E -21.43






M-20.00

 
 



E -17.16

Några sanningar om mig.
- Jag hatar folk som ljuger.
- Jag är oftast väldigt glad, och älskar att va med dom jag tycker om mest.
- Jag har väldigt många djur som behöver skötas om.
- Jag vill flytta, eller bo mer centralt.
- Jag älskar verkligen min iphone, det är nog det bästa jag fått.
- Jag vill färga håret mörkare, men vågar inte för trivs ändå bra i ljust.. Som är min naturliga hårfärg.
- Jag ska börja träna hårt igen.



M-15.00

 
 
 



M-11.30




E -02.53

Har setat o kollat på film och snackat skype med massa nu. Nu ska jag bara dricka upp min mjölk sen gå och mysa ner mig i sängen! :) Såg föresten att det blir många inlägg imorgon, men kanske lite tråkiga.. Men ni får stå ut för det är iallafall uppdatering! Natti




M-23.49

Nu sätter jag på filmen LOL innan jag sover och taggar inför imorgon, godnatt allesammans! 



M-23.14

Har precis tagit hem en film som jag ska se på lite senare om jag orkar. 
Klev upp halv 9 idag för att ta en dusch och sen fixa mig och åka in till stan och till körskolan. När jag slutade runt 12 knallade jag hem till mormor & morfar där jag åt lunch med dom och min morbror. Sen vankades det bilåkning med morbrors T-Ford, fast det var bara dom gamla tanterna som åkte. Sen åt vi glass i solen innan mamma & pappa kom och hämtade mig. På hem vägen åkte vi förbi verkstaden för att kolla till min moped. Den var klar så då åkte jag hem och hämtade hjälm sen ner igen för att hämta hem röda faran! Så nu är den hemma igen. När jag kom hem tvättade jag av den innan jag läste lite i teoriboken. 
Imorgon åker jag till farfar eftersom att han fyller år, sen åker vi direkt från Ludvika till Rättvik och CCW. Blir ingen sen kväll för mig tyvärr, då jag har teorilektion även på onsdag morgon. Lite synd.. 
Nu ska jag gå ner och borsta gaddarna sen kolla på film innan kroppen skriker efter sömn. Hinner nog inte blogga imorgon så det blir nog på onsdag, men Emma är ju duktig på att uppdatera så de blir bra. Allt hade varit så mycket lättare om jag också hade haft en touch-phooone ;)



E -22.39

Hej!
Mamma väckte mig runt halv 12 imorse och då gick jag ner och bytte till bikini sen låg jag ute och stekte tills 4-5tiden då pappa och min bror kom hem med pizza, så käkade det som frukost (hehe..) sen satt jag ute och myste med hunden ett tag innan jag började städa rummet men hann bara bädda rent i sängen sen stack jag ut på en ridtur en snabbis.
Efter det gick jag ner till ån och tvättade håret sen stack jag till gbo och kom precis därifrån! Riktigt mysigt och skönt att få träffa honom nu.
Aja, nu ska jag väl plocka ihop på rummet sen fortsätta prata om imorgon eftersom de är CCW! :)
Hörs sen!



E -18.18




E -15.06




E -01.30

Trueeeeeeeee




E -23.37

Hej!
Har precis gjort några inlägg till bloggen, men har verkligen ingen fantasi alls... Så KOM MED FÖRSLAG! Annars vet jag faktiskt inte om jag orkar ha en blogg.. Det blir så tråkigt att skriva om sin vardag varje dag, som nästan alltid är lika.

Iallafall så ska jag nog snart gå ner, fixa lite vatten och äta godis framför en film. Sen skypa lite med älskling ♥
Får se när jag ska sova men de visar sig.
Mår faktiskt rätt dåligt också, över en sak... Åh. Plus att jag pluggar så inåthelvete till moppekortet men det går inte bra. För det tog sån lång tid innan jag fick mitt körkortstillstånd så jag la av med pluggandet vilket var riktigt dumt gjort.. Fuckfuckfuckfuck.
Aja, kanske hör av mig innan jag ska sova!



E&M -16.25

Just nu sitter vi på rampen och käkar godis och lyssnar på musik i solen. Vi vaknade runt klockan 1 idag och då gjorde vi mat sen satt vi bara ute tills vi kom på att vi blec sugna på godis så vi drog till Mickan och hämtade pengar sen drog vi till affären! Igår så stack jag till Mickan runt 21.00 och då åt vi kladdkaka och sen va vi ute i åskvädret men det slutade med att vi åkte hem till Emma och kollade på film sen somnade vi.




E -13.32

Hej! Satan vad bra kväll och natt det blev, dock lite drama också menmen. Iallafall så hade jag roligt och va med massa härliga personer! Drog till skolan med några när parken va slut sen kom mamma och hämtade mig, Mickan och Manlika klockan 3. Då åkte vi hem hit och åt sen la vi oss. Sen vaknade vi runt 12 och då åkte dom hem så har vart själv ett tag nu. Sen ska jag iallafall rida och får se vad som händer sen, iallafall så får ni bilder från igår senare, laddar bara upp en nu..




E -19.45




E -17.30

Kom nyss upp från stranden och nu väntar jag på käk som mamma börjat med. Sen ska jag väl duscha och fixa till mig innan jag sticker till Mickan :) Har föresten fått en bränna idag!!! Ingen stor men ändå, weeho. Aja, skriver nog mer senare innan vi går ner till parken! :)




E -11.27

Godmorgon! Sitter ute med ett glas cola nu och har precis klätt på mig. Snart ska jag, Ida och Felix åka och käka på kina, göttans! Skriver när jag kommit hem. Och här har ni dagens;




E -00.22

Kom nyss hem för har varit ute på en lång gallopptur med hästarna! Blev en tävling efter oxbergsvägen och satan va roligt det var och fort gick det. Såklart vann jag och Falki haha!
Nu sitter jag ute på altanen och umgås med några, trevligt! :)
Skriver mer sen.

Det skulle laddats upp för 2½ timme sedan men det fungerade inte.
Iallafall så har jag nyss duschat och det var hur skönt som helst! Ska strax lägga mig, bara dricka upp colan, kolla fb och kanske se på tv, vi får se!
Natti :)



E -15.33

Har nyss käkat en riktigt god kladdkaka med familjen och nu sitter jag ute och dricker cola med massa is. Och väntar på att jag ska dra till stallet för en ridtur på Hervar med Ida och Falki! :) Sen ska jag hem och käka grillat och mysa, hade tänkt dra till parken ikväll men det får bli imorgon istället! Tagga Det här vart ett riktigt onödigt inlägg men ville bara skriva lite för uppdateringen..




E -14.11

Vädret är underbart och jag har lyckats blivit lite brun efter att pressat i 40min ungefär, satan va varmt de blev. Nu står iallafall en kladdkaka i ugnen, mmmm! Vaknade vid 12 idag men de va inte så konstigt för satt i skype till efter 4 imorse... Sen har jag bara solat idag. Peace




E -23.35

Kom hem för ett tag sen, blev en bra kväll! Sprang runt med trevliga personer hela kvällen :) Nu ska jag nog kolla på lite tv eller något innan jag ska sova. Nattinatti




E -16.18

Sitter och väntar på bussen just nu, ska ju somsagt på crusing med Manlika och senare kommer nog Mickan! :) Tar någon av bussarna hem runt 10 så skriver väl när jag är hemma. Iallafall så har jag pluggat, vart ute och gått, pluggat och duschat idag haha.. Väldigt intressant! Jajaaa, hörs senare :) Ser förövrigt jätte glad ut hahaha..




E -11.57

Sitter ute och pluggar just nu. Gick upp halv 11 imorse och sen dess har jag pluggat och svarat på frågor och det gick faktiskt väldigt bra! Föresten skulle de väl va sol idag? Just nu regnar det lite och är molnigt. Iallafall så åker jag in på crusing med Manlika senare :)




E -00.27

Sitter vid min dator nu, som min bror fixat ♥♥♥♥
Iallafall så stack jag till stallet runt 7 och red ett hårt pass i volten på Hervar, sen tog jag och Ida en trav och gallopp tur på Alda och Falki runt sjön! :) Alda är inte mycket riden och men det gick super bra!! 
När jag kom hem duschade jag osv. Har nyss laddat in massa bilder på fb också och ska nog snart gå ner o fixa något att äta sen ska jag sitta och plugga moppe ett bra tag, kanske hela jävla natten.. Vi får se.



E -16.08

Sitter och väntar på mat just nu. Planerar lite när jag ska göra moppeprovet och köra också, så får se hur de blir då. Iallafall så ska jag till stallet sen igen, hae vart där hela dagen idag. Och då blir det ridning. Sen får vi se hur långtid jag blir där ifall jag sticker iväg till gbo eller något. Ajaaa, ha en bra dag!




M-14.03

 
 
 



E -00.11

Kom nyss hem. Har nämligen varit i gbo sen 6 då jag blev upphämtad sen har jag varit vid tansen,åkt bil,varit i bjurs osvosv. Riktigt roligt var det! :)
Nu ska jag väl käka något sen kanske det blir en film framför tvn eller något!
Men jag skriver väl imorgon! Godnatt :)



M-22.49

Idag har jag varit hos mormor & morfar, trevligt var det. 
På vägen hem stannade vi för att handla, men är man med mamma och pappa kan man ju knappt gå 100 meter inne i stan utan att dom ska stanna och prata med någon, suck. Sen åkte vi förbi verkstaden för att kolla till moppen min, men den var inte klar men dom skulle försöka fixa den tills nästa vecka i alla fall.
Imorgon ska jag nog klippa gräset eftersom jag inte gjorde det idag, sen får vi se vad jag hittar på. 
Skulle helt spontant hitta på något med emma när jag kom hem men det var någon annan som kallade. Jaja vi får se till att hitta på något senare. 
Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag ska fortsätta kolla på filmen jag började på igår. Hör av mig imorgon 
 
 



E -12.31

Vaknade för en liten stund sen och nu har jag käkat frukost!
Ska snart klä på mig och gå till hästarna för att kolla ifall dom har något vatten sen ska jag gå lite med hunden innan jag går hem och pluggar moppe.
Blir så jäkla sur på mig själv när jag ser på fb ''moppekortet fixat'' osv. För jag pluggar och pluggar men det fassnar liksom inte i huvudet, eller okej det gör det men inte allt. Men jag ska klara det där jäkla kortet innan skolan börjar, helst innan denhär månaden är slut. ÅH.

Jaja, jag skriver väl lite senare :)

Kom hit nu, stekande sommar!



E -03.09

Kollat på film och myst tills nu, och nu ligger jag nerbäddad i sängen! Godnatt




M-00.12

Vilken vecka, har inte setat vid datorn så mycket alls faktiskt. 
Idag klev jag upp kvart över 11, då städade jag, diskade, duschade, bäddade mamma & pappas säng & trixade lite innan jag väckte mina tjejer + min bror. När jag äntligen hade fått upp sömntutorna så lagade jag lite lunch åt dom innan dom så småningom åkte hem. Då kollade jag lite på tv innan mamma & pappa kom hem från Skottland. Pratade med dom medan vi åt lite brownieglass, muums. Sen kom Sabbe hit, åt middag och prata o myste. Kollade på lite glee innan hon åkte hem. 
Sen har jag bara setat vid datorn resten av kvällen. Ska snart bädda min säng sen ska jag gå ner och borsta gaddarna innan jag slår på en film och hoppas på att jag somnar lite tidigare än jag gjort resten utav veckan. 
-
Imorgon kommer förhoppningsvis min andra syster hit, sen ska jag klippa gräset om det inte regnar och sen ska jag och pappa ner och hämta moooooooooooooppen som varit på lagning! Är så sjukt taggad på att börja med kortet nu, bara en vecka kvar tills jag börjar på körskolan.. 
Får hoppas att jag hinner skriva lite imorgon, godnatt
repris, en av alla dom trevliga kvällar jag får spendera med bästavän!



E -22.14

Ska skynda mig att skriva nu eftersom min dator är cp och lägger av nästan hela tiden..

Kom nyss ut ur duschen, såååå skönt! Nu har jag målat naglarna lite fort och lyssnar på musik.
Iallafall så har jag bara tagit det lugnt idag, ridit lite osv.
Och igår var det den bästa kvällen/natten på länge. Först stack jag och Manlika ut på byn och sen till tansen då det kom massa, sen fick vi skjuts till macken och träffade Panna.
Och när vi skulle till tansen igen fick vi skjuts av moppepojkarna (haha) sjukt kul. Och efter det va vi väl ute på byn... Hämtade Mickan och Saga, åkte bil,byhäng med massa och sen slutade det med att jag och Manlika sov hos Mickan. Somnade väl runt lite efter 5 imorse. Sen väckte Mickan oss kvart i 1.
Då käkade vi sen drog jag hem!
Tack så jätte mycket allihopa för gårdagen, det var verkligen super! :)

Nu ska jag snart gå ner och mysa i soffan framför en film och min B&J ♥♥♥♥
Skriver innan jag ska sova, Kram!




E -17.11

Har inte hunnit blogga tidigare idag! Men nu sitter jag iallafall i gbo och väntar på att Manlika ska komma. Hennes buss går om en halvtimme från stan. Sen ska vi nog bada osv. Får se om jag stannar i gbo inatt, det visar sig. Ha en bra dag, i solen dessutom!! :)




E -02.38

Hej, sitter vid min brors dator nu för min fungerar inte alls... Pappa ska kolla på den imorgon och se ifall han hittar felet, håller tummarna!
Iallafall så spelar jag lite rumble med Mickan just nu och lyssnar på musik. Och ska snart ner och tvätta bort sminket sen får vi se om det blir att sova eller sitta kvar här!

Är inte på så bra humör fördendelen heller.. Blev såhär för några timmar sen.. Åh. Aja.
Skriver imorgon någongång! 

Repris,




E -20.43

Har precis gjort mig i ordning eftet att ha duschat lite. Och nu ska jag sticka till gbo, vet inte riktigt vad som händer med det visar sig väl. Och jag vet att bloggningen är tråkig just nu men det finns knappt något att blogga om så kom med förslag! Jaja skrivet när jag kommit hem igen, kram! :)


E -14.24

Gick upp för två timmar sen ungefär och sen dess har jag bara legat här i soffan och kollat på tv. Har så jäkla tråkigt alltså, ingen bloggfantasi har jag heller... Suck. Iallafall så får vi se vad som händer idag, kanske bli ridning och sen kanske jag sticker jag kanske till gbo.. Nu ska jag plugga lite moppe och slappa i soffan! Höörs




E -00.24

Sitter här själv nu, efter en riktigt bra kväll!
Började med att Markus,Pelle och Felix kom hit och chillade med mig i några timmar sen runt 10 åkte Markus och Felix och då kollade vi på film i husvagnen.
Och för 45min sen kom Markus och hämtade P, sen åkte dom hem.

Nu ska jag nog äta något för kom på att jag inte har ätit något sen frukost, dock va det klockan 3 men ändå. Magen kurrar som tusan.
Skriver mer när jag vaknat, pusshej!



E -16.27

Ligger i soffan och dricker mjölk och ser på film just nu. Mickan drog hem för några timmar sedan. Snart ska jag till stallet och rida sen ska jag hem och duscha och vänta på att min fina ska komma hit. Så jag kommer nog inte uppdatera något mer idag. Men jag ska försöka slänga in ett inlägg när jag ska sova!




E -22.53

Vi åkte och såg på ice age 4 i 3D och satan va rolig den var haha! Efter filmen gick vi till Mickans syster och åt våfflor och chillade lite sen tog vi 21.47 bussen till Mickan och nu är vi ute på byn och har de bra, om ungefär en timme åker vi hem till Emma och sen sover vi hos hon inatt.. :) Hörs sen!




E&M -14.09

Sitter i köket och spelar rumble med varandra just nu och ska snart äta lunch, åt nyss frukost....uuuh. Hämtade Mickan runt kvart över tolv inatt och då åkte vi hem hit och tjocka oss och såg på tv till halv fyra ungefär. Sen la vi oss i sängen och pratade, somnade väl runt kvart över fyra eller halv fem. Vaknade halv ett idag och sen har vi inte gjort så mycket. Vi funderar iallafall på att åka på bio ikväll för det är så tråkigt väder ute. Men vi skriver väl mer senare. Kraaaaam




M-21.30

Hej!
Har varit hos mormor och morfar hela dagen idag. Vi har ätit, fikat, pratat & spelat spel, myys. På vägen hem åkte vi förbi för att handla.
Ligger just nu och kollar på jersey shore och kollar facebook. Ska snart ta en dusch innan jag förmodligen följer med emma hem sen när hon kommer förbi. Så får se om jag bloggar där ifrån senare ikväll. Annars får ni ha en bra kväll.


E -20.15

Har precis duschat och fräschat till mig, riktigt skönt! :)
Nu ska jag dricka upp min mjölk sen sticker jag iväg till gbo.. Får se vad som händer men det blir nog roligt skulle jag tro! Som alltid.
Jag skriver när jag är hemma igen iallafall.

Idag har det förövrigt varit en väldigt lugn och skön dag och det blev sol på eftermiddagen som jag skrev, vilket det är fortfarande! Den riktiga sommaren kanske är påväg nu?
Men jag uppdaterar faktiskt mer på instagram, eller ganska mycket iallafall så följ mig där också!
'' emmaadaanielsson '' :)



E -15.57

Sitter ute i solen just nu, det blev några rejäla skurar för någon timme sen och nu är solen äntligen här! Och värmen som fasen!!! Ska väl snart käka mat sen får vi se vad som händer, kanske ska ut på en ridtur senare. Men jag skriver mer sen när jag har något intressant att skriva om för ville bara skriva om solen för jag blev så glad! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2103933/images/2012/pic_50056f8fe087c330a9000341.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2103933/images/2012/pic_50056f8fe087c330a9000341.jpg" class="image">




E -12.24

Godmorgon :) Har precis gjort toast och te till frukost och har satt mig ute på verandan. Det blir nog åska och spöregn snart så jag passar på att sitta ute och plugga lite moppe nu, det känns bra! Jaja, hör av mig lite senare.




E -00.10

Kom nyss hem, va nämligen ut på en tidtur med Ida runt sjön. Gick skit bra :) Det har verkligen varit en jätte bra dag och kväll dag, gjort lite roliga saker osv. Nu ska jag nog sova snart, kanske äta innan för kom på att jag inte har ätit sen jag va hos mickan idag.. Alltså frukost. Jaja skriver mer när jag vaknat! Natti




M- Emma Marie Elisabet Danielsson

Jag är så innerligt ledsen, jag vet inte vad som tog åt mig men jag ångrar det djupt. Jag har aldrig velat dig något ont. Jag vill bara ditt bästa.
Du är den personen som betyder mest för mig. Utan dig vore jag inte den jag är idag, du har hjälpt mig igenom så mycket. Saker jag aldrig hade klarat utan dig.
Jag skulle göra vad som helst för dig, du är den först jag vänder mig till om det är något. När jag är med dig kan jag alltid vara mig själv, när vi är hos dig känner jag mig alltid som hemma. Både du och din familj är helt underbara!
Jag älskar dig över hela mitt hjärta och hoppas att inget ska skilja oss åt, varken små tjafs, killar, missfötstånd eller något annat! <3



E -21.19




E -19.04





E -16.52

Åh fysatan vilken bra kväll det vart igår!
Började med att jag träffade Manlika i gbo, gick till macken och köpte massa gott sen stack vi till tansen och sen kom Mickan dit.
Vi badade,pratade osvosv. Sen kom älskling,Felix och Tony. Och eldade lite sen klockan 12 åkte vi med dom på mopparna till Felix och var ute på byn ett tag efter det.
Kom väl hem runt 2tiden till Mickan och då bakade vi, hände lite små grejer också men de löste vi.
Sen la vi oss halv 4 eller 4.. Vaknade klockan 13.50 idag och då käkade vi pizzabullar,kladdkaka och drack upp 1.5 L mjölk hahaha.. Snacka om kossor.

Nu har jag nyss kommit hem och ska dra på mig nå andra kläder sen sticka till min moster där hon,min mormor, jag och kanske mamma kommer va ett tag. Sen sticker vi till stallet :)
Skriver lite mer senare, typ ikväll! Men ska fixa något tidinställt åt er också! Kram



E -00.01


Älskade vän, du ska veta hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag älskar dig!
Utan dig skulle jag faktiskt inte stå kvar här på jorden, så mycket som du funnits där för mig. Och du ska veta att jag alltid finns där för dig om du behöver något, alltid!
Du är det bästa jag har vännen, och det menar jag verkligen.
Även om jag kanske är konstig,dum osv. ibland så ska du alltid veta att jag aldrig skulle kunna lämna dig. Och jag hoppas att du vet att jag aldrig menar att göra dig illa.
Min fina Michaela, jag älskar dig världens bästa vän ♥ You're strong girl, don't remember that.



E -22.17




E -20.04


Ge mig riktig sommar nu.. Med sol,värme och inte såhär mycket regn som det vart! Snälla?



E -16.53

Ska nog gå ner och kolla på tv eller gå ut nu, sen vänta på att vi ska äta och efter det ta en dusch.
Ska ner till gbo senare och träffa Manlika och Mickan och kanske nå fler. Blir nog bra!

Har föresten inte sovit något sen imorse så kommer nog bli trött ganska fort ikväll.. Sov ju 4timmar och gick upp 06.00 så haha.
Men jag ska nog klara det bra, har ju bästa vännerna att va med så! :)
Ha en toppen kväll. Gör föresten några tidinställda inlägg så det inte blir helt dött.



M-14.10

Hade ganska fullt upp igår därav dålig bloggning. 
Igår klev upp vid 11, åt frukost innan jag följde med mamma och pappa till stan, gick där ett tag sen åkte vi till Ö&B och sendan vidare till syster. Där blev det jordgubbar med grädde och iste, mums. Efter någon timme där åkte vi till Willys där vi handlade och sen åkte vi mot Enviken och sen vidare rätt ut i skogen i princip. Vi skulle kolla på någon stuga som var till salu. 
När vi kom hem gjorde vi hemgjorda hambugare & efter det myste jag med mamma innan jag gick och la mig. 
Även idag klev jag upp 11 efter en inte så skön natt. 
Får se vad jag hittar på idag, ska försöka ta mig här ifrån då min brors tjej kommer hit.. Ibland tål jag henne bara inte. 
Nu ska jag kolla bloggar och sen ta en dusch, hör av mig senare om jag hinner
 



E -10.46

Kom precis hem från swedens ridklubb där det var ponny visning och det gick jätte bra för Vicky! Iallafall så är jag hur trött som helst för somnade runt halv 3 och gick upp klockan 6.. Haha. Nu ska jag väl byta om sen ska jag antingen sova någon timme eller kolla på tv. Skriver senare när jag orkar!




E -01.49

Kom nyss hem från gbo, mysig och rolig kväll blev det! Nu måste jag sova eftersom jag måste upp 06.00 och sen åka på häst visning :) Skriver mer imorgon när jag kommit hem... Nattinatti




E -17.11

Kom nyss hem från att ha tvättat Vicky, ska snart fika lite tror jag sen gå till stallet och borsta hästarna och efter det ska jag nog till gbo. Sov till 13.30 idag och det va jätte skönt verkligen! Sen käka jag och gick ut med hunden i solen. Efter det drog jag och mamma och köpte glass på korset, mjukglass... Mmm! Men Jag skriver senare, kram!




E -14.21




E -03.36

Nu har jag pratat klart i skype med älskling. Så ska byta om och lägga mig nu.
Är riktigt trött så hoppas på sovmorgon!
Imorgon (idag) ska jag och min moster fixa våran häst lite för hon ska ''visas'' eller va det var på söndag, sen kanske jag sticker till gbo på kvällen. Hoppas det iallafall!
Jaja, natti

Föresten ser ni att jag har gjort en ny header? Slängde ihop den lite fort bara



M-22.43

Huvudvärken slår till igen, och förstör kvällen.
Väldigt mysig kväll igår med brudarna. Vi sov väl till halv 1 idag och låg kvar och snackade till kvart i 2. Då åkte Emma hem & jag och Manlika åt lite lunch innan jag följde med henne till bussen. När jag kom hem fick jag en glass sen myste jag ner mig framför tvn, åt middag och har tillbringat större delen av kvällen framför datan..
Blev världens åska precis ovanför vårat hus och i andra sekunden såg det ut som att de skulle bli översvämmning på gatan så mycket som de regnade.
Var precis ner och pratade lite med mamma och nu ska jag bädda rent i sängen och dunka musik, hör av mig imorgon



E -22.15

Hej!
Blev att stanna hemma ikväll, ätit grillat, bakade nyss osv.
Men fysjutton vad tråkigt det är!!!! Jag och Mickan sitter och skriver i fb chatten nu och vi har kommit på att det här sugen, vi suger... ALLT suger just nu.

Iallafall så ska jag gå ner och ta lite cola nu sen slänga mig i soffan och se på skräckfilm eftersom det är fredag den 13e idag.
Skriver senare, kram!



E -17.53

Sitter här och lyssnar på musik och tar det lite lugnt... Ska väl säkert äta om ett tag eller något, får se.
Sen ska jag ta en dusch, och kanske ta mig ner till gbo annars blir det film och sova hela kvällen.. Har så sjukt tråkigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ååh!
Föresten så lyser solen ute nu och det är blå himmel så skulle vart nice att ut och hitta på något istället för att sitta hemma hela kvällen..

Här har ni iallafall bilder från igår kväll/natt, då jag hade det super med mina tjejer! ♥



E -14.24

Kom nyss hem från Mickan, och nu väntar jag på mat och medans leker jag med mina kusiner! Igår va det en riktigt bra kväll med brudarna! Det började med att vi va på Mickans rum och lyssnade på musik sen gick vi till tansen och grillade korv och badade. Klockan 12 gick vi hem och fixade te sen spelade vi kort. La oss nog runt halv 2 eller något. Och jag låg mellan Mickan och Manlika haha :) Aja, skriver mer sen !




E -16.02




E -15.59

Sitter på Max nu och chillar med Manlika ,sen får vi se vad vi hittar på. Kanske drar till tansen och badar eller något . Men ville bara uppdatera lite, ha en bra dag ! :)




M-13.45

Hej! 
Ska alldeles snart klä på mig och fixa i ordning mig för att åka in till stan och träffa mina tjejer. Kommer nog bli toppen, ska försöka dra med dom på en runda på stan också.
Har precis ätit lite lunch och kollat runt på bloggar. Men som sagt nu ska jag göra mig i ordning, hör av mig när jag är hemma igen.
inspo



E -13.09




E -09.39

Hej, sitter och spelar kort med Emelie , Ida och Manlika just nu. Klockan 10 har vi rast och efter det ska vi nog göra ett prov vi gjorde första dagen för att se hur vi har förbättras! Har gjort några tidsinställda så ni får något att läsa.. Kram :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2103933/images/2012/pic_4ffe7f619606ee6fb2000052.jpg" class="image">




M-23.40

Har inte hunnit bloggat förns nu, i måndags laggade datorn så att jag inte kunde skriva och igår hade jag fullt upp hela dagen.
Gick upp runt halv 8 igår, sen åkte jag med mamma in till mormor & morfar, myste innan vi drog iväg så att  mormor fick handlade mat medan morfar skjussade ner mig på stan så att jag kunde hämta mina linser. Sen åkte vi hem och åt lite smarrig lunch och spelade lite spel. Runt 2 tiden kom mamma, då hade hon med sig glass som vi kalasade lite på innan vi åkte hem för att hämta pappa innan vi åkte till farfar en sväng. Stannade till halv 10 då jag ville se Allsång på Skansen medan vi åt pizza, riktigt bra dag.
Idag har jag bakat pizzabullar hela dagen och gjorde även lite chokladbollar tills pappa kom hem, fikade, duschade och på kvällskvisten hann vi med lite wii-spel hela familjen, mys.
Som sagt så får vi se om jag tar mig in till stan imorgon och träffar mina tjejer. Men först lite Happy Feet innan läggdags, hör av mig imorgon! 



E -22.51

Sitter här och käkar lite glass, åt nyss toast också.. Tjockt. Men gott är de iallafall ;-)
Kom hem för ungefär 30min sen kanske, eller mer? Haha kommer inte ihåg men har iallafall varit i gbo och myst. Toppen kväll ♥
Nu ska jag ta en dusch sen försöka komma i säng så tidigt som möjligt så jag orkar vara vaken för att plugga lite teori eftersom jag somnade igår...

Imorgon ska jag hitta på något med Manlika och kanske Mickan, blir nog super! :) Och vi ska nog sticka till MAX eller donken och käka sen åker vi och badar, eller va de va :)
Men jag uppdaterar under dagen imorgon, nattinatti!



E -19.34





E -16.51

Imorse började det med att jag försov mig till 07.56 och bussen skulle gå om 4min ungefär så jag åkte med pappa till stan halv 9 typ.
Idag har det faktiskt varit roligt och rätt enkla saker. Vi bakade scones sista timmen också, gott!
Sen åkte jag till gbo och mamma och pappa kom och hämtade mig. Nu har jag dragit på mig mjukisbyxor, älskar de när man gått runt i jeans en hel dag.

Nu ska jag kika några bloggar och sen sticker jag till gbo! Hörs ikväll :)



E -23.39

Sitter i skype och pratar nu, men ska strax gå ner och borsta tänderna sen lägga mig i sängen och kolla lite i teoriboken innan jag somnar!
Men jag skriver väl mer imorgonbitti eller under dagen, godnatt :)




E -22.32

Kom nyss ut från en stek het dusch, så jäkla skönt! Innan det käkade jag lite och pratade med mamma och pappa lite grann.
Var till stallet, red i volten på Hervar och det gick skit bra! Borstade Falki och Vicky sen tog vi upp Alda till volten för att träna henne lite också och det gick bra.
Men satan va blöt man blev eftersom det regnade hela tiden vi var ute...

Nu ska jag plugga lite moppe, gjorde de på datorn förut också. Men ska nog göra det en gång till sen läsa i teoriboken innan jag somnar!
Talk to you later :)

Översvämmning här nere vid ån.... Gud va mycket vatten!!



E -19.15


Tröja -Lager 157
Linne -GT
Leggins -HM



E -16.49

Hej, idag va skolan faktiskt rolig haha! Iallafall mot va den va igår. Har skrattat så jag har fått ont i magen, flera gånger haha :) Men det skadade ju inte direkt!
Efter skolan stack jag ner på stan och köpte en makeup svamp och en mascara (den skulle kostat 199kr men det var rea så fick den för 70kr, snacka om fynd!) får se hur bra den är sen.
Och efter det tog jag till gbo, träffade älskling en stund sen åkte jag hem och nu väntar jag på mat! Sen får vi se vilken tid det blir ridning :)

Bilderna suger verkligen, men tog dom lite snabbt bara. Föresten är det en katt som legat där jag tog korten så det är därför det är hår på bilderna.....



E -23.56

Har precis tränat lite moppe på datorn, gick väl skapligt bra!
Nu ska jag ner och borsta tänderna sen krypa ner i sängen eftersom det är sommarskola imorgon.
Men jag hör av mig någongång under dagen imorgon, kanske när jag väntar på bussen imorgonbitti eller något sånt, vi får se! :)
Natti




E -21.37

Kom hem för ett tag sen. Blev att se på film,prata,mysa och vara ute en stund!
Nu ska jag gå och ta en dusch sen ta det lugnt ett tag och tagga sommarskolan imorgon, och hoppas på att det blir roligare imorgon!
Men jag skriver iallafall innan jag ska sova så kika in senare igen :)

Dagens Outfit,Statsbibloteket med Manlika,Översvämmning i gbo



E -16.25

Hej!
Kom hem för en stund sen och har precis tryckt i mig pizza som var kvar från igår, eftersom jag inte orkade äta upp hela igår...

Idag fick vi nya handledare på sommarskolan också... Och det var skit tråkigt idag, förutom vissa stunder men ah, värdret sög ju också! Regnat hela jäkla dagen..
Nu ska jag chilla en stund sen sticker jag till gbo tror jag! Skriver mer ikväll :)



E -07.48

Godmorgon! Sitter och väntar på bussen just nu, i regnet! Fysjutton vad det regnar.... Iallafall så kommer bussen snart och sen kommer jag nog hem runt halv 5 idag. Det är en tant som står och sjunger här också, haha söt. Jaja, skriver mer senare!




E -00.38

Hej, har fixat blogg.se appen nu så den ska nog fungera och då blir de nog mer bloggning!
Föresten så har jag numera ett förhållande! ♥ Åh, va glad jag är.

Iallafall så ska jag krypa ner i sängen nu för klockan står på 06.20 eftersom jag ska iväg på sommar skolan imorgon, sen får vi se ifall jag bokar moppeprovet till veckan eller hur det blir!
Men jag hör av mig imorgon, nattinatti 

Saknar solen och värmen!!!



E -23.13

Dålig bloggning, som vanligt...

Men vi var ju somsagt på cykelakuten och jobbade igår, kommer inte ihåg när vi kom hem men runt 9 kanske. Då gjorde vi lite spa, badade i ån osv.
Sen la vi oss i husvagnen men jag fick lov att ta en liten tur till gbo runt 2 på natten för de hände en grej. Sen när jag kom hem såg vi på film igen, sen somnade vi kanske runt 4 imorse!
Idag har vi inte gjort så mycket.. Mest sett på film och tjockat.

Mickan åkte hem runt 7 men jag och mamma såg klart filmen, dear john! Så sjukt bra film. Älskar den!
Iallafall här har ni bilder från igår:



E -01.09

Kom alldeles nyss hem från gbo! Riktigt mysig kväll! Har sett på film, vart vid tansen och gått runt på byn i värmen, för det ärverkligen varmt och skönt ute.
Sitter faktiskt ute på altanen just nu och dricker iste.
Men ska strax tvätta bort sminket sen gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon för ska iväg och jobba på cykelakuten med mickan då och vi åker runt halv 3 sen får vi se när vi kommer hem.
Hörss då,



E-18.01

Följ mig på instagram: emmaadaanielsson



M-17.05

Har precis fikat lite med mamma, pappa och några kompisar till dom. 
varit en riktigt seg dag idag, hoppas på att det händer något roligt ikväll! Har ingen lust att sitta hemma när jag kan vara ute med polarna..
Dunkar på med lite skön musik och njuter en stund, hör av mig när jag har något roligare att berätta
Bästavän♥



E -15.37


Du gör mig så lycklig! Utan dig så vet jag inte vad jag skulle gjort, jagvet du är en häst... Men du förstår mig och finns alltid där, även fast du inte säger något så piggar du alltid upp mig med dina små knuffar och pussar när jag är ledsen!
Jag älskar dig så mycket! Världens vackraste♥



E -11.41

Godmorgon!
Sitter ute med Felix och pappa just nu, och ska snart till stan med Ida, Felix och mamma.
Får se när jag kommer hem men jag ska försöka höra av mig då!



E -01.13

Hej, har inte hunnit med att sitta vid datorn idag faktiskt!
Vaknade runt 12 och då åt jag frukost,bytte om och stack till stan med mamma. Fick med mig lite hem! Sen stack vi hem och gjorde pastasallad och solade.
Och runt 8 så gick vi till stallet och tog en långtur med Ida och hästarna! Riktigt roligt.
Det var planerat att jag skulle till gbo senare men hade mycket roligare och va ute tills halv 11 ungefär. 
Vi badade med hästarna också, mys!

Nu ska jag kolla bloggar,smsa,borsta tänderna och sen försöka komma i säng!
Godnatt



M-22.37

Hej på er! 
Jävlans vad livet känns bra just nu även fast jag i vissa stunder bara vill försvinna.
Har njutit den senaste tiden eftersom att jag har fått gjort saker om får mig att må bra, spenderat massa tid med min fina vän, 3 nätter rättare sagt, shoppat, sena kvällar nere vid tansen med massa bra människor och nu äääntligen ville solen ge mig lite värme! Helt underbart
Idag sov jag till halv 1, gjorde lite lunch och satte mig ute på altanen med lite bra musik. Sen följde jag med mamma till bjurs en sväng, var på banken som kanske inte var de roligaste jag gjort den här veckan. När jag kom hem la jag mig och sola innan jag gräddade våfflor. Sen kom min syster och hämtade upp mig och vi tog en lite tur till Lager, fick bara med mig en Body Lotion. Köpte därimot två hårfärger, två ansiktsmasker och en t-shirt när vi var på Kupolen! 
Nu ska jag kolla lite bloggar och sen slår jag nog på nån bra film, hör av mig imorgon om jag har tiiid 
Dagens outfit med den nyinköpta t-shirten



E -14.08

Bilderna suger, tagna med min iphone så dom gör inte rättvisa...
Senaste köpen..





E -18.44

Har duschat, städat rummet och bäddat rent. Så det känns skönt och behövligt!
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och har laddat in bilder från dom senaste dagarna så ni ska få se nu. Och sitter också och funderar på ifall man ska dra typ till gbo eller något. För orkar inte sitta hemma även fast jag är helt slut haha.

Men jag skriver väl senare ikväll, ha en toppen kväll! :)





E&M -15.07

Hejsan!
Just nu sitter vi hos tandläkaren för Mickan ska fixa en sak. Och när det är klart ska vi väl kanske hem till henne.
Sola lite kanske , vi får se.
 
igår va det en riktig spakväll! Slingade håret, gjorde ansiktsmask , smörjde in oss i BUS osv. Allt tog 4 timmar ungefär.
Sen åt vi och drog till gbo en stund sen hem och se på film i husvagnen!
 
Vi hör av oss när vi kan för det händer så mycket nu och vi lever bara livet så har inte så mycket tid åt bloggen ! Kram 



E&M -15.39

Hej, vi sitter i köket nu och Emma har precis duschat. Vi hade tänkt ut och rida men
Det regnar så mycket.
Vi ska nog till gbo sen och vi får se om Mickan sover här igen , vi får se men hoppas det.
Skriver mer sen :)