E -21.55

Nu har jag precis plattat håret och ska gå och fixa lite te tänkte jag.
Sen krypa ner i sängen för är ruskigt trött. Men det är väl inte så ovanligt?
Imorgon går vi till 16.00 tror jag och sen vet jag inte vad som händer riktigt, men det visar sig väl! Så blir nog dålig bloggning då igen.
Godnatt ♥

Våra låtar spelas om och om.



E -20.56



Tröja -HM
Linne -Gina
Thigts -



E -20.50

Hejsan!
Har nyss tagit en snabbdusch och ätit lite.
Och just nu så sitter jag och laddar in outfit bilder eftersom det va ett tag sen nu. Så dom kommer väl in efter dethär inlägget.

Idag efter skolan så satt jag mig och vänta på taxin, men det slutade med att jag fick en sten i benet av Oscar (han skulle kasta på David men den kom på mig) så kunde inte resa mig upp. Och då tog dom bussen till korset, eller jag och David stanna vid skolan ett tag och sen kom Markus & Julia en stund. Sen ''haltade'' jag och David iväg till korset och påvägen dit så kom Jeanette. Så vi tre drog dit och träffade Oscar och Felix sen kom Julia & Markus igen för Julia hade klippt sig.
Sen satt vi väl där några timmar. Och alla drog hem runt -5-6tiden så jag,Felix & David tog bussen hem 18.15 och då åkte jag direkt till Mickan och lämnade bröd sen hemkunskapen idag sen kom pappa och hämtade mig och när jag kom hem åt jag.

Men nu ska jag kolla bloggar,lägga upp outfit och sen sova tror jag. Va så sjukt skönt att lägga sig i tid igår! Men va ändå jätte trött idag.


E -21.18


Tjenare!
Sitter här och funderar lite... vet inte ifall jag ska platta,våga eller inte göra någonting med mitt hår. Känns som jag vill våga lite men orkar inte haha.

 Och det blev en springtur idag och styra både före & efter! Och sprang hela vägen utan att få håll eller något, även fast det gjorde ont i benen.
Och när jag kom hem tog jag en skön dusch och rakade benen osv.
Ska nog gå och borsta tänderna snart och dricka lite te (dricker alltid te på kvällen, för då somnar jag lättare!) och sen krypa ner i sängen.
Fan va skönt det skulle vara att gå och lägga sig nu för är super trött!
Men först ska jag kolla lite bloggar. Godnatt



E -18.11


Skolan idag var väl helt okej.. men för det mesta tråkig haha.
Efter skolan åkte jag med Mickan hem och vi satt och prata lite, åt nektariner och sen gick vi ner till fg och kollade läget lite ;) Spelade kort och Mickan ''stretchade (stavning)'' mig eller vad man ska säga för jag har sån jääääädra träningsvärk! Gör ont i magen när jag skrattar och det gör jätte ont i benen när jag går eller ska sätta/resa mig haha.. snacka om otränad tjej här?
Iallafall.. så åkte jag hem runt 5 och har inte gjort så mycket sen dess.

Och just nu håller jag på att måla naglarna för jag tog av mina gelénaglar idag.. så nu blir det lite fransk manikyr och sen blir det nog duschen!
Kanske ska ut och springa lite ? Vi får se hur jag gör :)



E -22.06


Hejsan! Just nu sitter jag och webbar fortfarande och dricker lite te & äter macka.
Men ska gå och borsta tänderna nu sen lägga mig i sängen och smsa en stund! Så får se om någon är vaken och social eller om jag kan hålla mig vaken haha ;)

Får se hur det blir imorgon också, vart jag tar vägen någonstans.
Så bloggningen kommer åt sidan somvanligt under skolveckorna.. men så är det.
Nu ska jag dra, höreees'



M-21.55


Nu pallar jag fan inge mer! Hör av mig imorgon, hugs ♥

sjukttrött mickan.. ω



M-21.00

Veronica - All that's left


Detta är min brors tjej, hon är grymt duktig & detta är en av hennes egna låtar skrivna tillsammans med min bror.



M-20.33

Tjenare'
skolan var väl sådär lagomt kul om man säger så.. Emma földje med mig hem som hon också skrev, när hon hade åkt hem satte jag mig vid datorn med 6 naglar färdigmålade (gjorde frank manikyr). Sen åt jag och efter de fick Veronica måla resten eftersom de var på högerhanden så.. Sen har jag typ klantat till de tusen gånger så har setat och pillat med de flera gånger, hehe. Sen gick jag tillbaka till datan och har setat här sen dess. Nu ska jag gå och ta lite trocadero och fortsätta tänka.. Ha de bra hörs innan jag stänger av datan, hugs ♥
Kan slänga in en video när Veronica sjunger en av sina egna låtar sen ;)

såhär blev det! Ni får ursäkta minen..



E -19.32

Hejsan!
Har nyss duschat och nu sitter jag och pratar & webbar lite med en person. Trevligt!

Och idag efter skolan åkte jag och Mickan hem till henne och åt nudelsoppa, sen målade hon naglarna och så länge satt jag och kollade fb,bloggar osv.
Och sen åkte jag hem och när jag kom hem fixade jag lite och sen tog jag ju en dusch som jag sa.. och nu ska jag väl fortsätta vara social tänkte jag!
Så jag skriver lite senare, typ innan jag ska lägga mig om inte tidigare då.
Ska försöka komma i säng innan 22.30 idag också!



E -23.41

Nu är det sängen som gäller.
Jag är så jäkla trött och ska ju upp om några timmar sen vara i skolan tills 15.15 . Är inte heller direkt pepp inför skolan imorgon. Kommer vara sjukt trött.
Får se när jag skriver imorgon också.. för vet inte vart jag taqr vägen efter skolan!
GODNATT



M-22.00

Hej igen!
Nu har jag precis kommit ut ur duschen, fyfan va skönt det var att fräscha upp sig lite! Som sagt så städade jag mitt rum innan jag duschade så nu är det ända som är kvar att bädda rent i min säng, gud vad skönt jag ska sova inatt! Ja, imorgon är det skola igen. Känner mig inte speciellt taggad om man säger så..
I alla fall, tänkte ta och berätta om min helg.
I fredas gick jag 2 timmar tidigare från skolan för att åka ner till Vimmerby. Jag tillsammmans med min pappa, syster & bror satt i en bil i cirka 5 ½ h .. Hahahha mkt roligt hade vi (y) Kom väl ner till Vimmerby och campingen klockan halv 9 tror jag, träffade mamma som gav oss nyckeln till stugan. Sen letade vi på den och packade in alla väskor och det. Mamma var på middag med jobbet medans vi fixade och trixade, de är bara en sak vi inte fattade. Vi var fem personer som skulle sova i en 4 bädds stuga och det fanns igen extra säng. Så jag och Sabbe gick till receptionen och skulle försöka fixa det men kom 5 min försent då dom stängt. Så jag fick lov att sova på fyra täcken på golvet, inte de skönaste kan jag lova men det gick. På kvällen spelade vi kort och hade de mysigt!
Dagen efter så gick vi och duscha & gjorde oss iordning sen gick vi och åt frukost. Tog bilen in till själva vimmerby, vi var på Astrid Lindgrens camping, och fixade nya skor till Krille sen tillbaka till Astrid Lindgrens Värld där vi spenderade resten utav dagen innan vi tog bilen hem. Vi kom hem runt 9 igår så var ganska trött för gick upp 8 så vart att sitta vid datan lite sen gick jag och la mig. Idag sov jag till tolv sen vid två åkte jag till min morbror som har fyllt år för att fira han. Så har väl vart där nästan hela dagen.
Men nu ska jag bädda min säng sen krypa ner där och lyssna på radion och sms, hör av mig imon godnatt ♥




E -21.47


Har precis kommit ut ur duschen! Vilket var as skönt, ren och fräsch igen. Men har inte vågat mig på att borsta ut håret än..eftersom det va tätt tupperat i hårbotten och massa hårspray!


Kan också säga att det var hur kul som helst igår!
Åkte ju somsagt till frisören runt 10 sen klockan 1 fotograferades vi  ute vid någon herrgård och det tog ungefär en timme. Sen hem och fixa lite saker. Och sen åkte vi till kyrkan och där inne lyssnade vi på prästen osv.osv. och även två solosånger. Och jääääklar vilka röster dom hade ,sjukt bra!
Och när det var klart därinne så fotograferades vi av alla utanför.

Sen åkte vi hem en stund sen vidare på själva ''festen'' och det va också jätte kul med god mat. Tre rätters var det och allt va jätte gott!
Kom dit ett band också som spelade massa låtar till klockan 02.00. Och dom va jätte duktiga.
Sen kom vi i säng runt 04.00 imorse :)

Och idag har vi städat i Bygdegården, där festen var! Och städade typ hela dagen.
Sen åkte vi hem till min faster och fikade lite och sen åkte vi hem runt 5-tiden. Sov typ mer än halva vägen för va så trött. Och när vi kom hem så städade jag ur husvagen,tvättade och eldade!
Sen började jag ladda in bilderna och städade rummet. Men nu är det bara att byta sängkläder och dammsuga, så ska ta och göra det nu.
Skriver lite senare :)
Från igår:



M-20.23


Hej på er, det var ett tag sedan!
Som ni ser så är det städa jag ska ägna tiden åt just nu. Kommer nog inte ta allt för lång tid så jag hör av mig senare då jag även kommer berätta om min helg, hugs




E -02.43

Tjenare! Sitter i soffan med kusin och bror. Alla kom precis hem från festen och det va hur kul & trevligt som helst :) Men har jätte ont i fötterna eftersom jag har haft klackskor sen i morse och jag är ju inte direkt van. Nu ska vi äta en macka sen kanske vi ska bada i poolen. GODNATT :)


E -22.30










E -16.00


Tog bilden förra vintern.
Snart är vintern här igen.. varför kan det inte bara vara sommar året om typ?
Vinter är så kallt. Jag vill ha värme och vara brun!
Okej, julafton och sånnadär' kvällar är väl mysiga... :)




E -13.00


I would never be without you. My best friend. I love you.


E -09.36

Godmorgon! Snart åker vi till frisören och blir väl där några timmar. Sen åker vi vidare någonstans. Vi kommer nog hem inatt eller på morgonen haha :) så bloggar inge mer idag. Puss


E -22.46

Hej! Har nyss målat naglarna och duscha nu sen sova:) men ska försöka hinna med något inlägg imorgon. Godnatt


E -20.00

Här får ni 3 bra låtar! :)


Danza Kuduro - Don Omar


Valmos a la playa - Loona


Brighter Than The Sun - Colbie Caillat



E -16.11

Hej på er!
Kom hem ganska nyss.. och har precis käkat korv med bröd :)
Och ska strax börja packa lite tänkte jag, för vi åker om ett tag..

Skolan idag var väl långtåkig men ändå rolig faktiskt, om man har bra umgänge så blir det ju alltid roligare :) Speciellt just nu!
För just nu så mår jag så bra! Skiter i vad alla tycker om mig, jag lever livet liksom! Och har mycket bra vänner som gör min vardag bra! :)

Men ska fixa några tidinställda eller något nu sen packa.
Vi hörs på söndag igen :) Om jag inte mobilbloggar lite sen!



E 06.31


Har nyss kommit ur sängen och jag är riktigtriktigt trött.. men tur är iallafall att jag sovit jätte skönt inatt även fast det blev lite sent.
Iallafall så ska ja ta och fixa något att äta tror jag sen fixa mig och sen drar jag till skolan 07.20 tror jag eftersom jag ska hinna med.
Och sen om jag hinner när jag kommer hem om jag kommer hem, så ska jag fixa lite tidinställda tänkte jag! Så vi får se hur det blir.

Men nu ska jag logga ut härifrån. Och för den som ville veta har jag gäspat till varje mening jag skrivit haha.. trött tjej här eller?
Aja, PUSS


E -00.05

Alltså varför är jag vaken nu? Kommer vara helt slut imorgon ju... åh.
Imorgon efter skolan åker vi ju direkt till Avesta typ. Så blir nog att sova i bilen påvägen dit skulle jag tro haha... som sist ;)

Men nu måste jag verkligen sova. Slutar nog 15.15 imorgon.
Och juste Mickan ska bort i helgen också så det kommer bli sämst bloggning!
Godnatt ♥


E -22.22

Sämst uppdatering idag! Men tänkte göra en mobilblogg men det laggade så mycket så jag orkade inte vänta haha :) Men ni får vänja er med att vi inte kan uppdatera så mycket.

Vi åkte iallafall in till stan efter skolan och Mickan shoppade sen gick vi till Picetto ( heter det så? iallafall fiket i falan ) och åt en macka.
Sen gick vi runt lite och kollade tills klockan blev 17.37 och tog bussen hem till Mickan och va där i en timme sen gick vi till min moster och fixade på gelénaglar på mig tills i helgen! :)
Och nu ska jag gå ner och duscha sen packa lite tills helgen, skriver senare!




E -22.42

Har nyss plattat håret. Och har också letat fram lite kläder, så får se hur vädret är imorgon så bestämmer jag vad som blir.. :)
Nu ska jag borsta tänderna sen lägga mig i sängen och smsa med flera stycken haha.

Och imorgon kanske jag följer med Mickan in till stan för hon skulle köpa en sak.
Så vet inte riktigt när jag kommer hem för ska till min moster och fixa gelenaglar på kvällen också eftersom jag ska ha dom på bröllopet i helgen :)
Men ni får sova så gott ♥



M-22.45

hejsan!
blir ett väldigt snabbt inlägg nu för ska slänga mig in i duschen nu. Är ju somsagt skolfoto imorgon så har lite smått panik över hur jag ska ha håret och vilka kläder jag ska ha... Men de löser sig väl antar jag. Har tyvärr inte tid att skriva mer nu så hör av mig imorgon, hugs


E -21.24

Har nyss duschat lite snabbt. Och ätit lite kantarellpaj (?) Haha.
Nu ska jag väl typ snart lägga mig eller kanske först leta fram något tills imorgon för då är det skolfoto och jag har verkligen ingenting att ha känns det som!

Och i bilen ner till Avesta somnade jag 2gånger.. fan va trött jag va!
Sen bytte jag bil och åkte vidare ner på stan och provade klänning med faster och kusin :)
Hon ska ju gifta sig i helgen och jag ska vara tärna ;)
Kommer nog bli sjukt roligt för blir fest efter hela natten sen bada i deras pool ( dom har en riktig pool, fatta avendsjuk jag är!!!!!!)

Nej men nu ska jag lyssna på musik,leta kläder,platta håret.
Skriver mer sen :)




E -15.55

Hejsan! Kom precis hem från korset :) och ska strax vidare till avesta.. Får se när jag kommer hem, men hör av mig då iallafall!


E -22.50

Nu har jag plattat håret.. och ska ner och borsta gaddarna!
Sen mysa ner mig i sängen och smsa :)

Och sen får vi se hur bloggningen blir imorgon.
Men gör nog ett mobilinlägg om det inte laggar så mycket!
Godnatt sötisar! ♥



M-21.56




Här kommer två bilder, men nu ska jag gå och tvätta bort den, hörs imon ♥


M-21.28




När emma hade åkt hem satte jag på datan en stund sen helt plötligt fick jag ett ryck där vid 6 så drog på mig springskorna och tog en springtur, sen när jag kom hem gjorde jag situps,rygglyft mm. Och nej jag och emma hade inte pratat ngt med varandra förns efter att båda hade vart ute och sprungit och de så de är lite läskigt att vi tänkte lika även där ;) Så har väl duschat för en timme sen kanske. Älskar känslan över hur fräsch man känner sig efteråt en skön dusch! Just nu funderar jag på att göra en ansiktsmask, tror det får bli det!
Idag har jag bara haft tre lektioner eftersom jag var till sjukhuset och tog massa sprutor. Blev 3 stycken den här gången och om en månad ska jag ta en till. Och för er som undrar varför jag tog sprutorna så är det för att jag ska åka utomland i oktober. Ska bli riktigt roligt! Så när jag kom till skolan hade jag bara en halv spanska lektion, sen musik och sist biologi. Så skolan idag var inte speciellt jobbig kan man säga ;)
Nu ska jag gå och göra en ansiktsmask innan jag somnar här framför datan för är sjukt trött! Men slänger in en bild när den är på. Ha de bra så hörs vi senare, hugs ♥



Bjuder på två sköna låtar!


E -20.12


Hejsan! Har nyss duschat så nu är jag ren och fräsch!
Var nämligen ut på en jogging runda med hunden i 30min ungefär och sen när jag kom hem körde jag lite styrka. Och fan va skönt det känns just nu.
Och just nu sitter jag och dricker lite te och lyssnar på musik. Och ska väl mysa resten av kvällen och bara ta det allmänt lugnt sen försöka komma i säng ganska tidigt!

Och imorgon efter skolan åker jag till Avesta och fixar lite tills helgen!
Så blir nog ingen bra bloggning då om jag inte gör en mobilblogg i bilen kanske.
Men skriver mer sen ♥




E -17.34


Kom hem från Gbo alldeles nyss! Jag och Mickan drog ner till fg en stund efter skolan och köpte lite glass,spelade kort & kollade på tv.
Men nu är jag hemma. Skönt för är ganska så trött faktiskt.

Skoldagen idag var väldigt seg.. och alla va väl trötta tror jag. Men har ändå haft hur kul som helst och träffat några kompisar
Tycker att det är sjukt jobbigt att börja ha vanliga lektioner redan efter andra dagen.. annars brukade man ju ha det lite chill någon dag sen börja jobba. Menmen...
Bytte till överskåp idag också föresten! Hade överskåp i början av 7an för jag fick min bror's gamla skåp men bytte så jag kom upp till Mickan & Becci och då fick jag underskåp. Vilket var jobbigt.. men nu har jag och Mickan bytt till överskåp.

Nu ska jag snart käka korv med bröd sen ut och dammsuga husvagnen för vi ska ut på en trip (säger man så?) fredag,lördag,söndag :)




E -23.19

Sitter här och dricker lite te och smsar.. OCH är irriterad över en sak, typ.
Men ska iallafall förflytta mig till sängen nu!

Och imorgon kanske jag stannar i bjurs eller drar till gbo eller något.
Vi får se hur det blir.. :)
Men ska försöka göra en liten mobilblogg underdagen imorgon!
Godnatt ♥

Hahahahhaha.......


E -21.47

Hejsan! Kom hem från bion för ett tag sen och den var hur bra som helst! Alla satt och grät och jag levde mig verkligen in i filmen. Filmtipsfilmtips!

Nu ska jag gå ner och äta lite sen kanske lägga upp en bild på vad jag köpte idag.. dock blev de bara en bh så de är kanske inte så roligt att se. Men hade en super mysig dag på stan med Mickan.. gick runt och kollade lite och fassnade för en tröja också, men köpte den inte.. och vi har köpt iste och chillat P.
Men jag skriver mer sen för ska ju äta nu, Brb!





E&M -13.12

Hejsan! Vi har precis kommit hem till Mickan efter en helt okej skoldag! Nu håller vi på att göra americanska pannkakor. Och sen om någon timme åker vi till stan och går runt där en stund innan bion. Men vi hörs sen :) PUSS


E -22.36


Nu sitter jag här och lyssnar på lite skön musik. Har nyss målat naglarna, fransk manikyr blev det.. men är inte så värst bra på det så ja.. haha.

Sitter också och smsar med Mickan & Johan undertiden!
Nu snart ska jag leta lite kläder tills imorgon så jag slipper stå framför garderoben nästan hela morgonen som det brukar bli ....haha.
Sen ska jag platta håret lite. Sen försöka lägga mig i skaplig tid. Är faktiskt ganska trött!
Men jag kanske skriver en mobilblogg imorgon i skolan annars hemma hos Mickan ,för jag tror jag följer med henne hem imorgon eftersom vi ska på bio på kvällen och se '' Jag saknar dig '' :)
 
Nej nu ska jag börja med att leta kläder så jag blir klar någongång!
Godnatt ♥



E -20.04

Hejsan! Kom hem från stallet för ett tag sen. Blev en mysig ridtur med Ida & Hervar som gick brevid, hon tömkörde han.
Nu sitter jag här och väntar på att mamma ska bli klar med pizzan, mumma.
Sen ska jag ta en dusch,göra ansiktsmask,måla naglarna osv. osv.
Så jag skriver när jag är klar med allt!

oskärpa


E -20.00


Eleonora om E -21.45:
HHAHAHA! Vet du ens vad dock betyder ?
Det är en översättning för " tyvärr" kanske borde kolla upp det innan du sätter in ordet i meningar, där dom inte ska vara.
Eller tycker du det är synd att väskan är snyggare i värkligheten ?
HEJA SVERIGE!

Svar; Om du nu så mycket stör dig på mitt skrivande behöver du inte läsa bloggen.
Och om jag skrev ''dock'' så kan det tas på flera sätt? Som '' den är ändå snyggare i verkligheten '' så du kanske också borde kolla upp innan du skriver till andra.



E -11.35

Hejsan! Har nyss käkat frukost. Och nu ligger jag och tar det lugnt i soffan och kollar på film! Måste ta vara på dom här timmarna nu eftersom det är skola imorgon. Men jag skriver mer sen :)


E -02.37


Har precis borstat tänderna och ska alldeles snart krypa ner i sängen!
Blev sent idag ändå,trodde det inte skulle bli det.

Men jag drog med mamma på en promenad med hunden runt 23.45 och kom hem 00.15 ungefär.. för jag hade så tråkigt. Sen la vi oss i soffan och kolla på en film tills nyss.
Och nu är jag huuuur trött som helst alltså.
Men har det bra ändå för smsar med en sötnos (a' hihi
Nej nu ska jag dra på mig sov t-shirten sen sova, GODNATT ♥



E -21.45



Jeans
Riktigt dålig bild, men ljusade upp den så man såg bättre.


Väska
Dock snyggare i verkligheten.



E -21.30



Först på stan hade jag
Jeans -Kappahl
Linne -HM
Tröja -Ginatricot

Och när jag kom hem tog jag på mig ett par mjukisar från lager 157


E -21.24

Har legat och kollat på film hela kvällen ungefär därför ingen bloggning.
Och just nu sitter jag och pratar med Manlika! :) Blev inget sova över för jag & Julia kunde inte och jag orkade även inte ,är för trött!

Gick på stan själv idag medans bror gick själv haha... och mamma satt i bilen och väntade för hon va sjuk så hon orkade inte :) Träffade Linda på stan en snabbis också, ily ♥
Köpte iallafall ett par jeans & en ny väska! Och när jag flyttade över saker från min gamla väska till min nya så hittade jag 242kr ! Fatta glad jag blev haha ;)
Men nu tänkte jag att jag skulle lägga in dagens outfit och sen dagens shopping.
Så hörs snart igen :)

random




E -14.30



Duschen!
* Om man fryser så är det bara att hoppa in i duschen och man kan stå kvar där i flera timmar och bara njuta av varmvattnet.
* Bra att tvätta sig i haha... om det inte är sommar vem vill bada i sjön då? Inte jag iallafall.


Sommar & utomlandsresor!
* Sommar är nog bland det bästa jag vet. Sena kvällar med kompisar,sol & bad, bruna ben och bara leva livet. Allt är så mycket lättare på sommarn!
* Åka utomlands, att få åka iväg med sina närmaste och bara njuta! Komma bort från allt ett tag. Gud va skönt! Längtar så mycket tills vi åker iväg! :)


Kompisar!
* Utan kompisar så är man nästan ingenting.
* Det finns alltid någon där för en om man mår dåligt.
* Om man har tråkigt så kan man alltid hitta på något.
Själv så har jag världens bästa vänner, skulle kunna offra livet för dom. Och dom vet vilka dom är så tänker inte skriva namn nu.



Vinter!
* Visst det är fint med all snö. Men jag hatar verkligen kyla! Jag vill ha det 30+ och ligga ute och steka. Inte frysa ihjäl bara man går utanför dörren, typ.
Nej vinter är en riktig diss enligt mig. Även fast man kan göra mycket roligt.


Insekter!
* Det är nog det äckligaste jag vet.
Om jag ser en spindel flyger jag till och skriker? haha.. igentligen vad kan dom göra mig? Men jag har sån jädra fobi så jag ropar på hjälp och tror den ska döda mig typ.
Och flugor är irriterande och äckliga.


E -12.21


Eller det är väl kanske inte morgon nu? Iallfall...
Nu har jag ätit frukost,borstat tänderna och ska precis dra på mig lite kläder!
Sen åker jag,mamma & bror till stan.
Lägger nog upp dagens outfit idag också men det får nog bli när vi kommit hem för hinner nog inte skriva något mer nu innan vi åker.
Skriver igen om någon timme!



M-11.01


Idag var jag dukitg och blev upp vid 9, käkade en macka sen gick jag in i duschen och tog en lagomt lång dusch. riktigt skönt var det! Har inte hunnit gjort så mycket mer än att titta på tv medans mamma satt vid datan och sen var hon så snäll så jag fick sitta här. Idag vet jag inte vad jag ska göra mer än att antagligen ta en promenad lite senare. Och nu har föresten kicki, kent & danne kommit hit som ska vara här hela dagen/kvällen, men dom åker hem i natt någon gång. Imorgon blir det att packa ur stugan och sen städa innan vi checkar ur och åker vidare hem. Sen får vi se om jag och emma går ut på byn och busar eller vad vi hittar på. Sen blir det väl att gå och lägga sig tidigt så man orkar upp till skolan på måndag! Hör av mig senare, hugs ♥


E -00.01

Hade helt glömt bort att jag skulle HISSA & DISSA idag.. så nu har jag gjort ett tidinställt inlägg tills imorgon, så det kommer upp någongång på dagen! :)

Iallafall så när jag städade rummet så plockade jag ihop allt på mitt sminkbord och slängde,sorterade lite saker.. så nu är det fint! :)
Sen dammsög jag, plockade kläder, tvättade speglarna osv. osv.
På söndag byter jag sängkläder så jag kan sova.
Sen när jag hade fixat klart på rummet gick jag ner och tog en skön dusch!

Och nu tänkte jag gå ner och kolla på film eller något. Annars går jag och borstar tänderna och sen lägger jag mig och smsar eller något.
Är faktiskt ganska trött så det är väl bra igentligen? Godnatt ♥




M-23.11

Hej på er! Ligger här i min säng och ska snart sova, försöker ställa om dygnen nu när de inte är lång tid kvar alls innan skolan börjar. Som jag även skrev i förra inlägget om min ångest... Har i alla fall fixat så att jag kan mobilblogga precis som jag gör nu, så vi får se om det fungerar. Ligger och lyssnar på en väldigt irriterande mygga som surrar omkring i mitt rum. Ska försöka döda den sen förhoppningsvis sova. Hör nog av mig imorgon, hugs


E -20.30


Har nyss käkat grillat, hur gott som helst!
Och nu sitter jag och planerar lite om hur morgondagen blir! :)
Först ska jag iallafall till stan och shoppa lite tror jag och sen drar jag kanske och sover med Manlika & Julia. Vi får se hur det blir :)

Idag har jag gjort lite vettiga saker faktiskt. Inte bara legat i soffan ;)
Har gått två ganska långa promenader & rensat tankarna med hunden, dammsugit hela nedervåningen och hängt tvätt! Och snart tänkte jag plocka ihop alla kläder osv. på mitt golv sen dammsuga!
Sen tar jag resten på söndag hade jag tänkt ;)
Duktig flicka jag är va? haha.

Hör iallafall av mig lite senare!



M-20.17


Var ett tag sen jag hörde av mig sist. Har precis ätit lite god mat & ska alldeles strax fortsätta med vårat kortspelande. Saga åkte hem igår förmiddag, så nu blev jag själv här med gamlingarna :( Så saga stannade kvar i stugan medans vi åkte bort till björnparken som vi hade planerat. Gick där till halv 3 kanske, sen gick vi hem och åt lunch sen åkte vi ner och handla, jag gjorde mat och sen på kvällen blev jag klipptoch sen spelade vi kort och hade de allmänt mys. Idag har mormor och morfar, gunnel och gunnar varit här och fikat, sen har vi typ spelat kort bara ^^
Imorgon blir det tacopartay hela kvällen, så vi får väl se vad dagen har att erbjuda.
Föresten, shit vilken skolångest jag har. Bryter fan nästan ihop när jag tänker på hur nära skolan är & de underbara sommarlovet är slut'
Hugs ♥



E -13.35

Har nyss käkat lite spagetti och korv (och jag fick i mig allt,weiiii)
Och nu ska jag nog ligga och kolla på tv en stund och äta en liten bit choklad bara för jag har magont. Och sen tänkte jag tvinga mig ut på en liten promenad med hunden!
Så vi får se när jag hör av mig nästa gång och då tänkte jag kanske hissa och dissa lite eller något lite sånt.. eftersom det bara skrivs om vardagen ungefär!
Men ha det så bra tills dess :)



E -10.32

Åker och handlar nu, uppdaterar när jag är hemma!


E -01.44


Har precis kollat klart på filmen. Nu ska jag borsta tänderna sen sova. Är hur trött som helst!
Och vi får se hur de blir imorgon, om jag och mamma ska åka och handla innan hon åker till jobbet eller om jag ska sova ut & chilla i soffan.. ;)
Godnatt ♥



E -23.21

Nu har jag fixat en liten skål glass och ett glas vatten. Så nu tänkte jag kolla på någon film innan jag ska sova, vet inte riktigt vilken det blir än så ska kolla det också.
Men jag skriver när jag kollat klart osv.




E -22.30


Även om det är svårt så ska jag sikta framåt och inte stå kvar på denna plats.
Jag måste gå vidare någongång och nu ska jag göra det!
Även fast jag mår dåligt just nu, så vet jag att jag kommer klara dethär.
Jag är s t a r k !




E -19.03

Hej! Kom hem från sjukhuset runt halv 12,försökte äta lite sen somnade jag på soffan i några timmar. Och har legat kvar här ända tills nu. Och så blir det nog resten av kvällen. Så skriver sen när jag sitter vid datorn!


E -08.10

Godmorgon på er! (om det finns någon vaken). Har precis gjort mig klar och ätit osv. så nu åker vi till sjukhuset. Skriver nog när jag är hemma igen,men det kan ta några timmar! PUSS


E -01.03

Sitter här och dricker vatten och lyssnar på en speciell låt.
Saknar tiderna när man lyssnar på den, inte alls länge sen j u.

Iallafall så har jag inte gjort något speciellt alls idag.. legat i soffan och varit helt OFF typ. Varit ut till hästarna en liten stund har jag faktiskt.
Sen för en timme sen eller något så duschade jag och fräscha till mig lite.
Och nu ska jag väl snart sova för att gå upp varje timme inatt.. fyfan.
Sen imorgonbitti ska vi in till sjukhuset! Så hör av mig någongång imorgon. PUSS

Saknar den där kvällen nå sjukt....



E -14.37

Har legat i soffan hela morgonen och kollat på film.
Och så får det bli resten av dagen också, vad ska man annars göra när man är sjuk liksom?
Iallafall så ska jag be pappa köpa hem glass sen för jag kan inte äta något annat för min hals typ. Idag till frukost drack jag te och åt ett mariekex och lite glass som fanns kvar. Får inte i mig något mer.
Varför ska all skit komma på samma gång?

Men nej, nu ska jag kolla vidare på tvn.
Skriver nog ikväll annars om ni har tur kanske de blir en liten mobilbloggning ;)

Jag & Falki för 3år sedan tror jag



E -00.48

Nu ska jag krypa ner i min underbara säng! Och dricka vatten och kanske måla naglarna om jag orkar pillade nämligen bort mina gelénaglar idag för dom började ramla av. Så mina riktiga naglar eller vissa har blivit mycket längre nu, så att dom inte ska gå av måste jag ha nagelack.

Mår väldigt illa just nu också, men det är väl för jag är så hängig skulle jag tro.
Usch då.
Men hörs nog någongång imorgon ♥

Bilden är tagen förra veckan eller något. Smutsig spegel.
Saknar min bränna! Nu när det inte varit värme och sol har jag ju bleknat som ett spöke :(
Men i September ,då ni ! Då har jag en hel vecka på mig att sola ;)



E -23.32


Förlåt att vi inte uppdaterat något idag men har gjort andra saker.
Iallafall så var det mysigt där i Orsa men jag hade feber,mådde skit osv. så var väl ganska tråkig skulle jag tro haha.. men är hemma nu iallafall.

Jag vaknade brevid Mickan uppe i en våningssäng (Saga sov under) typ 11 eller något men jag låg kvar till 12 ungefär för jag mådde inte alls bra. Sen släpade jag mig ner från sängen, drog på mig kläder och gick och la mig i soffan där Mickan & Saga va och kollade på tv sen spelade vi kort en stund. Och vid 2 åt vi frukost/lunch sen la vi oss och kollade på film. Sen någon timme efter så gick allihopa till något café och åt en våffla. Goda var dom men jag hade så jäkla ont i huvudet så jag mådde mest illa av att se mat, men pressade mig i den.
Och när vi hade ätit så gick jag,Saga och Mickan hem för jag mådde så dåligt och dom andra promenerade lite. Och när vi kom till stugan igen la jag mig och kolla på tv med kudde,täcke och Saga o Mickan spelade kort (jag orkade inte spela)

Sen åkte jag hem runt 18.00. Och påvägen hem stannade vi på donken. Tryckte ner en hamburgare och läsk sen mådde jag illa igen.
Efter allt som hänt kan jag inte äta känns de som..
Iallafall så kom jag hem runt 20.00 och tog en dusch sen har jag kollat lite på fb.
Ska nog snart lägga mig tror jag men skriver innan. Puss hejdå




E,M&S -19.41


Sitter här uppe i Orsa och har det allmänt mysigt! Ligger typ på varandra nere i Sagas säng, haha. Idag har Mickan & Saga varit hurtiga och varit ute och gått hela förmiddagen. Sen gick vi hem och duscha och åt lunch, efter det åkte vi ner till själva Orsa för att handla och hämta Emma. Åkte hem och var där ett tag innan vi gick och köpte godis. Så nu sitter vi här vid Mickans mammas dator. Men nu var det mat så nu ska vi gå och äta, hör av oss sen, kiss & hugs


E -17.00


När man var barn ville man va vuxen, nu är man vuxen och vill vara barn.


E -13.50

Nu har jag klätt på mig och sminkat över lite.
Ska strax åka till Mickan och jag hinner kanske fixa ett tidinställt annars kanske det blir en litet blogginlägg från mobilen ikväll :)

Just nu spöregnar det också. Sommarn kom tillbaka! typ..
Aja hejdå



E -12.46


Har precis ätit en macka och kollat fb. Ska nog lägga mig i soffan en stund sen duscha och packa lite saker. Klarar inte av en ensam natt till. Så drar iväg till Mickan en natt. Pratade med hon & Saga i telefon inatt också och först tappade jag rösten helt när jag skulle prata. Sen gick det lite bättre.
Men iallafall bloggningen kommer vara urdålig tills imorgon och några dagar framöver....
Men ska kanske fixa några tidinställda tills idag


E -23.14


Kärlek gör ont!


Linda här <3

Hej alla emma och mickans bloggläsare !
tänkte kika in och berätta hur underbara människor dessa brudar är .
tycker verkligen att ni ska fortsätta läsa emma och mickans blogg , för dom är helt klart värda det ! ♥
ni är underbara tjejer ! helt sjukt roliga och hur snälla och fina som helst är dom !


 
som ni såg i tidigare inlägg emma gjorde så har jag setat och pratat med
henne ett tag .
och jag vill säga att hon är en så grymt underbar människa . Min bästavän ! ♥
& att jag älskar henne super mycket , och jag kommer alltid att göra ♥



sötaste brudarna i staden ! ♥




E -21.26

Bloggningen idag har legat på noll. Men har verkligen inte orkat,sorry.
Vaknade iallafall den vanliga tiden halv 12. Sen la jag mig i soffan och dega några timmar sen gick jag till hästarna. Och sen hem o fixa tacos. Och sen blev de soffan igen. Och sen fota lite och sen på kvällen ställde vi upp hästarna i stallet sen äta. Och sen upp till stallet igen för att kolla när Maddis red på Hervar i volten, dom va super dukitga. Tog kort också :)
Nu ska jag prata vidare med min saknade tjej, Linda ♥
Rörigt inlägg men aja, får se när jag kommer på något att skriva.


E -01.01

Mår inte så speciellt bra just nu. Vet inte vad jag ska göra längre, fydå.
Och Mickan, texten va jätte gullig. Kommer alltid finnas för dig med!
Älskar dig ♥ Saknar dig

Just nu funderar jag på om jag ska sova eller slå på någon deppfilm och förhoppningsvis somna till den.. tror de får bli lite film. Men först ska jag göra lite te och hämta vatten och chips,kanske.
Men ingen mer bloggning idag. Får se hur de blir imorgon.
Puss




M-23.55


Nu ska jag krypa ner i min renbäddade säng för att till sist sova. Har setat och pratat med min fina flicka ett tag nu, vill finnas här för dig & vara nära dig nu när du inte mår bra. Önskar att vi inte skulle ha åkt just nu, även fast jag vill åka. Kommer tänka på dig varje dag och önska jag fanns där och kunde krama dig och trösta. Jag hoppas att du vet att jag alltid finns där för dig! Du kan alltid prata med mig oavsett om dina problem är stora eller små, det ända jag vill är att du ska må bra. Och kom alltid ihåg att jag älskar dig!


Världens finaste! ♥


M-22.30


Blev inte att jag skrev något mer igår, först när Manlika, Saga & Anna hade kommit satt vi och chilla en stund innan vi gick upp till bussen för att Anna skulle åka hem. Efter de drog först hem till saga och sen vidare ner till tempo där vi köpte kakor, chips & cola (y Sen gick vi hem till saga för att äta, hon packade och så. Sen hem till mig, satt på mitt rum och dampa till 20 över elva när vi traska ut i mörkret och hem till saga för att göra ansiktsmask. Mysigt vare, gick väl från henne vid tolv tror jag. Tillbaka hem till mig där vi bäddade och gjorde iordning i gästrummet där vi sov.
Vi gick upp runt tolv idag, åt, sen packade saga sina saker och gick hem. Medans jag gick och duscha och manlika satt vid min dator. Följde med Manlika upp till bussen och väntade där med henne tills den hade kommit sen gick jag hem och fixade lite, satt vid datan en liten stund innan alla gäster började komma. Så kvällen har varit spenderad till att fira mig, en gång till. Har även hunnit med att packa de mesta, åker ju till Orsa imon & då följer även saga med, somsagt... Får se om de är någon som har en dator med sig annars kommer bloggningen från min sida vara usel, igen.  Men nu ska jag fortsätta prata med Saga sen kanske kolla på någon film innan jag går och lägger mig. Åker halv elva imorgon ungefär så får se om jag hinner slänga in ett inlägg innan. Annars hörs vi  på söndag när vi kommit hem. Hugs ♥

Bjuder på en bild sen igår eftersom min mobilbildsöverföring inte fungerade ;s
Älskar er tjejer! ♥



E -15.44

Vill se denhär filmen nuuuu!
Ska fråga Mickan om hon vill gå på bio med mig på fredag och se denhär!



E -14.30

Jag har faktiskt tänkt på en sak.
Jag har förbättrat mitt självförtroende denhär sommaren!
Förra sommaren så hade jag aldrig linne,shorts osv. Jag hade en kofta,mjukisbyxor eller något annat varmt. För jag vågade inte visa hur jag såg ut, jag skämdes för mig själv.
Jag badade nästan aldrig, jag badade några gånger i tansen. Högst 4gånger på hela sommaren, men jag badade hemma med mina närmaste vänner. När vi va vid tansen skyllde jag oftast på saker typ ''jag har jätte ont i magen. Jag är försyld så jag kan inte bada''

Förra året, jag hade kofta,mjukisar och linne när det var stekhett:


Och den här sommaren så har jag nästan bara haft shorts,linne,t-shirt.
Och jag har badat nästan varje dag i tansen!
Det känns som jag besegrat mitt förra jag. Visst jag tycker inte om min kropp oftast,jag kan klaga hur mycket som helst! MEN jag har vågat visa mig mycketmycket mer än vad jag gjorde förra året!
Den här sommaren:


Jag är faktiskt stolt om man kan säga så. Liksom jag är jag, det är inget jag kan ändra på!
Klaga på dig själv när du är ensam om du måste och sen när du går ut så var nöjd med dig själv! Det är ingen som sagt vad som är snyggt och fult igentligen?
Vem har sagt att det är snyggt att vara för smal,större eller normal?
Vem har sagt att det är snyggt att ha stora eller små bröst?
Vem har sagt att det är snyggt att vara lång eller kort?
Alla är olika! Och alla har något eget exta! Var nöjd med dig själv.



E -13.03


Kvällen igår började med att jag gick ner och kollade när dom andra fiskade kräftor i 10min sen skulle vi käka och efter det runt 20.00 så gick jag bort till Kvarna där Becci & Panna va och stannade kvar där eller jag va med dom tills 22.30 ungefär. Och det var hur kul som, helst att träffa dom :) Vi skrattade åt allt vissa stunder iallafall hemma hos Becci haha. Saknat dom !

Sen när jag kom hem gick jag och mamma till en mark där mina släktingar var :) Satt där och myste framför elden till 00.15 sen gick vi hem och duschade,drack te och la oss i varsinn soffa och kollade på tv för det var så kallt ute. Och 02.00 gick vi och la oss.
Kvällen igår var trevlig men det hände en sak jag blev besviken av, men det tänker jag inte ta upp här på bloggen för det är för personligt säger vi.

Idag vaknade jag halv 12 gick ner och åt frukost och kollade på tv tills nyss.
Och när jag skulle lämna disk i diskhon(stavning) så var det levande kräftor där i :o Snacka om att jag flög till haha... usch!
Nu ska jag kolla bloggar sen gå ut i solen, är inte ett moln på himlen men de är inte varmt. suckk.
Märks att sommaren är slut, men jag saknar den redan!

4dåliga bilder från inatt






M-16.38


Nu har min syster åkt hem, så nu hoppas vi på bättre bloggning!
Igår fyllde jag ju år, så blev firad och fick presenter och så. Kommer upp bilder på de sen. För på lördag ska mina morbröder komma och fira mig också så då får jag ännu mer paket så blir enklare om jag väntar tills efter det! :D
På söndag drar ju även jag och Saga upp till Orsa och kommer hem söndagen innan skolan! Känner mig sjukt taggad att bara få åka iväg, vet inte varför men orkar inte vara hemma, så de tror jag blir riktigt najs!
Dagen idag har jag ägnat åt att städa mitt rum, var ganska behövligt. Har nyss tagit en dusch så nu sitter jag här och väntar på Saga, Manlika & Anna som kommer hit om en stund! Hör väl av mig senare, hugs ♥


E -16.37


Har inte haft tid till datorn idag därav ingen bloggning!
Har handlat & fixat lite hemma. Och nu sitter jag och dunkar musik på rummet och väntar på att kräftfisket ska börja som är snart då :)
Kommer inte skriva något på hela kvällen skulle jag tro eftersom vi är ute.
Men ska försöka komma ihåg att skriva när jag är hemma igen för jag tror det blir så att jag sätter mig vid datorn eller något! :)

Men ni får ha en toppenkväll♥
Vi får se om Mickan kanske slänger in ett inlägg eller något. Hon är med Manlika just nu tror jag så dom chillar nog eller så!
PUSS



E -13.00

1 - 2 - 3 - 4 - 5

Har sett denna film förut några gånger och den är bra



E -02.32

Har kollat på film,chattat med en kompis,duschat nyss & nu chattar vi igen!
Nu ska jag väll lägga mig hade jag tänkt, blir en lång dag imorgon!
Får se när jag har tid att blogga imorgon. Hoppas på att få sova lite också.
Aja, natti ♥




E -22.13

Ska lägga mig i sängen med min B&J nu och kika på en film eller två.
Skriver lite senare ikväll/natt. Ha det så bra tills dess :)



E -20.11


Just nu så mår jag faktiskt bättre igen, verkar som det kommer och går lite sådär.
Får väl se om jag blir helt frisk tills imorgon för då är det kräftfiske! :)

Idag har jag iallafall bara legat och kollat på tv, som alla dom andra senaste dagarna! Kommit massa kusiner och när dom ena har gått kommer dom andra haha.
Men sen på eftermiddagen så åkte jag med min morbror & kusin Albin tll icamaxi och då köpte jag en B&J Half baked med mig hem. Så åt någon tugga på den (säger man tugga haha?) sen lämnade jag den i frysen för ska spara den tills ikväll/natt tänkte jag. hihi.
Nu ska jag väl sitta här ett tag sen gå och kolla om vi ska äta eller något.
PUSS

Min goding jag köpte idag!



M-17.01


måndagen den 11 augusti klockan 17.01, 1997 
Just nu sitter jag antagligen och blir firad av min familj, öppnar paket och bara njuter! Fyller alltså 14 år idag. Tiden går fort, ibland alldeles för fort.
hugs ♥


E -12.00
















syster,bästavän,min andra halva!
Hoppas du får en toppen dag med din familj. Framförallt en toppen födelsedag.
Föralltid vi vännen, vi har många år kvar :') Älskar dig
Grattis älskade vän ♥





E -11.56

Godmorgon!
Jag gick precis upp eller ner kanske haha.
Och har gjort en liten skål med flingor & en kopp te! Så nu ska jag lägga mig i soffan och kolla om det är någon bra film & bli frisk! :)
Kort inlägg men orkar faktiskt inte skriva mer just nu♥


E -01.14

När jag gick till stallet förut idag stannade jag där i 15min kanske. Sen gick jag raka vägen hem och la mig i soffan och har kollat på en massa filmer.
Kom precis upp på mitt rum, har alltså legat där tills nu utan att röra mig ungefär.
Men tänkte vara lite snäll att skriva ett par rader innan jag ska sova, vilket är nu snart!

Får se när jag skriver sen, beror helt på hur jag mår.
Och grattis på födelsedagen Mickan! ♥ Nu är vi lika gamla haha (retas lite bara)




E -16.36

Har inte orkat blogga tidigare.. men har inte gjort så mycke ändå.
Legat framför tvn hela dagen och bara varit allmänt hängig.
Nu ska jag dra på mig en tjocktröja sen ska vi gå upp till stallet och fika och fixa lite.
Kommer vara helt slut sen eftersom jag är det redan nu.
Hörshej! ♥




E -01.36

Uhh va trött jag är! Har varit det hela dagen.
Sitter och pratar på skype just nu, vilket är sisådär haha kul igentligen fast jag är så trött så blir typ bara flumm eller vad man ska säga haha ;)
Tror faktiskt jag ska gå och krypa ner i min underbara säng! Gud va skönt asså.

Och jag tänkte sluta dethär inlägget med att ladda upp 3söta bilder på mig och Mickan från Siljan runt för några år sedan! Haha tänk vad man förändras?





E -23.40


Idag känner jag att jag har varit duktig och gjort nytta :)
När vi hade ätit osv. så gick vi upp till stallet med alla hästarna så dom fick vila lite. Och då städade vi i stallet och körde iväg massa skrot till tippen,klippte gräset,drog ris.
Sen gick vi hem efter 2timmar och städade i garaget i 1½ timme och sen gick jag upp till stallet igen och då drog vi ut på en ridtur. Eller jag red på Falki och Ida gick med Hervar brevid. Sen red jag handhäst en bit, vilket var hur kul som helst! :)

Kom hem runt 22.00 och då käkade jag kebab sen tog jag en lång varm dusch & rakade benen.
Nu sitter jag och dricker te och pratar på skype, eller jag lyssnar mest på dom andra för har ont i halsen så kan typ inte prata haha... men skit samma :)
Hör av mig senare :)



M-18.27


sitter här och mumsar på min glass, naam!
kom väl hem för en halvtimme sen, efter en trevlig middag alá systrarna Salmons! Blev China/Thai mat, fytusan vad gott det var! Nu sitter jag här och dunkar musik medans johanna följde med pappa till leksand en sväng. Skulle kanske åk dit jag med och träffat en men så blev de inte..
jaja får väl hålla mig hemma med mammsen jag då! älskade mamma
får se när vi hörs nästa gång, hugs ♥




M-16.30

1 - 2 - 3 - 4 - 5




M-16.00

1 - 2 - 3 - 4 - 5




E -15.45

Hejsan!
Sov hur skönt som helst inatt, det var länge sen! Kunde lika gärna kunna ligga kvar där hela dagen.. men min moster väckte mig vid 11 så jag gick ner och åt frukost & sen letade jag lite kläder.. och runt 12 åkte mamma,Ida & jag mot gbo för att hämta min mormor & min andra moster sen åkte vi iväg och kollade på en häst som är syskon med en av våra hästar.

Och vi kom väl hem för en timme sen kanske och sen dess har jag filat & klippt naglarna så dom är rätt så bra nu faktiskt :) Sen har jag kollat på tv och ätit.
Senare eller snart så ska jag och Ida kanske rida lite med Falki & Hervar :) Hoppas inte någon nagel går av bara haha.... får hålla tummarna!


M-15.30

1 - 2 - 3 - 4 - 5




M-15.06


Sitter här nyduschad och fräsch! Mår mycket bättre än häromdagen, men bloggningen kommer ändå vara ganska usel tills på fredag ungefär. Snart ska väl i alla fall jag & johanna åka iväg och hitta på något skoj, får se vad de blir (: Få se om jag hinner poängsätta alla filmer vi såg i söndags när jag var sjuk. Men nu måste jag skynda mig att göra mig klar så vi kan åka, ha de bäst och njut av den sista lilla tiden som är kvar av sommarlovet, för de gör jag! hugs ♥


Så här ser resten av min vecka ut,
Idag: umgås med syrran
Onsdag: umgås med syrran
Torsdag: Fyller år, så vet inte vad som händer ;)
Fredag: Städa mitt rum
Lördag: På kvällen kommer släkten och firar mig (:
Söndag: Ingen anning!


E -03.13


Har precis kollat på film, ingen höjdar film precis. Och orkar inte betygsätta den.
Nu ska jag gå ner och borsta tänderna osv. sen sova!
Vi får se vad dagen har att erbjuda imorgon, har ingen aning om vad jag ska göra faktiskt!

Menmen, hörs imorgon! PUSSSSS



E -22.05


Just nu känner jag mig en aning bättre förutom att jag är lite snorig & låter som en kråka när jag pratar.. men det har väl ingen dött av ? :)
Så sitter och dunkar musik på högsta volym & försöker skriva med mina naglar haha.
Det tog ungefär 3timmar och det blev jätte fint, dom blev väldigt långa så ska försöka fila ner dom en aning. Även fast vi klippte dom & fila en del.

Men nu ska jag fila naglarna,dammsuga,byta sängkläder! Får passa på när jag inte är jätte hängig, eller vad säger ni ? ;) Det tycker jag låter bra iallafall.
Hörs om ett taq.

Satt ihop lite bilder, kolla? Lite väl långa kanske haha...


E -17.15

Ligger i soffan och kollar på tuppen just nu. Men snart drar jag iväg till gbo hem till min moster och får hjälp med att fixa gelénaglarna! Så blir nog får hela kvällen :)


E -15.24

Hej sötisar!
Kom nyss hem från Falun, har nämligen varit och handlat lite mat med mamma.
Och nu sitter jag och väntar på att vi ska äta lite mat, sen äppelpaj för den står i ugnen just nu. Muuuuums säger jag bara haha.
Och sålänge jag väntar ska jag nog lägga mig o soffan!

Hör av mig lite senare♥

old.


E -02.39

Har sett klart på filmen nu... men halvsov genom hela filmen typ. Ovanligt? ;)
Ska gå och borsta tänderna nu sen krypa ner i sängen igen, är nämligen hur trött som helst så skulle kunna somna sittandes här.
Men jag skriver imorgon ,puss ♥

Någon rand0m innan travet.


E -00.23

Orkade inte bädda nytt i sängen eller städa rummet.. så får bli film istället!
Men uppdaterar nog efter.

NU:

+ te.


E -23.18

Kände att jag behövde uppdatera lite här!
När jag kom hem från Leksand gjorde jag nästan ingenting.. så jag och mamma åkte iväg till min morbror och hälsade på någon timme. Vilket var jätte mysigt att vara med kusinerna ett tag!
Sen åkte jag och mamma till macken och då köpte jag lite godis tills ikväll.

Men nu ska jag försöka städa ihop på rummet lite,dammsuga och byta sängkläder. Vi får se om jag orkar men det gör jag nog, ska peppa mig själv med att jag får ramlösa,godis & te efter.
Men uppdaterar så fort jag är klar!



E -16.33

Kom precis hem från Leksand. Men orkar inte blogga nu, känner mig helt tung i kroppen och ont i huvudet. Hoppas ni kan stå ut någon timme!


M-23.58

1 - 2 - 3 - 4 - 5




M-20.39

vet att jag inte bloggat på länge, haft en massa annat för mig.. Och nu när man äntligen är hemma och har tid att blogga är man inte sjuk då?! helvetes.... har typ feber, skitont i halsen och halvt huvudvärk urk!
känns ju sådär lagomt kul med mindre än 1 vecka kvar tills man fyller år, min förkylning har nämligen vandrat fram och tillbaka i 3 veckor nu tror jag, så är lite orolig över att den kommer förstöra min födelsedag också.. Får hoppas på de bästa!
Idag vaknade man nångång vid tio tror jag, av att "utryckningssignalen" nere på brandstationen börja tjuta. Tror fan att den väckte hela byn! Jag & syrran klev väl upp och käka lite frulle, innan vi gjorde oss i ordning för att åka till borlänge. Blev även att brorsan följde med (: Fick i alla fall med mig ett linne från New Yorker, bild kommer senare när jag är piggare! Sen åkte vi till någon park där dom hade någon thaifest av något slag där vi gick runt och kikade lite. Åkte hem vid 6 för jag var så febrig och alldeles hängig. Har väl ätit för en stund sen & nu sitter jag här själv på mitt rum eftersom att syrran drog ut på krogen med en kompis. Ska väl kurera mig själv med halstabletter,te,godis och film inlindad i mitt varma och mysiga täcke. Få se om de är någon rolig på skype annars drar jag igång en film. Hoppas bara att de är någon social på sms medans man tittat på filmen, hehe 
Får väl se om jag orkar slänga in något mer inlägg senare, annars hös vi när jag mår bättre! hugs ♥

sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk ω


E -11.28


Eller har varit vaken länge och sovit inge länge alls.
Somnade inte förens halv 3 inatt och vaknade runt 7 och sen somnade jag om till 8 av att pappa väckte mig, gick ner och åt frukost sen klädde jag på mig och la mig i soffan sen kom mamma och kusin. Så jag gick med vagnen så han skulle somna sen gick vi till stallet och kollade när Falki fick skor. Sen borstade jag min prins i boxen medans Vicky stog på gången. Och är klockan va 10.50 gick jag och mamma hem.

Nu ska jag ta en dusch,packa kläder,göra te tills vi åker i bilen för har så grymt ont i halsen!
Sen ska vi åka iväg på trav klockan 1 och det slutade runt 5-6ikväll och då åker vi somsagt direkt till Leksand och stannar där tills imorgon någongång! Och därav ingen bloggning från mig förns imorgon. Så nu hoppas vi att Mickan får lite tid över till datorn för hennes syster är där och hälsar på.
Annars får ni stå ut så hörs vi imorgon! ♥


Öppna din dörr och säg att du vill ha mig.




E -00.51

Känner knappt igen mig själv..
Vet inte vad det är mig, känner inte igen mig själv. Tomatröda ögon? Varför?
Om jag mår såhär imorgon blir det ingen bra dag... ska nämligen på trav imorgon och sen ska vi åka och sova i Leksand hos min gammel farmor och gammel farfar.
Hoppas dethär blir bättre, det är varken roligt för mig och för er bloggläsare som inte får någon uppdatering... nästan ingen alls.

Ska ta och lägga mig i sängen istället, har inget att göra här ändå.
Ska fortsätta med en vän som inte heller mår så bra.
Men sov så gott ni som inte redan gör det så hör jag av mig så fort jag kan imorgon.
Får se om jag ska upp 9 imorgon eftersom hovslagaren kommer då någongång.. eller om mamma är snäll och låter mig sova.

Har förtillfället ingen röst heller, har så jäkla ont i halsen och i huvudet.



E -20.00




E -17.16

Hej!
Runt halv 3 drog jag mig upp ur soffan och åkte till min låtsas kusin som fyller 8år idag, grattis Fanny! ♥ Och har varit där sen nyss.
Det var väl mysigt och vi fick massa gott fika. Men jag va bara allmänt sur och irriterad inom mig.. har ont i huvudet,halsen..rättare sagt hela kroppen, är sur för lite saker och besviken. Åh.

Ska ta och dra upp till stallet snart och försöka bli på bättre humör genom att ta en ridtur med moster och hästarna! Kommer nog bli mysigt.
Men jag skriver någongång ikväll, jag har verkligen ingen lust just nu.
Och föresten blir det inte Rättvik ikväll vad jag vet... ÅH!

Tog dom idag med mobilkamera. Osminkad...



E -13.07

Ligger i soffan och känner mig död och har huvudvärk just nu. Uppdaterar från datorn snart,när jag orkar resa mig upp..


E -02.14

Här sitter en väldigt trött tjej som längtar efter en väldigt skön säng! Och hon kommer strax få gå och lägga sig där och lyssna på lite musik.
Härligt, säger jag bara... för dendär' tjejen är ju jag ;) kul va ? fast ne...

Men skriver någongång imorgon,and I promise det ska bli bättre bloggning imorgon.
Eller jag ska försöka fixa fler inlägg då!
Sen på kvällen eller något kanske jag drar till Rättvik, vi får se :)
Men nu ska jag sova, godnatt!



E -01.15


Vart jag mig i världen vänder står jag här i tomma händer,
längtar efter något som kan rädda mig.
Vart jag mig i världen vänder står jag här i tomma händer,
längtar efter något som kan rädda mig.



E -00.50

Dålig bloggning idag, jagvet! Men vi har faktiskt sommarlov & det är bara några dagar kvar nu eller 2veckor ungefär men ändå? Man måste ju passa på att vara ute!

Jag och mamma låg nere vid vattnet ett tag sen kom Maddis & Carola så vi pratade lite med dom ett tag, sen gick vi hem och åt och dom stannade kvar.
När vi hade ätit en jätte god middag gick jag ner och fångade Falki (eftersom min moster tagit dom andra före och badade dom i ån) fick tag i honom direkt sen badade jag med honom, myyyyysigt!
Gick upp med honom i stallet där dom andra väntade sen satt jag,Ida,Anders,Felix,mamma & pappa där uppe och pratade osv.
Sen stannade vi vid morfars gård och klippte gräset och fixade för han är inte hemma. Sen gick vi hem till oss och bytte om till badkläder,hämtade handdukar. Sen gick vi ner till vattnet och badade allihopa! Hur skönt som helst var det :) Och jag skar upp mig på en sten också... typiskt!
Sen gick vi hem hit och åt jordgubbar med grädde och spelade kort!



E -17.08

Kom nyss hem från min kusin som fyllde 12år. Har fikat,varit ute och haft det trevligt med släkten! Nu ska pappa börja med att grilla snart och jag och mamma sticker ner och solar och badar :)


M-14.16

hejsan
vaknade väl runt elva, men låg kvar och snooza till kvart över. Sen gick jag upp, satte mig på altanen tills vi skulle äta & nu sitter jag här och ska snart åka in till stan och mysa med saga & manlika!
Men hör av mig senare ikväll, hugs♥

Fan va jag vill åka till rättvik idag igen! Men nejnej såklart får man ju inte de. gaaah blir galen!

lagomt glad cheey


E -01.09


Det händer ingenting just nu. Helt dött på fb och ingen social på skype heller... blö.
Så tänkte gå och lägga mig och försöka hitta på någon som vill smsa, hoppas jag inte somnar bara haha.. som jag gjorde igår! Känner mig lite dum som inte svarade haha ^^
Men aja, natti ♥



E -23.45

Hej!
Kvällen i Rättvik var rolig, men igår var det roligare! ;)
Iallafall så käkade vi glass,var vid långbryggan,kollade på bilar och gick runt. Älskar verkligen mina kompisar & livet just nu :)

När jag kom hem (vid 22.30) så gick jag + min familj och moster,anders & kusin ner och badade lite. Skönt var det! Sen gick jag hem och gjorde te. Så nu sitter jag och dricker te och äter lite remmar som jag köpte igår i Rättvik, gott är det ;)
Får se när jag skriver sen för nu ska jag kika lite bloggar!

Lite bilder från igår och idag!
Igår


Idag







M-23.41

sur. sitter här & surar, ingen blogglust med andra ord. Får se om humöret är bättre imon när jag vaknar. Tänker i alla fall fortsätta sitta här ett tag och vara allmänt surig! hugs



E -16.22

Har precis gjort mig iordning!
Drar ju somsagt till Rättvik med Mickan och träffar massa andra. Tar kanske med badkläder men vet inte om jag orkar gå runt och släpa på de? haha.... svårt val här nu.

Får se om jag hinner äta innan jag åker också, eftersom jag inte riktigt vet när Mickan & hennes mamma kommer hit och hämtar mig.
Men ska dra ner nu och kolla om maten är klar,fixa håret & sen borsta tänderna!
Men skriver när jag är hemma igen för hinner inte sitta här mer nu.
PUSS & HA NU EN SUPER BRA DAG/KVÄLL



M-15.58


Just nu håller jag på att fixar mig, ska blåsa håret, fixa håret, sminka mig, klä på mig & lite annat smått.
Blir att åka till Rättvik idag igen och träffa en massa härliga människor! Hoppas på en lika bra kväll som igår, och det tror jag det blir också. Ska försöka slänga in ett inlägg innan vi åker, om jag hinner puss på er sötnosar!



E -13.44


Och nej. Jag har inte sovit tills nu haha! Vaknade runt halv 12 faktiskt så jag gick ner och gjorde iordning en skål med flingor och la mig framför tvn. Sen gick jag ut en stund men det är ganska molnigt nu så jag orkar inte ligga ute och frysa... hehe.
Så kan lika gärna berätta om gårdagen/natten...

Mamma körde mig & Mickan till Rättvik runt 18.00 igår och vi kom dit 19.35 tror jag. Det var sån jäklans bilkö, men hade väl roligt ändå haha. Och när mamma hade släppt av oss gick vi runt och kollade lite. Sen efter några timmar när vi skulle gå till karusellerna (a' så träffade vi Manlika,Hanna & några till så Manlika följde med oss till karusellerna och Hanna stog och pratade med dom andra.
Och då skulle vi åka flygandemattan men Manlika hade inga pengar så hon skulle låna av Mickan, men Manlika ville inte och då såg han de som styr karusellen (konstigt det lät) så han lät Manlika åka gratis! Sjukt snällt måste jag säga :)

Sen gick vi och åt eller vi stog i Sibyllakön i 40min ungefär.. och när vi hade fått våra pommes så gick vi ner till långbryggan för Manlika skulle hem. Då va klockan runt 11. Så jag och Mickan stannade kvar där med Julia,Ida,David,Tobbe,Oscar,Jeanette,Albin,Markus,Alex,Marcus och några fler.. stog där och pratade ett bra tag sen ringde mamma runt 12 och frågade om hon skulle hämta oss runt 1 och vi ba: aa för va trött och alla andra skulle hem typ så..
Vi följde med Ida och Julia en bit sen följde dom andra med mig & Mickan en bit.

Och när jag kom hem duschade jag,gjorde te och la mig i sängen och smsade. Dock somnade jag när jag smsade och hade hann klicka på ''skicka'' haha ;)


Saknar Gotland



M-12.35


Kvällen igår var verkligen superbra, fasen va roligt jag hade! Träffade en massa underbart folk som vi spenderade kvällen med. Att bara få glida runt och ha roligt med rätt personer kan verkligen göra ens kväll! Lite småroligt att man även fick ett litet "ragg", haha.. Ja, sånt kan hända & de är väl alltid kul ;)
Nog pratat om de, kom väl hem runt tio över ett inatt. Vart att borsta gaddarna och sen krupa ner i sängen och smsa sig trött. Så idag vakande jag vid elva, satte mig här en stund och ska väl snart gå och äta lunch. Hoppas att de händer ngt idag så jag inte behöver sitta här hemma hela dagen och tröka! Men de visar väl sig, hör i alla fall av mig lite senare, hugs ♥


visst ser mitt pringleschips lite ut som fred flinta?



E -02.21

Har precis duschat och lagt mig i sängen med en kopp te. Måste säga att kvällen var helt grym! Bästa på länge, gud så kul jag haft! Men nu ska jag sova snart så uppdaterar sen.


E -17.12



fina bilder.......

Har somsagt nyss tagit en välbehövd dusch, rakat benen och nu sitter jag med en ansiktsmask i fejjan haha... ska gå och skölja bort den snart!
Sen ska jag dra på mig någon tröja,platta håret,sminka mig och vänta på att vi ska åka mot gbo och hämta Mickan och Markus bror sen åker vi mot Rättvik.
Ska försöka höra av mig innan jag åker men det är inte säkert jag hinner ♥


E -17.03



Sängkläder

Rakhyvlar

Ansiktsmasker

Välbehövliga saker!



M-15.00

1 - 2 - 3 ½ - 4 - 5



M- 14.39

Hello
Vaknade 11, efter ett tag satte jag mig vid datan tillsammans med bror min. Sen vid 1 kom mamma hem så då duschade jag medans potatisen kokade, sen fixade jag mat åt mig själv. Satt ute i värmen på altanen med mammsen tills jag hade ätit klart & nu sitter jag här och har inte gjort så mkt mer idag. Ska väl prata med emma om hur de blir ikväll också. Tänkte poängsätta filmen jag såg igår också, så håll utkik! Hör av mig senare ♥ 




E -13.00

1 - 2 - 3 ½ - 4 - 5



E -11.21

GODMORGON! Sitter i soffan och kollar på tv. Har nyss käkat frukost och klätt på mig.. Snart ska jag och mamma in och köpa nya sängkuddar. Latero


E -02.33

Har precis kollat på Just Married. Betygsättning gör jag imorgon.
Nu ska jag krypa ner i min säng och lyssna på musik tror jag.. är sjukt trött!
Taggar inför classic imorgon också :)

Godnatt på er kära läsare!


E -00.34

Tänkte slå på en film nu, ska fixa lite vatten och dra på mig en stor t-shirt!
Men skriver nog efter filmen om jag orkar annars får ni stå ut tills imorgon ;)



M-00.28

Nu går jag och lägger mig, orkar inte sova bort halva dagarna. Imorgon kväll blir det CCW i Rättvik, hoppas man träffar mkt roligt folk! Hörs imon ♥



E -23.43

Det är du som får min värld att snurra,
det är du som gör min dag vid liv,
det är du som håller mitt huvud upp & inte ner till botten.

Det är dig jag älskar, dig jag vill leva med,
du är det bästa som finns,
det enda jag tänker på om varje sekund,minut,timme,dygn,dag som natt.
Det är alltid du som finns där om jag behöver prata med någon, om jag mår dåligt & bara vill bort. Du får mig att stanna varje gång.

Jag kan inte vara utan dig,
du är så underbar, helt jävla sjukt underbar.
Tur att jag blev den lyckliga som fick dig till min, för utan dig vet jag inte vad jag skulle gjort.
Varje natt vill jag ha dig hos mig.
You have NO idea how fast my heart beats when I see you
I Love You Baby ♥



M-23.00




M-22.42

värdelös bloggning från min sida idag!
Vaknade kvart i tolv idag igen, gick upp och åt frulle sen följde jag med mamma ut i skogen för att plocka blåbär. Gick ju sådär kan man säga, höll på att svimma. hehe Tog mig i alla fall hem, satt vid datan en liten stund innan vi åkte till farfar, hann inte slänga in ngt inlägg innan vi åkte.
När vi kom till Ludvika så stannade vi & åt pizza. Sen vidare till farfar där vi stannade till halv 9 tror jag. Kom väl hem för ett tag sen vet inte riktigt när.. Internetet här hemma var så segt så jag inte kunde blogga direkt, urk!
Men nu ska jag nog träna lite, och sen titta på ngn film eller slå på ett glee avsnitt. Hör nog av mig innan jag ska sova, hugs ♥

köpenhamn 2011




E -18.56

Dålig bloggning idag! Vaknade runt halv 1 ,åt frukost och sen tog jag på mig bikini och la mig på studsmattan i några timmar sen åt vi pannkakor och sen åkte vi och lämnade tillbaka en film och handla. När vi kom hem gick vi ner till badet i en timme.. Och när jag kom hem igen la jag mig på gräsmattan med min mobil (har fått tillbaka den från lagningen nu) sen gick jag in och bakade både kladdkaka och bröd, brödet står i ugnen just nu. Och så länge ligger jag i soffan och kollar på HARRY POTTER! Skriver sen för det är ganska jobbigt att skriva på mobilen:)


E -02.46

Nu ska jag dra mig mot sängen efter att ha gjort ett tappert försök att fixa gelénaglar men tröttnade redan efter en nagel haha.. bra där!
Men iallafall, jag skriver väl imorgon någongång!



M-00.31


Efter att ha tittat på The Last Song för typ 5 gången och tränat lite så kryper jag nu ner i sängen för att sova.
Undra om otränade jag kommer ha träningsvärk i magen imon, aj
Imorgon vet jag inte vad som väntar förns på kvällen då jag åker till min farfar som fyllde år idag... Så blir ett litet efterskotts firande imon (senare idag). Men jag hör nog av mig när jag vaknat imon, sov sött! ♥


köpenhamn 2011


E&M -00.16

Vilken tycker ni? 

1.

2.

3.