E -22.10


Just nu halv ligger jag i min datastol och dricker te,lyssnar på musik och chillar. Börjar bli sjuk, är helt tung i huvet,ont i halsen och fryser som satan.
Måste bli bra tills imorgon för då ska konfagruppen sova i församlingshemmet.

Efter skolan idag åkte ju jag och Mickan till stan.. jag köpte en bh för tröjan jag skulle köpa var slut och inte blev det någon parfym heller.
Vi gick iallafall runt lite och sen köpte vi en frappe på waynes men den smakade .... haha äckligt. Smakade jätte mycket kaffe så vi slängde den, och där gick 50kr rakt ner i sopkorgen. Suck.
Och istället gick vi till ica och köpte godis för det va exta pris på lösgodis, nicenice! :)
Tog bussen runt 17.50 eller något och blev stående i en bilkö 1½ timme för det hade hänt en jätte olycka i gbo. Och när vi hoppade av bussen gick vi till fg och va där en halvtimme sen åkte jag hem.
Och nu har jag ätit... och är inte alls sugen på godis? Vad är det med mig liksom? Är nog för jag är sjuk... jobbigtjobbigtjobbigt.

Men jag skriver sen för nu ska jag kolla bloggar,fb och dra på mig min onepiece!
PUSS

saknar...



E -23.05

Ska alldeles snart gå och lägga mig för är sjukt trött.
Och imorgon slutar vi 15.15 och då åker nog jag och Mickan till stan och kollar lite... jag ska försöka få med mig en ny parfym,en ny bh och en tröja hem tänkte jag.
Och vet inte riktigt när vi ska hem och när jag är hemma men det visar sig väl!
Nu ska jag borsta tänderna sen sova! Godnatt


E -22.05


Sitter här helt nyduschad och fräsch! Härlig känsla må jag säga.

Kom hem runt halv 9 idag. För efter konfirmationen gick jag och Mickan och köpte glass sen gick vi och satte oss vid några bänkar och pratade lite. Sen gick vi in till fg och drygade oss med Kalle och Robin (dom som jobbar där) sen bakade vi kladdkaka och fick glass till, mumma!
Sen kollade vi på idol en stund innan mamma kom och då körde vi hem Mickan sen när jag kom hem kollade jag fb, åt flingor,kollade på tv.
Och just nu lyssnar jag på musik,smsar,pratar på skype och chattar på msn.



E -22.35

Sitter och plattar håret,lyssnar på musik och chattar förfullt på msn. Men ska strax gå och borsta tänderna sen krypa ner i min älskade säng. Är så sjukt trött!
Och imorgon har vi origentering på idrotten och vi skulle gå en och en, lycka till att jag kommer gå rätt.. kommer ju tappa bort mig! Kul? Neeeej

Slutar 14.15 imorgon tror jag, eftersom min elevensvalgrupp slutar 16.00 på måndagar.
Så antingen hämtar mamma mig eller så tar jag taxin hem.
Men blir nog ingen bloggning förns imorgon kväll för jag är så trött när jag kommer hem så då lägger jag mig framför tv och typ somnar.
Men nu ska jag gå och borsta tänderna! PUSS



E -22.33




Tröja -Ginatricot
Linne -Ginatricot
Jeans -Ginatricot
Fotlänk -Grekland
Armband -Gotland
Armband & Halsband - Grekland



E -18.27


Sitter och mumsar på lite bullar och dricker te i min onepiece. Hur skönt som helst med andra ord! Om jag får säga det själv.
Efter skolan idag åkte jag hem och kollade fb sen följde jag med mamma till lager 157 & scorett. Köpte ett par nya mjukisar eftersom mina andra gråa börjar bli för korta i benen. Sen åkte vi och hämtade min bror från bussen och handlade.
Och när jag kom hem kollade jag på tv och sen åt vi.

Och ska snart eller om ett tag duscha, kolla på lite tv och plugga.
Så jag skriver senare ikväll :) Kanske lägger in en outfit då också, vi får se!

Provade Happy Fish i Grekland och då va det små fiskar som bet på fötterna haha!



E -22.05

Ska strax platta håret och sen fixa en kopp te och sen lägga mig i sängen. Är faktiskt väldigt trött, men kommer väl ändå inte kunna sova..
Imorgon efter skolan åker jag hem och gör lite So som jag inte gjort eftersom jag vart utomlands sen ska jag nog bara ta det lugnt. Slutar 14.20 imorgon tror jag ,fan va skönt :)
Men ska väl platta håret nu så jag kommer i säng någongång!
Skriver när jag är hemma imorgon eller något. Godnatt kära ni ♥

förut idag.


E -17.09

Ligger och tittar på film just nu och ska snart äta sen försöka plugga lite. Bloggar kväll :)


E -23.17

Nu har jag målat naglarna,gjort klart ''musik uppgiften'' och ska strax platta håret.
Just nu dunkas musik i högtalarna och jag smsar förfullt haha ;)

Imorgon slutar jag 15.15 och är nog inte hemma förns 4 om jag inte göra något annat, vi får se om jag åker hem,följer med någon eller något.
Men det blir bloggning imorgon kväll eller tidigare.. så fort jag får tag i en dator ska jag försöka blogga lite åt er bara för att komma ikapp lite.
Men nu är platttången varm så Godnatt ♥




E -21.26

Hej! Sitter och letar lite fakta till en redovisning  vi ska ha imorgon på musiken som jag fick reda på igår, men har inte haft tid till att leta förns nu. Och vi ska kunna det nästan utantill typ, så vi får se hur det går. Men tror det bara var 5meningar vi ska läsa var.

Idag har jag bara tagit det lugnt och kollat på tv och varit trött. För att förtydla det lite jag har vilat upp mig för skolan.. uhhhh. Vill tillbaka till Kreta NUNUNUNUNUNUNUNU!
Men jag skriver senare för nu måste jag verkligen leta fakta sen försöka göra en SOuppgift.

Tagen sista timmarna på Kreta :/



E -00.18


Eller kom faktiskt hem 05.15 igår morse. Och då la jag mig direkt och sov till halv 1 sen har jag inte orkat blogga något tidigare.

Veckan har varit helt underbar iallafall! Har haft så sjukt roligt och solat,badat,snorklat bland massa fina fiskar,ätit på resturanger,nattklubbar/diskon,myst. Och jag vill tillbaka NU! Det var så jobbigt att lämna Grekland för vi hade världens bästa hotel,nära till allt och hade svårt att lämna en där, som jag säkert aldrig mer kommer få träffa.. usch! Men troligen åker vi tillbaka dit någongång :)
Fick också jobb på en av resturangerna där, han ville att jag skulle komma dit och jobba nästa år men måste nog gå klart skolan först så vi får se hur det blir :) Skulle iallafall vara kul!

Och det är ganska skönt att komma hem till sin egna säng,dusch,träffa djuren och få spola ner toalettpapperet i toan haha. Men nu är det svinkallt ute ,brr.
Nej nu ska jag sova och försöka ta en lång sovmorgon för är ledig imorgon.. fick reda på de av en killkompis nu på kvällen som tur va :)
Godnatt




Linda här <3

ville bara skriva ett litet kort inlägg här på emma och mickans blogg !

tänkte berätta hur underbara dessa tjejer är , helt grymma brudar helt enkelt och jag tycker att ni ska fortsätta läsa emma och mickans blogg . den är hur bra som helst och verkligen värd att läsa !
Dom här brudarna är helt underbara , och jag älskar er ! ♥ glöm inte det ! ! ! ! !

vackraste tjejerna ! ♥




E -16.00

Exakt ett år sedan:




M-21.40


Sitter just nu och målar naglarna, fransk manikyr blir det. Tur dom ska torka så jag hinner med och skriva några rader här!
Drog direkt hem till mormor och morfar så det är därför jag inte har bloggat tidigare idag. Sen fick jag skjuss hem av min morbror vid 7. Åkte hem och käkade pannkakor, mums. Sen har jag även hunnit med att ta en dusch och tittat på robinson. Måste bara säga att det kommer bli så j'vla skönt med helg imon, redan fredag o: Och på lördag kommer min fis hem!!!!!! ♥ usch vad jag saknar henne..
Skolan kommer mer eller mindre suga imon, lovar er att vi har dåligast schema på fredagar!
Börjar 08.10-15.10, och där i mellan har vi bland annat TVÅ no lektioner, fyfan säger jag bara.
Nej nu måste jag sluta sura och fortsätta måla min andra hand, hörs förmodligen imon. Puss ♥


M-21.54

Jaha, såklart när man är borta så krånglar allt så det tidsinställda inte lades upp.. suck
Kom i alla fall hem strax efter kvart i sju. Och när jag kom hem märkte jag att syster min var hemma så hade en liten myskväll med henne framför tv:en. Åt lite och myste med katten. Hon åkte väh hem vid nio så nu sitter jag och väntar på att pappa, krille & mamma ska komma hem. Dock kommer inte mamma hem förns efter 11 men krille & pappa kommer nog snart för dom har vart och kollat på en leksands match. Hade en superrolig dag inne i Falun med Manlika. Vart mycket prat, skratt och flumm kan jag lova! hahah
Imorgon är det tillbaks till skolan som gäller, urk
Slutar 2 imorgon så de är rätt skönt, så efter skolan tror jag nog att jag åker hem till mormor och morfar. Tror det får bli så. Säger godnatt redan nu, puss


Saknar dig min lilla gullefis!


E -15.00


Jag trodde att det skulle vara svårt att glömma. Men det var faktiskt inte så svårt som jag trodde. Jag har klarat mig igenom dethär och är så jävla stolt över mig själv! :)
Jag är stark, så jävla stark. Och alla mina vänner som stöttar är så jävla bra ♥


M-13.30


Vaknade halv 11 ungefär av att nå jobbiga gubbar höll på och typ blåsa löv ute i lekparken. Hade lugnt viljat sova nån timme till. Gick väl upp och åt frulle, sen landade jag framför tv:en. Har nyss kommit ut från duschen så känner mig riktigt fräsch! Hade ju tänkt att åka till mormor & morfar idag också men nu blev det ändrade planer igen. Så snart sätter jag mig på bussen in till Manlika, var länge sen man träffade den tjejen så det blir roligt! 
Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem och äta med mig, får nog ta och ringa honom..
hörs när jag kommer hem igen hugs




M-22.55


Nu tar jag och pallrar mig ner i sängen, känns helt hopplöst att försöka sova men lär väl försöka. Är inte ett dugg trött längre, Godnatt ♥


M-22.17

Hej på er!
Dagen idag i skolan var väl sådär, så jävla tomt utan Emma♥ Hade mest tråkiga lektioner på det också, tur becci piggade upp stämmingen med att vara lite dryg ;) Slutade i alla fall 15.15 så åkte direkt hem och myste ner mig i soffan med enmacka och ett glas o'boy. att där och dog i nån timme tills pappa kom hem, satt och prata med honom ett tag sen satte jag mig vid datan. Har inte orkat blogga något mer idag igen, var inte på så bra humör. Men hade i alla fall gjort ett tidsinställt inlägg tills tidigare idag ;) duktiga jag, haha
Diss delen får ni imorgon för de vart nå fel när jag la upp den.
Var grymt taggad tills imon då vi har studiedag, tänkte åka in till stan och träffa manlika som jag skrev förut men nu blev de inte så. Får bli en annan dag (: Får väl sätta mig på bussen och åka till mormor & morfar imon då.. Blir mysigt de också. Nu ska jag lyssna på musik och ha allmänt tråkigt, får se om de dyker upp något mer inlägg idag eller inte. Hugs ♥

trött tjej




M-15.00



*Dusha, jag älskar verkligen att stå i duschen i timmar. Så himla mysigt om man till exempel fryser eller när man mår dåligt. Att bara få stå där och "duscha av sig" sina problem! Och bli värmd utan vattnet. 



*Semester, att få åka på semester och inte behöva tänka på någonting alls. Att bara njuta och leva i nuet! Längtar sjukt mycket tills vi ska åka på semester. Det här är en bild från Zanzibar dit vi ska




E -12.40




M-21.26


Har inte slagit på internetet förns nu på kvällen därför har bloggningen legat på botten! Men nu är jag tillbaka igen. Ja jag gick upp halv 10 idag tror jag, åt frulle, satte mig vid teven en stund innan jag sjönk in i mitt pluggande. Har gjort färdigt min matte, gjort idrotten (varit ute och gått med min bror) och någon supersvår sosak :o Ja ni hör ju hur kul jag har haft det idag.. Imon ska jag tillbaks till skolan igen, urk. Men som tur är så är det bara en dag i skolan för på onsdag har vi studiedag! Det ska bli riktigt skönt, utan att behöva tänka de minsta lilla på plugg. Funderar på att åka in till stan då och träffa Manlika och säkert några fler. Tror det blir toppen!
Nu ska jag gå och ta en varm skön dusch och sen bädda rent i sängen eftersom jag inte gjorde det igår, hehe
Sen kryper jag nog ner där för är ganska trött, gick och la mig typ 12 igår (: Men jag skriver imorgon någon gång när jag har tid ;) Ha det bääääst, hugs ♥



M-21.55

ojojoj, hejsan!
glömde helt bort igår innan jag gick och la mig att jag skulle skriva ett inlägg, förlåt mig!
Idag vaknade jag vid 12. Tog direkt en skön dusch innan jag satt igång med att städa mitt rum, såg serriöst ut som ett helvete! Så jag har typ städat och gjort massa plugg så jag inte behöver göra allt imon när vi är "lediga" imon. Eller vissa har utvecklingssamtal och då får alla vara hemma och ha "hemstudier" alltså läxor i som olika ämnena som vi igentligen har den dagen. Så kommer vi även ha på måndag nästa vecka också och då ska jag ha utvecklingssamtal :o
Så imorgon så ska jag göra färdigt allt plugg och sen ta det lite lugnt eller vad jag nu hittar på (:
Kom hem från mormor och morfar för en halv timme sen ungefär som vi har vart och hälsat på, mysigt. Nu ska jag kolla vidare på fb och bloggar sen bädda rent i min säng och krypa ner och soooooooooooova, åh vad skönt det ska bli med sovmorgon imon! Hörs, hugs

bild från we♥it



E -14.00









M-23.24

Tänkte ta och skriva ett litet inlägg just nu eftersom jag har ganska så stor brist på saker att göra!
Under kvällen har jag käkat en riktig mumsig middag tillsammans med trevligt sällskap. Sen har jag kollat på tv och setat på fb. Sitter just nu och lyssnar på musik, ska snart gå ut och kolla vad dom andra har för sig.. låter som om dom har väldigt roligt i alla fall! Sen får vi se vad resten av kvällen/natten har att erbjuda! Hör av mig innan jag går och lägger mig, hejdå

vill ha tillbaka värmen & alla sena sommarkvällar tillsammans med vännerna!



M-18.12


Tjenare!
vaknade 10 av att jag fick ett sms av emma, så vi smsade medans hon var på väg ner till arlanda och jag låg kvar i min säng. Men båda råkade somna vid halv 11 och vakande kvart över. Så då klev jag upp & sen fortsatte jag smsa med emma (:
Hennes plan skulle gå vid 2 tiden så om planet inte var försenat så tror jag att dom nyss har landat eller alldeles strax ska landa i värmen! I alla fall efter vi hade ätit så åkte jag och pappa till insjön en sväng och sen har jag inte gjort så mycket mer än att setat här och mumsat i mig lite godis.
När som helst kommer våra grannar på middag så det blir säkert mysigt, även fast jag tror att jag kommer spendera den mesta tiden här inne på mitt rum, hehe
Hör i alla fall av mig lite senare, hugs så länge

myskläderna på!


E -18.00




E -08.16

Godmorgon, Sovit bra? :) Det har iallafall jag gjort. Och nu har jag dragit på mig ett par mjukisshorts & ett linne och ska snart ta på min onepiecen.
Allt är packat och klart och vi ska snart åka, börjar bli taggad som fan nu alltså! hehe
Kameran kommer vara med på planet så ska ta massa bilder.

Och ni får ha det så bra i kalla Sverige medans jag förhoppningsvis ligger och steker i Grekland. Skriver igen om en vecka om jag inte hittar någon dator där kanske? ;)
Ha det bra! ♥
Kommer sakna dig jätte mycket Mickan, älskar dig

Vet inte riktigt om det är precis dit vi ska, men det heter så.



E -23.50

Sitter och poppar musik, smsar och pratar på msn. En helt okej kväll faktiskt! :)
Ska värma min vetekudde för sista gången på en vecka och göra en kopp te snart tänkte jag sen gå och lägga mig ganska snart för är sjukt trött.

Åker imorgon runt halv 9 kanske, får se om jag hinner göra ett inlägg imorgonbitti annars får ni nöja er med tidinställda så hörs vi på riktigt nästa vecka :)
Mickan får sköta bloggningen under veckan om hon hinner!
PUSS & GODNATT




E -18.12

Hejhej!
Kom alldeles nyss hem från lager. Köpte en onepiece eller funkis som den kanske heter eftersom den är fake ;) Jag ska ha den på planet imorgon och mysa runt i.
Längtar så jäkla mycket tills vi åker så jag kan komma bort från skolan ett tag. Var så sjukt segt idag och sur på en lärare också, blä.

Efter bilden idag hade jag,Johan och Mickan ett litet kramkalas innan dom tog bussen hem. Kommer sakna dom och vissa andra också, såklart!
Och när jag kom hem gick jag direkt till hästarna och tog upp dom sen mötte jag min moster och körde lite hö osv. kom hem och då åkte jag och mamma till lager.
Och ska väl börja packa lite smått nu sen plugga och vänta på att pappa ska komma hem med pizza! Gottgottgott? Va as länge sen jag åt pizza.

I L Y


E -08.52


Har precis gjort mig klar med allt och fick lite tid över.
Åker ju somsagt snart till sjukhuset och blir där 1timme eller något, sen sticker jag iväg till skolan och har lite lektioner och träffar alla sista gången på en vecka. Fan va skönt det ska bli :)

Sen åker jag ju hem och kanske pluggar, drar kanske till lager, packa osv.osv.
Och ikväll ska jag försöka hinna med 2-3 tidinställda inlägg tills i veckan, om jag hinner.
Men nu ska jag åka tror jag så jag skriver mer senare idag :)

trött.....


E -23.30


Har precis plattat håret och ska alldeles strax krypa ner i sängen!
Sitter och pratar på msn och lyssnar på musik just nu och det är helt okej! ;)

Har gjort klart matten nu på kvällen också, känns så himla skönt att inte behöva tänka på det när vi är utomlands! Men imorgon får jag nog mer plugg... men ska försöka göra det mesta hemma.
Och imorgon åker jag hem direkt efter skolan och börjar packa, har inte hunnit gjort det än haha.. sen kanske vi åker iväg till lager 157 en stund :)
Men nu ska jag krypa ner i sängen och soooova! Juste har lite sovmorgon imorgon för ska till sjukhuset imorgonbitti :) Både tummen upp & ner.
Men Godnatt på er


M-21.36

hej på er!
Åkte som sagt in till sjukhuset idag för att ta min fjärde och sista spruta, så nu är jag redo att åka utomlands! Konfan var väl ganska rolig, men de känns som att de kommer bli bättre när vi väl har kommit in i det, haha. När jag kom hem från saga satte jag mig och åt sen satte jag på datorn och mumsade på mitt godis jag och emma köpte idag. Sen kom mamma och frågade ifall jag kunde gå ut och leta på frans så gjorde de och nu ligger han och myser i min säng, där jag snart gör honom sällskap tror jag. Kom hem halv 12 igår natt så gick och la mig direkt men tog ett tag innan jag somna så var grymt trött imorse, därför blir det en tidig kväll för min del. Har även så sjukt ont i ryggen så jag vet inte vart fan jag ska ta vägen. Skolan var botten idag, usch allt kändes bara blä!
Nu ska jag ta en lång varm dusch innan jag kryper ner i sängen, hör nog av mig imorgon hugs ♥



E -20.23

Kom nyss hem från att ha varit ute i hästhagen och myst ♥ Riktigt kallt var det ute också, men som tur har hästarna blivit riktigt mjuka och mysiga nu med lite vinterpäls!

Efter skolan följde jag med Mickan in till sjukhuset för hon skulle ta spruta. Och efter det åkte vi direkt till konfan, fikade lite och pratade. Var där mellan 16.00-18.00. Och det för riktiga första gången idag och det var kanske inte jätte kul, men längtar till lägren! :) Kommer nog bli jätte kul.
Sen när vi hade varit där tog jag,Saga och Mickan Saga's cykel och pumpade den vid bruket sen hem till Saga och va där i en timme sen hem.. och gjorde matte diagnosen och åt sen ut till hästarna.
Ska snart ta en skön dusch och sen ta med min godispåse och matteboken till soffan och bara mysa och ta det lite lugnt och såklart plugga. Men blir ensam ett tag så får passa på ;)
Skriver lite senare.



E -21.55

Nyduschad och fräsch. Skrubbade kroppen med någon skrubb som luktade ''solmogna jordgubbar'' och åh va gott det luktade! Smörjde in mig lite efter så nu är jag mjuk (eller hur man säger?)
Kollade på bonde söker fru klockan 8,åt lite,halv sov framför tvn osv.

Ska väl kolla lite bloggar,fb och sen lägga mig så snart som möjligt för jag är verkligen jätte trött!
Juste imorgon är det konfa(konfirmation) också och den börjar 15.30 så ska fråga Mickan om jag kan åka med henne hem imorgon så länge ;-)
Men jag skriver när jag är hemma imorgon eller hos Mickan kanske? Vi får se om vi orkar då.
Godnatt



E -19.17

Ska alldeles strax gå och duscha för jag håller på att frysa ihjäl!
Sen ska jag nog sitta vid datorn ett tag sen blir det chill framför tvn en stund innan jag lägger mig. Men såklart så blir det mer bloggning innan jag lägger mig :)

Du tjänar inte att hålla på som du gör, du sabbar bara för dig själv.


E -18.45





























Nu orkar jag inte ladda upp mer, finns fler på min fb ni som har mig!


E -15.22

Kom hem från skolan för ett tag sen och har precis ätit lite.
Mamma och Felix åkte för att hämta min bror och sen kommer hon och hämtar mig så åker vi till Scorett och köper lite skor till vi åker utomlands! Inte alls långt kvar nu, åker på lördag! :)

Men nu ska jag göra något tills mamma kommer så jag skriver när jag är hemma eller lite senare ikväll. Och då kommer bilder från igår :)


E -22.57

Jag har setat i 3timmar ?! Med alla bilder som tagits idag.. laddat in,rensat bort alla suddiga osv,redigerat... det var 416 bilder från början och blev 93 kvar haha ;)
Tänkte lägga mig 7 men hade lovat några att lägga in bilder så jag va snäll och gjorde det.
Men nu ska jag värma min vetekudde för fryser ihjäl sen lägga mig och sova, fan va trött jag är! Och imorgon går vi till 14.15 som tur är.
Och då åker jag hem direkt och får se om jag kanske ska plugga lite eller så.

Men jag hör av mig imorgon med bilder från idag, Godnatt :)

today


M-21.50


Har inte blivigt så mycket bloggning från min sida nu igen pga av att jag har vart så sjukt trött och tagit bloggen åt sidan ett tag... Men ska försöka bli bättre på det!
Idag var de bjurs-VM och det var faktiskt kul! Jag var Pippi Långstrump, haha. Blev poppis bland dagisungarna kan man säga, tror dom trodde att jag var riktiga pippi, haha dom söta små trollen! Vi vann i alla fall skolvarvet & bästa utklädnad&peppning i klassen, fyfan va grymt! Så imorgon blir det nog att "fira" med klassen med priset vi fick, som var äpplen,bananer,vindruvor,godis & läsk. Sen efter skolan åkte jag hem och myste ner mig med massa filtar framför tv:n
Imorgon slutar vi kvart över två så efter skolan åker jag in till stan för att gå där tills mamma kommer och hämtar mig innan vi åker vidare till mammas kusin där kvällen spenderas så vi får se om jag hinner blogga imon eller hur det blir. hugs


ja sådär såg jag ut, bjuder på bilden ;) mobba inte min fot xd




E -16.50

Har nyss ätit lite och ska snart äta lite chokladmosse som jag gjort ;-) Det gick super bra på bjurs VM också men berättar senare och då kommer det bilder också!


E -22.56


Nu ska jag gå och värma min vetekudde,borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och försöka sova. Lyckades också glömma mitt headset i skolan och kan inte sova utan musik typ.. wei.

Imorgon är det ju somsagt Bjurs VM och min klass ska vara kändisar, inte världens roligaste menmen.. jag ska vara en teletabbies haha... och har lånat Jeanette's onepice så jag kommer se ut som en bebis!
Men det blir nog kul, hoppas vi ;)
Vet inte riktigt när vi slutar imorgon men jag åker nog hem direkt och pluggar lite så jag slipper de när vi är utomlands! Då kan jag bara ta det lugnt.
Men jag uppdaterar imorgon.




E -21.35



Tröja -Ginatricot
Linne -HM
Jeans -Ginatricot



E -21.27

Har precis kollat på Idol, dom va i Falun idag! :) Men kände inte igen en enda.. tråkigt.
Och just nu sitter jag och lyssnar på musik och laddar in massa bilder från kameran som jag glömt.. tänkte ladda ur några för ska ta med kameran imorgon tror jag.
Sen lägger jag nog ut en dagens outfit snart också, så jag skriver mer sen! PUSS


E -16.35

Har precis ätit lite makaroner och druckit mjölk, mumsi.
Slutade 15.10 idag eller jag och Becci gjorde för vi skulle åka med taxin hem. Så kom hem kvart i 4 kanske... var himla skönt att sluta tidigare.

Skoldagen idag har väl varit rätt så chill.
Vi har haft mentorskap,matte,lunch,so,idrott,elevensval + raster där i mellan..
Men nu ska jag kolla runt lite sen kolla på tv eller något.
Skriver mer ikväll ;)




E -22.39


Nu tänker jag gå och borsta tänderna sen lägga mig i en renbäddad säng och hoppas på att jag somnar ganska fort, men det är nog ingen risk för är nämligen väldigt trött!
Och imorgon slutar jag 16.00 så får se när jag kommer hem osv.
Men jag skriver imorgon! Kanske hinner med ett morgoninlägg också ? Vi får se när jag vaknar!



E -20.56

Super dålig bloggning idag! Men har bara legat i soffan och sovit för har varit så jäklans trött och haft ont i magen och mått illa.

Vaknade iallafall halv 1 och lite frukost och kollade på tv. Sen hjälpte jag mamma att baka bröd och sen låg jag och kollade på film någon timme.
Sen drog jag på mig jeans och åkte ner till krykan för det var gudstjänst och eftersom jag ska konfimera mig så skulle vi dit. Var där mellan 18.00-19.30 ungefär. Sen åkte jag,mamma,Ida och Felix och hämtade Anders sen till stan och hämtade en sak.
Sen hem och äta lite och duschade. Så sitter här nyduschad och lyssnar på musik. Och nu ska jag börja städa på mitt rum osv. för det ser ut som ett h-vete!!!!
BRB.

Sommaren -11




E -00.12

Blev en ganska så bra hemmakväll idag faktiskt! :) Har setat i 2-3timmar och pratat med en barndomskompis som fortfarande är en bra vän! Haha länge sen man pratat så mycket med honom. ♥

Runt 10 åt vi kyckling och pommes, f*n va gott det va! MUMMA.
Och fassnade vid tvn då också, annars har jag bara setat här... men tänkte att jag skulle gå och lägga mig snart för jag är så trött.
Men skulle prata med en annan också, men tror h*n har somnat eller något haha ;) Vi får se om den loggar in på msn snart eller ringer mig. Annars tänker jag sova!
Godnatt ♥



E -20.14

Hemma igen, efter en lååång dag!
Det va faktiskt ganska roligt i stan idag. Vi fick sitta och lyssna en liten stund när dom presenterade alla ''konfirmationsgrupper'' sen skulle vi till Kristinegården men istället tog våran lilla grupp en fika på Wayne's och pratade lite, trevlig start på morgonen ;) Vi hann inte äta frukost innan vi åkte så det passade bra.
Sen gick vi med Jenny (våran präst) på stan för hon skulle köpa något tills dom skulle bort ikväll men vi orkade inte så vi gick till Kristinegåren och åt korv och gjorde egna knappar.
Sen gjorde vi massa andra saker i kyrken osv. Har också fått gjort ''tryck'' på ?örngott?

Jag och Mickan tog bussen hem 14.17 och Saga stannade kvar i stan med Malin,Anna och Bella. Och när jag och Mickan kom hem till henne gjorde vi lite chokladbollar och la oss i soffan och kollade på tv. Jag somnade dock en liten stund eller ja.. jag somnade nog 4ggr för jag va så trött haha.
Sen kom mamma och hämtade mig runt 5 och då åkte vi till min gammelfarmor och farfar för min gammelfarfar fyller år idag :) Åt smörgåstårta osv. blev typ jätte mätt ?!

Och när vi kom hem för 40min så gick vi till hästarna och fixade hagen och nu tänkte jag gå och ta en skön dusch och fräscha till mig lite. Sen bara mysa resten av kvällen!
Skriver sen och ska försöka hinna lägga in videosarna sen igår ! ;)

gulligt att min lilla knapp jag gjorde idag blev med haha ;)


E&M -08.51

Godmorgon ! Vi har precis vaknat upp i Sagas säng. Och just nu sitter vi och plattar håret osv. snart ska vi nog äta frukost sen gå ut till bussen.
Kvällen igår blev väl lyckad. Vi åkte till macken och köpte godis och träffade Becci och Jeanette en stund sen bussen hem runt 9. Och då gick vi hem till Mickan och packade sen hem till Saga.

Men nu kan vi inte skriva mer för vi måste vara klara 09.28 .
Vi kommer nog hem 3 eller något om vi hinner med den bussen.




E -18.21

9ornas dag idag var väl ganska rolig. Vi gick låååångt så har ont i benen nu haha. Och när vi gick ner för slalom backarna gjorde jag värsta vurporna, blev lerig och blöt hahahha.
Men när vi kom fram till där vi fick korv så var det dragkamp sen och då vann 9D. Men min klass (8A) är ändå bäst och dom kämpade! :)

När jag och Mickan hade kommit tillbaka till skolan så tog vi bussen till henne och låg i sängen och slappade och sen åkte jag hem 4 och duschade,bytte kläder och ska snart ner till henne igen och va med hon,Saga & Manlika. Sen sover jag där med Saga och Mickan för vi ska på konfirmationsmöte imorgon klockan 10 och då tar vi bussen in. Så kvällen blir nog nice :)
Men nu ska jag ladda in lite bilder från dagen och visa er, så lägger jag upp filmer imorgon!






E -22.33

Hej! Förlåt att jag inte skrivit tidigare idag men efter skolan åkte jag hem och la mig direkt i soffan med lite te och massa filtar och somnade. Sov tills vi skulle ner på konfirmationsmöte, jag ska också konfimera mig. Och vi ska träffas klockan 10.00 vid Kristine på lördag? Jag ville ju sova ut.. men aja.

Skoldagen idag var väl skit. Eller jag mådde inte så speciellt bra och då blir ju allt jobbigt. Men klarade nog SOprovet, så känner mig glad över de iallafall!
Jag hade muntligtprov med 3andra i klassen och när vi va klara sa min lärare '' alla kan gå ut utom du Emma '' så stannade där och fick berätta mer för hon märkte att jag hade pluggat på och ville se hur mycket jag kunde, så hoppas iallafall på ett E ( godkänt ) nu.

Nu ska jag gå och äta något sen sova tror jag.. är så trött. Och imorgon har vi 9:ornas dag och ska gå i skogen och göra saker 9orna har fixat. Hoppas att det inte regnar..
Ska kanske till sjukhuset imorgon, men vi får se hur det blir.



M-21.01


Hej på er!
Dagen idag var väl okej, inget speciellt direkt. Hade soprov som jag tror gick bra, det kändes så i alla fall så får hoppas att allt pluggande var värt det! Efter skolan gick jag hem till mormor & morfar och bara var där och myste tills morfar körde hem mig vid 18.10 ungefär. Sen klockan 19.00 var det ngt möte om konfrimationen som jag och mamma var på, jag ska alltså konfrimera mig! Efter det åkte vi hem och jag satt mig här framför datan (:
Känns så grymt skönt att inte behöva plugga ikväll igen och bara ta de lugnt! Nu ska jag sätta igång ett avsnitt av idol som jag missade i tisdag och sen blir det nog att krypa ner i sängen, är så grymt trött! Hör nog av mig imorgon, godnatt

random mobilbild..


E -22.34

Dags att krypa ner i sängen och fortsätta plugga. Ingenting sätter sig i mitt huvud typ, men jag måste verkligen klara det annars vet jag inte vad jag gör!
Så är nog bäst jag fortsätter nu, skriver imorgon när jag är hemma :)
Godnatt

Det är åt h-vete just nu. Men jag tänker inte sluta fortsätta kämpa. Jag är stark.



E -21.24

Hej! Sitter nyduschad och fräsch efter att ha gjort lite styrka och varit ute och sprungit en stund för att rensa tankarna lite :)

Skoldagen idag var väl rätt så chill.. Engelska,Spanska,Matte,Lunch,Städade matsalen,Hemkunskap men Ulla va inte där så vi gick ner till tempo och gjorde något papper sen datasalen.
När jag kom hem åt jag,pluggade,tv,pluggade och pluggade haha. Känns som lite sitter nu iallafall men ska snart ner och plugga lite till :)
Först ska ni få se lite bilder sen jag va ute och sprang!



Tyckte det va så fint!



E -21.11


matilda om E -21.47:
varför ska ni städa matsalen? :)

Svar; Vi hade så förra året också när vi stog i caféterian för vi ska hjälpa mattanterna och se hur dom har det och vi ska lära oss hur man ska bete oss eller någt haha.
Sen får man ju en glass när man är klar + att man missar en lektion. Men äckligt är det!



E -15.41

Hejsan! Kom hem för ett tag sen och håller på att steka hamburgare och sen ska jag börja plugga. Vi har ju prov imorgon ,bläää. Men jag skriver senare ikväll för jag ska äta nu.


E -21.47

Ska gå ner och fixa lite varmchoklad nu sen lägga mig i sängen med musik & plugga lite. Känner också att jag behöver plugga hela dagen imorgon. Så blir nog att åka hem efter skolan.

Och imorgon ska jag och Felix städa matsalen, kul? Nej fan va äckligt !
Slutar 15.15 imorgon så är väl hemma 4 eller något!
Men nu ska jag stänga av för det går inte så bra att plugga när man sitter här ;)
GODNATT



M-21.21

Tjenare!
Skolan idag var väl okej.. Fick sluta tidigare idag för att våran lärare hade åkte hem, sjukt skönt! Direkt när jag kom hem satte jag igång att plugga.. inte de roligaste men så är det. Läste igenom papperen 10 ggr sen när mamma kom hem så gjorde jag tekakor som vi hade i hemkunskaps läxa tills imon. Efter de läste jag lite till sen åt vi nybakta tekakor.
Resten av tiden har spenderats här framför datan då jag pratat med lite olika personer (: Resten av kvällen kommer se ut som så att jag ska plugga, sen duscha, lägga mig i sängen, plugga, lyssna på musik och sen sova.
Tur säger jag bara, att vi inte har prov imorgon för känner att jag typ kommer behöva plugga hela dagen efter skolan imorgon också! Men först åker jag till Borlänge och skaffar pass, eftersom det inte gick så bra sist! Så vi får se om jag hinner slänga in något inlägg imon eller om jag helt har sjunkigt in i mitt pluggande ;) Ha de så bra så hörs vi, Godnatt


lägg märke till min grymt snygga bil ;)


E -21.04


Sitter och lyssnar på lite lugn musik just nu och ska väl snart plugga lite.. usch har inte ens orkat kolla på det idag, inte bra inte bra.
Istället har jag tagit det lugnt, kollat på tv,bakat,duschat, osv. Men det va ganska så skönt det också för det var ett tag sen jag åkte hem från skolan så tidigt så har inte hunnit ''slappna av'' riktigt.
Men nu ska jag prata lite med Mickan och läsa igenom frågorna i provet.



Dåliga bilder haha.



E -16.27

Hej, Hejsan, Tja, Tjenare.
Har precis druckit lite varm choklad efter en sjukt seg dag i skolan.. var verkligen super trött hela dagen! Så tog taxin hem idag runt 15.20.

Och nu tänkte jag plugga lite inför So-provet vi har på torsdag. Och funderar på att baka lite innan eller medans om man säger så :) Skulle inte sitta fel med lite kladdkaka t.ex?
Jag skriver iallafall senare, eller ikväll eller något för har inte tid just nu :)


E -22.09

Tjena! Har nyss tagit en varm,skön dusch. Gick nämligen hem från korset eller halva vägen i spöregn.. fyfasiken va kallt det va!
Kom hem för en timme sen ungefär och när jag kom hem kollade jag på Ensam mamma söker sen duschade jag och nu ska jag fixa lite te och värma min vetekudde sen lägga mig i sängen och kolla lite införprovet.. usch kan ingenting! Men håller tummarna för att det ska gå bra ändå.

Och det regnar fortfarande och är kallt! Tur att man ska till värmen snart ;)




M-17.43


Ni får ursäkta min urdåliga bloggning på sistonde, men finns massa saker som stått i vägen för bloggandet..
Kom i alla fall hem för en timme sen ungefär, hade ju dubbeltimme på ''elevensval - bild'' så på tordag får vi sluta 2! Emma sitter nog just nu i korset med massa annat folk, hon ville att jag också skulle stanna men jag tycker inte de är så roligt där så åkte hem istället (: Ikväll blir det nog lite plugg inför provet på torsdag sen ska jag bänka mig framför tv & idol. Vi får se om jag hör av mig innan jag kryper ner i sängen annars hörs vi imon, hugs ♥

I always have a eye on you..


E -22.23


..för det är precis det jag ska göra! Är så grymt trött och har ju en hel skolvecka framför mig, så det är bäst jag kryper ner i sängen nu och lyssnar på lite musik.
Slutar nog 16.00 imorgon annars 15.15 vet inte riktigt.. men iallafall så skriver jag när jag kommer hem. Men vet inte riktigt när.

Och om 13dagar åker jag till Grekland! Hur nice är inte det på en skala? Fytusan vad jag längtar att få komma till värmen igen och bara ta det lugnt!



E -19.50

Hemma igen!
Började med att jag åkte med pappa ner till Gbo och träffade David för dom andra hade dragit. Vi satt och prata lite sen gick vi hem till Albin och hämtade Davids tröja och lämnade cykeln.
Sen gick vi ner till tempo igen och väntade på Saga,Manlika & Robert.. och när dom kom satt vi och pratade osv. sen gick vi till skolan och va där ett tag :)
Sen klockan 7 gick vi med David och Robert till bussen vid stora vägen och då åkte jag hem typ. Och Manlika och Saga gick hem.. :)
Kul,lugn & skön kväll blev det!

Och nu ska jag gå och duscha tänkte jag eftersom jag inte gjort det än :)
Så bloggar lite senare ikväll :)



E -15.00

Har precis städat mitt rum,bäddat rent osv. så det är klart tills ikväll.
Snart kanske jag drar till gbo och är med lite killar, dom ringer och säger att jag ska komma dit typ hela tiden så jaa... men jag känner mig riktigt ofräsch och vill hellre duscha ikväll. Och vill ju inte se ut såhär när jag ska träffa dom, men vi får se hur jag gör!

Ska nog äta snart också.. men vi får se när jag hör av mig sen igen!
PUSS



E -13.00

Gårdagens Outfit

T-shirt -
Linne -
Jeans -
Allt är från Ginatricot haha ;-)



E -12.47

Har nyss vaknat ätit frukost och hunnit satt mig här. Och nu tänkte jag berätta lite om gårdagen för jag inte har så mycket annat för mig!

Började med att jag åkte hem till Saga klockan 3ungefär. Och vi lyssnade på lite musik och fixade oss lite osv. sen gick vi hem till Mickan utan att hon visste de och skulle få med henne in till stan. Men det gick ju inte så bra så vi gick hem efter 30minuter. Fixade oss lite till sen gick vi ut till busshållsplatsen,hoppade på bussen och vem sitter inte i busssen? Jo Mickan Haha! :D Då blev vi glada. Och när vi kom in till stan gick vi dirket och köpte vaniljcola och satte oss på andra sidan faluån och väntade på Manlika och när hon kom träffade vi Panna och Zakke.
Och då gick vi och köpte en El Taco pizza på American Take Away, gott men alla höll på att spy för vi köpte en LAGRE!!! oh fyfan haha.

Och när vi hade ätit så gick vi till Max för alla va kissnödiga haha... och sen tror jag att vi gick bort mot GGS och då väntade vi på David,Robert och Albin sen gick vi in. Och vi gick direkt och fixade nå ''knappar'' man fick rita på en lapp sen gjorde dom,dom till knappar haha ;-)
Sen gick vi väl runt där inne ett bra tag och sen gick vi till Hemköp och köpte lite läsk och träffade lite folk (okej, vi gjorde de typ hela tiden men aja) stannde ute där, sen till Max och direkt till Sibylla för letade lite efter kompisar som inte mådde så bra. Stog vid Sibylla resten av kvällen typ.
Och då kom de nå gäng som gick runt mig sen på Albin men ''hans'' kompisar tog bort honom från Albin så han gjorde inte illa sig.

Sen åkte vi hem 23.45 och då åkte vi till Bojsen och skulle hämta Manlika's laddare och där hoppade jag och Mickan av för vi ville inte hem.
Men vi visste inte vart vi skulle ta vägen för vi orkade inte gå till stan men då kom Mickan's syster så vi åkte med henne till stan och hämtade hennes katt osv. Sen hem och kom väl hem halv 2 eller något.
Haha helt värd kväll säger jag! Synd att den slutade så tidigt!










E- 01.44

Kvällen har varit helt asum!  Med massa härliga personer!
Slutade med att jag och Mickan hoppade av på hemvägen i Bojsen och satt vid brandstationen ett tag innan nästa skjuts kom haha :)
Men ska krypa ner i sängen nu snart tänkte jag, så skriver när jag vaknat istället! :)

TRÖTT


E -13.39


Har precis fixat mig och så vidare.
Vaknade runt 12 och gick ner och åt frukost sen duschade jag och har precis hittat lite kläder att ha på mig och sminkat mig.

Och just nu sitter jag med en kusin i mitt knä, hon har precis spelat lite spel på min dator och nu tänkte jag skriva ett inlägg så hon fick vänta lite.
Och ska snart åka ner till Saga för får skjuts av min morbror.
Sen runt 5tiden åker vi nog till stan! :) 
Men nu ska jag hitta på något lite roligare, så jag skriver sen någongång!
Ha en bra dag!



E -00.22

Sitter och pratar på skype med Saga och Mickan nu och har gjort det ett tag nu.
Men ska nog gå och tvätta bort sminket nu och borsta tänderna sen krypa ner i min efterlängtade sköna säng och sova! Fan va skönt det ska bli.

Men jag skriver när jag har tid imorgon. Och vet inte riktigt när vi ska in till stan imorgon men jag hör nog av mig innan jag åker skulle jag tro! :)
Godnatt




E -19.58

Min kväll kommer spenderas hemma själv. Stort suck på det.
Iallafall så har jag laddat upp med lite saker. Så har något gott att mumsa på och även lite annat för att värma mig eftersom det är sjukt kallt!



Te|Godis|Läsk|Vetekudde|En mysig,stickad tröja



E -18.51

Hejsan! Sitter och lyssnar på lite musik och dricker cola.
Kom hem från Mickan för ett tag sen efter att ha varit där med hon och Saga.
Och just nu är jag bara irriterad och trött.. vill iväg till bjurs där alla är men ingen orkar åka med och har ingen som kan köra mig... kul? Nej!
Får se ifall jag drar ner till gbo och sover med Saga & Mickan, men vet ärligt talat inte ifall jag orkar de idag.. men vet inte vad jag ska göra hemma heller?

Skolan idag var väl väldigt seg... hände typ ingenting.
Och hade mest tråkiga lektioner osv..
Men hoppas på en bättre dag/kväll imorgon för då är det ju GGS (Granny Goes Street) och ska dit med tjejerna från 6an tror jag :)

repris?




E -22.56

Har nyss kommit ur duschen och är super trött som vanligt. Men ska strax krypa ner i min varma, sköna, underbara säng!

Drog ju somsagt till stan efter skolan med Mickan & Johan. Och vi gick väl runt lite och hittade en bustier? för bara 10kr så köpte den haha. Sen träffade vi Saga och Manlika sen kom Panna. Och vi gick väl runt på stan ett bra tag och chillade lite.
Köpte också någon konstig läsk? En hellokitty och Johan köpte Ben Ten ? hahaha

Och när vi åkte hem runt 6 så följde jag och Mickan med Saga hem och hämtade en tröja sen gick vi hem till Mickan och åt,pratade lite osv.osv.
Saga skulle hem 9 så vi gick med henne sen hem igen och då duschade Mickan. Sen åkte jag hem halv 10 kanske och när jag kom hem duschade jag, som jag sa.

Nu ska jag gå och lägga mig innan jag somnar här!
Men först ska jag bjuda på lite bilder från idag :)








E -11.02


Sitter just nu i datasalen med några stycken. Vi ska träna kartkunskap eller något sånt.
Men vi kan inte ladda ner programet typ.

Efter skolan drar jag nog med Mickan till stan och träffar Saga. Och vet inte alls när vi ska hem. Men skriver iallafall när jag är hemma :)
För nu måste jag kolla om det fungerar för tror dom andras gjorde de.
Och vi ska snart gå och äta...
Pusssss