E -22.50


Jag tänkte ha en liten tävling här på bloggen bara för att den inte ska bli för tråkig. Så vi får se hur många som ''anmäler'' sig så det kan bli något.

• Det är en kompisbildtävling som t.ex. på dig och din bästa vän,något djur osv. Ni ska komentera dethär inlägget och skriva att ni är med och lämna eran bloggadress. Sen ska ni lägga upp bilden ni tävlar med i eran blogg och så går jag in och kollar på bilden du tävlar med.
Och sen lottar jag ut den bästa bilden och ni får en länkning + eran bild kommer upp här på min och Mickans blogg.

Låter det bra? Om ni vill så ska ni ju somsagt skriva det i dethär inlägget.
Så får vi se om det blir något :)



E -19.02

Satt kvar och snacka i skype till 4 imorse haha... shiiit va kul det va :)
Vaknade runt 12.15 och åt frukost,kolla på tv sen gick jag upp till stallet och borstade min prins. Efter det åkte jag och mamma och köpte hö. Kom hem för en timme sen ungefär alltså runt 6.
Och har ätit,kollat fb och bloggar sen dess.
Därför har jag inte bloggat något idag men ska försöka bli bättre. Har en liten grej jag kan tala om senare ikväll! När jag kollat på tv osv.

Så hör av mig lite senare..



E -02.04

Sitter och pratar på skype med några grabbar nu haha. Har gjort det ända sen klockan 6. Så ska väl snart tvätta bort sminket sen borsta tänderna och krypa ner i sängen.
Imorgon hoppas jag på lång sovmorgon så jag kan vila ut mig ordentligt haha ;)
Föresten så kanske jag drar till bjurs en stund och träffar lite personer, men vi får helt enkelt se om jag orkar för är så lat haha ;)

Men nu ska jag prata klart så jag skriver imorgon istället.
Godnatt ♥



E -17.50




E -17.05


Gick upp 10 imorse och va super trött. För jag vaknade 06.55 imorse och trodde att jag hade försovit mig till skolan haha och va ju uppe ganska länge inatt.
Iallafall... jag åt frukost,drog på mig lite kläder,sminkade mig osv. sen åkte jag ner till krykan och kollade på en musikal sen åkte jag hem och fikade lite.
Sen har jag legat i soffan och kollat på serier. Och nyss åt jag lite tacopaj och kollade på pan am som jag fortfarande gör.

Oj det här inlägget blev väldigt rörigt.. jag skriver senare för nu ska jag kolla klart på serien sen ut och gå lite kanske.. bara för att ha något att göra.
Föresten det är kolsvart ute nu?! Och det har det varit i ca en timme shit alltså.


E -02.11

Nu är det vintertid och jag ska krypa ner i sängen.
Har setat och pratat på msn ett tag nu med en kompis och börjar bli riktigt trött. Vi skulle vara vakna till 3 i sommartid bestämde vi av någon anledning... :)
Och med tanke på att jag har konfa klockan 11.00 imorgon så måste jag gå upp senaste 10 så det är nog på tiden att sova nu.

Skriver när jag är hemma imorgon och har tid.
Godnatt!

vadå trött?


E -00.42




E -23.12


Ja det är precis vad jag är nu. Har ätit i ungefär 1timme men gott var de!
Förrätt; liten macka med skagenröra och räkor på och en citronbit.
Varmrätt; Kött,klyftpotatis och sallad.
Efterrätt; Kladdkaka och grädde.
Haha nu kanske ni förstår att jag blev mätt? ;)

Nu sitter jag och lyssnar på musik och tar det lite lugnt.. har sånt sug på att dra ut med några kompisar och göra något hel galet men det är väl ingen som kan nu om inte alla är ute redan.
Får bli en hemma kväll igen då, fast de är ju ganska skönt :)
Och kom ihåg att ställa om klockan inatt efter som ''vintertiden'' börjar nu.




E -17.45

Hej, ledsen att jag inte bloggat tidigare!
Jag vaknade 13.15 gick ner åt lite frukost och kollade på film. Sen bakade jag för vi ska fixa trerättersmiddag ikväll så jag stog för bakningen.
Och sen har jag bara tagit det lugnt.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och dricker cola. Och säljer kakor via fb haha, facebook är faktiskt bra ibland ;) Eller de är de väl alltid, nästan.
Men ska nog ut och gå om en stund så jag skriver senare! PUSS
Funderar starkt på att ändra om lite här på bloggen också... men vet inte vad Mickan kommer säga ifall jag ändrar några saker så kanske ska vänta med det.



E -01.44

Stannade hemma och myste i soffan framför idol med läsk och popcorn istället för att dra till bjurs. Vilket va riktigt skönt faktiskt, va så himla mysigt hemma!
Och nu tänkte jag gå och tvätta bort sminket,borsta tänderna,dra på mig sov tröjan sen krypa ner i min nybäddade säng och sova som en prinsessa. Gash va skönt!

Får se hur morgondagen blir men tror det blir att vara hemma och ta det lugnt och bara mysa runt. Men jag skriver imorgon.
Godnatt



E -16.07


Kom nyss hem och sitter och dricker lite läsk.
Och nu har vi LOV härligt härligt! Fytusan vad skönt alltså! :)
Ikväll kanske jag drar till bjurs för det är någon halloweenfest där med spökvandring osv. vill dit men beroende på hur jag mått dom senaste dagarna kanske jag ska vara hemma och ta det lite lugnt?
Men har någon timme på att bestämma mig.

Nu ska jag kolla fb och alla statusar som det står ''lov,höstlov,äntligen lov'' osv haha och äta något(!!!) för min mage skriker ihjäl. Skriver lite senare ikväll


E -23.31

Hejsan!
Nu ska jag platta håret och krypa ner i sängen.
Imorgon blir det skola, igentligen hade jag behövt vara hemma imorgon också men jag orkar verkligen inte sitta hemma mer. Mår ju skapligt bra just nu iallafall. Men om jag inte mår bra imorgon så hämtar mamma mig, fast ska försöka ta mig igenom dagen eftersom det blir första och sista dagen innan LOV yey!

Helgen blir nog rätt tråkig skulle jag tro. Får se ifall jag hittar på något.
Men nu: platta håret, sen sova. Som jag redan sagt.
Godnatt

De är tomt utan dig vännen.. kom hem nu! ♥



E -18.16

Kände att jag måste uppdatera lite grann... Igår när jag vaknade mådde jag skit och började spy så runt halv 12 åkte jag in till akuten för att kolla varför jag spydde. Dom körde runt mig i dendär sjukhussängen och tog flera olika prover osv. Men dom hittade ingenting och trodde att jag spydde för jag hade så fruktansvärt ont i huvudet så jag åkte hem igen efter 4timmar. La mig i soffan och sov. Vaknade 6imorse och gick ner till soffan och sov lite till.. Sen har jag legat här hela dagen. Har inte ätit något annat än en halv macka igår för mår mest illa när jag äter och dricker, fast är jätte hungrig. Är iallafall bättre idag. Men nu ska jag vila lite till men nu vet ni varför det kanske blir lite dålig bloggning.


E -22.31

Har precis tagit mig upp på mitt rum och ska strax lägga mig i sängen. Mår fortfarande illa och har ont i huvudet + att min kropp värker som sjutton. Så ska sova nu sen se om jag tar mig upp till skolan imorgon.
Har faktiskt legat i soffan ända sen jag klev ur sängen imorse har gått i sovtröjan hela dagen också haha och det är inte likt mig.

Aja.. vi får se hur det blir imorgon.
Godnatt



E -14.29

Blev hemma idag pga migrän.. mår jätte illa och har ont i huvudet.
Vaknade i morse och va påväg till skolan men stannade kvar i sängen och sov till kvart över 12 vilket va jätte skönt för har inte sovit något inatt.
Nu ska jag väl ligga och ta det lugnt hela dagen sen plugga lite om mitt huvud tilllåter. För ifall jag åker till skolan imorgon har jag prov.
Nej hör av mig senare


E -21.25

Hej på er alla där på andra sidan dataskärmen eller något.
Kan väl börja med att säga att jag saknar Mickan redan... och hon har nog precis lyft planet om det inte är försenat, tror det skulle lyfta 9. Åh... två hela veckor utan henne.

Förtillfället sitter jag nysduschad,lyssnar på musik,dricker cola och ska nog ner och ta temp för det känns som jag har feber.. plus att mitt huvud och hals värker sönder. BLÄ.
Får se om det blir någon skola imorgon, beror helt på hur jag känner mig imorgon för om jag mår såhär blir det nog ingen..
Kanske hör av mig innan jag lägger mig.

älskade vän



M-21.00





E -01.02

Ska gå och borsta tänderna nu sen sova, har så grymt ont i halsen.
Men kan då somna med ett leénde på läpparna inatt!
Får se när jag uppdaterar imorgon, ska försöka göra det när jag vaknar iallafall.. men vi får se om jag orkar osv.. men skriver någongång iallafall.
Godnatt

Föresten vart har alla komentarer tagit vägen? Är skit tråkigt att blogga om man inte får några komentarer.. börja komentera lite mer,igen.

Från idag.



M-23.23


Nu kryper jag ner i sängen och taggar inför morgondagen! Så hörs när jag kommer hem igen.
Kommer sakna alla mina underbara vänner i skolan, puss på er!


Kommer sakna min bebis mest!


E -23.15

Är så jävla glad nu och blev det på en sekund! Åh typ det bästa som finns har hänt mig.. längtar så jävla mycket efter det/dig nu!
Att ett humör kan ändras så fort visst jag inte.
Nu vill jag ha vinter.
Jag saknar dig så mycket.
Vet inte vart jag ska ta vägen nu,haha shit! Har inte varit såhär glad på länge!



E -20.12

Hejsan, skit tråkig kväll både igår och idag.. får se om jag drar vidare till gbo sen.
Planerna denhär helgen sprack ju, fan också... hade ju fixat en sak.

Har nyss fixat lite klyftpotatis så ska väl äta om ett tag, klyftpotatis och fläskfilé blir det!
Fotade idag också föresten så klicka här för att se bilderna.
Nej nu ska jag kolla fb,bloggar osv så hörs vi sen !

Grekland. Vill tillbaka. Det va där jag mådde bra, hade inget att må dåligt över.. levde livet. Fan skulle göra allt för att få åka tillbaka.


M-19.45


Idag vaknade jag halv 10, gick upp och glodde på tv sen gjorde lite läxor och åt mat. Efter de var de ännu mer läxor som stod på listan och även större delen av dagen har spenderats till de & även att packa! Åker nämnligen utomlands imon som ni kanske redan visste.
WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE va kul de ska bli! Är så sjukt jävla taggad.
Så när jag kommer tillbaka sen så hoppas jag att min blogglust kommer tillbaka igen, den har ju verkligen inte vart på topp på senaste tid.. Och så ska jag försöka fixa in alla bilder på datan så ni får se (:
Nu ska jag ta det lite lugnt och sen bara njut av en sista natt i min säng, men hör säkert av mig innan jag kryper ner. Ha en skön lördagkväll, puss



E -12.53


Har precis klätt på mig lite myskläder och funderar på att gå ut och gå lite.
Vaknade runt 10tiden men låg kvar i sängen en timme.. sen gick jag ner och bakade en kladdkaka som ska stå i några timmar för att bli god. Och sen åt jag pizza som pappa kom hem med, nom nom!
Så att ut och gå skulle nog inte vara en sån dum idé annars sitter jag väl framför datorn hela dagen. Kan ju kanske ta med kameran och fota lite om jag orkar.

Blog u later.




E -23.22

Planerna för kvällen sprack ganska rejält, jävla skit också.
Blev en tråkig hemma kväll framför idol med cola och halv sovandes. Usch för sånt!
Imorgon får vi väl se vad som händer, hoppas på något roligt iallafall.
Nu ska jag forsätta smsa och kolla fb, så får vi se när jag kryper ner i sängen men blir inget mer inlägg idag tyvärr... är inte på humör.

-09.. snälla ge mig!?


E -18.28

Har precis ätit lite mat, fläskfilé,riven potatis,sallad och sås.. mumma! :)
Och nu sitter jag och kollar på tv och väntar på att Mickan och Saga ska säga hur det blir, för vi kanske ska till bjurs ikväll. Isåfall så hoppas vi väl på att det blir kul!

Efter skolan idag åkte jag hem direkt och fikade lite och har kollat på tv sen har jag inte gjort så mycket faktiskt men är riktigt trött så det va skönt. Super skönt med helg för den delen.
Min hals gör riktigt ont och kommer upp slem osv.. usch!
Men skriver senare ikväll för nu ska jag hitta på något så länge jag väntar på M&S.




E -22.25


Sitter och dricker lite te och lyssnar på musik. Fryser jätte mycket och har ont i halsen, tror jag börjar bli sjuk igen.. orkar verkligen inte?!
Ska iallafall ta och reda ut mitt hår lite sen krypa ner i mina sköna säng och förhoppningsvis vakna utvilad och pigg, fast det kan jag väl lika gärna glömma.
Får se hur morgondagen blir men slutar iallafall 15.15.. uppdaterar när jag är hemma.



E -19.23


Sitter här helt nyduchad och fräsch.
Och ska snart gå ner och kolla på lite tv och mysa!

Skolan idag va väl okej. sen när vi hade slutat så stog jag och kramade becci hur länge som helst och ville inte släppa taget om henne, skit ungen åker ju utomlands imorgon i t r e veckor?! åh...
Sen tog jag och Mickan bussen till stan och shoppade lite till Anna, en vi känt länge nu och som jobbat på fg men hon har fått barn så vi köpte en body och 2nappar till hennes lilla bebis :)
Åkte hem runt stan med 16.02 bussen och då lämnade vi ''paketen'' i Annas brevlåda och smsade att hon hade fått post och hon blev jätte glad som tur va :)
Sen gick jag och Mickan hem till henne, snacka om att vi höll på att frysa ihjäl alltså usch.... hatar att det är så kallt ute. Och sen drog jag hem 20 i 6.

På hemkunskapen igår.
- Min och Mickans tallrik med bakadpotatis,vitlökssmör,sås(?) och te.



E&M -22.53

Har setat och nördat framför varsinn dator ett tag nu,ätit massa godis,mackor osv... och ska väl snart krypa ner i sängen eftersom klockan ringer 06.20 imorgon och vi kommer förmodligen ligga och prata ett tag.
Slutar runt 2 imorgon och åker nog till gbo båda två för att träffa en person, hoppas på det nu! Kommer bli hur kul som helst.. :)

charmig bild va? ingen fassnade på bild så blev en tråkig på halva oss....


E -16.29

Kom hem runt 3 och sen dess har jag lekt lite med kusinerna som är här.
Och just nu smsar jag lite med Mickan och bestämmer hur kvällen blir, hon skulle sova hos mig inatt men nu vet vi inte hur det blir... ifall jag sover där eller om vi sover här ändå.
Men vi får väl se hur det blir, om det ens blir något över huvudtaget! Uppdaterar senare




E -22.13

Hejsan, åkte hem direkt efter skolan och åt för va jätte hungrig,fixade en sak till en person.. sen åkte jag med och handlade. Och när jag kom hem igen så bytte jag om och gick upp till stallet och fixade lite.
Skolan idag va huuuur seg som helst! På svenska lektionen så la sig vissa ner på bänkarna och några somnade till och med och ja.... jag va en av dom haha.

Just nu sitter jag och smuttar på mitt te och ska alldeles strax börja kolla igenom papperna tills imorgon eftersom vi har hk prov.
Men blir nog sängen direkt efter jag kollat några bloggar, ja så får de bli. Tar med min godispåse till sängen då också för då går de nog lite bättre ;)
Godnatt ♥

Säger bara en sak... TA MIG TILLBAKA.



E -12.30

nu vet jag varför vinden susar ute, det är du.
du vill visa att du fått det bra där uppe i det blå.
du var en underbar människa när du levde här nere på jorden.
men du lämnade oss 02.00 inatt!
jag kommer aldrig träffa dig nå mer, & när man tänker på det så är det sjukt jobbigt!
du var alltid glad, du bjöd hem mig,bjöd på fika & målade av mig för du tycker att jag va en tjej med perfekta måttet & allt.
dina tavlor du målade va fantastiska!
vi har tre av dina tavlor på väggen här hemma...& varje gång jag går förbi dom kommer jag tänka på dig!

när jag fick veta vad som hade hänt inatt så visste jag inte vart jag skulle ta vägen.
jag brast ut totalt & kramade om mamma hårt,
riktigt hårt.
jag kan fortfarande inte fatta att du är borta!
det går bara inte.
du va den jag gick till när jag var liten.. du tog hand om mig & vi hade det roligt tillsammans även fast du va så mycke äldre.
du,jag & hundarna vi gick i skogen, vi va i din trägård, vi åt riskakor & lekte kurragömma :')
fyfan, jag saknar det.. och det kommer aldrig hända igen.
jag ångrar att jag inte var & träffade dig oftare nu i slutet!
jag visste ju faktiskt att du skulle lämna oss.
vi fick ju reda på det förra året..
först var det 3månader, men det hände inget för du tog medicin mot det.
sen skulle det bli i sommras,  & det hände fortfarande inget.
du ville vara med förra julen & det fick du.
du ville se din vackra trägård växa upp igen & det fick du.
sen ville du gå bort.
du gick bort med din trägård som vissnade nu till hösten.
du lämnade oss.
jag kommer alltid älska dig!
du var som en i släkten..
jag hoppas du har det bra där uppe.
jag kommer aldrig lämna dig.
det kommer nog ta lång tid för mig att förstå att du är borta, väldigt lång tid.
men jag måste försöka acceptera dethär!
du fick ju trots allt det du ville innan det hände..
R.I.P du kommer alltid finnas i mitt hjärta!

det var som jag har känt på mig det här länge, jag har varit så deppig.
jag har gråtit nästan varje dag..
inatt grät jag innan jag somnade & ungefär en timme efter gick du bort.
jag vet att du säkert inte ser det här jag skrivit.. men jag fick lov att skriva av mig lite för jag vet fan inte vad jag ska göra..
jag gråter bara!


Skrev texten för exakt ett år sedan.
Det är fortfarande tomt utan dig! Jag saknar dig så jäkla mycket.. du va en jag alltid kunde gå till om jag va ledsen eller behövde någon att prata och ha kul med.
Vi hade kul även fast det va sån åldersskillnad mellan oss.
Kan knappt fatta att du är borta, att det är ett år sedan. För det känns som att du finns här nära mig och ser till mig då och då.
Får upp massa bilder på dig i huvudet nu.. alla glada minnen.
Kommer aldrig att glömma dig ♥ Jag älskar dig.





E -22.22

Ska platta igenom håret lite snabbt sen gå och värma min vetekudde innan det blir dags att krypa ner i sängen och läsa igenom papper... musikredovisning imorgon + hk prov på onsdag.

Imorgon ska jag ta med mig pengar och dra ner till tempo och köpa tuggummi haha... dom har gått i konkurs så det va 30% på allt idag och jag tror det aldrig har varit så mycket folk där. Typ hela skolan + att hela parkeringen va full med bilar haha. Så får väl se om det finns något kvar imorgon ;)
Iallafall, vi hörs imorgon ♥



E -19.06


Skoldagen gick faktiskt ovanligt fort idag, även om det va riktigt segt ibland.
Efter skolan följde jag med Mickan hem och vi låg och skrattade åt massa saker haha.. men kul va det :) Stannade där tills 18.40 sen åkte jag hem.
Och nu funderar jag på att ta en dusch eller plugga till HKprovet som är på onsdag... får se hur jag gör men ska iallafall kolla på ensam mamma söker 20.00

Skriver lite senare för nu ska jag väl kolla fb sen plugga eller duscha.
brb någon timme...



E -23.35

Har precis plattat håret så nu ska jag gå och fixa något att äta sen krypa ner i min nybäddade sköna säng och sova.. kanske smsa lite också.
Haha rätt kul på fb också ni som har mig kan ju kolla ;)
Men skriver imorgon, nattinatti ♥



E -22.10


Har inte orkat blogga idag.. men det är ju somsagt söndag och då ska man chilla!
Vaknade runt 11, åt frukost sen la jag mig i soffan och har legat där i stort sätt hela dagen förutom när jag gick en promenad med hunden.
Men har inte orkat så mycket idag faktiskt.. men va väl bra att få vila upp sig.

Skolan imorgon och jag börjar 09.15 men åker ändå till skolan i vanlig tid och slutar 16.00.. får se vad jag gör efter skolan. Antingen hem eller något men det visar sig väl :)
Nu ska jag kolla lite bloggar, fortsätta lyssna på dålig musik, smsa Mickan,platta håret och sen slänga in ett inlägg när jag är klar med allt ! Hörsdå




E -01.03

Kvällen blev inte så mycket roligare än att vara hemma. Men det har faktiskt varit ganska skönt också, har bara tagit det lugnt och det har jag behövt!
Tog en skön dusch runt halv12 för kände mig så äcklig. Och nu tänkte jag sova för är trött som satan.. men ska nog kolla klart vad dom skriver på fb först.

Får se vad dagen imorgon har att erbjuda men det visar sig väl då.
Hörs då ,godnatt!



E -18.44

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och mumsar på lite av världens godaste kladdkaka tänker inte berätta receptet haha.. och dricker cola :)

Idag har jag lagat mat också, det blev kycklinggratäng (Mickans recept) och den är hur jäkla god som helst, fast hon's är godare! Och ris.
 Efter maten så gick jag till hästarna och när jag kom hem så bakade vi lite bröd och sen åt vi kladdkaka som jag fortfarande gör, eller den är typ slut nu.
Får se vad som händer senare ikväll.. har lust att ut och göra något men det är så förbaskat kallt ute! Men skulle varit kul ändå, va ju ett tag sen.
Men jag uppdaterar om det händer något kul!
Ska iallafall ta och ladda in bilderna jag tog idag i datorn sen ladda upp på min blogg.




E -15.12

Hejsan! Jag har varit vaken sen 12. Vaknade av att Alice kom upp och väckte mig, världens sötaste lilla tjej dethär haha! :)
Iallafall så har jag legat och kollat på i rymden finns inga känslor som gick på tv. Har inte sett den sen jag och Mickan såg den på bio..
Och när den va slut åkte jag med mamma ner och handlade lite och kom nyss hem. Och nu väntar jag på att min kamera ska ladda klart så jag kan gå ut och fota lite.
Sen blir det bakning här hemma!

Skriver lite senare för ska kolla fb innan jag drar ut. PUSS


E -00.46

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket,borsta tänderna,värma vetekudden och sen krypa ner i min underbara och saknade säng. F*n va skönt de ska bli att få sova!
Får se hur uppdateringen blir imorgon för vet inte alls hur dagen blir. Men vi får väl helt enkelt se om jag stannar hemma eller om jag drar iväg någonstans.
Godnatt ≈



E -23.25


Följde somsagt med Mickan idag och vi låg och pratade om lite saker osv... sen runt 6tiden gick vi ner till fg och bakade kladdkaka,kollade på idol och pratade lite med Anna som var där och hälsade på. Hon har fått barn så hon är ledig nu. Gud va kul det va att hon va där :)
Sen gick jag och Mickan hem till henne kvart över 9 och kvart i 10 kom mamma och pappa och hämtade mig. Och när jag kom hem åt jag lite och kollade klart på diol. Och drog på mig pyjamasbyxorna, vem orkar ha jeans på sig när man ska ta det lugnt? ;)

Satan i gatan (haha) vad skönt med helg! Är super trött efter denhär veckan, som igentilgen gått ganska fort. Men det har varit så jäklans kallt också. Skulle inte förvåna mig om snön kommer snart!!
Men ska kolla lite saker nu så skriver innan jag ska sova.

...



E -22.23

Efter skolan följde jag med Mickan hem och vi va där i en halv timme sen tog vi sällskap med Saga ner på konfan och va där mellan 15.30-17.30.
Och när jag kom hem gick jag till stallet och pysslade om min underbara häst och det var riktigt mysigt! Han är som en liten nallebjörn nu haha ♥
När jag kom hem tog jag en dusch sen har jag kollat på tv resten av kvällen.
Men är riktigt trött nu, har somnat 1gång i soffan redan så ska krypa ner i sängen nu med min varma kopp med te.. kanske ska värma vetekudden först också?

Aja... godnatt, hörs imorgon!


E -22.56

Sitter och lyssnar på musik just nu, och chattar lite (;
Kollade iallafall på bonde söker fru och efterlyst.. va hur skönt som helst att få sega sig lite och bara ta det lugnt några timmar haha.

Imorgon har vi konfa så får se ifall jag följer med Mickan hem. Slutar iallafall 2någongång.
Men nu ska jag iallafall sova för är välidgt trött och ska nog kolla igenom lite saker innan jag somnar också + göra en kopp te, för min hals börjar göra ont igen.
Men vi hörs imorgon, godnatt!




E -18.53


Sitter här i min ensamhet och lyssnar på musik, och tar det lugnt. Härlig känsla! Bara jag hemma + djuren då. Så nu ska jag ta och duscha,raka benen osv.
Sen intar jag soffan med något gott eller kanske bara en kopp te eller choklad? Hmm... iallafall så ska jag kolla på tv och ta det lugnt resten av kvällen.
Åkte ju somsagt till stan med Mickan efter skolan och träffade Saga och Malin. Va där i någon timme men satt väl mest på MAX haha :)
Sen tog vi bussen hem 17.12..

Skriver runt 10 igen eller så.. ni får väl ha en skön och lugn kväll ni också!
PUSS

Saknar..




M -22.10

Duschen nästa!
hej på er sötnosar!
kvällen har väl till mesta dels bestått av att försöka ta hål i örat på mig. Min bror skulle först göra de men han kunde inte så fick göra de själv. Tyckte i alla fall de blev toppen, bara de inte blir infektion eller något sånt.. Nu blir det i alla fall en tur in i duschen för mig, och sen gosar jag ner mig bland kuddar, täcke och en varm mysig vetekudde! Man kan säga att jag även idag är ganska trötter. Imorgon efter skolan åker jag och emma in till stan för att träffa Saga med flera men vi bloggar så fort vi kommer hem och får tid! Ha de bra, puss



E -21.53

Ska ta och fixa lite te nu sen borsta tänderna och sova.
Imorgon efter skolan så åker jag och Mickan in till stan och träffar Saga och Manlika, så får se när jag är hemma... men blir uppdatering då.
Föresten så kom jag på att jag har utvecklingssamtal imorgon, hoppas de går bra. Men det gör det nog eller känner på mig det.

Godnatt!
Föresten, f*n vad jag saknar att dansa.. sitter och kollar massa videoklipp på youtube.



E -20.30

Hejsan! Blev inget fotograferande idag heller.
Men direkt efter jag hade skrivit inlägget tidigare la jag mig i soffan och somnade, sov till halv 8 och jag är fortfarande jätte trött. Så idag blir det en tidig kväll, men det har jag inget imot!
Sitter just nu med en snygg turban på huvudet för har nyss tagit en skön varm dusch.. och trodde jag skulle bli lite piggare men..

Nu ska jag kolla några bloggar, göra te sen krypa ner i sängen så småningom. Men jag hör av mig lite snabbt innan jag ska lägga mig :)




E -16.20

Kom hem för en halv timme sen ungefär. Och har precis ätit lite yoghurt, funderar på att gå ut och fota lite.. Men det är så kallt så vi får se hur det blir. Nu ska jag kolla fb lite sen göra något.


E -23.12


Ska platta håret,lägga mig i sängen och sen läsa igenom lite saker.
Få se när jag somnar men hoppas på lite tidigare än igår, satt uppe till halv 1 inatt.. och min väckarklocka & mobilväckarklocka (ja, jag har två.. annars somnar jag om..) ringer klockan 06.20.
Snacka om att jag va trött idag, men klarade dagen bra ändå tycker jag.
Aja, nu ska jag stänga av denhär plåtburken. Får se hur dagen blir imorgon ♥ Natti.

En bild på mig från min fasters bröllop.


E -22.32

Följde med Mickan direkt efter skolan. Och när vi kom hem till henne så åt vi lite yoghurt haha... sen gick vi in på hennes rum och låg och pratade och kollade i skolkatalogen.
Va där till 20 i 7 och sen åkte jag med mamma och handlade. Och när jag kom hem la jag mig i soffan och kollade på tv sen duschade jag.
Och när jag hade duschat satte jag mig här och kollade fb, sen har mitt internet krånglat jätte mycket så har inte kunnat skrivit tidigare.

Ska väl läsa lite bloggar,lyssna på musik,chatta,kolla fb sen gå och lägga mig och läsa lite av texten tills imorgon på musikredovisningen.
Men jag skriver nog innan jag lägger mig :)

Mickan's speciella .......ja :)



E -23.42

Har precis plattat håret lite snabbt och..
...nu är det dags för mig att sova. Ska bara borsta tänderna sen krypa ner i min nybäddade underbara säng och läsa igenom en liten text till musiken. Kommer sova som en liten prinsessa inatt :)
Imorgon är det somsagt måndag och jag slutar 16.00 så får se när jag kan blogga eller rättare sagt vad jag kommer göra, men det visar sig.

Sov så gott.

Lite av mitt godis, intresant? :)



E&M -23.34


1 - 2 - 3 - 4 - 5


En film verkligen alla ungdomar borde se. Man lär sig ganska mycket om att man t.ex. inte ska chatta med massa personer man inte känner.
Super bra film, skulle gärna kunna se den igen!



E -21.06

Hemskt ledsen för att det inte har blivit någon bloggning idag!
Men jag vaknade iallafall klockan 12. Gick ner och åt frukost och la mig i soffan, låg där hela dagen.. sen smsade Mickan och frågade mig ifall jag ville åka buss med henne in till stan för vi hade gudstjänst i kristine kyrka klockan 18.00. Och hon smsade mig 15.32 och bussen skulle gå 15.43 så sprang och borstade tänderna,drog på mig kläder,sminkade mig sen åkte vi ner till gbo. Och hann med bussen precis innan den åkte ur gbo. Och när vi kom till stan träffade vi Saga, Linnea och en till tjej.
Sen gick dom andra två så jag,Mickan & Saga gick runt på stan och frös som f*n. Sen gick vi upp till krykan och satt där inne till 7 ungefär.

När jag kom hem åt jag en macka sen tog jag en låååång dusch så är ganska nyduschad. Och det var så himla skönt, stog där i stekhett vatten jätte länge!
Men nu tänkte jag städa mitt rum... bädda rent,slänga alla kläder som ligger på golvet i tvätten och dammsuga osv. va ganska längesen jag städade mitt rum nu.
BRB.



E -01.37

Dax för sängen nu tror jag, är hur jäkla trött som helst.
Men ska först prata klart på msn sen gå och borsta tänderna och tvätta bort sminket.

Imorgon blir det nog bara att ta det lugnt för min förkylning börjar bli värre igen... så ska nog bara ta det lite lugnt och sova eller mysa i soffan med någon film!
Men skriver imorgon istället, godnatt


E -23.44

Hejhej!
Sitter på mitt rum och dricker te och mumsar på lite godis idag som jag köpte på marknaden. Engelsk kola i massa olika smaker!

Åkte ju somsagt till Rättvik med Becci och Jeanette. Jag och Jeanette åkte en karusell och jag höll på att skratta ihjäl b o k s t a v l i g e n haha! Jag grät till och med haha!
Vi gick iallafall runt och kollade sen gick vi och åt pizza, snacka om stor.. sen gick vi och tittade lite till men höll på att frysa ihjäl, fan va kallt det va.
Gick ner till långbryggan sen upp till bussen. Och när jag och Mickan kom hem till henne igen runt halv 8 eller något så åt vi lite av våra kolor och kollade på filmen TRUST. åh bra film bra film.
Och sen kom mamma och hämtade mig halv 10 och när jag kom hem gick jag ut och kollade på alla stjärnfall och såg faktiskt 10st :)
Men nu ska jag kika vidare, puss



E&M -15.23


Om 10 minuter åker vi iväg till Rättvik för en förhoppningsvis grym kväll! Så det kommer bli väldigt dålig bloggning, men vi skriver när vi har kommit hem igen.
Ha en bra dag/kväll ♥



E -12.19

Har varit vaken sen 11 och har ätit frukost,kollat på tv och duschat. Så sitter här nyduschad och har precis dragit på mig lite kläder. Och ska snart platta håret.
Och väntar på att Mickan ska bli klar också, hon skulle äta först.. sen får vi se hur det blir nu.

Men hör väl av mig lite senare idag. Pusss!



E -00.41

Är helt slut så ska gå och lägga mig nu tänkte jag!
Har haft en riktigt trevlig kväll med Mickan faktiskt, haha va skit kul när jag skrämde upp henne påväg till fg haha! Söt hon är :)

Imorgon blir det nog rättviksmarknad och jag hoppas verkligen Mickan vill gå. Annars kanske jag åker med min faster,kusinerna osv.
Men roligare att gå med Mickan så ska försöka tvinga med mig henne! :)
Skriver mer imorgon, natti ♥



M-22.24

hej igen!
blev att vi satt vid datorn och flamsade till kvart i sju innan vi gick och åt mat. Sen gick/sprang vi ner till fg eftersom emma skrämde upp mig.
Såklart så jobbade inte Kalle och Robin ikväll så det var bara Stina och någon annan kille där :( Kom väl hem runt 10 över nio sen åkte emma hem och jag gick in och tittade på idol. Har typ nyss tittat på idol live på datan så nu kan jag både sitta på datan och titta på idol, hehe. Är nyheterna nu och de börjar igen 22.25, sen intar jag nog sängen för är så sjukt trött!
Får se om jag och Emma åker till Rättvik imon en sväng eller hur det blir, ska försöka slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mig, puss ♥

pigg som en mört var det ja..



E&M -18.07

Hej kära ni ? ;)
Efter en väldigt seg skoldag åkte vi hem till Mickan och åt toast och drack oboy och blev väldigt hyper. Sen gick vi in på Mickan's rum och gjorde massa videosar och fulabilder.
Och ha setat och kollat fb ett tag och när vi skrivit klart inlägget ska vi äta sen ska vi ner på fg hela kvällen och mysa lite med Kalle och Robin haha. Vi ska försöka få dom att baka kladdkaka sen också, tjockisar vi är men det är ju helg så..

Sen får vi se när vi kommer hem helt enkelt så det blir klent med bloggning ikväll om vi inte bloggar lite på fg men det hinner vi nog inte med!
Hejdå så länge

lite sådär fula bilder!




E -22.46

Hej! Förlåt att jag inte skrivit tidigare.
Vi slutade runt 2 idag men satt kvar i skolan själv i 1½ timme för min ''taxi/skolbuss'' kom inte förns halv 4 eller något och det va ju inte direkt så underhållande.
Men när jag kom hem gjorde vi tacos här hemma sen kollade jag på tv och efter ett tag kom kusinerna och hälsade på och vi gick till hästarna.
Och sen tittade jag och mamma på tv igen och 8tiden duschade jag sen åkte vi iväg en sväng och kom hem alldeles nyss.
Och ska väl ta och dricka upp mitt te och kolla några bloggar sen lägga mig i sängen och försöka kolla igenom mitt häfte om provet tills imorgon, men slutar väl med att jag somnar innan jag lagt mig haha... är så jäkla trött så det finns inte! Tur det är fredag imorgon.

Imorgon åker jag föresten med Mickan hem efter skolan och chillar sen på kvällen sticker vi ner på fg och träffar Robin och Kalle för vi har lovat att komma någon dag denhär veckan ;)
Men vi hörs imorgon


M-19.35


det var ett tag bra tag sen! Men känner att jag verkligen behövde den här bloggpausen.
Hade tänkt att slänga in ett inlägg igår när jag städade mitt rum men såklart sluta datamusen och tangentbordet att fungera, suck. Bror fick i alla fall igång det tillslut.
Så igår direkt efter skolan åkte jag hem och städade, pysslade lite & bäddade rent i sängen. Så inatt har jag sovit som en prinsessa haha..
Efter vi hade ätit så åkte jag och mamma till mormor & morfar en sväng medans pappa var på hockey, mysigt!
Idag efter skolan så åkte jag också hem, sen följde jag med mamma och sabbe in till stan på någon jobbmässa på lugnet. Sen nu på kvällen har jag mest tagit det lugnt och lär väl börja plugga inför No-provet vi troligtvis har imorgon.. urk !
Så hör av mig imorgon eller senare, puss



E -23.16

Tänkte bara skriva klart dethär inlägget sen lägga mig.
Är illamående och hur trött som helst och har så jäkla ont i huvudet och halsen.. och troligen har jag ögoninflamation eller håller på att få så ska nog skippa sminket imorgon.
Matteprovet kommer gå åt h-vete imorgon men jag kan inte koncentrera mig när jag mår såhär så det får faktiskt bli som det blir.

Får se om jag orkar blogga imorgon när jag kommer hem eller så, vi får se.
Och jag hoppas på att vi inte har konfa imorgon för då kommer jag inte orka alltså, men tror vi har det nästa vecka , så får hoppas på de!
Men nu ska jag sova, natti ♥



E -18.05

Hejsan!
Sitter här med ett glas cola och myser med lite bakrundsmusik och ska nog strax hoppa in i duschen och värma upp mig lite sen inta soffan med lite choklad eller någon frukt och plugga lite inför proven.

Efter skolan åkte jag hem och bytte om sen tvättade jag och min moster en av våra hästar och sen gick vi ut och gick en liten stund.
Och kom hem nyss. Dagen idag var faktiskt inte så bra.. ville bara gråta ut och va allmänt hängig tror jag börjar få ögoninflamation för imorse va mitt ena öga ihop klistrat och det kliade.
Iallafall så ska jag ta hand om mig själv lite nu och göra massa tjej saker tror jag. Sen mys i soffan... men måste skärpa till mig med alla godsaker nu. Från och med nästa vecka tror jag ska börja med min lilla ''diet'' som jag körde med förut! Och den mår man faktiskt bra av :)


E -22.35


Har setat och målat naglarna 2gånger nu på kvällen första gången blev helt cp så fick lov att göra om och då blev det bara ett genomskinligt.
Och just nu sitter jag och pratar på skype med några killar..
Men tänkte att jag skulle gå och lägga mig för håller på att somna redan nu så ska väl prata klart sen gå och borsta tänderna och sen sova.

Slutar 14.15 imorgon och vet inte riktigt när jag är hemma men kanske slänger in en mobilblogg eller något när jag är hemma :) Annars bloggar jag imorgonkväll.
Godnatt! :)



E -19.16

Har precis duschat och nu poppas musik i hörtalarna. Samma tråkiga information som alla andra dagar, skriv gärna om ni kommer på något roligt ni vill läsa om!

Skolan idag va väl sådär, bättre än igår iallafall.
Imorgon har vi ganska så chill iallafalll så de blir nog bra! Skulle haft hemkunskapsprov imorgon men det har blivit inställt som tur är.
Och blev ingen musikredovisning för min grupp idag heller så nu kan jag försöka plugga in texten i huvudet tills nästa vecka :)
Och efter skolan åkte jag hem och kollade fb,åt och gick till hästarna sen hem och äta bullar eftersom det är ju kanelbullensdag idag ;)

Och imorgon ska jag försöka ut och fota lite till min egna blogg som inte har varit uppdaterad på ett bra tag och lite andra bilder också kanske. Eftersom jag har verkligen bildbrist!
Hörs lite senare.

från förra året.



E -22.36

Har setat och pratat i skype någon timme nu med några stycken, haha så jävla dålig humor dom har alltså haha ;) Men roliga är dom också.
Nu ska jag borsta tänderna sen gå och lägga mig.
Får se när jag kommer hem imorgon! Godnatt


E -19.44

Sitter här ganska så nyduschad och poppar lite musik. Är helt slut idag och det är bara måndag.. vill ha helg,lov eller vad som helst. Orkar inte skolan just nu. Har två prov denhär veckan + musikredovisning imorgon som aldrig blev av förra veckan.
Och somnade direkt jag kom hem idag och vaknade runt 7 och då duschade jag. Och jag kan då säga att idag var det den segaste skoldag jag varit med om,fyfan. Har bara varit depp och glad i bland, sjuk,snorig,hostig och i ena sekunden har jag frusit och nästa typ svettats ihjäl.

Och imorgon slutar jag 15.15 och får se om jag följer med en, hem eller om jag åker hem och vilar upp mig för måste bli frisk. Hatar att vara sjuk.
Men nu ska jag läsa bloggar så jag skriver sen :) PUSS



E -23.15

Jag har legat nere i soffan och kollat på sex and the city men orkade inte kolla klart för den slutar 00.05. Så istället gick jag upp på mitt rum och kollade fb,läste bloggar och så vidare.
Nu ska jag nog krypa ner i sängen för är sjukt trött! Och slutar 16.00 imorgon.
Så vi får se när vi hörs imorgon (; Godnatt



E -20.20

Det är så jävla svårt att inse att drömmen inte finns längre.
Det gick så fort. Men ändå inte.



E -20.11

Ingen bloggning idag..

Igår hade vi det faktiskt riktigt mysigt. Åt tacos,gjorde sammarbetsövningar,pratade,skrämde upp varandra,såg på film osvosv. Vi va nog vakna till 00.30 eller alla la sig då. Jag vaknade runt 5imorse för hade så ont i halsen,huvet o jaa... så låg halvvaken tills 8 och då gick vi och åt frukost. Sen plastade jag och Mickan in tipspromenad och satt upp.
Och klockan 11 hade vi gudstjänst och när den va slut så väntade vi tills alla hade gått tipspromenaden sen åt vi en korv och rättade lite från tipspromenaden sen åkte vi hem. Och kom hem 13.20 eller något och då gjode jag lite te och la mig i soffan och har legat där i stortsätt hela dagen. Skönt har det varit.
Och har nyss duschat så ska snart ner och kolla på tv.
Skriver lite senare :)
Sitter och äter hallon,nektarin,päron och kladdkaka :)
mums, från i sommras.



E -15.28

Hejhej!
Har gått runt på mitt rum och packat ner lite saker och nu sitter jag och lyssnar på Moa Lignell och pratar lite med Mickan. Men ska nog snart åka för måste nog åka och köpa godis tills ikväll.
Och just nu mår jag faktiskt bättre, hade 37.7 när jag tog feber men det stoppar inte mig. Ska ta en ipren innan jag åker och då ska jag nog klara det :)

Men skriver imorgon om jag inte har tillgång till internet på mobilen eller så.
Hejdå!



E -13.32

Godmorgon? Vaknade för ungefär en kvart sen.. och jag måste nog dricka upp mitt te sen gå och duscha sen gå till hästarna och fixa vatten,packa tills ikväll osv.
Åker ju innan klockan 4 för det börjar ju då... så jag har ju lite att göra!
OCh föresten så sov jag så länge idag i hopp om att bli bättre och nu kan jag prata & svälja men är en aning täppt i näsan och lite ont i öronen. Så vi får se hur det går, om jag inte blir bättre så vet jag inte ifall jag ska sova över där för då blir det nog jobbigt. Men hoppas ju på det :)



E -00.06

Ska nog gå och tvätta bort sminket,dra på mig sovtröjan och lägga mig i sängen och sova eller kanske smsa en liten stund, får se.
Men mår verkligen inte bra just nu känner jag! Huvudet värker,har knappt någon röst och jag tror jag har feber så ska kolla det också.. skit förkylning!
Men jag skriver imorgon ♥