
Har inte hunnit packa än heller så kanske ska fixa lite innan jag ska sova. Sen ska jag packa idrottskläder, har ragga på idrotten imorgon! Weeii :D

Är iallafall jätte trött så ska skynda mig med allt nu så det inte blir allt för sent.
Imorgon slutar vi runt 3 och ska försöka åka hem direkt,packa det sista och sova lite. Sen ska vi åka runt 6 eller något men jag hör av mig innan jag åker :)
Godnatt på er.

Va faktiskt ut och fota lite snabbt idag också.



M-21.44

hej på er!
ja, emma har ju redan dagen typ.. men när jag kom hem gick jag och mamma upp och gjorde klart en tröja jag börja på i sexan, hehe.
Sen åt vi och sen har jag duschat och tagit det allmänt lugnt! Ska alldeles strax gå ut och prata med mamma lite. Hon sitter där ute i köket helt själv eftersom min kära far är och jobba över och han har inte kommit hem än, suck.
Längtar så sjukt tills imon, då hela underbara klass 8a åker på en "hemlig resa" som föräldarna har fixat (: Kommer nog bli grymt förutom att de inte finns någon riktig toalett och troligtvis ingen el heller, fyyy! Sen på fredag ska vi se vad vi ska göra, de ända vi vet är att vi ska vara ute i skogen... Får se om jag överlever kylan eller inte.
Bilderna från låtprojektet får ni någon annan dag för hittar inte sladden till mobilen. Dålig uppdatering som vanligt imon kväll och på fredag. Nu ska jag gå ut till mamma♥ puss



E -18.04

Kom hem halv 5 och har bara tagit det lugnt.
Vi slutatde 12.20 idag för vi hade ingen hk.. men vi fick kolla på en film i 20min så vi missade bussen till gbo med 10min. Så vi väntade till 13.25 sen åkte vi hem till Mickan och drack oboy.
Gick ner till gboskolan halv 3 och kollade på 9ornas låtprojekt, alla va jätte duktiga :) Får se om det blir något nästa år så vi får ''uppträda''. Mickan tog iallafall massa bilder som hon skulle lägga upp.

Nu sitter jag och kollar runt lite och skypar. Väntar på att pappa ska komma hem också för han har nämligen åkt iväg och köpt pizza, mumma. Tjockt alltså menmen..
Jag skriver senare ikväll runt 9 eller något, ha en trevlig kväll.


E -22.02


Jag och Mickan åkte ju till stan efter skolan och vi va nog där i en timme. Sen tog vi bussen hem och när jag kom hem åt jag,gick ut med hunden i kylan och höll på att frysa ihjäl... nejdå men fyfan vad kallt det är ute nu! Nästan 4-5 minusgrader ute.
Sen la jag mig i soffan och kollade på lite tv och värmde mig under filten.
Runt halv 9 släpade jag mig in i duschen och stog där ett bra tag.. va och är både trött och frusen.

Nu sitter jag och lyssnar på musik och chattar lite. Ska nog göra en till kopp te och värma vetekudden tills jag ska sova, vilket är snart. Är så himla trött...
Skulle kunna sova i flera månader känns det som.

Imorgon är det en ganska lugn dag.
Vi har Engelska,Spanska,Matte,Lunch och Hemkunskap i 2timmar + några raster där i mellan.
Efter skolan åker jag och Mickan direkt till gboskolan och kollar på 9ornas låtprojekt.
Men hör av mig så snabbt jag får tillgång itll dator imorgon.
Godnatt



E -22.37

Sitter här nydsuchad och fräsch. Duschade jätte länge i kokhettvatten, nästan så det brände sönder mig haha.. men det va så jävla skönt för jag frös så mycket.
Nu sitter jag och dricker lite te och ska plugga lite inför provet imorgon, vilket jag inte är så pepp för... usch kommer inte klara det efter att bara läst igenom det någongång nu på kvällen, men har ju inte haft tid innan så får väl skylla mig själv antar jag.

Det va iallafall super mysigt hos Anna. Först kom jag och Mickan runt halv 4, och medans vi väntade på Saga och Panna så bakade vi en kladdkaka. Och när dom kom bjöd Anna oss på pizza så vi tjockade i oss pizza och direkt efter blev det kladdkaka och marsipantårta. Så jääääkla gott men man blev så jäkla mätt haha, måste verkligen ut och bränna bort det där någondag.
Vi kollade på film, myste med Annas supersöta bebis osv.
Åkte hem runt halv 8 och när jag kom hem blev det tv sen duscha då.
Nu ska jag slänga mig i sängen snart och plugga och inte försöka somna även fast jag är sjukt trött.

Men hör av mig imorgon någongång.. följer iallafall med Mickan in till stan en snabbis när hon ska shoppa lite småsaker osv.
Godnatt! ♥

Tre söta bilder från idag.



E&M -14.40

Hej, sitter i datasalen just nu och har engelska,elevensval. Slutar om snart en halvtimme och då tar vi bussen direkt hem till Anna. Vi får se när vi kommer hem, men vi hör väl av oss då.

Den här måndagen har varit ganska seg men ändå rolig. Skönt när Becci har kommit tillbaka igen, för nu är vi alla 4igen.
Imorgon har vi biologiprov eftersom båda va borta när vi hade provet.
Nu ska vi jobba vidare, latero


E -22.58

Nu ska jag stänga av datorn,gå ner och borsta tänderna sen platta håret.
Skriver imorgon när jag kommit hem från Anna.
Godnatt och jag tycker ni borde börja komentera faktiskt.. blir roligare då!

Liten smygtitt på mitt rum.. om någon vill kan jag ta kort imorgon och visa er hur det blev.




E -21.49

Hejsan hoppsan!
Har precis tagit en lång,skön,varm dusch.
Och nu sitter jag och lyssnar på musik och har precis plockat i ordning alla små saker på mitt rum. Gjorde om ganska så mycket faktiskt och jag är rätt nöjd. Så ni får det se ut såhär ett tag framöver.

Det har varit en väldigt mysig söndag idag och har hunnit med mycket. Va upp till stallet ett tag,hjälpte till hemma,städat rummet och myst. Blev räkmacka till kvällsmat, mums!

Imorgon slutar jag 15.15 och då åker jag och Mickan till Anna och hälsar på och fikar. Saga kommer nog också tror jag :) Kommer nog bli riktigt mysigt.
Och imorgon blir det dags för 1resekorten igen, har lånat beccis när hon har varit utomlands. Och nu är hon äntligen hemma ♥ Men har iallafall 2en rese kort.
Nej nu ska jag kolla bloggar, hör nog av mig innan jag kryper ner i sängen.



E -18.13

Sitter här och smuttar lite från min te kopp och har nyss ätit lite kladdkaka. Bakade nämligen en kladdkaka från ett chokladmuffins recept och den vart super god. Den såg bränd ut, men smakade inte bränt alls. Iallafall eftersom det är farsdag så va jag snäll o bakade.
Har nyss kollat på New Moon, den gick på tv så kollade på den för de va ett tag sen jag såg den och ifall jag ska se den nya på bio måste jag ju komma ihåg lite av New Moon.

Nu ska jag dricka upp mitt te, skruva upp musiken,möblera om på mitt rum (vilket inte kommer gå så jätte bra för jag ångrar mig alltid och blir på dåligt humör. Och ändrar tillbaks igen),städa,byta sängkläder om jag orkar osv... men jag skriver senare när jag duschat och är klar med allt.

En riktigt dålig bild på kladdkakan och den va inte så mörk haha!


E -13.29

Hejsan! Förlåt att jag inte hörde av mig mer igår, men va ju inte på topp. Men idag så mår jag mycket bättre och det är så himla skönt.
Vaknade runt 10.30 imorse och åt frukost med hela familjen och myste, gav pappa en present eftersom de är farsdag idag ♥ Grattis pappa, jag älskar dig.

Kom nyss hem från stallet, va upp och fyllde på vatten och myste lite. Nu sitter jag och kollar fb,lyssnar på musik och ska strax gå ut och hjälpa till lite tror jag.
Ska nog upp och till stallet och rida lite om ett tag också. Så jag skriver väl senare ikväll.



E -16.04

Gick upp ur sängen 1 och sen har jag bara legat i soffan.
Va ut en stund och hjälpte till på gården men gick in efter 5-10min. Orkar inte.

Just nu är det en såndär deppdag/depptid. Saknar allt och alla, alla känslor och skit kommer samtidigt.. hatar verkligen sånna här dagar.
Får se om jag mår bättre sen för ska nog snart ta en dusch sen antingen lägga mig i soffan eller fixa på mitt rum och äta godis.
Orkar verkligen sitta vid datorn och se allt skit, mår bara sämre av det.
Nej nu ska jag inte låta dethär spåra ur med mina texter för det är nog inte så kul att läsa.
Hör av mig sen istället ♥




E -01.17

Åkte ju somsagt till fg med Mickan och Johan och det sög verkligen haha... fyfan, va inte på så jäkla bra humör idag iallafall vissa stunder. Men det va för jag va så trött,hade ont i huvet och det kändes som jag hade feber.. bläää rolig fredag?
Åkte hem runt 8,åt mat,kollade på titanic och satte mig här nyss.

Funderade på att ta en dusch nyss men jag orkar nog inte, får göra det imorgon istället.
Nu ska jag snacka klart på skype,äta godis om jag orkar och är sugen,byta om,borsta tänderna och sen krypa ner i sängen. Bloggar om några timmar igen.
Godnatt


E -22.41

Precis pratat klart med 2st sjukt roliga killar på skype. Och nu ska jag dra ner och borsta tänderna sen platta mitt hår om jag orkar. Sen krypa ner i min underbara säng och kanske smsa lite innan jag somnar, om jag inte gör det direkt jag lagt mig.

Imorgon som Mickan skrev blir det nog att vara med hon och Johan. Får se vart,hur länge osvosvosv... men jag skriver väl när jag är hemma, vilket lär väl bli imorgonkväll!
Äntligen är det helg imorgon, helvete va skönt! Ska sova ut i helgen för har varit så trött denhär veckan så jag varit tårögd nästan och det är väl inte så bra.

Men nu ska jag fixa klart allt innan jag kryper ner.
Godnatt...
jo föresten min datastol är typ typ helt trasig haha. För er som ville veta liksom.



M-21.18

Sitter här och myser i mitt varma täcke! Ska snart ta och hoppa in i duschen innan mina ögon skriker efter lite sömn. Klantig som är så råkade jag radera hela min spotify lista när jag skulle ta bort en låt, suck.. Tur jag inte hade hunnit lagt in så många låtar.
Imorgon är det äntligen fredag igen, och då tror jag att jag kanske skulle hitta på något med emma och johan. Men de visar sig.. Måste bara säga det också, fyfan va kallt de har blivit ute o.O krampar ju sönder när man kliver utanför dörren. Inte bra.

in my eyes are you the best.




E -19.16

Kom hem för en timme sen ungefär, har ju varit på konfa från 15.30-17.30. Vi pratade om döden idag.... och gjorde lite fler saker.
Nu ska jag ta en varm skön dusch och dra på mig varma,sköna kläder och mysa ner mig i soffan någon timme innan jag ska prata lite på skype, innan jag ska sova.

Skriver innan jag ska sova istället.
Latero

Åh.. ta mig tillbaka till mitt älskade Grekland.



E -21.50

Har precis kollat på tv, har gjort det ända sen 8 faktiskt haha.. så jäkla skönt.
Och nu ska jag bara fixa mitt hår lite sen krypa ner i sängen! Satan va skönt det ska bli att få sova såhär tidigt, det behöver jag verkligen.
Slutar runt 3 imorgon och har konfa halv 4 och sen slutar klockan 6. Så är väl hemma runt halv 7 eller något imorgonkväll och då blir det mys framför tvn.

Men hör av mig imorgonkväll iallafall.
Godnatt på er.



E -19.29

Sitter och lyssnar på musik & smsar lite... av att se ditt namn på displayen gör så jag får en känsla i magen, en underbar känsla.
Kom hem från stallet för ett tag sen, för va upp och gav hästarna hö. Och jag höll på att frysa ihjäl, fyfan va kallt det är ute nu alltså!
Så tänkte träna lite nu för ska försöka komma igång igen sen ta en lång,varm dusch.

Efter skolan följde jag med Mickan hem och vi låg i sängen och pratade i ungefär en timme tror jag, haha. Sen gjorde vi lite kladdkaka men vi åt nog upp halva smeten innan vi ställde in den i ungnen hahaha... god vart den iallafall :) Åkte hem runt 5 och kollade datorn.

Men nu ska jag täna lite så skriver senare ikväll.
PUSS



M-18.56


ber om ursäkt för att jag inte har bloggat förns nu trots att jag kom hem i lördags! Men nästan varje kväll har jag hållt på att ladda in bilderna från resan på datorn och sen på min facebook. Så alla som har mig som vän där kan gå in och kika på bilderna . Tror inte jag orkar lägga upp 200 bilder här också...
Min resa var i alla fall helt otrolig! Den bästa resan i mitt liv, helt klart! Människorna, att få se alla vilda djur och sova i "tält" är bara en liten del av allt underbart jag har upplevt.

ett litet smakprov ;)



E -23.02

Sitter och snackar i skype just nu, men ska väl gå och borsta tänderna strax.
Slutar nog runt 2imorgon och vet inte riktigt ifall jag ska hem eller hur jag gör.

Har fixat ihop några bilder från dagen som ni kan få se.. från både gruvan och en från när jag och Mickan va på donken o käka.
Nej nu ska jag platta håret,borsta tänderna och krypa ner i sängen. Godnatt!



E&M -16.56

Hejsan. Just nu sitter vi och käkar och pratar lite skit på donken. Ska snart gå iväg till bussen igen, åkte nämligen till bjurs efter vi hade varit i gruvan och tog bussen direkt tillbaka till falun för vi blev sugna på lite donkenmat. Vi bloggar när vi kommer hem istället. BRB


E -23.24

Ska dra ner och borsta tänderna nu sen krypa ner i sängen. Blir nog att smsa lite innan jag somnar, som alltid då. Men känner mig så himmlans dum när jag somnar när jag håller på att skriva ett sms haha.
Imorgon åker klassen in till gruvan och stannar där hela dagen.. tråkigt... hur som helst så åkte jag hem imorgon och tar det lugnt,kanske drar upp till stallet.

Får se när jag skriver imorgon, kanske när jag är hos Mickan i morgonbitti eller när jag kommer hem. Men det visar sig väl.
Godnatt :)



E -18.17

Hejsvejs.
Åkte från skolan efter 2lektioner. Kom till sjukhuset en halv timme innan jag skulle vara där. Och när det va min tur pratade vi bara. Va klar runt 3tiden och då följde jag med pappa till hans jobb en stund och kollade på tv och kollade på fiskarna.
Kom hem för en timme sen och har ätit lite och nu sitter jag och pratar på skype.
Funderar på att fixa något tills imorgon eftersom vi ska till gruvan då.
Men jag skriver lite senare ikväll när jag har mer tid
. BRB



E -23.35


Ska platta håret sen krypa ner i min nybäddade underbara säng. Och jag kan lova er att det va super skönt med ansiktsmask och hårinpackning. Synd att man inte gör det oftare.
Skola imorgon igen och jag ska ju upp 06.20. Men ska fråga om jag får sluta tidigare imorgon för ska nämligen iväg till sjukhuset och har tid 13.45 och det går bara en buss 12.40 om jag ska komma i tid..

Men jag skriver när jag är hemma imorgon. Får se om jag hinner tillbaka till skolan när jag varit på sjukhuset också. Jaja.... Godnatt på er ♥



E -18.25

Hej förlåt att det inte blev något mer bloggande igår men orkade inte när vi kom hem.
Åkte ner till gbo runt 6 och sålde kakorna sen drog jag hem till Mickan och pratade lite, så himla skönt att hon är hemma. Solbränd va hon i facet också.

Tog bussen vid 7 och va i bjurs med Manlika,Erik,Julia,Mattias,Hanna,Johan,Robin,Victor,Bredin,Klara osv. kommer inte ihåg alla haha.
Men vi va vid korset ett tag sen vandrade vi bort till skolan och sen åkte vi moppe bort till Lichen haha jag åkte flakmoppe med Victor och Mattias.
Vi va väl där borta till 11 kanske sen drog alla till olika ställen och vi cyklade eller jag skjutsade Erik och Manlika bort till Tempo och pratade. Sen åkte fler iväg och jag,Manlika och Erik fortsatte bort till korset och då kom Emil,Victor och Robin igen.
Va väl där och pratade lite sen åkte jag och Manlika hem halv 12. Kom en bil till korset med några som bråkade i och hade typ vapen,uppdragen huvtröja fett läskigt det va haha.

Iallafall när jag och Manlika kom hem åt vi lite sen satt vi vid datorn,tog kort och sen la vi oss 4. Somnade halv 5 eller något sen gick vi upp 13.30 idag.
Åt lite mat sen åkte vi till bjurs igen och kom nyss hem därifrån. Kung helg alltså!

Nu ska jag städa ihop allt på mitt rum, ladda in bilder på fb,duscha,göra ansiktsmask & hårinpackning osv. Så jag skriver lite senare.
PUSS

lav ya




E -16.39



1 - 2 - 3 - 4 - 5



E -16.35

Sorry att jag inte bloggat idag men kan berätta varför.

Vaknade runt 11 och såg att jag hade fått sms från Mickan och det stog att hon va i Sverige nu! SÅ ÄNTLIGEN ÄR SKITUNGEN HEMMA. Sitter och pratar med henne på msn nu, så jävla glad!
Sen åt jag och Alice frukost, för hon va här och då va jag lite barnvakt. Vi kollade på tv och sen gick vi till stallet men hon åkte hem då.
Red lite ,fixade i stallet sen gick jag hem och gjorde mat kycklinggratäng och ris, mumma! Sen tog jag dusch och nu sitter jag här.

Tänkte sminka mig snart och platta håret för ska ner till gbo runt 6 och sälja lite kakor till några släktingar eftersom vi samlar till klassen.
Sen hoppar jag på bussen 18.50 och hänger lite haha.. Manlika ska också med ,kanske Mickan om hon orkar. Vilket jag hoppas för saknar henne så förbannat mycket! Tror vi aldrig har varit utan varandra såhär länge alltså haha ♥ Min syster.
Sen ikväll åker jag och Manlika hem till mig och sover. Och Mickan får gärna göra det också om hon vill. Men nu ska jag börja fixa mig så hörs kanske ikväll/natt.



E -03.48

Har precis kollat på filmen Crazy stupid love, betygsätter den imorgon.
Nu ska jag borsta tänderna,byta om och sen sova. Får se när jag vaknar imorgon och hur bloggningen blir, men ska iallafall till bjurs imorgon sen sover nog Manlika hos mig.

Men jag skriver imorgon för är ruskigt trött nu.
Godnatt alla fina läsare ♥




E -23.50



Tjocktröja.

Mysig tröja, som man kan bestämma längden på själv.

Stickad mysig tröja som är ganska kort.

+ ett par svarta jeans.



E -19.48

Har precis kollat på The last song och gråtit sönder typ nej.. men gråtit har jag då gjort. Och ätit lite makaroner och druckit läsk.
Och nu väntar jag på att Idol ska börja och då ska jag fixa lite popcorn,myskväll på högnivå det här alltså haha. Älskar att vara hemma själv!
Får kanske lite besök senare ikväll, en stund eller någon minut bara kanske? Haha vet inte hur det blir eller något men vi får väl se :)
Nu ska jag kolla fb,fixa popcorn sen slänga mig i soffan igen.

Jag skriver när jag kollat klart på idol igen och allt annat.
Hörshej.



E -16.20

Hejsan, kom alldeles nyss hem från några timmar på stan med mamma!
Åkte dit runt 12 och har hunnit tittat lite. Fick med mig en stickad tröja hem,ansiktsmask,hårinpackning så på söndag blir det lite spakväll innan skolan börjar igen.
Vi har också hämtat lite paket på Tempo för vi har nämligen beställt kläder. Och det var 2tröjor + ett par jeans, får se om jag ska använda jeansen eller hur vi gör.

Iallafall så ska jag väl göra något att äta snart sen kolla på tv ett tag, sen går jag upp till hästarna runt 6 och ger dom hö osv. Blir nämligen hemma själv ikväll eller iallafall några timmar.
Ska försöka fixa några bilder på allt jag köpt så ni får upp det lite senare ikväll.
PUSS


E -19.19

Har inte orkat blogga idag, har ändå inte gjort något viktigt att skriva om.
Vaknade 11.00 åt frukost,kolla fb,kollade på tv,gick till stallet sen gjorde jag mat när pappa kom hem runt 5. Sen gick jag upp till stallet igen och gav dom hö.
Kom nyss in och nu sitter jag och poppar musik på högsta volym, så jäkla härligt.
Kvällen blir nog att antingen sitta är och ta det lugnt,kanske prata på skype eller gå ner och lägga mig soffan och ta det lugnt och skönt :)

Skriver senare för nu ska jag kolla bloggar,fb och vara lite social.
Kan inte fatta varför, men jag vet inte hur jag ska göra.
Vill ha dendär känslan igen.
Även om jag mådde skit ibland, så mådde jag så jäkla bra innerstinne.




E -01.44


Satt och pratade i skype nyss men orkar inte vara vaken mer så ska ta och tvätta bort sminket,äta något,borsta tänderna,byta om och sen sova.
Får se när jag vaknar imorgon.. ska försöka blogga då.
Men jag skriver iallafall någongång under dagen! Ha en trevlig natt ni som är vakna.

Föresten pratade lite med Mickan imorse på fbchatten. Och dom hade det jätte bra.
Snacka om att jag saknar henne. Som tur så kommer hon hem på söndag! ♥



E -00.18



Tröja -
Linne -
Jeans -
Allt är från ginatricot.



E -00.14

Hejsan! Kom hem för en timme sen ungefär.
När jag kom hem till Manlika runt halv 1 så gjorde vi typ ingenting, hon fixade sig och sen gick vi ner på stan och kollade lite, åt på thairesturang och jag åt sushi för första gången haha. Och det va väl helt okej. God mat var det iallafall, älskar thaimat.
Sen gick vi hem till Manlika igen efter någon timme och på vägen hem gick vi in på djurmagasinet och kollade på ormar,ödlor,möss,chinchillor och allt annat haha. Och när Manlika knackade på fönstret åt en orm öppnade den munnen jätte mycket och vi skrattade som jag vet inte vad.

När vi kom hem till henne så fixade vi oss lite sen åkte vi till bjurs och träffade Hugo sen åt vi pizza och chillar runt på korset ,väldigt kul haha.
Sen kom det massa personer vi pratade med. Sen tog jag och Manlika bussen till Falun 21.03, följde med Manlika hem sen gick jag till brandstation där mamma väntade.
Haha jag har skrattat typ hela dagen! Har inte skrattat såhär mycket på länge.
Lägger upp dagens outfit strax.



E-10.32

Här sitter en v ä l d i g t trött tjej.
Har precis käkat lite frukost och nu sitter jag och kollar på tv.. är så sjukt trött! Skulle vilja sova hela dagen och hela kvällen,natten osv. Men eftersom jag åker till Manlika om en timme ungefär så går det ju inte.
Så får väl sova imorgon då, för antar att det blir skype ikväll/inatt.

Vet inte riktigt när jag åker hem idag men det visar sig väl.
Men nu ska jag borsta tänderna,leta kläder,sminka mig osv, så jag skriver ikväll när jag är hemma.
Bye.



E -20.13

Hejsan!
Har nyss tagit en dusch och fräschat till mig. Vilket känns skönt efter en mysig ridtur med världens bästa häst! Han är min lilla nallebjörn ♥
Gick upp till stallet när mamma kom hem och borstade Falki medans mamma fixade lite i stallet. Och medans hon gjorde de red jag ut i byn lite. Och det var så härligt! Har inte ridit på jätte länge känns det som. Och lika snäll var han och mysig såklart, red barbacka.

När jag kom hem (runt halv7) åt jag,kollade på tv sen duschade jag ju.. och det tog typ en timme för mig att duscha idag :) Så jäkla skönt.
Och nu sitter jag och lyssnar på lite musik, ny musik. Och väntar på att några stycken ska logga in på skype så ska vi prata igen haha.

Imorgon åker jag till min söta lilla Manlika, kommer bli hur kul som helst. För har inte träffat henne på säkert en månad om inte mer.
Får se vad vi hittar på men det blir väl något haha ;)
Jag hör av mig senare för nu ska jag kolla lite bloggar medans jag väntar.




E -15.16

Sitter och äter soppa nu ♥ mums.
Ska strax gå och sätta mig vid tvn igen och vänta på att mamma ska komma hem för då ska vi gå upp till stallet och fixa lite. Ska rida lite idag också, för vi ska sätta igång prinsen igen.
Kommer nog hem ikväll igen så bloggar runt 9tiden eller tidigare om jag inte gör något annat.

Eftersom ingen har anmält dig till ''tävlingen'', tycker ni det verkar tråkigt? Kom på något annat roligt jag kan göra här för att det ska bli roligare för er att läsa och för mig att skriva.
PUSS


E -04.28

Oh my... vad trött jag är. Setat och pratat med samma personer nu som igår.
Men nu ska jag krypa ner i sängen efter en nattmacka haha.. har precis tvättat bort sminket och borstat tänderna också så helt klar är jag.
Får se hur bloggningen blir imorgon/idag, kan inte lova någon bra uppdatering. Men ni kan ju kolla in tävlingen i inlägget under :)
Godnatt/Morgon