E -22.57

Kom nyss ut ur duschen och det va hur skönt som helst! Sitter och halvsover nu för är super trött just nu och blir ännu mer trött när jag tänker på att vi har två prov nästa vecka..
-
Idag efter skolan åkte jag och Mickan hem till henne och fixade omelett och drack oboy så vi blev riktigt hyper om man säger så haha.
Sen drog vi till fg och spelade biljard,satt vid datorn osv. Sen såg vi på solsidan men några stycken. Och klockan 21.00 åkte vi hem.
Då åt jag lite och sen tog jag en dusch typ. 
-
Imorgon ska jag måla klassrummet så får se när jag kommer hem.
Nu ska jag kolla bloggar,borsta tänderna och sen sova. Usch vad trött jag är. Godnatt!





E -23.05

Sitter och pratar i skype nu med Julia,Erik och Emil. och har precis satt på lösnaglarna. Och det är riktigt svårt att skriva eftersom jag inte är van med långa naglar. Får se hur jag ska kunna tvätta bort sminket utan att bryta av någon nagel.
Nu ska jag stänga av datorn och sova eftersom gårdagensnatt blev på 5timmar. Så var riktigt trött i skolan kan jag lova haha.
Efter skolan drog jag,Mickan,Becci och Jeanette och shoppade lite. Fick ju somsagt med mig en bh och lösnaglar som jag har lagt upp bilder på.
Käkade även lite på MAX innan vi drog hem. 

När jag kom hem kollade jag på familjen annorlunda och sen blev det datorn.
Nu ska jag gå och tvätta bort sminket,borsta tändena osv. skriver mer imorgon. Men sticker nog till fg efter skolan så får se näe jag kommer hem! :)



E -21.35

Shopping från idag.


En bh.

Hm's lösnaglar, kanske inte världens bästa. Men ska använda dom för att mina riktiga ska kunna växa ut eftersom mina är så mjuka och går av direkt.



E -00.09


Har bäddat rent i sängen nu och plattat igenom håret på några sekunder typ haha, orkar inte vara noga idag. Och ska måla naglarna lite fort.
Har laddat upp bild på fb nu hur mitt hår blev.. sattsar nog på brunt nu och sen under sommaren fixar jag ljust och det bleks väldigt mycket då också! 
-
Imorgon slutar jag 16.00 och då får vi se vad jag hittar på, om jag åker hem eller något. 
Men jag hör av mig så fort jag är hemma :) Godnatt.
Så här blev det haha:





E -22.36

Hej!
Vaknade runt 12.15 idag och då åt jag frukost framför tvn,gick ut och fotade och sen kom min moster och då följde jag med henne upp till stallet och fixade lite. Sen kom min andra moster osv.
Och efter det gick jag hem och la mig framför tvn ett tag. Sen runt 6 åkte jag och mamma ner till pizzerian och hämtade pizza för vi orkade inte göra någon mat. 
Och efter att vi hade ätit så kollade vi på film ett bra tag sen tvingade jag mamma att göra slingor på mig. Dock syns dom inte så mycket eftersom jag har ganska brunt hår menmen.. ska kanske göra mörkare i veckan eller något. Det har inte torkat helt än heller.
Efter jag hade duschat så gjorde jag ansiktsmask.
-
Nu sitter jag här och ska ladda in bilder på min egna blogg snart sen ta kort på mitt hår och se om det blev någon skillnad eller inte :)
Skriver nog innan jag lägger mig ♥

Från igår!


M-20.48


Har varit en sjukt lugn dag, vaknade 20 i elva av att syrran kom in och frågade om en grej. Sen har jag umgåtts med familjen hela dagen. Inte gjort så mycket över huvudtaget..
Kvällen kommer avslutas med att titta på wallander med brorsan innan jag kryper ner i sängen.
-
Usch & fy imorgon är det skola igen.. Orkar verkligen inte, går till 4 imorn men som tur är har vi sovmorgon till 9. Hoppas på att Emma inte vill åka till skolan klockan 8 så jag måste kliva upp 6 för att hinna duscha. Men vi får se hur det blir med den saken.
Väldigt ointressant inlägg så jag slutar skriva nu, godnatt.





E -01.58

Jag har verkligen haft en toppen kväll! Har haft det sjukt kul :)
Orkar faktiskt inte berätta om vad som hände men aah.. haha. Ni som har mig på fb kan ju kolla mitt album och se massa bilder! :)
-
Nu ska jag kolla bloggar,tvätta bort allt smink,borsta tänderna och lägga mig snart tänkte jag.
Skriver mer sen (idag) haha. Puss och gondatt ♥

Från förut idag.


M-00.38

Funderar på att sätta på någon bra film eller bara lägga mig och sova.. Blir nog film eftersom att jag inte är så trött.
-
Manlika kom i alla fall till skolan sen tog vi första bästa buss in till stan, va hemma hos henne ett tag innan vi drog till max och sen gick vi på stan medans vi vänta på bussen. Åkte tillbaka hem till henne och lyssnade lite på musik innan vi tog bussen hit hem till mig vid 9. När vi kom hem nördade vi wordfeud och sen datan. Vart att börja se på en film också innan vi somnade.
Idag gick vi upp typ halv 12, pratade lite med min syster som var här på besök. Efter lunchen slog vi på en annan film kronjuvelerna, andra gången jag såg den.
Sen körde vi hem henne vid 5, åkte hem igen och tog de lugnt hela kvällen fram till nu.
Nej godnatt på er!



E -17.44



Tröja -HM
Linne -Ginatricot
Leggins -Lager 70



Såhär har jag sminkat mig.


E -16.02

Hejsansvejsan... har haft fullt upp sen jag vaknade.
Blev väckt 11.35 så skynde mig ner och borstade tänderna,sminkade mig och drog på mig kläder och tog med ett äpple i handen (hann inte käka frukost).
Sen åkte jag och mamma in till stan och handlade lite snacks tills ikväll och hårfärg till mig,hämtade tårta och fixade lite andra saker.
När vi kom hem åt vi soppa,fikade och sen började vi fixa lite med att duka osv.
-
Nu har jag precis duschat och ska leta kläder sen hjälpa till lite med att tända ljus osv. Ska försöka fixa ett inlägg med dagens outfit också.
Men ha en toppen kväll så hör jag av mig när alla har dragit hem! :)




E -00.55

Sitter och pratar i skype nu och mumsar på lite choklad. Men ska strax stänga av och gå och borsta tänderna sen byta om och krypa ner i sängen!
Ska gå upp mellan 9-11 (hoppas på så sent som möjligt haha) för ska följa med mamma in till stan runt 12 och hämta tårta och handla lite.
-
Men ni kan vara beredda på att det kommer bli riktigt dålig bloggning från mig imorgon (kväll) för kommer hit gäster runt klockan 18.00 och dom stannar nog tills långt in på natten.
Men ska försöka slänga in 2inlägg iallafall, ni får ha en fortsatt trevlig natt haha. Så skriver jag när jag får tid imorgon (idag) Godnatt!

Saknar som.........


E -21.45



Tjocktröja -Jack & Dannys
Linne -Ginatricot
Jeans -Ginatricot



E -21.26


Sitter och käkar choklad just nu, så jävla gott haha!
Har nyss hjälpt mamma att fixa massa mat osv. inför imorgon för då kommer det typ 25st hit på middag eftersom mamma har fyllt år :)
-
Direkt efter skolan åkte jag hem och väntade på att mamma och pappa skulle komma hem så vi kunde fixa mat. Men istället drog jag och mamma in till stan lite. Sen hem och åt, det blev grillad kyckling och pommes. Sen drog vi till affären och körde ner min bror till gbo.
När vi kom hem började vi med att fixa maten tills igår så ja... så har min dag sett ut.
Juste tyckte faktiskt att skolan gick riktigt bra idag! Är så nöjd.

Mmmmmm...


M-13.33

Sitter i datasalen i skolan och har no, sjukt tråkigt!
Så tänkte att jag kunde passa på att skriva lite om vad jag gjorde igår när vi var lediga.
Tog sovmorgon till 20 över 11 sen gick jag upp, lekte lite med katten innan jag satte mig vid datan. Efter jag hade lunch så bakade jag bullar medans mamma gjorde kakor.. Duktig tjej!
Sen tog vi dom nybakta bullar och åkte till Farfar. Blev kebab till middag tillsammans med honom, mums!
Kom hem kvart över 9 och då bänkade hela familjen sig hela familjen framför Biggest Loser.
Sen tog jag katten och myste ner mig i sängen framför en film!
Nu måste jag sluta blogga, när vi har slutat så kommer Manlika hit och sen åker vi nog in till stan och hittar på något roligt. Får se när jag kommer hem




E -00.33

Godnatt!
Åker hem direkt efter skolan imorgon men är inte helt säker på att jag kommer kunna blogga förns på kvällen för ska hjälpa mamma med massa saker.
Sen kanske vi ska slinga mitt hår för mamma skulle köpa färg imorgon!
Men jag skriver väl så fort jag får tid antar jag. Fast nu är det på tiden att jag går och borstar tänderna så jag kommer i säng någongång! 

Jag älskar dig.



E -22.54

Kass bloggning idag.

Vaknade iallafall 14.15 så gick och åt frukost. Va även helt ensam hemma så njöt lite. Sen drog jag på mig kläder och myste runt lite.
Klockan 17.30 drog jag ner till fg och umgicks med lite grabbar. (Marcus,Alex,Pelle och Albin) Och vi spelade biljard och pratade haha. Kul var det iallafall! :)
Kom hem 21.10 och då kastade jag mig i soffan och kollade på BL (Biggest Loser). När det va slut gick jag och tog en dusch och nu sitter jag och mumsar på en vaniljsemla! Hatar mandelmassa haha usch.

Nu ska jag kolla lite bloggar och fortsätta äta. PUSS




E -23.56


Sitter och dricker min vitamin well just nu och ska skriva klart dethär inlägget sen borsta tänderna och krypa ner i sängen för är riktigt trött! Som alltid ..
Imorgon slipper jag utvecklingssamtalet iallafall, så får sova ut. Mamma åker dit själv för jag inte mår så jätte bra nu så är glad för det iallafall.
-
Det var också jätte skönt att ha ansiktsmask och ta en dusch när man hade typ hög feber, kändes det som iallafall. Orkade inte ta temp haha.
Ska nog ta en ipren,näsdroppar osv innan jag lägger mig också. Har käkat massa tranbär och duckit vatten med c-vitaminer för ett tag sen också.
Jaja, nu ska jag stänga av denhär blåtburken. Godnatt


E -21.36

En ny bh!

Ansiktsmasker och sen fick jag med shampoo och inpackning gratis.

Vitamin well och chokladboll. Okej det här kanske inte var så viktigt att lägga upp men haha.




E -21.31

Hejsan!
Stack ju somsagt till stan med Mickan idag. Fick med mig några behövliga saker med hem! 
Vi gick runt där med Saga och Manlika också, sjukt kul! Saknat tjejerna sjukt mycket ♥
När jag,Saga och Mickan drog på gudstjänst åkte Manlika hem.
Och under gudstjänsten fick jag typ ett skrattanfall för en sak haha, kändes lite som att det var fel tillfälle att på ett skrattanfall på men kunde inte hålla mig haha.

Efter gudstjänsten tog vi bussen hem. Och när jag väl var hemma öppnade mamma paket från mig och vi åt tacopaj och efterrätt, gott var de.
Nu sitter jag här och lyssnar på bra musik. Ska lägga in bilderna på det jag köpt (i ett inlägg efter det här) och sen gå och ta en skön dusch,göra ansiktsmask osv. Och bara ta det lugnt och skönt... eftersom vi är lediga imorgon! Fy vad skönt det ska bli.
Men jag kanske har utvecklingssamtal imorgon 10.30 eller något. Men hoppas inte på det för vill sova ut imorgon eftersom jag inte är så jätte pigg. Får ta och fråga mamma hur det var...
-
Men nu ska jag lägga in bilderna i datorn och lägga upp på bloggen så ni får se vad jag köpt!




E -14.00

Jag måste bara tipsa om en grej.
När man använder ansiktsmask så ska man ha någon typ fruktmask,värmande eller en vanlig. Man ska ha en som är ''färgglad'' typ.
Man ska inte använda chokladmask eller någon brun. För det sätter sig i porerna och fastnar där så man kan få flera ''prickar'' i hyn.

Jag har själv använt chokladansiktsmask och när jag bytte till jordgubb,persika osv. så ser man faktiskt att det blir lite mer reslutat!
Ni borde prova det och se själva.

Gjorde ett litet kolasch ( stavning ) dock syns det inte så bra vad det står.
← Det här får man finare hy av. Eller man kan få.
→ Det här kan man få mer porer av.





E -22.02

Hej! Kom precis ut ur duschen och det va super skönt. Har gått och frusit hela dagen. Fick i mig någontablett så blev lite bättre men innan det trodde jag att jag skulle dö,seriöst! Fyfan vad dåligt jag mådde.
-
Nu sitter jag iallafall med ett glas c-vitamin och har nyss käkat massa tranbär och tagit nässpray. SKA bli frisk, HATAR att vara förkyld alltså.. uschfyblä.
Innan jag går och lägger mig (snart) ska jag ta en tablett också, för kunde verkligen inte somna igår kväll. Låg vaken i 2½ timme ungefär pga att jag inte kunde andas nästan. 

Mickan har ju också berättat om dagen så jag orkar inte skriva det haha. Mamma blev iallafall jätte glad ( gav henne en röd ros idag ) sen får hon 3 presenter imorgon! Älskade mamma ♥
Men nu ska jag kolla lite bloggar sen sticker jag till sängen och ska försöka somna tidigare än igår.
Skriver när jag är hemma imorgon från kopparbergskyrkan. Puss och godnatt


Är så sjukt sugen på att göra bruna slingor i håret, eller färga det brunt. Åh... beslutsångest!





M-21.42

Slänger mig in i duschen nu sen kryper jag ner i min sköna säng och tittar på two and a half men!


M-20.15

Hejsan!
sitter här ensam på mitt rum, Emma & Becci åkte hem för 30-40 minuter sen..
Skolan gick väl gasnka snabbt, fick hål på svenskan då våran lärare inte var där, sjut skönt!
Efter skolan åkte vi + Jeanette in till stan och käka på MAX. Efter det gick vi ner till stan, kollade run liite men man blir ju så jäkla sugen på att handla grejer då.
Så jag och Emma försökte att inte dras in i affärena då ingen av oss hade pengar med oss. Gick även runt och letade present åt Emmas mamma.
Tog väl bussen hem 20 över 6.
Imorgon åker jag och Emma in till stan igen, blir först en sväng i alla affärer innan vi promenerar bort till stora kopparbergskyrka för nån gudstjänst med konfan.. suck
Så kommer väl hem runt 7-8 imorgon skulle jag tro.
Ska snart ta en dusch innan jag dega lite ramför datan. Får se om jag skriver nå mer ikväll, hörs




E -21.43


Nu ska jag platta håret,borsta tänderna,ta en tablett och sen sova. Så grymt trött och sjuk. 
Imorgon efter skolan åker jag,Becci och Mickan in till MAX och käkar haha, tjockisar vi är.. tänkte åka in idag men blev inte så, men imorgon har vi bestämt att vi ska dit.
-
Får se om jag sticker till fg sen eller vad jag gör. Men skriver iallafall när jag är hemma. Eller så skriver jag från MAX eftersom dom har öppet nätverk där haha ;)
Godnatt ♥

Från i sommras. Fuck vad jag saknar.



E -20.29

Tog mig igenom skoldagen rätt bra men åh så jobbigt det var när man var halft död,förkyld och hade ont i hela kroppen annars gick det väl bra.
Slutade ju somsagt 16.00 idag och då hämtade mamma mig och vi åkte hem och fixade mat. Sen drog vi på oss kläder och gick upp till stallet någontimme.

När jag kom hem bakade jag kladdkaka med chokladbitar i, superduper god blev den.
Nu har jag precis duschad och låter som en kråka haha. Ont i huvet,öronen,halsen och feber stod på menyn denna kväll också,suck. Hatar att vara sjuk.
Skriver lite senare för ska vara lite social i skype nu. Pusssss




E -23.53

Hej.. mår fortfarande lite dåligt, men sånt är livet ibland.
Nu ska jag platta håret lite snabbt sen krypa ner i en skön och nybäddad säng! Och hoppas på att jag ska kunna somna för hela kroppen värker,har sådan huvudvärk,öronen gör ont,tror jag har feber och jag är förkyld. Men ska nog ta en tablett så jag ska kunna sova.

Går till 16.00 imorgon och då åker jag direkt hem, får se vad som händer då. Kanske sticker upp till stallet en stund och kollar lite för min andra moster ska flytta hennes häst till oss.
Juste ville bara till lägga att helgen har varit helt grym, förutom några saker då men. Super mysigt,skönt och slappt har det varit. Precis som det ska vara.. Godnatt!




M-21.59

Hejsan!
var sjukt länge sen jag bloggade! Men har varit väldigt myckt med kompisar hela veckan faktiskt. Lyckad helg blev det också.
I fredags efter skolan åkte jag hem & städade medans jag väntade på att Emma skulle komma hit, efter ett tag gick vi och mötte A & P. Sen gick vi hem till mig igen och kollade på film, käkade popcorn och snackade lite. Emma sov ju här sen, som ni redan vet.
När Emma hade dragit hem igår så följde jag med pappa in till stan för att lämna min syster. Sen åkte vi vidare till Ö&B och sen en sväng till Sågmyra. När vi kom hem pratade jag på skype med några innan jag lagade mat. Runt 8-9 gick jag och mötte Saga var av vi sprang i panik hem, saga hade sett älgar. Och eftersom jag har älgskräck så gick det ganska fort att komma hem igen.
Myste med glass och gjorde hårinpackning innan vi myste ner och framför en film, men som vanligt så såg vi inte klart den eftersom båda nästan somna.
Idag har jag vart med Emma, Saga en stund och sen fram mot kvällen kollade vi på film med P..
En lugn dag med andra ord.
Nej ointressant inlägg, nu ska jag sätta på lite two and a half men och hoppas på att man somnar någolunda fort idag. Hörs



E -22.28

Allt är bara åt helvete just nu. Skit alltihopa! Orkar inte blogga mer idag.
Hejdå.




E -16.27


Sitter och tjockar mig med ett glas fanta och en rad choklad haha. Ska nog ta ett äpple sen, så jag äter något nyttigt idag.. sen ska jag plocka ur diskmaskinen och hänga och vika lite tvätt tror jag. Och sätta igång en till maskin, snäll som jag är haha.
Ska gå ut med hunden en sväng också sen blir det duschen och ta på sig lite mysiga kläder och slänga mig i soffan och kolla på något.

Hoppas att jag kan dra ner till gbo sen också. Får se om jag har någon skjuts, hoppas på det. Eftersom det bara är jag och min bror hemma just nu.
Men nu ska jag kolla om diskmaskinen är klar så jag kan börja fixa lite.
Föresten så var jag ut och fotade lite när det va ljust ute så kommer ladda upp bilder antingen senare idag eller imorgon. Det beror på vad som händer idag.
Ha en bra kväll !


E&M -12.16


Vi ligger fortfarande i sängen och lyssnar på musik. Alltså Emma sov här inatt... vi kollade på film sen drog vårt sällskap hem runt 12 inatt och vi var väl hemma runt 00.30 igen. Bytte om,käkade lite och sen tvättade vi bort sminket och la oss i sängen och kollade på two and a half men.
-
Nu ska väl jag (E) snart hem så ska väl klä på mig så jag är klar tills mamma kommer och hämtar mig sen hör jag väl av mig hemma eller så.



E&M -20.24


E oE&M - 14.00:
Har ni blivit av med oskulden ?.
Senste killar ?.

Kan ni göra lite "FILMFÖRSLAG "?. för kommer inte på några , älska bloggen

Emmas svar;
Det kanske är lite för privat för att ta upp på bloggen. 
Min senaste kille var Markus. 
Och vi kan inlägg med filmförslag senare! Tack så mycket :)


Mickans svar;
Håller jag för mig själv ;)
Hållt på med en väldigt länge men det säger jag inte vem de är.. Tackar!


linda, ;*
om E&M - 14.00:
fixa videoinlägg ?!:D
bästavän/vänner ?<3

Emmas svar;
Har många ''vänner'' men mina abslout bästa vänner är Mickan,Du Linda,Becci, brudarna som flyttat till brits osv.

Mickans svar;
Har lika som Emma många vänner men mina bästa vänner är nog Emma, Saga, Becci, Manlika, Panna & några fler.

sofie om E&M - 14.00:
era favorit klädesplagg? 
en bra film som ni verkligen älskar?
vart eller vilken design använder ni av att fixa bloggen och så ? 
kommer inte på så mycket mer :D <3

Emmas svar;
Det måste nog vara mina svarta jeans.. dock har dom blivit rejält trasiga haha.
Finns många filmer jag älskar.. men det måste nog vara Dear John.
Vi fixar designen själv. Genom olika program! 
Kram! :)


Mickans svar;
Det är nog min mjukisbyxor, älskar att få sätta på mig dom när man gått i jeansen hel dag! Sen min stickade tröja kanske.
Lejonkungen! Kommer inte på någon otecknad nu..

mia om E&M - 14.00:
är ni kära ?
kan ni göra videoinlägg?
favoritämne i skolan?
eran hobby?

kommer inte på något mer :P gillar er blogg <3

Emmas svar;
Ja..  man kan väl säga att jag har en liten ''kär'' känsla haha.
Mitt favoritämne i skolan måste nog vara HK.
Min hobby är att vara med kompisar,rida,shoppa,sova haha :)
Kul att du gillar den! :) ♥

Mickans svar;
Haha har inte riktigt fått kontroll på mina känslor än, står liksom och väger nånstans i mellan.
Ja det är nog HK men tro det eller ej så har alltid So varit en favorit hos mig, men det beror helt p vad vi håller på med på so:n.
Tacktack ♥

Saga om E&M - 14.00:
kan inte ni göra videoinlägg?
hur fixar ni er varje dag osv?
tränar ni eller ngt? isf vad?
hur länge har ni haft bloggen?
godaste lördagsgodis/snacks :d
sämsta frågor, ni är bäst, puss <3

Emmas svar;
Hur vi fixar oss kan vi fixa inlägg om senare! :)
Ja jag tränar.. dock bara styrka (mage,lår och rumpa) sen är jag ute och springer!
Mitt favorit godis är choklad!
Puss


Mickans svar;
Tränar mest hemma, annars dansar jag som jag gjort i flera år nu! Men just nu är det ett litet uppehåll i dansen.
Måste hålla med emma, finns inget som slår en fet chokladkaka! Mmm marabou...
Saga är bäst :) puuus

Båda svarar;
Angående att vi ska videoblogga får vi se haha... känns ganska töntigt (haha) att stå framför en kamera och prata. Men visst det skulle väl kunna gå att fixa någongång.
Och vi har haft bloggen i 1 ½ år ungefär!
Tack för alla frågor, om det är något ni undrar så är det bara att ställa eran fråga i komentarsfälten så svarar vi i något inlägg.






E -17.53

Hejsan! Kom hem för ett litet tag sen.. tog ju somsagt bussen till min gammelfarmor och gammelfarfar efter skolan och då fick jag mat sen hjälpte jag och mamma till lite där.

Nu sitter jag och dunkar musik,målar naglarna och ska snart gå och ta ett glas läsk tror jag hehe... skulle sitta fint alltså! Sen ska jag kolla lite bloggar.
Senare drar jag hem till Mickan och kollar på film med två andra kompisar! Toppen de.
Skriver när jag är hemma från Mickan ikväll. 
Ha en super bra fredag kväll för det lovar jag att vi kommer ha :) Frågestunden kommer upp senare också, så kika in och kolla svaren.




E -23.29

Nu ska jag ta och måla naglarna,borsta tänderna och sen krypa ner i sängen.
Imorgon efter skolan tar jag bussen till min gammelfarmor och gammelfarfar... får se hur länge jag blir där men det blir nog mysigt! :)
Sen får vi se om jag sticker till bjurs ett tag.. men åker hem först och käkar osv.
-
Hör väl av mig imorgon när jag är hemma eller något! PUSS OCH GODNATT




E -22.31

Mega dålig bloggning idag. Men efter skolan drog jag och Mickan hem till henne och åt,lyssnade på musik osv. Sen kom Saga och då tog vi sällskap ner till konfan.
Vi fick sluta 30min tidigare idag också,vilket va super skönt haha!
-
Efter konfan drog jag och Mickan till fg och kollade på datorn,tvn och drack läsk. Sen kom A,A & P. Kollade på film med dom och sen drog jag hem runt 8.
Och när jag kom hem så var jag själv hemma... vet inte varför men jag blev super ledsen, grät som jag vet inte vad.. sen tog jag en dusch och kollade på biggest loser.

Nu sitter jag och dricker te och lyssnar på musik... och chattar på fb! Chill.
Ska nog ta och svara på ''mina'' svar på frågestunden så får Mickan svara på sitt sen... lägger nog upp det imorgon istället för blev väl lite sent nu.




E&M -00.00


Vi svarar så gott vi kan på frågorna imorgon (idag) när vi är hemma och har tid.
Tack till er som frågade, super kul verkligen! :)



E -23.41

Kom ut ur duschen för bara några minuter sen.. ska vänta på att håret ska torka lite sen ska jag sova, är så supermega trött så det finns inte.
Så länge ska jag läsa lite bloggar och lyssna på musik.
-
Imorgon efter skolan åker jag och Mickan kanske hem till henne en stund sen drar vi på konfa mellan 15.45-17.30 och då sticker vi till fg. Iallafall jag för Robin och Kalle jobbar, weeeiii haha :) Men tror Mickan skulle med dit bara för dom jobbar!
Får se när jag kommer hem, men pappa skulle komma runt 8 tror jag.. och då blir det väl duschen,biggest loser och ska försöka svara på frågorna också.

Godnatt på er fina läsare.




E -21.49

Kom nyss hem från fg. Jag och Mickan har varit där ett bra tag.
Åkte hem till henne efter skolan och åt lite sen gick vi ner till konsum och jag fixade praoplats medan hon tog ut pengar... sen gick vi till fg. 
Och jag sydde klart min kudde och kollade på tv. Sen kom A,A och P :) Drack läsk,pratade och kollade på film och de va roligt som tusan haha.

Sen efter filmen gick vi ut och kastade lite snöbollar och sen drog alla hem tror jag.
Nu ska jag slå in en födelsedagspresent åt mamma sen ta en dusch för fryser som satan! Och för er som ville veta så snackar jag på skype nu med E,E och T. Orkar inte skriva namnen haha.
Och frågestunden avslutas 00.00 så imorgon kommer svaren upp på bloggen! PUSS

Min älskling ♥♥♥♥♥♥


E -22.01

Nu ska jag platta håret och borsta tänderna sen blir det att sova. Är så sjukt trött!
Imorse fick jag panik över mitt hår för det hade alla möjliga lockar så plattade igenom det på typ 10min sen stack jag till bussen..

Imorgon åker jag till fg efter skolan och fikar och pratar tror jag, kanske ser någon film också... vi får se det beror på hur länge jag stannar.
Hör väl av mig så fort jag kommit hem så dålig bloggning imorgon. Kom ihåg att frågestunden avslutas imorgon också! Godnatt 
Suddig och konstig bild från idag:




M-21.38


blir som vanligt two and a half men om ett tag, förvånade?
När klockan var åtta gick jag ner och kollade på " mot alla odds " som var ett program som handlade om att 10 st funktionshindrade, på olika sätt, ska typ vandra någonstans igenom Afrika. Mitt bland dom vilda djuren, ganska kul att titta på eftersom att jag själv varit där!
Aja nu ska jag kolla vidare.
Hör av mig imorgon istället har inget mer att skriva..


bild från google


M-19.45


Älskar känslan av att vara nyduschad och fräsch! Ökade känslan med att raka benen & göra en hårinpackning också.
-
Sitter här och bara njuter även fast jag idag hade mina små nedgångar. Försöker glömma allting som oroar mig, för bara en liten stund. Inte änns den där jättejobbiga känslan av att killen man gillar inte bryr sig ett piss om en bekymrar mig just nu! Det går åt för mycket tid på att bara sitta och deppa, klaga på massa små problem och tycka synd om sig själv! Det finns så mycket människor där ute som faktiskt har det så mycket värre än vad vi har det. Nu säger jag inte att man inte ska få sitta och deppa & tycka synd om sig själv, jag menar alla har vi våra dåliga dagar. Och igentligen, hur bra är det inte att dom finns om man tänker efter? Tänk hur lite vi skulle uppskatta allt det glada & roliga om inte dom fanns?!
Det jag ville ha sagt med det här var att jag tycker man ska uppskatta livet lite mer, även dom dåliga dagarna & lev i nuet för det som redan har hänt kommer aldrig mer tillbaka..



E -19.00

Idag är det precis 5månader sen jag åkte till underbara Grekland!
Fy17 vad jag saknar det... längta så mycket tills vi åker tillbaka ♥ Ni kan få några bilder så ser ni hur underbart jag hade det den där veckan.

































Blev ganska många bilder, men kunde inte välja ut några bara för det är så jäkla fint... men har sjukt många fler bilder som jag inte orkar lägga upp.

SAKNAR.



E -16.58

Kom hem runt 4 ungefär och sen dess har jag hunnit ätit,kolla fb och kollat på någon film.
Nu sitter jag och äter på ett äpple och dricker oboy as always hehe. Funderar på att ta och äta upp min mandarin från julgransutdansningen också sen ut och gå/springa.

Och glöm inte bort att ställa mer frågor till FRÅGESTUNDEN eftersom den avslutas imorgon! Och kom också ihåg att vi svarar på allt.
Nu ska jag lyssna på musik,kolla bloggar och äta mandarin. Skriver senare :)




E -23.21


Skippar att platta håret idag, så går och borstar tänderna nu sen kryper jag ner i sängen. Ont i huvudet och trött är vad jag är just nu.
Imorgon slutar jag 15.15 tror jag och då åker jag direkt hem och drar ut på en liten ridtur på min älskade prins, va ju ett tag sen nu eftersom jag rider Hervar mest nu.

Jaja, godnatt på er. Och ställ mer frågor till frågestunden HÄRHÄR eller HÄR !!



M-22.00


Nu stänger jag av datan och myser ner mig framför two and a half men!
Hörs imorgon




E -21.48

Nytränad,nydusch och fräsch. Perfekt avslut på denna dag!
Var ju somsagt upp och red och det gick super bra! Jag red Hervar och Ida red Falki. Vi skulle ta några travsteg men då blev Hervar så glad så han blev rund som en boll och galopperade haha. Men jag satt kvar!
-
Nu sitter jag och äter lite yoghurt och dricker oboy. Och lyssnar på musik. Får se hur länge jag blir vaken idag, inte lika länge som igår iallafall! La mig i sängen 00.30? Snacka om att jag släpat mig fram genom denhär dagen haha usch va trött jag varit.

Väldigt seriös.


M-19.45


Slutade skolan 4 idag, som sagt. Stog och vänta på bussen, sen när jag kom hem pratade jag med mammi & pappi en stund innan jag gick upp. Åt lite middag innan jag städade ur badrumsskåpet som tog en evighet! Så kom precis upp igen.. Ska snart gå och ta en dusch och sen får vi se vad jag hittar på.
Skriver troligtvis senare, glöm inte att ställa fler frågor till frågestunden!



E -17.57

Har nyss käkat makaroner och wook. Och nu ska jag byta om och sen går jag upp till stallet och myser med hästarna,mamma och min moster. Får se om det blir att göra något med hästarna.

Det är så himla mycket i skolan just nu, och det drabbas bloggen av. Därför blir det så dålig bloggning... och därför har vi fixat frågestund.
Idag slutade vi klockan 16.00 så var riktigt trött när jag kom hem och hade sjukt ont i huvudet.
Men nu ska jag sticka iväg till stallet, hör väl av mig senare.




E -22.03


Här har ni resultatet på hur mitt rum blev efter jag städade och bäddade rent. Dock är det väldigt dåliga bilder men jag orkar inte fixa nya nu.

Sitter och lyssnar på musik nu och börjar bli lite trött.. men väntar på att en person ska duscha klart så vi kan snacka lite, sen ska jag platta håret,borsta tänderna och sova. Får se när jag kommer i säng. Men inte allt för sent hoppas jag! 
Imorgonbitti åker jag hem till Mickan för vi har sovmorgon. Och sen slutar vi 16.00 för vi har dubbeltimme på elevensval (båda fick bild). Och då åker jag hem med mamma och kanske går ut och går eller rider eller något sånt.. vi får se.
Men jag hör av mig imorgon iallafall, godnatt.
Klicka här så kommer du till frågestunden direkt det behövs frågor.



M-21.45

Nu går jag ner och umgås lite med mamma innan jag kryper ner och kollar på lite two and a half men.
Hör av mig imorgon godnatt



M-20.48

Hello!
Vaknade 11 idag, gick ner och kollade på lite bilder från Afrika med faster innan vi åt lunch. Efter det åkte vi en sväng till mormor & morfar, fikade och hade de mysigt. Handlade på väg hem också. 
Hann bara hem och sätta på mig lite mer kläder innan jag gick ner till konsum där jag mötte Emma. Sen gick vi till parken. Stog väl där och väntade på vår godispåsar och kollade när folk dansade sen gick jag hem ^^
När jag kom hem åt jag lite innan jag hälpte pappa att flytta över massa kort från datorn och skit. Höll på i över 1 timme så nu belönar jag mig själv med lite godis. Nu tror jag att jag ska göra om min inbakade fläta och lyssna på lite musik. Hörs senare

just nu



E -18.49

Hej!
Kom nyss hem från julgransutdansningen! Fick en godispåse med massa godis i hihi. Så sitter och mumsar på godis just nu, men har kvar från igår så äter upp de idag så sparar jag den påsen jag fick idag till någon annan dag! Haha ointresant jagvet...
När jag och Mickan hade sagt hejdå träffade jag Emil så stog och pratade med honom ett tag sen gick jag till min mormor och pratade med massa människor.

Nu ska jag kolla bloggar, äta godis såklart hehe,lyssna på pepp musik och sen fixa ansiktsmask,duscha,städa rummet och byta sängkläder.
Skriver igen när jag är klar med allt!
OCH KOM IHÅG ATT STÄLLA FRÅGOR TILL FRÅGESTUNDEN! VI SVARAR PÅ ALLT.

Jag och min älskling igår ♥



E&M - 14.00


Vi drar igång en frågestund, ni frågar och vi svarar så gott det går! 
Avslutas på onsdag och svaren kommer troligtvis på torsdag, så fråga på nu.



E -13.18

Kom hem för ett tag sen, har nämligen varit i stallet. Och nu sitter jag och äter godis framför tvn medan jag kollar på Nils Karlsson Pyssling. Ska väl fixa tacos om ett tag sen runt klockan 5 åker jag ner på julgransutdansning. Skriver när jag är hemma därifrån.


E -12.00




E -03.12


Sitter och pratar på skype nu, och har pratat i samma samtal 6h och 15min nu.
Är dags att lägga sig nu, så snuskigt trött och är verkligen dags att sova så jag kommer upp imorgon för ska och rida sen ner på julgransutdansning i gbo runt 5.
Godnatt

Nyduschad på bilden.


M-00.51

Nu kryper jag snart ner i sängen, men först ska jag gå ner och borsta gaddarna.. Kommer upp ett liten inlägg under dagen imorgon så håll utkik!



E -23.24


Förlåt för det blev sån dålig bloggning idag...
Men innan kalaset åkte vi till godisbritta och köpte godis, så sitter och smaskar på godis just nu. Är ju lördag så får ju passa på hihi.
På kalaset var det pajer och glass, sjukt gott alltihopa. Busade lite med söta kusinerna också!
Efter kalaset åkte jag hem och då kom det massa folk hit till min bror. Men Becci och Emelie var mest inne här på mitt rum så fick lite sällskap och det va kul! Vi skrattade typ hela tiden.

Nu har alla dragit utom Emelie så ska ta och prata på skype nu och äta på mitt godis.
Jag hör väl av mig innan jag kryper ner i sängen. Pusss



M-22.52

Hej!
vet att jag inte bloggat på 3 dagar. Men i onsdags och torsdags så slog jag inte änns igång datorn.
Igår efter skolan åkte jag hem, sen kollade jag och sabbe på lite glee innan jag följde med henne ner till stallet. Stog och frös medans jag kollade på när hon red i volten sen red även jag! Längtar tills jag får rida nästa gång, hehe
Sen drog vi och köpte pizza och hem och åt. Myste lite till med syrran innan hon åkte hem.

Idag när jag vaknade satte jag på datan men då gick en propp i hela huset precis när jag höll på att skriva ett inlägg, SUCK
orkade i alla fall inte sätta igång den igen så när sabbe kom från stallet så tittade vi på glee. Hann med att ta en skön dusch innan faster kom hit. Så nu sitter mamma, pappa, faster & hennes man ute och badar :) Orkade inte bada idag, är inte på badhumör.
Precis som emma sa så får ni säga till om vad ni vill att vi ska skriva om, vi är precis som ni inga tankeläsare även om man ibland önskade de..
Känner att det här blev ett tråkigt inlägg så nu slutar jag skriva, hejdå

osminkad



E -13.09

Kom precis hem från stallet. Va huuur mysigt som helst! Imorse red min moster hit så jag red upp till stallet och gallopperade nästan hela vägen upp. Sen fotade jag när min moster red i volten. Nu ska jag ta det lite lugnt,duscha och sen åka på kalas runt 5.


E -01.13




E -00.10

Hej har nyss kollat på Scream 4 och innan det kollade jag på Jägarna 2, den var faktiskt bra men man kunde lista ut vem som var mördare ganska lätt... har inte sett 1an än så ska kolla på den sen. Haha!
Blev en riktigt mysig hemma kväll faktiskt, med film,god mat osv.
Och jag fick faktiskt ingen otur, typ första gången på jag vet inte hur länge... på fredag den 13 alltså? Men det var väl bara bra de :)
-
Blev att vi gick ut på en promenad med hästarna, det var riktigt skönt att ut och gå men det blåste väldigt mycket så det va väldigt kallt!
När jag kom hem kollade vi på film sen när den var klar åkte vi en sväng med bilen och sen när vi kom hem kollade vi på Scream 4.

Nu ska jag snacka skype en stund, får se hur länge.
Och nu får säga vad ni vill läsa om! Det är så svårt att veta eftersom ni inte säger.



E -18.01

Hejsan, har precis vaknat efter att ha sovit på soffan i en timme tror jag. Nu väntar jag på att middagen ska bli klar sen går jag till stallet för det har inte blivit tidigare. Kusin är här också, så ska nog mysa med honom en stund också. Skriver senare ikväll!


E -23.04

Statistiken sjunker och det är inte bra.. Vad vill ni läsa? Är det tråkigt att läsa massa om vardagen hela tiden ? Eller ja.. ni får säga!

Sitter här med lite värkande ben och armar + lite mage. Känns toppen skönt faktiskt :)
Fast ett minus är att mitt huvud dunkar sönder och det har gjort det varje dag sen i måndags...

Men nu har jag plattat håret så är dax att krypa ner under täcket, är så sjukt trött. Tur att det är fredag imorgon, som jag har längtat haha.
Åker hem direkt imorgon och äter sen går jag till stallet för att gå ut på en lång promenad med hästarna, kommer bli jätte skönt!
Skriver nog när jag kommit hem så ni inte blir utan bloggning helt. Godnatt på er :)



E -19.15


Idag efter skolan drog jag och Mickan hem till henne och käka macka och drack oboy. Och efter det gick vi till konfan och va där från 15.45 till 17.30.
Efter det drog jag hem och åt och nu ska jag gå upp till stallet.
När jag kommer hem därifrån ska jag försöka göra lite styrka och sen duscha. Och kolla på biggest loser för det är ett nytt avsnitt idag.

Jag skriver så fort jag kollat klart på tv osv. Puss på er ♥




E -23.16


Är så sjukt jävla trött så vet inte vad jag ska ta vägen!
Åker på konfa efter skolan imorgon så får se när jag är hemma, men jag hör av mig då.
Godnatt på er.




E -22.19

Förlåt att jag inte skrivit tidigare.. men jag skriver väl varför.
Har ju varit i skolan och sen kollat på en show på Haraldsbogymnasiet, va väl bra, dansarna va sjukt duktiga.
När jag kom tillbaka till skolan runt 14.40 tog jag taxin hem och var väl hemma 15.30.. följde med mamma till affären direkt och när jag kom hem lagade jag mat. Wook och spagetti, super gott!
Och efter det la jag mig i soffan och sov från 17.00-20.00 sen tog jag en dusch och la mig framför tv igen och kollade på biggest loser.
-
Nu ska jag kolla lite bloggar och platta håret sen försöka stänga av 22.45. Vi får se hur det går med det men jag hoppas jag hinner med allt tills dess. Gör ett inlägg innan jag stänger av.




E -23.19


Nu ska jag platta håret sen gå och borsta tänderna! Är så jäkla trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen haha.. men det är väl bra för då kan jag somna fort :)
Gjorde lite styrke övningar,stretchade lite och sen tog jag en riktigt varm dusch! 
-
Imorgon ska alla 8or in till stan och kolla på någon konsert, som Mickan skrev. Får se när jag kommer hem men jag bloggar väl då. För åker direkt hem om jag hinner :) Orkar inte med något imorgon, trött som fasen och det har gått en dag ? Alltså ååh..
Jaja nu ska jag väl sätta igång med att platta håret så jag blir klar någongång! Godnatt ♥

Från imorse.


M-21.52

Hej!
Har precis kollat på lite bloggar och lyssnat på musik. Efter att emma & becci hade åkt hem så åt jag lite sen tittade jag och pappa på tv innan jag gick upp hit.
Dagen var i alla fall väldigt rolig! Jag och emma fick ett skrattanfall på bussen påväg till beccis pojke medans hon halvsov. haha

Ny dag imorgon med nya möjligheter, får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda då jag inte har några som helst planer än. Imorgon efter lunch skulle vi i alla fall åka in till stan för att gå på någon konsert? Men slutar vid 2 så det är rätt skönt. Nej nu ska jag kolla vidare innan jag går ner och tvättar bort sminket och myser ner mig framför något 2 ½ men avsnitt & hoppas att det går lättare att somna än igår. Hör av mig imorgon godnatt

bildrepriiiiis




E -21.19

Hej jag har nyss käkat lite och nu funderar jag på vad jag ska göra... om jag ska ta och göra lite styrka och sen ta en dusch eller om jag inte ska duscha... hm. Vill duscha men ändå så orkar jag inte haha!

Kom hem för ett tag sen. Har haft jätte roligt med Mickan och Becci idag! Drog ju som sagt till bjurs och träffade Beccis boyfriend någon timme. Sen tog vi bussen till Mickan och chilla lite innan jag och Becci åkte hem.. Men det har iallafall varit jätte kul att få vara med brudarna igen.
Nu ska jag väl göra lite styrka.. så tar jag en dusch ändå, sen ska jag kolla lite bloggar och säkert snacka på skype eller något en stund!
Men skriver innan jag ska sova.




E&M -16.18

Hejsan! Vi sitter och dricker lyxshake på max just nu med becci. Kom precis hit och ska snart tillbaka till bjurs och träffa beccis pojkvän :) Får se när vi är hemma men vi hör av oss då. Pussar


E -22.10

Hejsan hopsan!
Har nyss tagit en riktigt varm,skön dusch med hårinpackning. Innan det gjorde jag en ansiktsmask så känner mig som ny nu.
Innan jag hoppade in i duschen gjorde jag massa övningar,situps,rygglyft osv. Skönt!

Ska kolla lite bloggar nu sen ska jag bädda rent i sängen så jag kan somna fort och sova skönt inatt! Kommer ju inte sova så många timmar om man säger så. Ska ju upp 06.20 åååhh.... kommer vara död då.
Men orkar inte skriva något mer inlägg innan jag lägger er för är faktsikt riktigt trött? Konstigt eftersom jag varit vaken till 3-4 dom senaste nätterna. Men det är väl bara bra att jag är trött.
Godnatt på er sötisar, skriver så fort jag kommit hem imorgon ♥

Mitt öga, från idag.


M-21.45

Hello!
Blev att jag åkte till mormor & morfar efter att jag hade käkat lunch. Åkte hem med 7 bussen så var väl hemma halv åtta.
Har för ett tag sen tittat på tv med pappa, pratat med brosan & dunkat lite musik.
Ska väl snart krypa ner i sängen för att titta på några two and a half men avsnitt innan jag ska försöka somna. Men först ska jag fortsätta kika runt på bloggar och lyssna på lite skön musik! See you tomorrow


vill ha looooov, bara lite till? Kvällen var grym!
Älskar dig något sjukt vännen, du är det finaste jag har! ♥


E -17.48

Hejsan. Jag kom precis hem efter en dag nere på fg. Dock va jag bara med en av killarna men sen drog jag hem för hade inte någon annan skjuts..tyvärr. Sitter och kollar på tv nu och väntar på maten ska bli klar. Och sen ska jag ta en dusch och göra hårinpackning,ansiktsmask och smörja in mig i krämer. Här sån jädra huvudvärk alltså fyfan ... Jaja jag skriver senare ikväll. Puss


M-14.37


Ja det kanske är fler som undrar vart jag har tagit vägen.. Så nu ska jag berätta.
Ja som sagt så åkte jag till mormor och morfar i lördags, var där typ hela dagen, hann med att göra min ena so-uppgift också. Sen när jag kom hem så började jag på mitt släktträd, därför hann jag inte blogga. Och igår så klev jag upp typ halv 12 sen gick jag ner och fortsatte med trädet, hann bara äta och fika i mellan så jag höll på hela dagen! När jag äntligen var klar vart det middag och sen lite wii spelande med familjen! Höll på ända till klockan 22.20 med att spela, och sen hade jag en mamma som sa att jag inte fick sitta vid datan. Istället låg jag och surade framför några two and a half men avsnitt innan jag la mig för att få lite sömn.
Somnade inte förns efter 2 igår men tvingade mig ändå upp klockan 8 imorse. Så har hunnit med att prata lite med mamma innan hon åkte på konferans & tagit en lång och superskön dusch m.m.
Nej nu ska jag ta något att äta innan min mage dör av hunger.. Lovar att jag hör av mig senare

en liten titt på hur de blev



E -12.20


Eller jag har faktiskt varit vaken sen 10.30. Min kusin kom då så var lite ''barnvakt''.
Sen gick jag och åt frukost och pluggade lite så har det mesta klart tills imorgon och det känns jätte skönt för då slipper jag plugga ikväll. Istället kan jag göra ansiktsmask,duscha,städa rummet osv.

Nu ska jag iallafall klä på mig,borsta tänderna osv. och sen sätta mig i soffan och kolla på tv en stund innan jag sticker ner till gbo.
Vet inte riktigt när jag kommer hem, får se när någon kan köra mig. Kanske blir runt 10 ikväll eller tidigare det får vi allt se.. men hoppas på innan 10 iallafall!
Men ni får iallafall ha en super bra dag och ta vara på den här dagen,dom sista timmarna,minuterna osv.. innan skolan börjar.. Buhu.


E -02.33


Bäst att jag lägger mig nu så jag kan somna imorgon eftersom vi börjar skolan på tisdag.
Har verkligen ångest för skolan, usch fy blä... men det blir nog bra när jag väl kommer dit och får träffa alla jag inte träffat under lovet.
Imorgon (idag) så drar jag ner till gbo och träffar P & A tror jag, får se hur de blir :) Men bra blir det nog om det blir så, eller klart det blir bra ;)
Men nu måste jag verkligen sova innan jag somnar sittandes här. Skriver när jag vaknat!




E -20.52


Har nyss tagit en skön och välbehövlig dusch! Nu är jag riktigt fräsch igen så det känns bra.
Sitter och käkar tacochips och dricker vatten. Tur vi har en ledig dag till innan skolan annars hade jag verkligen inte orkat alls, mår lite sådär... ont i halsen,snorig och känner mig lite seg.
-

Idag efter jag hade varit och fixat min SOuppgift så åkte vi hem och fixade varma mackor och spelade bingolotto och var hur nära som helst på att vinna en resa eller en bil.. menmen..
Nu tänkte jag skruva upp lite skön musik och fixa till min uppgift lite för gjorde mest stördord.
Vet inte vart Mickan har tagit vägen heller... men får hålla tummarna att hon skriver snart! ♥

Här har ni en halvkass bild på mitt hår från igår.. syns inte så jätte mycket. Men det är jätte skönt att fått bort allt det slitna och tagit av på längden.



E -14.38

Vaknade 12.45 och då gick jag ner och kollade på tv. Nu sitter jag i köket och ska nog ta och äta något. Sen om någon timme så sticker jag ner till gbo och fixar den där uppgiften. Men jag skriver när jag är hemma igen. Puss


E -03.14

Åååh är verkligen trött som ett jagvet inte vad.. sitter och snackar skype men tror jag ska strunta i att prata nu och lägga mig istället!
När jag vaknar vilket blir runt 12 kanske så ska jag väl äta , sen vet jag inte.. ta det lugnt kanske. Sen sticker jag till gbo och fixar en SOuppgift som jag inte gjort än. Måste hitta min bok först bara.
Blir inge slalom för Mickan har inte letat på sina pjäxor... synd nog. Kanske blir nästa helg istället.
-
Nej nu orkar jag inte skriva nå mer, ska borsta tänderna,tvätta bort sminket och sen byta om innan jag intar världens bästa säng!
Godnatt.
Och för tillfället myser jag i min onepiece, sååå skön!




E -00.00

Hej! Jag kollade aldrig på film, drog ut och åkte bil istället! :)
Har precis blivit klippt av mamma, vi tog 5centimeter ungefär och jag är nöjd! Ska platta det snart och se hur det blir när de är plattat ifall jag ska klippa lite till eller inte.
Det är riktigt jobbigt att ha långt hår, speciellt när man har dålig hår dag.. för mitt hår ligger mest platt så har det inte utsläppt så ofta längre.

Iallafall så sitter jag och lyssnar på musik nu och ska strax prata med några stycken på skype!
Ska ta vara på den här natten + imorgon natt eftersom vi börjar skolan på tisdag och jag börjar verkligen få ångest... ingen sovmorgon, läxor, tänka tänka tänka ååh orkar verkligen inte. Vi hade ett riktigt kort lov tycker jag.. skulle göra vad som helst för lite mer ledighet.
Tänk att jag bara har 3terminer kvar på bjursåsskolan, sjukt fort har det gått!

Nyklippt och glad tjej.
Halft sminkad är jag också, ögonbrynspenna och mascara på överfransarna haha.


E -20.38



Nu blir det bullar & cola, sen mysa framför en film kanske!
Skriver sen.


E -18.55

Har precis käkat middag. Kött och klyftpotatis osv, gottgott!
Nu sitter jag och letar lite ny musik för håller på med en ny lista.


Idag har jag inte gjort något speciellt.. drog ju upp till stallet sen när jag kom hem kollade jag på saltkråkan en stund, innan jag drog ut och fotade lite. Så ska väl ladda in bilderna i datorn sen ladda upp på min fotoblogg, kika in där senare om ni vill :)
Ikväll blir det väl bara att stanna hemma och ta det lite lugnt... prata på skype, jaaa det vanligt.
Imorgon kanske jag och Mickan sticker till backen och åker slalom haha, vi får se hur det blir men isåfall så blir vi nog borta hela dagen!
-
Hör av mig senare för ska ladda in bilderna nu och leta massa musik. PUSS




E -14.00



1. Mitt lip balm från apoteket. Som jag fick i julklapp!
Det gör så att läpparna blir mjuka och fina plus att det luktar riktigt gott.
2. Min fizzy parfym. Den luktar riktigt gott, man känner sig liksom fräsch och man blir glad när man har den på sig av något konstigt sätt.
3. Isadoras nagellack med nummer 629 ICY PURPLE. Det har en jätte fin färg med glitter i. Riktigt snyggt måste jag säga. Första gången jag använde det nu också och det torkade fort så man kladdade inte ut det som man brukar kunna göra med nagellack.
4. Min britney spears parfym. Har fått den i julklapp och födelsedagspresent några år nu och den luktar väldigt gott. Och när jag känner den parfymen luktar det ''Emma'' på något sätt haha. Så säger mamma till mig också när hon känner den doften. Iallafall den luktar riktigt gott!
5. Min ögonbrynspenna. Sen jag började använda den har jag blivit beroende nästan.. kan nästan inte visa mig utan den haha, töntigt. Har ju liksom lite ''färg'' på mina riktiga ögonbryn. Men jag tycker det är så snyggt när man gör dom mörkare. Hela sminkningen blir liksom snyggare.


E -12.38

Godmorgon! Blev lite bättre igår när jag pratade lite med dom på skype. Dom får mig alltid att må bättre :) Just nu sitter jag och äter flingor och så fort jag ätit upp så ska jag gå upp till stallet och ge hästarna hö och fylla på vatten. Men jag skriver senare från datorn. Sen har jag gjort ett tidinställt om ungefär en timme.


E -01.23

Vet inte riktigt vad som hände med mig... jag var riktigt glad, super glad.
Sen för ett tag sen så gick mitt humör ner... blev ledsen ? Hur fan kunde jag bli ledsen? Har inte varit det på hur länge som helst.
Jaja.. ska väl lyssna lite på musik och prata lite i skype om jag orkar... sitter mest tyst nu.
Men jag skriver senare när jag vaknat eller så... har gjort ett tidinställt under dagen också föresten!
Godnatt kära läsare! ♥




M-00.24



Nu tar jag min trumpna min och går och myser ner mig framför en film jag började se igår men som jag aldrig orkade se klart.


M-23.00

Hej.
är verkligen inte på humör just nu. Så de här blir ett kort surt inlägg.
-

Blev en hemma dag igen, men imorgon vid halv 12 åker vi till mormor & morfar, saknar dom just nu.. vi blir nog kvar där tills på kvällen. Därav dålig bloggning tomorrow. Orkar inte just nu, hejdå!

 så jävla besviken på mig själv


E -21.12

Hejsan! Förlåt att jag inte hört av mig under dagen... men jag kan berätta varför!
Vaknade 12.45 och då åt jag frukost och kollade på tv i 10min sen drog jag på mig kläder,täckisar,jacka osv. sen gick jag upp till stallet. 
Jag och min moster red ut på en lång tur, en timme tog det. Var hur roligt och mysigt som helst och det gick toppen bra verkligen! Red på Hervar som jag aldrig gjort ''själv'' förutom i volten. Så är jätte stolt. Och min moster red på Falki.. och när vi kom tillbaka till stallet borstade vi dom och tog på dom fleecetäcken sen fick dom gå in i sina boxar medans vi gick in till min moster och kollade på massa foton,busade med kusin,åt mat osv. haha!
Sen gick vi ut till stallet igen och borstade dom andra hästarna,mockade,sopade osv.
Kom hem runt 6 ,så hade varit borta i 4timmar och det var verkligen hel värt! :)
När jag kom hem åt jag lite tacos och la mig framför soffan och kollade på Twilight - Eclipse dock somnade jag en stund så när jag vaknade klickade jag om till the voice sverige!
Tog en dusch för ett tag sen så sitter helt nyduschad och jätte trött nu och väntar på att några ska ringa upp mig på skype för dom ville prata lite ;)
-
Hör av mig senare för blev lite mycket text och orkar inte skriva så mycket mer.
Borde egentligen ta tag i mitt rum för de är ganska stökigt. Puss


En bild från igår bara för jag är för trött för att visas på bild just nu.



M-13.55

Tjenare!
Och förlåt att jag inte hörde av mig igår.
På kvällen kom i alla fall Sogin hit så vi bakade kladdkaka, babblade om allt mellan himmel och jord & hade det allmänt mysigt. En skön hemma kväll med andra ord.
-
Får se vad jag ska hitta på idag, hoppas på att vi kan dra ihop gamla tjejgänget och åka & bowla, blev ju inget igår.. Nu ska jag fortsätta kolla bloggar, hörs sen!




E -02.17


Sitter fortfarande och äter poppisar och dricker vatten. Medans jag pratar på skype med några boys haha, men dom är så snälla så :) 
Ska väl ta och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen för är extremt trött haha.
Får se hur länge jag sover, till 12 iallafall tror och hoppas jag.. men hör väl av mig när jag får tid.
Men ni får iallafall sova så gott ni som inte redan gör det ♥




E -20.02


Kom hem för ett tag sen efter en riktigt bra kväll i gbo! :)
Åkte dit runt halv 4 och träffade P & A. Vi köpte läsk och popcorn och sen drog vi till bibloteket där dom satt vi datorn, jag också då men... haha.
Sen gick vi runt ute och pratade osvosv.  Gymt kul hade jag faktiskt :)
-
När jag kom hem åt jag och sen satte jag mig här, så har inte hunnit så mycket.
Nu ska jag väl äta lite popcorn som är kvar från förut idag. Och prata i skype lite :) Kung haha!
Hör av mig lite senare ikväll, för ska ladda in bilder i datorn sen på min egna blogg.



E -15.30


Jag har känt dig i 14år nu, och det har varit mina absolut 14 bästa år.
Att få vara vän med dig Michaela det är det bästa som har hänt mig. 
Jag har alltid dig som står vid min sida, i alla lägen.
Du är som en syster för mig, världens bästa syster.
Visst... vi har bråkat ibland,men det har inte varit stora bråk. Vi blir ju alltid sams efter en stund.. jag klarar mig inte utan dig hjärtat.

Att ha en vän som alltid finns där för en, vad man än gjort eller gör.. känns så himla bra.
Och det bästa är att det är du. Jag har ingen annan vän som är som dig och det är så bra, att ingen är som dig. För du är en stark och riktigt bra vän.
Jag har ingen som jag litar på, lika mycket som jag litar på dig.
- Du betyder allt för mig Mickan,allt.

Jag hoppas våran vänskap aldrig tar slut, för isåfall klarar jag mig inte.
Du är den bästa min älskade,fina vän. Jag älskar dig så sjukt mycket, även om jag inte visar det alla gånger. Men du ska veta att det gör jag, verkligen! ♥







♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



E -14.00





E -02.50

Ska nog stänga av skype nu och gå och borsta tänderna sen krypa ner i min älskade säng.
Ska försöka sova länge för är ensam hemma när jag vaknar haha!
Ska nog till gbo imorgon (idag) som det ser ut just nu, men vi får se ifall det händer annat.
Har fixat två stycken tisinställda inlägg också, så kika in under dagen.
-
Godnatt ♥




E -23.43


Sitter här helt nyduschad, var så himla skönt. Nu är jag riktigt fräsch igen :)
Ska äta lite choklad och prata på skype nu tänkte jag, sen får vi se vad jag hittar på... kanske slår på en film om ett tag för det var bra längesen.
-
Tänkte fixa lite tidinställda inlägg tills imorgon också eftersom bloggningen inte är så värst bra. Och vet inte om jag drar till gbo imorgon igen, det får vi se. Kanske ska rida innan också så har nog inte jätte mycket tid att sitta vid datorn då...

Saknar Gotland en aning mycket....



E -22.20

Hejsan! Förlåt att jag inte har hört av mig på hela dagen men har inte haft tid.
Vaknade 12.45 och då gick jag ner och åt frukost,borstade tänderna,sminkade mig osvosv.
Sen drog jag till fg och köpte fgkort.. va där från 14.00-16.00 innan dom jag skulle vara med kom för dom hade inte skjuts osv. Men jag låg och kollade på film, skönt var det.
Iallafall.. när Albin kom satt vi och pratade sen gick vi och träffade resten av grabbarna. Köpte läsk och chips och drog hem till en av dom och kollade lite.
Sen tillbaka till affären efter 1timme och då köpte dom lite grejer.. sen gick vi vidare mot macken och hämtade upp Alex. Vi pratade lite och hade det roligt haha :) Sen drog jag hem 20.00.
Så himla värd dag det har varit alltså! Har tyvärr inte tagit några bilder..
-
Nu sitter jag iallafall och käkar choklad som jag och pappa åkte och köpte för en stund sen.
Ska väl kolla lite bloggar sen kanske det blir skype lite senare, vi får se :)
Men ni får ha en toppen kväll! Så hör jag av mig om ett tag, tänkte duscha också.

Tjockt hihi. Längesen jag åt så är faktiskt okej... haha



M-22.17

Hej!
varit borta i stort sett hela dagen, mamma väckte mig halv elva. Hann bara klä på mig och fixa håret i en slarvig uppsättning innan vi skulle åka. Åkte hem runt fyra så var inte hemma förns halv sex, åt mat, fikade och hade mysigt.
Spelade lite wii balance bord för att bli lite hungrig innan vi åt pannkakor, mumma! Ligger två stycken kvar i kylen där nere och väntar på mig tills imon. haha 
Har i alla fall hunnit med att kolla runt på lite bloggar och facebook. Så nu har jag typ inget att göra, får se vad jag hittar på. Hörs ♥

Längtar tllbaka. Men en vacker dag är jag där igen, de kan du ge dig på!



E -02.10


Håller b.o.k.s.t.a.v.l.i.g.e.n på att somna.. sitter och gäspar så jag får tårar haha.
Ska nog strax gå ner och tvätta bort sminket,borsta tänderna och byta om sen krypa ner i sängen.
Imorgon (idag) åker jag nog ner till gbo och träffar två kompisar! Hoppas det blir så nu och att det blir kul annars jäklar haha ;)
Men jag skriver väl så fort jag får tid imorgon, godnatt på er!

Gammal.


M-23.48


Hur kul som helst att statestiken fortsätter att stiga, man blir så glad!
har inte hunnit skrivit min version av nyårsfirandet än men de gjorde ju Emma så bra så känns som att jag inte behöver tillägga något mer än jag tyckte de blev en riktigt rolig kväll!
Blev att jag och sogin drog hem till henne igå och bakade kladdkaka, satt vid datan & lite annat. Sov där, men gick inte och la oss förns halv 6- 6 imorse.. Vaknde halv 2 idag, men sogin sov till 2. Efter någon timme kom panna & då drog vi ner til konsum och handlade chips, dipp, godis & läsk! Sen kom becci efter ett tag så då satte vi på en skräckis, den sög för den var inge läskig! Kom väl i alla fall hem vid halv åtta. Mysigt har det varit.
Imorgon följer jag med mamma och hälsar på en vi känner, så tror det får bli bloggning när jag kommer hem igen för vi skulle åka ganska tidigt.. Tror jag ska lägga mig och kika på några aa-avsnitt som vanligt innan jag sussar. Godnatt



E -21.42

Den här tjejen är grym på att sjunga! Hon har skrivit låten själv.
Lyssna, så vet ni vad jag menar.







E -19.00


Tröja -Ginatricot
Linne -Ginatricot
Jeans -Ginatricot



E -18.30

Linne ( ser jätte långt ut på bilden men.. )

Jeans

Stickad tröja

Örhängen




E -17.59

Vaknade 11.22 prick imorse. Gick upp och åt frukost medans jag myste med mina 2kusiner va här och busade och sen när dom åkte fixade jag mig. Sen åkte jag och mamma till stan.
Hittade lite plagg som jag är nöjd med och sen fikade vi på waynes coffee. Blev is te och en chibata, riktigt gott var det! Och sen gick vi vidare.
Kom hem runt 3 och då hämtade vi upp kusin och va barnvakt till halv 5.
Nu har jag fotat mina köp & outfit bilder så tänkte fixa några tidinställda inlägg! Hörs sen :)




E -01.25

Tog nyss en dusch och innan det gjorde jag ansiktsmask, det var verkligen super skönt!
Snackar i skype som vanligt också, får se hur länge det blir idag.. inte allt för länge iallafall. Ska upp i tid imorgon tänkte jag för jag och Mamma sticker in till stan imorgon. Sen när jag kommer hem ska jag kanske vara barnvakt en timme eller så.
-
Blev iallafall att vara hemma ikväll och kolla på film. Välbehövligt och skönt.
Men saknar att vara ute med massa kompisar... kanske sticker till fg någondag och kollar om det är nå folk där, vilket det säkert inte är men ändå.

Jaja... orkar inte skriva mer nu för håller på att skriva namn på in arm från en fbstatus... tråkigt. Haha
Godnatt




M-18.38

Hejsan!
sitter helt nyduschad och väntar på min vän sogin som är påväg hit. Så vi får väl se vad vi hittar på hör nog av mig lite senare, puss på er!




E -18.03

Statistiken har hållt sig i ganska bra nu dom senaste dagarna! Super kul verkligen :)

Ska strax äta tror jag, är jätte hungrig. Sen får vi väl se vad jag hittar på... har lust att dra iväg någonstans och träffa lite kompisar. Men har ändå lust att ta det lite lungt idag som alla andra dagar då.. och kanske lägga en ansiktsmask och bara mysa lite. Tror det lutar mest åt det sista faktiskt, men man vet ju aldrig.
-
Det va iallafall jätte mysigt i gbo. Vi satt och pratade och fikade. Dock stannade vi bara 1timme sen åkte vi hem för mamma hade handlat.
Jaja, nu ska jag klura ut vad jag ska göra innan maten är klar.. kanske hitta på något roligt inlägg eller så? Hör iallafall av mig mer om det senare! Puss :)
Ser nyvaken ut på bilderna haha...





E -14.56

La mig 04.30 imorse så jag sov till 12.10 och då åt jag frukost och la mig framför tvn. Ligger fortfarande här och ska strax fixa mig lite. Ska åka runt kvart över sen får jag se när jag är hemma igen. Ha en fin dag! :)


E -02.05

Sitter och snackar i skype med massa killar nu, som vanligt då.
Ska väl gå och lägga mig om en stund... vet inte riktigt om hur länge men de visar sig väl. Tänkte ta en dusch först för jag fryser lite.
Imorgon får jag sovmorgon ett bra tag för är hemma själv sen runt 4tiden sticker jag till gbo och äter tårta för min gammelfarmor fyllde år igår (1a Januari).

Ni får sova så gott, puss på er ♥
Och om ni inte ser att vi har en ny header ,klicka på F5. Den är bara tillfällig.




E -22.10

Sitter här och dricker cider,käkar glass och dunkar musik! Härligt säger jag bara.
Kom nyss hem från stallet.. borstade alla hästarna och va ut och gick med Ida,Hervar och Falki.

Igår va det en super bra kväll med Mickan! Vi drog iväg på party som inte var så jätte roligt så vi stannade bara 1½ timme ungefär. Och drog hem och skruvade upp hög musik och hade roligt haha ;)
Sen gick vi ut med pommac och kollade på raketer klockan 00.00 osv.
Vi satt vid datorn ganska länge inatt och sen låg vi och pratade till 03.30 ungefär sen somnade båda direkt nästan,haha va super trött.
.
Imorse så vaknade vi runt 11 sen somnade jag om till halv 1, tror Mickan sov lite också haha.
Sen åt vi frukost och kollade på tv,satt och prata osv. Sen drog vi hem till henne och fikade,spelade spel med hennes bror och Veronica.
Sen åkte jag hem runt halv 8 och då gjorde vi hamburgare sen gick jag direkt till stallet.

Iallafall så tyckte jag att nyår va det bästa på länge! :) 
Nu ska jag kolla en grej så jag skriver senare.






Grymt. Älskar dig bästavän.